Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) αφου υπάρχει recovery που αναγνωριζει Otg λογικα θα δουλευει κι αυτο.. Για δοκιμασε να δεις απο οσο ξερω δεν παιζει σε ολα... Edited December 11, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 στοκ recovery εχω :p θα πρέπει να περιμένεις να σου πει κανα αλλο παιδι που εχει το card reader.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Δεν πιστευω να δινει access και στην recovery και να μπορεις να σηκωσεις απο αυτο nandroid restore ... αν το κανει αυτο τοτε μιλαμε για τρομερο HW? Cwm semi semi touch δουλευει κανονικοτα το otg οπως και στο recovery του philz...twrp που δοκιμασα δεν δουλευε...τωρα εχω philz και τα nandroid τα αποθηκευω κατευθειαν στο otg :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Cwm semi semi touch δουλευει κανονικοτα το otg οπως και στο recovery του philz...twrp που δοκιμασα δεν δουλευε...τωρα εχω philz και τα nandroid τα αποθηκευω κατευθειαν στο otg :) Πολύ πολύ ενδιαφέρον σε ευχαριστώ πολύ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδιά, το πήρα κι εγώ επιτέλους (θα αλλάξω και avatar σε λίγο). βλέπω ότι στο google play music, στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει τον ισοσταθμιστή. έκανα update την εφαρμογή, αλλά πάλι το ίδιο. τι κάνω για να βγει ο ισοσταθμιστής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 παιδιά, το πήρα κι εγώ επιτέλους (θα αλλάξω και avatar σε λίγο). βλέπω ότι στο google play music, στις ρυθμίσεις δεν μου βγάζει τον ισοσταθμιστή. έκανα update την εφαρμογή, αλλά πάλι το ίδιο. τι κάνω για να βγει ο ισοσταθμιστής; Καλοριζικο ! Δεν το εχω ψαξει καθολου αλλα απο μια πρωτη ματια δεν εμφανιζεται... δοκιμασε απο τον Lg music player που δουλευει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) AnΤuΤu μετά από αλλαγες και πουσαρισμα με Trickster και system menu ;) Υπαρχει δλδ λαγκ ε; Οχι τελικα οπως καταλαβαινεις ηθελε τον χρόνο του και κανα 2 restart... Edited December 11, 2013 by Minotavrs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ο μαμα browser υποστιριζει flash player? γιατι απο οτι ξερω ο chrome οχι(?) απο που τον κατεβαζω για να τον εγκαταστησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 βασικά έχω ένα σοβαρό προβληματάκι που τώρα είδα (γιατί τόση ώρα ήμου με wifi). ανοίγω τα data και δεν συνδέεται καν. δεν δείχνει ούτε G ούτε Η και δεν φορτώνει τίποτα. είναι γερμανικό και δείχνει το σήμα της TMobile κατά την εκκίνηση. τη sim την έχει αναγνωρίσει κανονικά και κάνω κλήσεις κανονικότατα. πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω αγχωθεί λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Caipirinhas Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Σαν πρώην κάτοχος HD2 και προσεχώς G2, θέλω να με καλωσορίσω στο thread :p και να κάνω μία ερώτηση αρχική. Η διαφορά μεταξύ 32 και 16 στην τιμή δεν είναι και τόσο μεγάλη. Το πρόβλημα χώρου στο 16 λύνεται με μία εξωτερική κάρτα όπως διάβασα σε κάποια post. Ωστόσο, είναι λειτουργική? και εννοώ πως έχει καθόλου κολλήματα όταν διαβάζεις αρχεία ή μπορείς να την εφαρμόσεις απερίσπαστα και να είναι σαν εσωτερική κάρτα μνήμης? Το κινητό θα το χτυπήσω την Παρασκευή και αν είναι 100% λειτουργική η εξωτερική κάρτα μπορεί να αγοράσω και το 16, μιας και το 32 σε μαύρο (που μου αρέσει) είναι ακόμα πιο ακριβό από το 32 λευκό! Θενξ που με ακούσατε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 βασικά έχω ένα σοβαρό προβληματάκι που τώρα είδα (γιατί τόση ώρα ήμου με wifi). ανοίγω τα data και δεν συνδέεται καν. δεν δείχνει ούτε G ούτε Η και δεν φορτώνει τίποτα. είναι γερμανικό και δείχνει το σήμα της TMobile κατά την εκκίνηση. τη sim την έχει αναγνωρίσει κανονικά και κάνω κλήσεις κανονικότατα. πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω αγχωθεί λίγο... δεν ξερω αν ειναι ιδια περιπτωση... εγω εχω cosmote, και παρατηρησα κ γω οτι αργει λιγο να συνδεθει με data. στο αυτοματο gsm/wcdma εβγαλε στην αρχη σημαδι οτι δεν πιανει καθολου σημα για αρκετα δευτερα, μετα g και μετα απο λιγο H και μετα παλι G και μετα H. πιθανον να φταιει το σημα εκει που ημουν... εχετε παρατηρησει τις τελευταιες μερες τιποτα περιεργο με το σημα της cosmote? νομιζω οτι εχει ενα θεματακι... μου ειπαν οτι ισως φταιει η αναβαθμιση των κεραιων σε 4g...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RENESISS Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 ο μαμα browser υποστιριζει flash player? γιατι απο οτι ξερω ο chrome οχι(?) απο που τον κατεβαζω για να τον εγκαταστησω? Ναι υποστηριζει...ο chrome οχι...πανε απο το site της adobde και κατεβασε τον flash για android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 βασικά έχω ένα σοβαρό προβληματάκι που τώρα είδα (γιατί τόση ώρα ήμου με wifi). ανοίγω τα data και δεν συνδέεται καν. δεν δείχνει ούτε G ούτε Η και δεν φορτώνει τίποτα. είναι γερμανικό και δείχνει το σήμα της TMobile κατά την εκκίνηση. τη sim την έχει αναγνωρίσει κανονικά και κάνω κλήσεις κανονικότατα. πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω αγχωθεί λίγο... Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν περαστει αυτοματα οι ρυθμισεις για data,τσεκαρε το! Οσο για τη λειτουργικοτητα του otg θα ελεγα οτι ειναι αψογη...κανενα κολλημα σαν να εχεις την καρτα μεσα στο κινητο! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 Κατα πασα πιθανοτητα δεν εχουν περαστει αυτοματα οι ρυθμισεις για data,τσεκαρε το! Οσο για τη λειτουργικοτητα του otg θα ελεγα οτι ειναι αψογη...κανενα κολλημα σαν να εχεις την καρτα μεσα στο κινητο! τι ακριβώς εννοείς; τι να κάνω για το φτιάξω χειροκίνητα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmy_jump24 Δημ. December 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2013 (edited) Παίδες δείτε λίγο screenshot από μπαταρία να μου πείτε γνώμες....γιατί αγχώθηκα που άκουσα ότι με νορμαλ χρηση βγαζει 48ωρο [ATTACH]38453[/ATTACH][ATTACH]38454[/ATTACH][ATTACH]38455[/ATTACH] edit: Να γράψω ότι τα είχα όλα στο φουλ...ειχα αυτοματο συγχρονισμο..δονήσεις...οταν ερχοταν κατι(ειδοποιηση facebook, mail) με ειδοποιούσε το κινητο Τώρα είμαι στις 19 ώρες και 40 λεπτα και έχει φτάσει στο 25% Edited December 12, 2013 by jimmy_jump24 Παράθεση Καμένος μέχρι το μεδούλι! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 AnΤuΤu μετά από αλλαγες και πουσαρισμα με Trickster και system menu ;) Οχι τελικα οπως καταλαβαινεις ηθελε τον χρόνο του και κανα 2 restart... offtopic. Ποιο theme χρησιμοποιεις και ποιο app καιρου, που εχει αυτο το widget? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 offtopic. Ποιο theme χρησιμοποιεις και ποιο app καιρου, που εχει αυτο το widget? :lol: Ειναι MIUI. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημερα.Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο link πως φλασαρουμε stock rom open europe στο LG G2;Υπαρχει τετοιος οδηγος μεσα στο Myphone.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 offtopic. Ποιο theme χρησιμοποιεις και ποιο app καιρου, που εχει αυτο το widget? :lol: Το θεμα εινα το miui v5 το app καιρού είναι ripαρισμενο και αυτό απο miui Rom και το εχω ανεβασει σε λινκ λιγες σελιδες πισω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 βασικά έχω ένα σοβαρό προβληματάκι που τώρα είδα (γιατί τόση ώρα ήμου με wifi). ανοίγω τα data και δεν συνδέεται καν. δεν δείχνει ούτε G ούτε Η και δεν φορτώνει τίποτα. είναι γερμανικό και δείχνει το σήμα της TMobile κατά την εκκίνηση. τη sim την έχει αναγνωρίσει κανονικά και κάνω κλήσεις κανονικότατα. πρέπει να παραδεχτώ ότι έχω αγχωθεί λίγο... Κάποιος να βοηθήσει να μου πει τι κάνω για να φτιάξει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Κάποιος να βοηθήσει να μου πει τι κάνω για να φτιάξει; πηγαινε μεσα στις ρυθμισεις --> ρυθμισεις κλησεων--> tethering k δικτυα--> δικτυα κινητης και απο εκει στην λειτουργεια δικτυου επελεξε Αυτόματο GSM/WCDMA αντι του default GSM/WCDMA/LTΕ μετα πηγαινε στο Ονομα σημειου προσβασης και τσεκαρε αν ειναι περασμενες εκει οι ρυθμισεις ιντερνετ του παροχου σου αν ειναι κενες ή οτιδηποτε αλλο εκει ειναι το προβλημα και θα πρεπει να τις παρεις αυτόματα απο αυτους μεσω sms Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Καλημερα.Μπορει καποιος να μου δωσει καποιο link πως φλασαρουμε stock rom open europe στο LG G2;Υπαρχει τετοιος οδηγος μεσα στο Myphone.gr; Myphone οδηγος εδω link για κατεβασμα της ευρωπαικης εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 πηγαινε μεσα στις ρυθμισεις --> ρυθμισεις κλησεων--> tethering k δικτυα--> δικτυα κινητης και απο εκει στην λειτουργεια δικτυου επελεξε Αυτόματο GSM/WCDMA αντι του default GSM/WCDMA/LTΕ μετα πηγαινε στο Ονομα σημειου προσβασης και τσεκαρε αν ειναι περασμενες εκει οι ρυθμισεις ιντερνετ του παροχου σου αν ειναι κενες ή οτιδηποτε αλλο εκει ειναι το προβλημα και θα πρεπει να τις παρεις αυτόματα απο αυτους μεσω sms Είναι άδειο το όνομα σημείου πρόσβασης. Έχω vodafone. Που στέλνω για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Minotavrs Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 Είναι άδειο το όνομα σημείου πρόσβασης. Έχω vodafone. Που στέλνω για να μου στείλουν τις ρυθμίσεις γιατί δεν έχω ιδέα; το προβλημα σου λοιπον ειναι αυτο... παρε τηλεφωνο στο help desk na soy steiloyn tiw ryumiseiw internet kai ξαναγυρνα το LTE οπως ηταν αν το πειραξες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JamesMoore Δημ. December 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2013 (edited) το προβλημα σου λοιπον ειναι αυτο... παρε τηλεφωνο στο help desk na soy steiloyn tiw ryumiseiw internet kai ξαναγυρνα το LTE οπως ηταν αν το πειραξες... Οκ! Θα παρω και αν εχω κατι αλλο θα σας πω. Ευχαριστω πολυ! :-) Edited December 12, 2013 by JamesMoore Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts