FJ_12 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Σήμερα είχαμε μια πτώση με το τηλέφωνο γυμνό. Η αλήθεια είναι ότι μου πέφτει κινητό κάτω ίσως μια φορά στα 2-3 χρόνια. Έσκασε με την πλάτη λοιπόν η συσκευή από το ύψος της τσέπης (όπως το έβγαλα δηλαδή) και ακριβώς παράλληλα με το έδαφος, οπότε έπεσε στο έδαφος και βρήκε όλα η επιφάνεια ταυτόχρονα. Στάθηκα τυχερός γιατί έτσι που έπεσε δεν έπαθε τίποτα απολύτως. Αν είχε βγει κάποια γωνία σίγουρα κάτι θα έσπαγε ενώ αν ήταν το μπροστά μέρος θα έκλαιγα τώρα πάνω από την θρυμματισμενη οθόνη. Περίμενα να δω ίσως σπασμένο το γυαλί της κάμερας αλλά όπως είπα δεν έπαθε το παραμικρό.. Μου έκανε εντύπωση πάντως το πλαστικό στο πίσω μέρος που άντεξε, νόμισα ότι κάτι θα σπάσει.. Ελπίζω μακριά από μας από δω και πέρα :p Απο τις χειρότερες στιγμές η πτώση του κινητού, εσύ καλά είσαι? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Για φέρε στο μυαλό σου το χρήση έκανες με το ένα και το με το άλλο. Εγώ όταν προσπάθησα με το 4s να κάνω χρήση αλλά Note 2 η μπαταρία μ έβγαζε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι. η χρήση που έκανα ήταν κυριως ιντερνετ τηλεφωνα και λίγο facebook. το wifi και οι τοποθεσίες παντα ανοιχτές, και καθόλου παιχνίδια. δεν υπερβάλω. πραγματικά τόσο μου έβγαζε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Παίδες τα φώτα σας λίγο 1) Χρησιμοποιώ το outlook.com στο οποίο έχω περασμένες και όλες μου τις επαφές. Στην ενσωματωμένη εφαρμογή mail είχε 2 επιλογές στην προσθήκη λογαριασμού. Microsoft exchange ή Άλλο. Επιλέγοντας το 1ο μου έβγαλε σφάλμα διεύθυνσης email ή κωδικού. Επιλέγοντας το "Άλλο" συγχρονίστηκε κανονικά ο λογαριασμός. Το θέμα είναι ότι δεν βρήκα την επιλογή συγχρονισμού των επαφών, οπότε αναγκάστηκα να κατεβάσω την εφαρμογή Outlook της Microsoft. Το θέμα είναι αν έκανα κάτι λάθος ή δεν είδα κάποια επιλογή. Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει, γιατί η εφαρμογή της Microsoft δεν έχει ελληνική γλώσσα, κάτι που με ενοχλεί. 2) Στις ρυθμίσεις----->Κοινή χρήση και σύνδεση----->Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος. Κάνω ενεργοποίηση και μου λέει να εισάγω μια από τις παρακάτω διευθύνσεις στον browser του pc μου: \\192.168.1.97 \\G2 Τα γράφει ακριβώς έτσι. Εγώ όμως δεν μπορώ να συνδεθώ. HELP :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagos_m Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ακριβώς και εγώ με το 4s κάθε μεσημέρι στο φορτιστή ήταν.. Όλα έχουν να κάνουν με την χρήση.. συμφωνώ σε αυτό. όπως και με το lg g2 δοκίμασε να βάλεις το plants vs zombies 2 και παρακολουθα την μπαταρία για πότε θα αδειάσει. με το που το εβαλα το έσβησα κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Ναι καινούργιο είναι 3 φόρτιση είναι!! Ε ρε συ τι συζηταμε!!! Αναμονη να τελειωσεις με την 5-6 φορτιση κ θα παθεις σοκ!!! Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ρε παιδια η οθονη τι αναλυση εχει τελικα? γιατι το cpu-z την βγαζει να εχει 1776χ1080. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsak8 Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 ρε παιδια η οθονη τι αναλυση εχει τελικα? γιατι το cpu-z την βγαζει να εχει 1776χ1080. Νομιζω χανει λογω της κατω μπαρας... Φορτιστη αυτοκινητου δεν χρησιμοποιει κανεις;:worry: Παράθεση tsak8 - Χρήστος LG G6 / LG G Pad 8,3" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Παίδες τα φώτα σας λίγο 1) Χρησιμοποιώ το outlook.com στο οποίο έχω περασμένες και όλες μου τις επαφές. Στην ενσωματωμένη εφαρμογή mail είχε 2 επιλογές στην προσθήκη λογαριασμού. Microsoft exchange ή Άλλο. Επιλέγοντας το 1ο μου έβγαλε σφάλμα διεύθυνσης email ή κωδικού. Επιλέγοντας το "Άλλο" συγχρονίστηκε κανονικά ο λογαριασμός. Το θέμα είναι ότι δεν βρήκα την επιλογή συγχρονισμού των επαφών, οπότε αναγκάστηκα να κατεβάσω την εφαρμογή Outlook της Microsoft. Το θέμα είναι αν έκανα κάτι λάθος ή δεν είδα κάποια επιλογή. Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει, γιατί η εφαρμογή της Microsoft δεν έχει ελληνική γλώσσα, κάτι που με ενοχλεί. 2) Στις ρυθμίσεις----->Κοινή χρήση και σύνδεση----->Ασύρματος αποθηκευτικός χώρος. Κάνω ενεργοποίηση και μου λέει να εισάγω μια από τις παρακάτω διευθύνσεις στον browser του pc μου: \\192.168.1.97 \\G2 Τα γράφει ακριβώς έτσι. Εγώ όμως δεν μπορώ να συνδεθώ. HELP :lol: Για το 2 δεν πρέπει να ανοίξεις τον internet browser σου αλλά την εξερεύνηση των Windows. Κοινώς άνοιξε το Ο υπολογιστής μου και στη μπάρα της Διεύθυνσης πάνω βαλε τη διεύθυνση ip που σου δίνει το g2. Για το 1 θέλει να κάνεις χειροκίνητη ρύθμιση για το exchange με διακομιστή εισερχομένων το m.hotmail.com. Για περισσότερα tomorrow.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Απο τις χειρότερες στιγμές η πτώση του κινητού, εσύ καλά είσαι? :p Ναι η αλήθεια είναι ότι όταν το βλέπεις να πέφτει σε πιάνει ένα πρωτόγνωρο σφίξιμο.. Καλά είμαι, αφού δεν πάθαμε τίποτα τελικά, πολύ καλά είμαι :):) Νομιζω πως μετα την 3-4 φορτιση, η μπαταρια δειχνει το πραγματικο της προσωπο. ΤΕΡΑΣ :P Έτσι ακριβώς είναι, μετά την 4η φόρτιση βλέπεις ότι πέφτει σε λήθη η μπαταρία, ξεχνάει να πέσει :D Πάντως βλέπω στην ψηφοφορία για το καλύτερο κινητό του 2013 να παίρνει την πρώτη θέση πανηγυρικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ρε παιδια στην stock εφαρμογη ''E-mail'' τί βαζουμε στο IMAP4 server για το yahoo.gr; Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 υπαρχει καποιο app ωστε να εκτυπωνεις τα παντα απο παντου? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 υπαρχει καποιο app ωστε να εκτυπωνεις τα παντα απο παντου? Εγώ έχω πάρει ένα πολυμηχάνημα HP με Cloud server ενσωματωμένο, έβαλα την HP ePrint εφαρμογή και τυπώνω τα πάντα από παντού :cool: Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Για το 2 δεν πρέπει να ανοίξεις τον internet browser σου αλλά την εξερεύνηση των Windows. Κοινώς άνοιξε το Ο υπολογιστής μου και στη μπάρα της Διεύθυνσης πάνω βαλε τη διεύθυνση ip που σου δίνει το g2. Για το 1 θέλει να κάνεις χειροκίνητη ρύθμιση για το exchange με διακομιστή εισερχομένων το m.hotmail.com. Για περισσότερα tomorrow.. Ευχαριστώ. Αν σου είναι εύκολο θέλω να μου πεις αν θα γράψω κάτι στον "Τομέα". Πες μου αν θες screenshot για να καταλάβεις που εννοώ. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις του ΟΕΜ mail. Για το 2): ΆΨΟΓΟΣ....Δούλεψε. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnx2 Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εδω και δυο μερες ειμαι και εγω ενας τυχερος κατοχος του LG G2 με το προγραμμα ανταλαγης της LG. Το μονο που εχω να πω για το κινητο ειναι οτι ειναι ΥΠΕΡΟΧΟ, ΤΑΧΥΤΑΤΟ, και με απιστευτη οθονη. Ο συνδιασμος της οθονης 5.2'' με ιδιες εξωτερικες διαστασεις συσκευης εν συγκριση με το HTC ONE με εχει καταπληξει. Τελικα δεν γυριζω πισω στο HTC ONE για κανενα λογο. Οσον αφορα την μπαταρια του, δεν εχω λογια. Ειναι σε αλλο επιπεδο. Ενα μεγαλο μπραβο στην LG, εχει κανει πραγματικα ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια !!!!! Μερικες μετρησεις επιδοσεων που κοβουν την ανασα σε καθε πιθανο αντιπαλο !!!! RESPECT λεμεεε http://i42.tinypic.com/2u5ff34.jpg http://i43.tinypic.com/2iazalv.jpg Παράθεση HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jg_sot Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ευχαριστώ. Αν σου είναι εύκολο θέλω να μου πεις αν θα γράψω κάτι στον "Τομέα". Πες μου αν θες screenshot για να καταλάβεις που εννοώ. Είναι μέσα στις ρυθμίσεις του ΟΕΜ mail. Για το 2): ΆΨΟΓΟΣ....Δούλεψε. :D EDIT: Βρήκα τις ρυθμίσεις του Outlook και δούλεψε στην ΟΕΜ εφαρμογή email του G2. Τις παραθέτω για όποιον τις χρειαστεί. On your device, tap Email, then tap Add account. Enter your Outlook.com email address and password, then tap Manual setup. Under What type of account is this? tap Exchange. If there is a Domain field, leave it blank. If there is a Username field, enter your email address. Enter your password. For Server name enter s.outlook.com. Make sure the Use secure connection (SSL) checkbox is checked, then tap Next. Choose your account options and tap Next. To finish setup, tap Done. http://windows.microsoft.com/en-us/windows/outlook/to-go Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εχει φτιαξει κανεις τον καιρο transparent ? Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εχει φτιαξει κανεις τον καιρο transparent ? Δεν το εχω δοκιμασει http:// http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2517437 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 (edited) Τι να λέμε τώρα...ένας από τους βασικούς λόγους που αγόρασα το G2 :cool: Απλή χρήση τηλεφώνου, τα πάντα ανοιχτά (και NFC και LTE, μόνο ΒΤ off), λίγη ώρα οθόνης (~2), και 2 6ωρα το βράδυ σε airplane (αλλά συνεχώς ανοιχτό)....αλλά στην οθόνη, περίπου 30 λεπτά ήταν σε Heroes' Call... Edited December 4, 2013 by The Ace Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ελπίζω εκείνο το ρομποτακι πάνω αριστερά να μην είναι task killer:eek: Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Ελπίζω εκείνο το ρομποτακι πάνω αριστερά να μην είναι task killer:eek: Ω ναι, αλλά όχι για να σκοτώνω, απλά για να "επιτηρώ"...αφού το widget της LG κάνει καλή δουλειά (όποτε το χρειάστηκα δηλαδή....) Δεν θυμάμαι ΠΟΤΕ να έχω δει σε συσκευή με οποιαδήποτε specs (ακόμα και ΜΤΚ) σχεδόν 50 ώρες σε μπαταρία, με τα πάντα ανοιχτά και κανονική χρήση τηλεφώνου (με Wifi, updates, LTE, τηλέφωνα, μηνύματα, browsing κλπ κλπ).... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Για τη μπαταρία ασχολίαστο..τρομερη..Πολύ Google services όμως..Εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Το Google services κυριως το παιζει το Google Now... αν το κανετε disable πεφτει δραματικα :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Εγώ disable το χω κι αυτό και τις περισσότερες εφαρμογές της Google.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The Ace Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Όπως είπα έχω τα πάντα ανοιχτά και το κινητό συγχρονίζει κάθε ώρα (από καιρό μέχρι mail accounts). Και όσον αφορά τα accounts, έχω συνολικά 10 (από mails μέχρι social media), τα οποία επίσης έχω επιτρέψει να παίρνουν την τοποθεσία μου. Γι'αυτό και είναι ψηλά τα services. Δεν θέλω να το "κουτσουρέψω", θέλω να έχω κανονική χρήση smartphone, γι'αυτό και λέω τι μπαταρία είναι αυτή... Α με φωτεινότητα σταθερή στο 40%, το auto περισσότερο με εκνευρίζει παρά βοηθάει... Παράθεση Samsung Galaxy S8 LG G4 Asus Transformer T100 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kistos Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Νομιζω χανει λογω της κατω μπαρας... Φορτιστη αυτοκινητου δεν χρησιμοποιει κανεις;:worry: Φίλε μου εγώ χρησιμοποιώ (όταν χρειάζεται) φορτιστή αυτοκινήτου και πήρα έναν από ebay κινεζιά. Δεν είχα κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις να σου στείλω το link ενημέρωσέ με με pm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts