Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με το sound fix ρε παιδιά όλα καλά αλλά ο ήχος βελτιώθηκε. Αλλά ένα equalizer χρειάζεται, τι έχετε να προτείνετε ;

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ρε παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. πως κάνουμε συγχρονισμό επαφών μέσω του gmail μας...θέλω να μεταφέρω τις επαφές από ένα s3 στο g2 και δεν ξέρω πως...

ρε παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. πως κάνουμε συγχρονισμό επαφών μέσω του gmail μας...θέλω να μεταφέρω τις επαφές από ένα s3 στο g2 και δεν ξέρω πως...

Με το που θα περάσεις το λογαριασμό σου Gmail οι επαφές σου θα συγχρονιστούν μονές τους

Xiaomi Mi5 White 32GB

Με το που θα περάσεις το λογαριασμό σου Gmail οι επαφές σου θα συγχρονιστούν μονές τους

περνάμε τον λογαριασμό αλλά δεν εμφανίζεται καμία...

παιδιά ποιον browser χρησιμοποιείτε για το lg? τον στοκ ή κάποιο άλλο? τρέχω κάποια τεστ και θα γυρίσω με αποτελέσματα

(νομίζω ότι ο boat είναι στηριγμένος πάνω στον stock γιατί με βγάζει τα ίδια αποτελέσματα γενικώς)

edit1

στο http://www.html5test.com μου βγάζει με boat 439, με dolphin και jetback addon 465 και με στοκ browser 439 πάλι. (τα νούμερα δεν αλλάζουν κάθε φορά τα ίδια βγαίνουν πάνω κάτω). συμπέρασμα: dolphin νικητής.

edit2

browserscope test:(http://www.browserscope.org/alltests). το rich text test δεν δουλεύει

boat ringmark test: (r00 failed,r1 12 failed, r2 73 failed)

dolphin ringmark test: (r00 ,r1 2 failed, r2 51 failed)

stock ringmark test: (r00 failed, r1 12 failed , r2 73 failed) νικητής dolphin!

security test: dolphin: το 3,4,6,7,13 τα έβγαλε fail (συνολικά 5/17 fail)

stock: 3,6,7,13,15 fail (5/17)

boat: ιδιο με το stock συμπέρασμα: άγνωστο

Edited by hackfree
technoholic maniac reviewer

Αφου επεσε στα χερια μου και μενα ενα 32Gb που στην αρχη ειχα αποφασιση να το δωσω...αφου σαν πρωτη επιλογη ηθελα το S4 υστερα απο σκεψη ,συνομιλια και προτροπη με ενα παλικαρι πρωην κατοχο S4 πηρα την τελικη σποφαση κσι το ανοιξα.

Το κινητο ειναι αγγλικο Ευρωπαικο και απο οτι φαινεται διαβαζοντας τα αναφερομενα πιθανα προβληματακια καθ'ολα ΤΕΛΕΙΟ.

Σημερα το πρωι στις 10 τελειωσε και η πρωτη φορτιση και αυτη τι στιγμη ειμαι στις 18:00 ειμαι με 98% με ανοιχτο το wifi και μπηκα και λιγο και σερφαρα με το 4G.

Αυτο που με εντυπωσιασε στο τηλεφωνο ειναι η ποιοτητα χρωματων οθονης....που εμεινα αφωνος....και μπαταριας..που δεν εχω δει σε αλλο κινητο.Με φουλ ζορι ετσι να δω θερμοκρασιες..η μπαταρια εφτασε μαχ στους 40,1 βαθμους...παραπανω δεν μπορεσα να την ανεβασω.

Επισης η μονη διαφορα που ειδα απο τα αναφερομενα σας ειναι οτι και στα 2 τεστ an tu tu που του εκανα το μαχ που μου εδωσε ηταν 30500 σε αντιθεση με τα 35 και 36500 που βλεπω.

Το μονο που μενει ειναι να δω και το GPS πλεον...

Γενικη εντυπωση παντως επειδη ειμαι πολυ ψειρας με τα τηλεφωνα μου ειναι οτι ειναι τελειο σε ολα του...Ισως το πισω καπακι θα ηθελα να μην ηταν μαυρο γυαλιστερο γιατι νομιζω οτι θα ειναι επιρεπης σε γρατσουνιες....περιμενω αμεσα μια θηκη γι αυτο και δεν το πολυχειριζομαι ακομα.

Επειδή το gps με ενδιαφέρει πάρα πολύ περιμένω εντυπώσεις.

παιδιά ποιον browser χρησιμοποιείτε για το lg? τον στοκ ή κάποιο άλλο? τρέχω κάποια τεστ και θα γυρίσω με αποτελέσματα

Εγω δουλευα chrome και dolphin αλλα δοκιμασα τον μαμα και μου φανηκε παρα πολυ καλος,οποτε αυτον χρησιμοποιω τωρα...

Έχω μια εντύπωση ότι οι μαμά γενικά είναι οι καλύτεροι αν εξαιρέσουμε της σαμσουνγκ. Ειδικά στο one ο browser είναι άλλου. Πιστεύω πως ο μαμά του g2 Δεν χρειάζεται αλλαγή..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

περνάμε τον λογαριασμό αλλά δεν εμφανίζεται καμία...

Άνοιξε τις επαφές, κουμπί menu, επαφές για εμφάνιση, και επέλεξε τον λογαριασμό google.

Έχω μια εντύπωση ότι οι μαμά γενικά είναι οι καλύτεροι αν εξαιρέσουμε της σαμσουνγκ. Ειδικά στο one ο browser είναι άλλου. Πιστεύω πως ο μαμά του g2 Δεν χρειάζεται αλλαγή..

Εγώ πάντα είχα τον boat αλλά για κάποιο λόγο δεν καθόταν καλά στο g2 και για αυτό δοκίμασα σχεδόν όλους τους browser που υπάρχουν στο μάρκετ!!!! Ο μόνος browser που μου έκατσε πολύ καλά είναι ο Όπερα.(όχι ο classic! !!) και ο στοκ αυτά τα δύο νομίζω είναι τα καλύτερα:)

Υπάρχει κάποιος πρώην κάτοχος Note 2 από όσους έχετε τώρα το G2; Θα ήταν πολύ χρήσιμη μια σύγκριση των δύο συσκευών.

Εγώ φίλε μου αλλα πάω για δουλειά και δεν έχω χρόνο να γράψω. Διαφορετικές συσκευές. Αν αντεχεις το μέγεθος πάρε note 3. Κάτω από αυτές τι ίντσες το g2 ειναι μονόδρομος.

Πάντως όσο αφορά το καπάκι του και γενικά το πλαστικό έχω να κάνω την εξής παρατήρηση. Χρησιμοποιώ το κινητό εδώ και 10 μέρες σχεδόν χωρίς θήκη γιατί περιμένω να μου έρθει μια της nillkin που έχω παραγγείλει. Ενώ την πρώτη μέρα, έχοντας δοκιμάσει σχεδόν όλες τις High end συσκευές που κυκλοφορούν, μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση το ότι το κινητό είναι πλαστικούρα μετά από 10 μέρες χρήσης έχω να πω πως η αίσθηση που σου αφήνει το κινητό στο χέρι στο κράτημα είναι μακράν πολύ καλύτερη από τα άλλα της κατηγορίας του. Επίσης το πλαστικό στο καπάκι είναι εντελώς σαν καινούργιο σαν να το άνοιξα τώρα σε αντίθεση με τα πλαστικά των s3 και s4 που κάναν γρατζουνιες και απο τον αέρα.

Ένα μπράβο στην LG που φαίνεται πως το έχει προσέξει πολύ το κινητό.

Έχω το κινητό πλέον κοντά στον μήνα, γυμνό αποκλειστικά, και μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που λες. Καμία γρατζουνιά ή σημάδι και όντως πολύ καλό grip! Έχω παραγγείλει μια της Nilkin από ebay αλλά δεν ξέρω αν θα την φορέσω τελικά, μάλλον δεν θα μου αρέσει πλέον ο έξτρα όγκος.

Το knock on ή πως το λένε το διπλό tap σας λειτουργεί καλά? Ώρες ώρες δεν το βλέπω και πολύ πρόθυμο κατά την αφύπνιση :p

Παιδιά χωρίς θήκη αν πέσει κλαις κατά 90% την οθόνη.

Το διπλό tap θέλει "τρυφερά" κατά βάση :p

Κι εγώ γυμνό το έχω και δεν έχει απολύτως τίποτα. Βέβαια μια θήκη χρειάζεται σε κάποιες περιπτώσεις. Το διπλό tap μια χαρά λειτουργεί απλά θέλει τρόπο και πιστεύω ότι δεν τον έχεις και γι' αυτό σου κάνει κόλπα.:p

Παιδιά χωρίς θήκη αν πέσει κλαις κατά 90% την οθόνη.

Το διπλό tap θέλει "τρυφερά" κατά βάση :p

Παιδιά δεν είμαι τρυφερός, sorry :p :D

Πέραν της πλάκας ώρες ώρες με δυσκολεύει πάντως.. Θα δοκιμάσω πιο απαλά μήπως φταίει ο τρόπος μου

Πιστεύω όλα τα σύγχρονα κινητά αν πέσουν κάτω λογικά θα τα κλαίμε. Προσωπικά είμαι πολύ προσεκτικός για αυτό και το επιχειρώ αλλιώς δεν το συζητούσα.. Εδώ ο αδερφός μου με S2 του έπεσε χωρίς θήκη και πήγε για οθόνη κατευθείαν ακόμα κλαίει :eek:

Ρε παιδια μια βοηθεια απο καποιον που γνωριζει.Στο gps αμα δεν εχω χρηση δεδομενων η hi fi δεν μπορει να υπολογισει μια διαδρομη.μονο με την χρηση δεδομενων μπορει να κανει ΠΛΟΗΓΗΣΗ?τι πρεπει να κανω?

screenshot πως τραβαμε ρε παιδια αφου δεν εχει κουμπια..?? δεν μπρω να το βρω με τπτ..!χαχαχαα

..ΙΣΩΣ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.... ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΝ ΒΡΟΧΗ..ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΑΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ...!!

καλημέρες παίδες!

εδω αι λιγες ωρες ειμαι κατοχος του κινητου!

πρωτες εντυπωσεις, εξαιρετικες!

θα ηθελα να ρωτησω ωστοσο αν με τη καμερα εχετε θεμα, και εννοω με το λογισμικο καθως οταν παω να τραβηξω μια φωτο, καθως μετακινω το κινητο κανει σπασιματα και οταν σταθεροποιηθει εμφανιζει κανονικα το αντικειμενο προς φωτογραφηση

ΥΓ: Οι φωτογραφίες ειναι εξαιρετικες ωστοσο!

Edited by georpapa

όνειρα σα τα καράβια

στα ρηχά ξεπέσατε

σας τα πήραν τα ταξίδια

και στην άμμο δέσατε

screenshot πως τραβαμε ρε παιδια αφου δεν εχει κουμπια..?? δεν μπρω να το βρω με τπτ..!χαχαχαα

Μπορεις και μεσω quick memo, σερνεις απο τα soft keys προς τα πανω, και πατας αποθηκευση, το προτιμω γτ μπορει να θελω να γραψω και κατι, αλλα κανω και κατευθειαν share.

Έχω το κινητό πλέον κοντά στον μήνα, γυμνό αποκλειστικά, και μπορώ να επιβεβαιώσω αυτά που λες. Καμία γρατζουνιά ή σημάδι και όντως πολύ καλό grip! Έχω παραγγείλει μια της Nilkin από ebay αλλά δεν ξέρω αν θα την φορέσω τελικά, μάλλον δεν θα μου αρέσει πλέον ο έξτρα όγκος.

Το knock on ή πως το λένε το διπλό tap σας λειτουργεί καλά? Ώρες ώρες δεν το βλέπω και πολύ πρόθυμο κατά την αφύπνιση :p

φίλε μου το διπλό χτύπημα στην οθόνη δεν δουλεύει και τόσο καλά και σε μένα δεν πιάνει πάντα με την πρώτη νομίζω πως σε όλους είναι έτσι!!! :-)

φίλε μου το διπλό χτύπημα στην οθόνη δεν δουλεύει και τόσο καλά και σε μένα δεν πιάνει πάντα με την πρώτη νομίζω πως σε όλους είναι έτσι!!! :-)
Και εμενα στην αρχη δεν επιανε παντα τωρα ομως ολα οκ γιατι μαλλον συνηθησα πως να το ''χτυπαω'' και κατι αλλο, μετα την τεταρτη φορτιση παρατηρησα αυτο που ανεφεραν και αλλα παιδια θεαματικη βελτιωση της αυτονομιας ετσι οπως πρεπει δηλαδη για το κινητο που πηραμε! Edited by em_seven

Να ρωτήσω.....αν και από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι, ασύρματη φόρτιση υποστηρίζει ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Να ρωτήσω.....αν και από όσο έψαξα δεν βρήκα κάτι, ασύρματη φόρτιση υποστηρίζει ?

Οχι.Το αμερικανικο μοντελο υποστηριζει

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Μιας και μιλάμε για θήκες, εγώ επέλεξα αυτήν από το amazon.de, την οποία παρέλαβα σε μια εβδομάδα. Ήθελα μια απλή, χωρίς τρυπίτσα στο πίσω μέρος δίπλα από το flash, ελαστική και με rubbery feeling για καλύτερο κράτημα. Επίσης ήθελα να έχει lip για προστασία της οθόνης σε περίπτωση που το κινητό έπεφτε "με τα μούτρα" κάτω.. :-) Edited by Polter