manthosffvll Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Παιδιά σήμερα πέρασα την forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2493209 και είναι πολύ καλή! !!οποίος θέλει την δοκιμάζει :D Και κάτι παρά πολύ καλό πέρασα σήμερα και αυτό recovery forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2469995και υποστηρίζει και usb otg έκανα είδει μπακαπ στην κάρτα sd και όλα πήγαν καλά:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 1) το antutu μου βγαζει σταθερα 34300-34900 (μονο την πρωτη μερα 33400) 2) και εμενα η μπαταρια καπως ετσι ειναι με 4μιση-5μιση ωρες οθονη στο 50-60% (αυτοματο) και αλλες 12 αναμονη, ανοιχτο ειτε wi-fi ειτε data, κλειστο gps, φευγω 7 το πρωι και στις 12 το βραδυ εχει ενα 12-20% και το φορτιζω για βραδυ. καποια βραδια που το εχω φορτισει πιο νωρις, με ανοιχτο wi-fi για 6-7 ωρες παραμενει στο 100%(αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το ποση ωρα μενει στο 100% σε αντιθεση με ολα τα υπολοιπα ποσοστα). Και σε μένα το ίδιο. Το είχα ξαναγράψει αρκετά post πιο πίσω. Επιπλέον συνεχίζει να υπάρχει θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα και την προσαρμογή της. Τραγική. Πρέπει να ξετικάρω και να ξανατικάρω αλλιώς η οθόνη παραμένει σκοτεινή και προσπαθεί να πρασαρμοστεί βγάζοντάς σου τα μάτια με τις αυξομειώσεις της φωτεινότητας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με ευρωπαϊκή rom και wind ούτε εγώ έχω επιλογή για 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με ευρωπαϊκή rom και wind ούτε εγώ έχω επιλογή για 4g. Λογικό, αφού η Wind δεν έχει 4G ακόμα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Με ευρωπαϊκή rom και wind ούτε εγώ έχω επιλογή για 4g. Ούτε εγώ έχω Επιλογή 4g ??έχω wind βέβαια αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή:confused: πάντως με τα antutu σας είπα ρε παιδιά αν το τρέξετε τρεις η τέσσερις φορές θα σας βγάλει διαφορετικά σκορ όχι πάντα τα ίδια!!!!!και αυτοί που αγχώνονται ας κανουν ενα wipe data και μετά με καθαρό τηλέφωνο ας τρεξουν το antutu και να δουν το σκορ θα βγάλουν;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ούτε εγώ έχω Επιλογή 4g ??έχω wind βέβαια αλλά και πάλι δεν θα έπρεπε να υπάρχει η επιλογή:confused: πάντως με τα antutu σας είπα ρε παιδιά αν το τρέξετε τρεις η τέσσερις φορές θα σας βγάλει διαφορετικά σκορ όχι πάντα τα ίδια!!!!!και αυτοί που αγχώνονται ας κανουν ενα wipe data και μετά με καθαρό τηλέφωνο ας τρεξουν το antutu και να δουν το σκορ θα βγάλουν;) Όχι φιλε αφού έχεις wind δεν υπάρχει επιλογή 4g στο τηλέφωνο Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Όχι φιλε αφού έχεις wind δεν υπάρχει επιλογή 4g στο τηλέφωνο Δηλαδή αν βάλω Cosmote θα εμφανιστεί η επιλογή για 4g?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Επιπλέον συνεχίζει να υπάρχει θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα και την προσαρμογή της. Τραγική. Πρέπει να ξετικάρω και να ξανατικάρω αλλιώς η οθόνη παραμένει σκοτεινή και προσπαθεί να πρασαρμοστεί βγάζοντάς σου τα μάτια με τις αυξομειώσεις της φωτεινότητας... Επανέρχομαι στο θέμα της αυτόματης φωτεινότητας. Δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό που περιγράφω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Επανέρχομαι στο θέμα της αυτόματης φωτεινότητας. Δεν συμβαίνει σε κανέναν άλλο αυτό που περιγράφω? Καλημερα.Δεν εχω τετοιο θεμα.Στη θεση σου θα εκανα factory reset.Αν δεν εφτιαχνε θα ζητουσα αντικατασταση,δεν γινεται να σου κανει τετοιο πραγμα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Kαλημέρα. Δηλαδή σου δουλεύει κανονικά το auto brightness? Αυξομειώνει αμέσως την φωτεινότητα π.χ. αν βγεις από κλειστό χώρο έξω? Σε τι ποσοστό το έχεις ρυθμίσει? Έχω κάνει αρκετό ψάξιμο πάντως στο net και γενικά το G2 έχει θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα. Εννοείται ότι όταν δεν την έχω ON δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα. Διατηρεί την ίδια ένταση φωτεινότητας και μέσα και έξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Και σε μένα το ίδιο. Το είχα ξαναγράψει αρκετά post πιο πίσω. Επιπλέον συνεχίζει να υπάρχει θέμα με την αυτόματη φωτεινότητα και την προσαρμογή της. Τραγική. Πρέπει να ξετικάρω και να ξανατικάρω αλλιώς η οθόνη παραμένει σκοτεινή και προσπαθεί να πρασαρμοστεί βγάζοντάς σου τα μάτια με τις αυξομειώσεις της φωτεινότητας... Θεμα οθονης με αυξομειωσεις φωτεινοτητας δεν εχω, παρολα αυτα, Στο θεμα της μπαταριας αν και ικανοποιημενος θα ηθελα να ηξερα, ποσες ωρες οθονη και αναμονη βγαζει στους υπολοιπους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Θα το βαλω σημερα παλι στο auto και θα το ξανατσεκαρω γιατι το δουλευω στο 60%.Το ειχα τσεκαρει οταν το ειχα παρει και δουλευε.Εσενα βλεπω οτι στο κανει χωρις να αλλαξει το φως του χωρου Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Θα το βαλω σημερα παλι στο auto και θα το ξανατσεκαρω γιατι το δουλευω στο 60%.Το ειχα τσεκαρει οταν το ειχα παρει και δουλευε.Εσενα βλεπω οτι στο κανει χωρις να αλλαξει το φως του χωρου Το βιντεάκι στο youtube δεν είναι δικό μου αλλά κάπως έτσι είναι το φαινόμενο. Ναι το κάνει με την παραμικρή αλλαγή της θέσης του τηλεφώνου στον ίδιο χώρο. Προφανώς είναι θέμα του σένσορα πάνω αριστερά που αντιλαμβάνεται την παραμικρή αλλαγή θέσης αλλά και την παραμικρή σκιά π.χ. από το χέρι μου που κρατάει το τηλέφωνο. Σ'ευχαριστώ για την δοκιμή και αν μπορείς "παίξε" λίγο με την θέση του τηλεφώνου όταν έχεις ON την autobrightness... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 (edited) Αυτο κανω :-) Φανταζομαι δεν φορας screen protector που να καλυπτει τους αισθητηρες Edit Αλλαζει μια χαρα τη φωτεινοτητα απο χωρο σε χωρο και ειναι σταθερη (η φωτεινοτητα).Δεν κανει αυτο το flickering που ειδα στο video.Το δικο μου τουλαχιστον Edited November 22, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αυτο κανω :-) Φανταζομαι δεν φορας screen protector που να καλυπτει τους αισθητηρες Edit Αλλαζει μια χαρα τη φωτεινοτητα απο χωρο σε χωρο και ειναι σταθερη (η φωτεινοτητα).Δεν κανει αυτο το flickering που ειδα στο video.Το δικο μου τουλαχιστον Όχι δεν φοράω screen protector. Σ'ευχαριστώ για την δοκιμή. Θα σε παιδέψω λίγο ακόμα: Αφού προσαρμοστεί η φωτεινότητα δοκίμασε να σερφάρεις για 1-2 λεπτά (για την ακρίβεια να scrollάρεις) σε 1 σελίδα με ανοιχτό φόντο (π.χ. λευκό). Καθώς scrollάρεις πάνω-κάτω (σιγά-σιγά) δεν αυξομειώνεται στο παραμικρό η φωτεινότητα? (Εννοείται με auto brightness στον on) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εχω το D802 με twn rom, σημερα με πηραν τελ απο cosmote οτι μου ενεργοποίησαν το 4g, ωστόσο επιλογή για lte δεν εχει βγει στο μενού ... Εχει να κανει με τη rom αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georpapa Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 καλημέρες παίδες, σύντομα θα μπω στη παρέα σας και ψαχνω για μαγαζακι. Σε ένα μαγαζάκι το πουλάει κα ιγρα΄φει στην περιγραφή "LG G2 D802 TMOB ΜΑΥΡΟ 16GB EU" αυτό σημάινει ότι είναι απο την T-Mobile? αν ναι υπάρχει κα΄ποιο πρόβλημα ή μπορει να ειναι κλειδωμένο για αυτον το παροχο μόνο; Ευχαριστώ Παράθεση όνειρα σα τα καράβια στα ρηχά ξεπέσατε σας τα πήραν τα ταξίδια και στην άμμο δέσατε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Εχω το D802 με twn rom, σημερα με πηραν τελ απο cosmote οτι μου ενεργοποίησαν το 4g, ωστόσο επιλογή για lte δεν εχει βγει στο μενού ... Εχει να κανει με τη rom αυτό ? Κάνε ένα restart το κινητό, και αν δε δουλέψει είναι λογικά θέμα rom. Δες το post από το xda που έβαλα πιο πάνω για ένα τρόπο ενεργοποίησης μέσω system menu, αλλιώς δοκίμασε άλλη ROM. Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stud1112 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Κάνε ένα restart το κινητό, και αν δε δουλέψει είναι λογικά θέμα rom. Δες το post από το xda που έβαλα πιο πάνω για ένα τρόπο ενεργοποίησης μέσω system menu, αλλιώς δοκίμασε άλλη ROM. Σε ευχαριστώ, όντως επαιξε το κολπακι αλλα δε φιλοδοξω να αλλαζω με αυτο τον καγκουρικο τροπο το lte με το gsm σε τετοιο τουμπανοκινητό των 500+ ευρώ .. Η Vnp μου ειπε 24 μηνες support, το πάω πισω οπως ειναι .. Θε θελω να μπλεκω με πέρασμα roms και τετοιες ιστορίες, ας αναλάβουν οι ειδήμονες .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Φίλε γίνεσαι λίγο υπερβολικός..αν η vnp σου είπε ότι το κινητό είναι Ευρωπαϊκό ναι έχεις όλα τα δίκια του κόσμου. Αυτό το "θεματάκι" που έχεις δεν είναι καν θέμα και λύνεται με πολύ απλό τρόπο. Αν προτιμάς να ταλαιπωρηθείς γυρίζοντας το κινητό πίσω απο το να "ταλαιπωρηθείς" λίγα λεπτά να περάσεις την επίσημη Ευρωπαϊκή ρομ τι να πω εσύ ξέρεις. Καταλαβαίνω ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να μάθεις να το κάνεις αλλά γι αυτό είναι το site εδώ για βοήθεια. Φταίει το κατάστημα μεν που σου πε ότι όλα δουλεύουν out of the box αλλά δεν αξίζει να το πας πίσω αν η συσκευή σου δεν έχει πρόβλημα.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σε εμενα στην αυτοματη φωτεινοτητα απο 0-50% οταν εχει σκοταδι μοιαζει σαν να αλλαζει μιαβαθμιδα απο το 0. Δηλαδη 0-30 η 0-40% οταν το εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα και σερνω απο το 0 δεν αλλαζει καν! Γενικως το auto brightness στο σκοταδι δε δουλευει τοσο καλα. Ουτος η αλλος το εχω 50-60% χωρις auto. Αυτη η οθονη δε θελει αυτοματο Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πριν λιγο ειδα απο κοντα το κινητο.σε εσωτερικο χωρο κ με 100% φωτεινότητα η οθόνη ηταν απίστευτη! Δοκίμασα στο 50% και σκοτείνιασε υπερβολικά! Εσεις που το έχετε, τι εμπειρία εχετε απο την οθόνη σε εξωτερικό χωρο με ηλιο? Πως τα παει? Επίσης θα ελεγα οτι αυτα τα μικροπροβλήματα που διαβάζω με κανουν κ συγκρατιεμαι να παρω ακομα αποφαση αν θα το παρω ή να κοιταξω προς nexus μερια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Πριν λιγο ειδα απο κοντα το κινητο.σε εσωτερικο χωρο κ με 100% φωτεινότητα η οθόνη ηταν απίστευτη! Δοκίμασα στο 50% και σκοτείνιασε υπερβολικά! Εσεις που το έχετε, τι εμπειρία εχετε απο την οθόνη σε εξωτερικό χωρο με ηλιο? Πως τα παει? Επίσης θα ελεγα οτι αυτα τα μικροπροβλήματα που διαβάζω με κανουν κ συγκρατιεμαι να παρω ακομα αποφαση αν θα το παρω ή να κοιταξω προς nexus μερια. Η οθονη τα παει μια χαρα κατω απο ηλιο, ειναι απο τις πιο φωτεινες οθονες. Τωρα που σου γραφω το εχω στο 50% και ειναι μια χαρα φωτεινο (ειμαι σε εσωτερικο χωρο) Ειναι λογικο αν το εχεις για 10λεπτα στο 100% και το πας κατευθειαν στο 50% να σου φανει σκοτεινη, ειναι η μεγαλη διαφορα φωτεινοτητας που κανει το 50% να φενεται σκοτεινο. Η συσκευη ειναι μια χαρα μην το σκεφτεσαι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Όχι δεν φοράω screen protector. Σ'ευχαριστώ για την δοκιμή. Θα σε παιδέψω λίγο ακόμα: Αφού προσαρμοστεί η φωτεινότητα δοκίμασε να σερφάρεις για 1-2 λεπτά (για την ακρίβεια να scrollάρεις) σε 1 σελίδα με ανοιχτό φόντο (π.χ. λευκό). Καθώς scrollάρεις πάνω-κάτω (σιγά-σιγά) δεν αυξομειώνεται στο παραμικρό η φωτεινότητα? (Εννοείται με auto brightness στον on) Στο παραμικρο!Ενταξει δεν ειμαι και με μετρητικο οργανο αλλα δε βλεπω κατι που να με ενοχλει και με τιποτα αυτο που ειδα στο video του τυπου που παρεθεσες Σε εμενα στην αυτοματη φωτεινοτητα απο 0-50% οταν εχει σκοταδι μοιαζει σαν να αλλαζει μιαβαθμιδα απο το 0. Δηλαδη 0-30 η 0-40% οταν το εχω στην αυτοματη φωτεινοτητα και σερνω απο το 0 δεν αλλαζει καν! Γενικως το auto brightness στο σκοταδι δε δουλευει τοσο καλα. Ουτος η αλλος το εχω 50-60% χωρις auto. Αυτη η οθονη δε θελει αυτοματο Και εγω σταθερα με 60% δουλευω αλλα μου φαινεται θεμα software Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epicouros Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Σκέφτομαι να αγοράσω το κινητό απο skroutzομαγαζο, θα καλύπτει η ελληνική αντιπροσωπεία την εγγύηση;; Παράθεση ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts