Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν δεν παίζεις σερί όλες αυτές τις ώρες RealRacing3, είναι πρακτικά αδύνατο αυτό, κάτι πάει στραβά....

τι μπορει να είναι αυτό φιλε μου?τι να κοιτάξω? παντως τις εφαρμογες τις κλεινω ολες παντα!!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι μπορει να είναι αυτό φιλε μου?τι να κοιτάξω? παντως τις εφαρμογες τις κλεινω ολες παντα!!

Εννοώ ότι αν δει παίζεις κάποιο πολύ βαρύ παιχνίδι, ότι χρήση και να του κάνεις του κινητού δεν μπορεί να φάει τη μισή μπαταρία σε 6 ώρες (εκτός και αν τρέχεις απανωτά και συνεχόμενα benchmarks ή κάτι εξίσου βαρύ)....Αν δηλαδή με κανονική χρήση κινητού, έστω και συνεχή χρήση internet/wifi/bt, και σου τρώει έτσι την μπαταρία, κάτι άλλο παίζει, είτε κάτι που δεν έχεις πάρει πρέφα, είτε κάτι hardwareικό....

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

παιδια καλησπερα! Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση και να απαντησει οποιος ειναι 100% σιγουρος! Τα T-Mobile G2 απο skroutz τα καλυπτει σιγουρα η LG στην εγγυηση? Ειναι καποιος που εχει παρει branded T-Mobile και επικοινωνησε με την LG και του διαβεβαιωσαν πως τον καλυπτουν? Μονο αυτο θελω να μαθω για να κανω την παραγγελεια και πρεπει να ειμαι 100% σιγουρος για να μη φαω καμια πατατα! ευχαριστω!

Εννοώ ότι αν δει παίζεις κάποιο πολύ βαρύ παιχνίδι, ότι χρήση και να του κάνεις του κινητού δεν μπορεί να φάει τη μισή μπαταρία σε 6 ώρες (εκτός και αν τρέχεις απανωτά και συνεχόμενα benchmarks ή κάτι εξίσου βαρύ)....Αν δηλαδή με κανονική χρήση κινητού, έστω και συνεχή χρήση internet/wifi/bt, και σου τρώει έτσι την μπαταρία, κάτι άλλο παίζει, είτε κάτι που δεν έχεις πάρει πρέφα, είτε κάτι hardwareικό....

τι να κανω για να δω αν εχω καποιο αλλο πρόβλημα? πληροφοριακα είναι στην τριτη φορτιση. ποσες ωρες με φουλ χρηση μπορει να βγαλει η μπαταρια?

τι να κανω για να δω αν εχω καποιο αλλο πρόβλημα? πληροφοριακα είναι στην τριτη φορτιση. ποσες ωρες με φουλ χρηση μπορει να βγαλει η μπαταρια?

Το γενικότερο concensus που βγαίνει από τους χρήστες είναι περίπου 2 full μέρες (45-50 ώρες) με 5-6 ώρες οθόνης, ξαναλέω όμως, όχι με χρήση παιχνιδοκονσόλας, αλλά με κανονική full χρήση ως smartphone. Πολλοί έχουμε ήδη δει 60+ ώρες με χρήση κυρίως ως τηλέφωνο και ελαφρύ browsing/syncing/mailing κλπ. Ακόμα όμως και σαν παιχνιδοκονσόλα, 5-6 ώρες συνεχούς χρήσης πρέπει να τις βγάζει άνετα (εγώ είδα πτώση περίπου 10-12% με 50+ λεπτά συνεχούς gaming HoD, RR3 και Heroes Call)

Samsung Galaxy S8

LG G4

Asus Transformer T100

Τι mod ειναι αυτο που λες φιλε μου ? Γιατι κι εγω παιζω dead trigger 2 και θα μου αρεσε να του ανεβαζα κι αλλο τα γραφικα!

Βασικο οταν αλλαξεις τα value σε 3 να αλλαξεις και το αρχειο να μην κανει write γιατι καθε φορα που ανοιγεις το παιχνιδι θα επανέρχονται τα παλια settings. Και,θελει root αλλιως δεν γινεται.

technoholic maniac reviewer

Το γενικότερο concensus που βγαίνει από τους χρήστες είναι περίπου 2 full μέρες (45-50 ώρες) με 5-6 ώρες οθόνης, ξαναλέω όμως, όχι με χρήση παιχνιδοκονσόλας, αλλά με κανονική full χρήση ως smartphone. Πολλοί έχουμε ήδη δει 60+ ώρες με χρήση κυρίως ως τηλέφωνο και ελαφρύ browsing/syncing/mailing κλπ. Ακόμα όμως και σαν παιχνιδοκονσόλα, 5-6 ώρες συνεχούς χρήσης πρέπει να τις βγάζει άνετα (εγώ είδα πτώση περίπου 10-12% με 50+ λεπτά συνεχούς gaming HoD, RR3 και Heroes Call)

ναι δεν με βοηθάς όμως, τι πρεπει να κανω να δω αν κατι τρεχει?

Παιδιά από το πρωί με γεμάτη μπαταρία τώρα που είναι πριν τις δύο το μεσημέρι έχω 49 τις εκατό, είναι φυσιολογικό αυτό; βέβαια και με χρήση ίντερνετ.

τι χρηση εκανες αυτο το διαστημα; τα ειχες ολα ανοιχτα; 3g, δεδομενα, συγχρονισμους, φωτεινοτητα στο φουλ;πες μας λεπτομερειες

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ναι αλλα δεν μου ειπες τι θα πρεπει να κοιτάξω τωρα για να δω αν εχει καποιο πρόβλημα και δεν κραταει πολύ η μπαταρια.

τι χρηση εκανες αυτο το διαστημα; τα ειχες ολα ανοιχτα; 3g, δεδομενα, συγχρονισμους, φωτεινοτητα στο φουλ;πες μας λεπτομερειες

ειχα 3g, δεδομενα, φωτεινοτητα ποιο κατω από φουλ , και στο ιντερνετ ανα διαστήματα όχι συνεχεια, και λιγο βιντεο και φωτο ετσι για δοκιμες.

ποση ωρα οθονης εχεις; συγκεκριμένα γράψε απο το 100% μέχρι τώρα..ανεβασε screenshot αν θες απο τα στατιστικα της μπαταριας..

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

ποση ωρα οθονης εχεις; συγκεκριμένα γράψε απο το 100% μέχρι τώρα..ανεβασε screenshot αν θες απο τα στατιστικα της μπαταριας..

αυτά εννοεις?

ναι αυτα..μπορεις να κανεις επεξεργασια το προηγουμενο ποστ σου και να βαλεις ακομα ενα screenshot με το χρονο οθονης. αμα πατησεις πανω εκει που γραφει οθονη στο 2ο screenshot θα στο δειξει. τα mail σου τα εφτιαξες;

- Oneplus 12

ναι αυτα..μπορεις να κανεις επεξεργασια το προηγουμενο ποστ σου και να βαλεις ακομα ενα screenshot με το χρονο οθονης. αμα πατησεις πανω εκει που γραφει οθονη στο 2ο screenshot θα στο δειξει. τα mail σου τα εφτιαξες;

η εφαρμογή E-mail της συσκευης δεν δουλευει με την hol τελικα χρησιμοποιω άλλη εφαρμογη. για πεσμου τι βλέπεις στο παρακατω

Edited by k30taas

αν εκανες φουλ χρηση με 3g και δεδομενα δε μου φαινεται ασχημα..θα μπορουσε να ειναι λιιιιγο καλυτερα..σε ποσους κυκλους φορτισης εισαι; θα δοκιμασω να βαλω κι εγω το hol account μου στη μαμα εφαρμογη και θα σου πω..

- Oneplus 12

αν εκανες φουλ χρηση με 3g και δεδομενα δε μου φαινεται ασχημα..θα μπορουσε να ειναι λιιιιγο καλυτερα..σε ποσους κυκλους φορτισης εισαι; θα δοκιμασω να βαλω κι εγω το hol account μου στη μαμα εφαρμογη και θα σου πω..

νομιζω στην 3η φορτιση, για δοκιμασε και το mail φιλε μου και πεσμου, Ευχαριστω!!!

θα σου πω λιγο αργοτερα μολις το δοκιμασω..

- Oneplus 12

Πως μπορούμε βάση δούμε τους κύκλους φόρτισης ;

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

παντως παιδια το βιντεο το βραδυ μεσα στο σπιτι και με τα φωτα και το led ανοιχτο είναι απαραδεκτο, ενώ μερα εξω είναι αρκετα εως πολύ καλο, βεβαια στα 60 fps είναι αθλιο και μεσα και εξω, δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη εβαλαν τα 60 fps με τετοια ποιοτητα.

Πως μπορούμε βάση δούμε τους κύκλους φόρτισης ;

δεν νομιζω οτι μπορεις να το δεις καπως..

- Oneplus 12

παντως παιδια το βιντεο το βραδυ μεσα στο σπιτι και με τα φωτα και το led ανοιχτο είναι απαραδεκτο, ενώ μερα εξω είναι αρκετα εως πολύ καλο, βεβαια στα 60 fps είναι αθλιο και μεσα και εξω, δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη εβαλαν τα 60 fps με τετοια ποιοτητα.

Γενικά η κάμερα θέλει ένα καλό software update γιατί υπο χαμηλές συνθήκες φωτισμού μπορώ να πω με το S4 είχα καλύτερη ποιότητα λήψης και φωτογραφίας. Τα 60 Fps μάλλον για μάρκετινγκ το βλέπω, όσα video έβγαλα είχαν μέτρια ποιότητα.

Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). 

Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0).

παιδιά, να ρωτήσω κάτι. το G2 μπορείς να το χειριστείς με γάντια; γιατί όσο να 'ναι είναι χρήσιμο...

Ναι μπορείς....αλλα με γαντια τα οποία ειναι ειδικά για οθονες κινητών.

Κατι άσχετο. ..οποιος ενδιαφέρετε για θηκη LG Quick Window Λευκη γνήσια ολοκαίνουργια στο κουτακι της στα 20€..ας μου στείλει PM...υπαρχει μια ;)

και κατι άλλο ασχετο παιδια, εχω δει σε βιντεο στο youtube σε ένα g2 πισω εκει που είναι η καμερα και τα κουμπια + και - ότι πανω και λιγο ποιο αριστερα από το λεντακι υπαρχει μια τρυπουλα , τι είναι αυτό μικροφωνο? γιατι εμενα δεν εχει παρολο που η θηκη που του εχω εχει τρυπα σε εκεινο το σημειο. υπαρχουν διαφορετικα μοντελα?

και κατι άλλο ασχετο παιδια, εχω δει σε βιντεο στο youtube σε ένα g2 πισω εκει που είναι η καμερα και τα κουμπια + και - ότι πανω και λιγο ποιο αριστερα από το λεντακι υπαρχει μια τρυπουλα , τι είναι αυτό μικροφωνο? γιατι εμενα δεν εχει παρολο που η θηκη που του εχω εχει τρυπα σε εκεινο το σημειο. υπαρχουν διαφορετικα μοντελα?

Αυτό που είδες θα ήταν το αμερικάνικο της ΑΤ&Τ

Samsung galaxy s21+