ardi21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Sorry παιδιά αλλά Σύστημα android= app draining battery εδώ και χρόνια σε όλα τα Android.βέβαια εκεί αποτυπώνονται και στατιστικά του GPS on time κλπ αλλά και πάλι, εάν είναι δεύτερο μετά την οθόνη κάτι δε πάει καλά.κοιτάξτε wakelocks και better battery stats. σε ολους το ιδιο ισχυει. στην 2η θεση παιζει η και στη 1η Φημες λενε οτι στην 4.4 θα φτιαξει... Αναμονη λοιπον :D Στο Nexus 5 ειναι 5-6η θεση με ενα 5-6% (χωρις καθολου GPS ομως) Edited December 1, 2013 by ardi21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ναι αλλα το n5 φοραει kitkat Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ναι αλλα το n5 φοραει kitkat Ναι γι'αυτο το ειπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ρε παιδιά δεν ασχολούνται πολλοί devs με την συσκευή. Οι roms στο xda είναι λίγες. Γιατί έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Ρε παιδιά δεν ασχολούνται πολλοί devs με την συσκευή. Οι roms στο xda είναι λίγες. Γιατί έτσι; Λογικα ακομα δεν το εχουν παρει πολλοι λογω του κακου ονοματος που εχει φτιαξει η LG στο παρελθον.Τουλαχιστον αμα ρωτησεις μερικους αυτο θα σου απαντησουν. Κι επειδη δεν παιρνει καρτα sd. Edited December 1, 2013 by panosfx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ρε παιδιά δεν ασχολούνται πολλοί devs με την συσκευή. Οι roms στο xda είναι λίγες. Γιατί έτσι; ειναι νωρις ακομα φιλε μου!!!(θελω να πιστεύω!!) πάντως αν θες δοκιμασε αυτην http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493209 ειναι φανταστική:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Ρε παιδιά δεν ασχολούνται πολλοί devs με την συσκευή. Οι roms στο xda είναι λίγες. Γιατί έτσι; ενα πραγμα εχω να σου πω..την συσκευη την εχει ηδη στα χερια του ο σωτηρης(sotmax):D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ενα πραγμα εχω να σου πω..την συσκευη την εχει ηδη στα χερια του ο σωτηρης(sotmax):D Αυτό περιμένω πως και πως. Ενώ δουλεύει άψογα με στοκ και έλεγα αν το πάρω θα σταματήσω τα φλασαρισματα, δε μπορώ κάτι με τρωει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 ενα πραγμα εχω να σου πω..την συσκευη την εχει ηδη στα χερια του ο σωτηρης(sotmax):D αυτα ειναι ειναιο τελεια νεα:D δηλαδη να περιμένουμε συντομα μια υπεροχή ρομ!!!!:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 αυτα ειναι ειναιο τελεια νεα:D δηλαδη να περιμένουμε συντομα μια υπεροχή ρομ!!!!:rotfl: καααπως ετσι!! :D;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Κι επειδή τη σνομπαρουν κάτι τρέχει.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Στο XDA τη...σνομπάρουν τη συσκευή....δεν υπάρχει στις top devices.....και το nexus δεν έχει sd....αλλά παντού τα πάντα τελικά.... Το πιστευεις ομως οτι ενω εχω αλλαξει τοσες συσκευες,ειναι η πρωτη που δεν ενιωσα οτι χρειαζεται custom rom;Ουτε καν με τρωει να ψαχτω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Τώρα τίποτα δεν τρέχει....στο μέλλον μπορεί να τρέξει.....!!! Σωστά.. Μακάρι να έχει σωστή υποστήριξη από την LG και το xda έρχεται δεύτερο. Κάπου είχα διαβάσει ότι και από paranoid θα είμαστε οκ. (αγαπημένη από s2 και nexus4) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ardi21 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Kαπου διαβασα οτι την 4.4 θα την παρει στα τελη του Q1 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
averel11 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 για δειτε αυτο το λινκ http://techmaniacs.gr/lg-g2-korean-gets-android-4-4-kitkat/ λεει οτι Η κορεάτικη έκδοση αναβαθμίζεται σε Android 4.4 KitKat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 για δειτε αυτο το λινκ http://techmaniacs.gr/lg-g2-korean-gets-android-4-4-kitkat/ λεει οτι Η κορεάτικη έκδοση αναβαθμίζεται σε Android 4.4 KitKat. με την htc να δινει 4.4 τον γεναρη, το πολυ πολυ να την παρουμε το φλεβαρη αντι μαρτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Για root users νεα κάμερα 4.3.1 που βελτιώνει τα όποια μικρο-προβλήματα. Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει το επίσημο update. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525783 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Η HTC ήδη δίνει 4.4 τώρα έχω την εντύπωση ότι οι ασιατικές ρομ θα την έχουν μέχρι τέλος του χρονου Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 Το πιστευεις ομως οτι ενω εχω αλλαξει τοσες συσκευες,ειναι η πρωτη που δεν ενιωσα οτι χρειαζεται custom rom;Ουτε καν με τρωει να ψαχτω.. Πρωην κατοχος s2 και s3 και θα ηθελα να συμφωνησω εις το τετραγωνο με τη δηλωση σου. Δεν ξερω γιατι, αλλα νιωθω οτι ειναι καταπληκτικη η μαμα ROM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JimBam Δημ. December 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2013 (edited) Για root users νεα κάμερα 4.3.1 που βελτιώνει τα όποια μικρο-προβλήματα. Δεν ξέρω αν έχει κυκλοφορήσει το επίσημο update. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2525783 Το δοκιμασες? βελτιωνει το focus breathing κατα το βιντεο?? Edited December 1, 2013 by JimBam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Εγω περιμενω πως και πως για MIUI ROM. Χρονια μπροστα σε λειτουργικοτητα, ευκολια, παραμετροποιηση και ομορφια. Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 καλημερα παιδια! γνωστος φιλου μου εχει το g2 16gb απο σκρουτζομαγαζο και θελει να το δωσει για τους δικους του λογους... λεει οτι εχει ευρωπαικη ρομ και υποθετω οτι ειναι αυτο με την T-mobile. νομιζω οτι το κινητο το εχει κανα μηνα και κατι. αξιζει να το παρω εγω : πρωτον αν μου το αφησει 370-380ευρω και δευτερον αν οσοι εχετε απο σκρουτζομαγαζα ειστε ενταξει με την εγγυηση της lg? ειναι κατι αλλο που θα 'πρεπε να δω στο κινητο πριν αποφασισω να το παρω? ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Djdeltavita Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Φανταζομαι δλδ να μην ηταν ανοικτο το wifi & data !!! http://s8.postimg.org/4pna9hhht/Screenshot_2013_12_02_10_04_02.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
STATYSS Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 μολις το πληρωσα και γω στον κινεζο και τωρα περιμενω..!οταν εχω νεα θα γραψω..!! Παράθεση ..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_ma Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Παιδιά εμένα τώρα είμαι στο δεύτερη φόρτιση δεν είμαι ικανοποιημενος από την αναμονή του κινητού. Δηλαδή το βράδυ σήμερα μέσα σε 7ωρες έχασε γύρω στο 7% είναι φυσιολογικό? Να πω ότι είχα wifi ανοικτό και όλα τα sync ανοικτά δηλαδή 3 mails και Google+ γιατί κάνω backup τις φωτογραφίες μου εκεί.. Παράθεση SoulPixels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts