hackfree Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τι να λέμε τώρα...ένας από τους βασικούς λόγους που αγόρασα το G2 :cool: Απλή χρήση τηλεφώνου, τα πάντα ανοιχτά (και NFC και LTE, μόνο ΒΤ off), λίγη ώρα οθόνης (~2), και 2 6ωρα το βράδυ σε airplane (αλλά συνεχώς ανοιχτό)....αλλά στην οθόνη, περίπου 30 λεπτά ήταν σε Heroes' Call... Συνηθως το σύστημα android ειναι πρωτο και.δευτερο η οθονη η το αναποδο. Εσενα που εξαφανίστηκαν?:wacko: Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Συνηθως το σύστημα android ειναι πρωτο και.δευτερο η οθονη η το αναποδο. Εσενα που εξαφανίστηκαν?:wacko: 5ο και 6ο αντίστοιχα (ακριβώς πάνω από το Heroes Call :lol: ). Να φανταστείς ακόμα και το Wifi είναι πιο ψηλά. Την οθόνη την έχω στο 40% και στα 30sec off. Δεν ξέρω αν επηρεάζει (μάλλον ναι από ότι φαίνεται) η QuickWindow, δηλαδή αν "μετράει" σαν off όταν είναι κλειστή η θήκη και βλέπω μόνο το quick window παράθυρο...σε κάθε περίπτωση, αν βοηθάει και αυτή στα 2 full 24ωρα, τότε είναι Η top επιλογή στα 29€ που την αγόρασα :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 τριτη φορα που το κινητο μου παγωνει και δεν μπορω να λειτουργησω καθολου τιποτα.την τελευταια φορα το εκανα επαναφορα αλλα παλι τα ιδια,στο σερβισ τωρα κατευθειαν και ο θεος βοηθος.και η πλακα ειναι οτι το τηλεφωνο εναι μιας εβδομαδας.περαστικα μου Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καλησπέρα, μια ερωτηση σε οσους εχουν χρησιμοποιήσει micro usb otg : Υπαρχει η δυνατότητα αποθήκευσης του video που τραβάμε με το κινητό απευθείας στη micro sd που έχουμε συνδέσει με otg ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 5ο και 6ο αντίστοιχα (ακριβώς πάνω από το Heroes Call :lol: ). Να φανταστείς ακόμα και το Wifi είναι πιο ψηλά. Την οθόνη την έχω στο 40% και στα 30sec off. Δεν ξέρω αν επηρεάζει (μάλλον ναι από ότι φαίνεται) η QuickWindow, δηλαδή αν "μετράει" σαν off όταν είναι κλειστή η θήκη και βλέπω μόνο το quick window παράθυρο...σε κάθε περίπτωση, αν βοηθάει και αυτή στα 2 full 24ωρα, τότε είναι Η top επιλογή στα 29€ που την αγόρασα :cool: με ποσες ωρες χρήσης της οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Πολύ καλό κινητό το lg αλλα απο θεμα λειτουργικού το ios ειναι πολύ πιο σταθερό και ομαλό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 με ποσες ωρες χρήσης της οθονης; Πολύ καλό κινητό το lg αλλα απο θεμα λειτουργικού το ios ειναι πολύ πιο σταθερό και ομαλό! Το έχω γράψει πιο πριν, ~2 ώρες με περίπου 30 λεπτά Heroes Call. Προφανώς και δεν συμφωνώ για το iOs, αλλά αν θες versus και συγκρίσεις δεν είναι κατάλληλο το παρόν thread. Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το έχω γράψει πιο πριν, ~2 ώρες με περίπου 30 λεπτά Heroes Call. Προφανώς και δεν συμφωνώ για το iOs, αλλά αν θες versus και συγκρίσεις δεν είναι κατάλληλο το παρόν thread. κοιτα, προσωπική αποψη ειναι.. για μενα δεν δικαιολογείται τετραπύρηνο κινητο να εχει lags (μικρά βεβαια αλλα δεν παύουν να ειναι lags). Δεν συγκρίνω τα κινητά αλλα ακόμα και το 4s με 768 RAM δεν ειχε τετοια κολληματάκια. Και πίστεψέ με οτι σαν συσκευή το lg τα σπάει και αυτός είναι και ο λόγος που το έχω, αλλα αν παλι θα γυρνούσα στην apple για καποιον λόγο, αυτός θα ήταν το ios. φιλικά παντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) κοιτα, προσωπική αποψη ειναι.. για μενα δεν δικαιολογείται τετραπύρηνο κινητο να εχει lags (μικρά βεβαια αλλα δεν παύουν να ειναι lags). Δεν συγκρίνω τα κινητά αλλα ακόμα και το 4s με 768 RAM δεν ειχε τετοια κολληματάκια. Και πίστεψέ με οτι σαν συσκευή το lg τα σπάει και αυτός είναι και ο λόγος που το έχω, αλλα αν παλι θα γυρνούσα στην apple για καποιον λόγο, αυτός θα ήταν το ios. φιλικά παντα... Τα έχουμε ξανασυζητήσει τα περί lags, καθόλου δεν φταίει το android. Σε ένα "ταπεινό" GNexus (διπύρηνο στα 1,2 με 1GB Ram), η καθαρή 4.3 απλά ΠΕΤΑΕΙ και δεν μπορείς να το λαγκάρεις π-ο-υ-θ-ε-ν-α. Μερικά παιδιά που έχουν βάλει alpha εκδόσεις της 4.4 επίσης στο GNex λέει ότι πετάει ακόμα καλύτερα ;) Το ίδιο και στο Ν5, ή σε alpha builds (pure) για το G2, διπλό βούτυρο πάνω σε κρέμα που λένε οι αμερικάνοι... Το πρόβλημα ΠΑΝΤΑ το κάνουν οι launchers και γενικα τα πειραγμένα UIs των κατασκευαστών. Βάλε μια καθαρή 4.3 ή μια CM σε ένα S2/S3/S4 (που έχουν τέτοια θεματάκια λόγω Touchwiz) και θα δεις πως πετάνε και αυτά...Για να μην σου πω το εξαιρετικά απλό του να βάλεις απλώς ένα Nova launcher για να δεις διαφορές μέρα με νύχτα... Μην ξεχνάμε ότι το android κάθεται πάνω σε εκατοντάδες, ου μη και χιλιάδες, διαφορετικές υλοποιήσεις hardware, software, UI, ενώ ο κάθε κατασκευαστής κάνει -σχεδόν κυριολεκτικά- του κεφαλιού του...Και παρ'όλα αυτά τα περισσότερα κινητά πάνε πολύ καλά. Η Apple φτιάχνει μόνη της ένα -απλοϊκότατο- λειτουργικό για ένα αυστηρά καθορισμένο hardware, ενώ ο χρήστης έχει ελάχιστη δυνατότητα παρέμβασης. Αν και αυτό το εξαιρετικά απλό δεν κατάφερνε να το κάνει lag-free, ε τότε έπρεπε να το κλείσει το μαγαζί... Edited December 4, 2013 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Καθαρισα τη συσκευη μου απο τα ads με το luckypacher και μεχρι.στιγμης κανενα προβλημα.... κανενα app δεν τρεχει πλεον διαφημισεις και μεχρι στιγμης κανενα κρασαρισμα. Ιδιαίτερα χρήσιμο σε εφαρμογες όπωςgsam και mobo/real player viral που στις free εκδοσεις τους τρεχουν διαφημισεις... τωρα δουλευουν σαν pro! Yeeeeah Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Υπάρχει καμιά αξιόπιστη εφαρμογή μέτρησης της θερμοκρασίας του χώρου; Το G2 έχει τέτοιον αισθητήρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Τι άλλο να πεις για μπαταρία? Ανοικτά wifi και συγχρονισμοι!! Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supermario Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παιδιά φόντ πως μπορούμε να προσθέσουμε;εκτός από αυτά που έχει από την μαμά του... Παράθεση http://forum.xda-developers.com/lg-g3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 εχει χρησημοποιήσει κανένας τον ασύρματο αποθηκευτικό χώρο; Το ενεργοποιώ στο ίδιο wifi με το laptop, παω να μπω στην ip του κινητου αλλα δεν ανοιγει κατι. ξερει καποιος τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 παιδιά το πήρα χθες το απόγευμα με το πρόγραμμα ανταλλαγής!το άνοιξα και είχε 90% μπαταρία!!το έλιωσα και σήμερα κατά τις 3 μμ έφτασε στο 18%!το έχω βάλει κλειστό να φορτίζει!!Πόσες ώρες να το αφήσω? ευχαριστώ πολύ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 το έλιωσα και σήμερα κατά τις 3 μμ έφτασε στο 18%!το έχω βάλει κλειστό να φορτίζει!!Πόσες ώρες να το αφήσω? ευχαριστώ πολύ!! Tί εννοείς κλειστό; Απενεργοποιημένο, σβηστό; Σε 1.5 ώρα το πολύ θα είναι 100%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 εννοώ ναι,απενεργοποιημένο!!σβηστό!!επειδή είναι οι πρώτες φορτίσεις δεν πρέπει να το αφήσω παραπάνω παρόλο που θα ανάψει το πράσινο στη 1.5 ώρα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 παιδιά το πήρα χθες το απόγευμα με το πρόγραμμα ανταλλαγής!το άνοιξα και είχε 90% μπαταρία!!το έλιωσα και σήμερα κατά τις 3 μμ έφτασε στο 18%!το έχω βάλει κλειστό να φορτίζει!!Πόσες ώρες να το αφήσω? ευχαριστώ πολύ!! Mε ΝΟΚΙΑ 3210 το ανταλλαξες και δεν ξερεις ποση ωρα να το φορτισεις;Οση και το προηγουμενο σου τηλεφωνο. Νταξει ιδιες κι ιδιες ερωτησεις καθε σελιδα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 με nokia 8210 το αντάλλαξα..είναι οκ για σένα? p.s. ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 εχει χρησημοποιήσει κανένας τον ασύρματο αποθηκευτικό χώρο; Το ενεργοποιώ στο ίδιο wifi με το laptop, παω να μπω στην ip του κινητου αλλα δεν ανοιγει κατι. ξερει καποιος τι παίζει; Δεν ανοιγει μπαμ...πρεπει να περιμενεις λιγο...αλλα σιγουρεψου οτι εχεις σωστα την ip που σου δινει.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Δεν ανοιγει μπαμ...πρεπει να περιμενεις λιγο...αλλα σιγουρεψου οτι εχεις σωστα την ip που σου δινει.. περιμενα, εκανα και ρεσταρτ το κινητο... τιποτα ομως.. μηπως παιζει τιποτα αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 παιδες εχει βαλει κανεις glass για προστασια οθονης?? βρηκα αυτα και φαινονται ενδιαφερον τι λετε? http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-LG-G2-0-23mm-Tempered-Glass-Screen-Protector-9H-Hardness-Premium-GlassView-/221330536505?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item338853f839 Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 περιμενα, εκανα και ρεσταρτ το κινητο... τιποτα ομως.. μηπως παιζει τιποτα αλλο; λοιπόν πας στο mycomputer και γράφεις πάνω \\192.168.1.* (το νούμερο που σου δίνει) ή γράφεις \\G2 σωστά?? Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) λοιπόν πας στο mycomputer και γράφεις πάνω \\192.168.1.* (το νούμερο που σου δίνει) ή γράφεις \\G2 σωστά?? ναι και δοκίμασα και χωρις τις παυλες και με firefox kai explorer αλλα παλι τπτ edit: ελα ενταξει βλακεια εκανα εγω. ηθελε απο τον explorer ενω εγω εμπαινα απο browser... ευχαριστώ πάντως.. Edited December 4, 2013 by vagos_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 LG G2 beats Apple iPhone to 'smartphone of the year' http://www.telegraph.co.uk/technology/mobile-phones/10492201/LG-G2-beats-Apple-iPhone-to-smartphone-of-the-year.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts