daospi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το GPS για τουλάχιστον 30 λεπτά συνεχόμενα; Και η 2η συσκευή που μου ήρθε, έχει το ίδιο πρόβλημα με την πρώτη, χάνει στα καλά καθούμενα το σήμα του GPS και μετά από λίγο επανέρχεται...Ή είμαι πολύ γκαντέμης ή πραγματικά το GPS του είναι για τα πανηγύρια...Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι το χρησιμοποιούν για αρκετή ώρα το GPS και όχι του στυλ " βγήκα στο μπαλκόνι και δουλεύει άψογα". Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolidisathan Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το GPS για τουλάχιστον 30 λεπτά συνεχόμενα; Και η 2η συσκευή που μου ήρθε, έχει το ίδιο πρόβλημα με την πρώτη, χάνει στα καλά καθούμενα το σήμα του GPS και μετά από λίγο επανέρχεται...Ή είμαι πολύ γκαντέμης ή πραγματικά το GPS του είναι για τα πανηγύρια...Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι το χρησιμοποιούν για αρκετή ώρα το GPS και όχι του στυλ " βγήκα στο μπαλκόνι και δουλεύει άψογα". Καλησπέρα. Εγώ χρησιμοποιώ το κινητό για το τρέξιμο. Το δουλεύω με ένα πρόγραμμα που καταγράφει την διαδρομή μου κάνοντας χρήση του GPS της συσκευής. Τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν είναι ικανοποιητικά και η καταγραφή της διαδρομής θυμίζει ώρες ώρες κινήσεις Spiderman (με έχει δείξει να διασχίζω πλατείες, να περνάω πάνω από μεγάλα κτήρια ή μέσα από θάλασσα). Μιλάμε για διαδρομές σαφώς άνω της μίας ώρας. Προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί είναι ερασιτεχνική η χρήση που του κάνω. Αποσυνδέσεις δεν έχω παρατηρήσει, εκτός και αν αυτές υπάρχουν αλλά στην πράξη τις διορθώνει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ. Παράθεση Δεν υπογράφω ρε!!! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 αυτό που έχω εγω ήταν για SIII,S4 και πάει λέγοντας,μια χαρά δουλεύει στο G2 πάντως :) Ευχαριστώ..Απο αύριο μπαίνω στη παρέα σας!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα. Εγώ χρησιμοποιώ το κινητό για το τρέξιμο. Το δουλεύω με ένα πρόγραμμα που καταγράφει την διαδρομή μου κάνοντας χρήση του GPS της συσκευής. Τα αποτελέσματα δυστυχώς δεν είναι ικανοποιητικά και η καταγραφή της διαδρομής θυμίζει ώρες ώρες κινήσεις Spiderman (με έχει δείξει να διασχίζω πλατείες, να περνάω πάνω από μεγάλα κτήρια ή μέσα από θάλασσα). Μιλάμε για διαδρομές σαφώς άνω της μίας ώρας. Προσωπικά δεν με ενοχλεί γιατί είναι ερασιτεχνική η χρήση που του κάνω. Αποσυνδέσεις δεν έχω παρατηρήσει, εκτός και αν αυτές υπάρχουν αλλά στην πράξη τις διορθώνει το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ. Eυχαριστώ για το feedback φίλε μου. Παρόμοια προβλήματα έχω διαβάσει και στο xda, ελπίζω να είναι software το πρόβλημα και να λυθεί μελλοντικά. Ένα HTC Cruise του 2008 που έχω ξεχασμένο στο συρτάρι, χωρίς πλάκα, έχει καλύτερο GPS από του G2. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Έχει χρησιμοποιήσει κανείς το GPS για τουλάχιστον 30 λεπτά συνεχόμενα; Και η 2η συσκευή που μου ήρθε, έχει το ίδιο πρόβλημα με την πρώτη, χάνει στα καλά καθούμενα το σήμα του GPS και μετά από λίγο επανέρχεται...Ή είμαι πολύ γκαντέμης ή πραγματικά το GPS του είναι για τα πανηγύρια...Παρακαλώ να απαντήσουν μόνο όσοι το χρησιμοποιούν για αρκετή ώρα το GPS και όχι του στυλ " βγήκα στο μπαλκόνι και δουλεύει άψογα". Χρησιμοποιώ καθημερινά το GPS επαγγελματικά, δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό που περιγράφεις. Και σήμερα έναν προορισμό απο Πατήσια-Βύρωνα και έναν απο Βούλα-Χαλάνδρι, κανένα πρόβλημα. Έχεις διαβάσει ότι αντιμετωπίζουν κι άλλοι τέτοιο θέμα ανά τον κόσμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Χρησιμοποιώ καθημερινά το GPS επαγγελματικά, δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό που περιγράφεις. Και σήμερα έναν προορισμό απο Πατήσια-Βύρωνα και έναν απο Βούλα-Χαλάνδρι, κανένα πρόβλημα. Έχεις διαβάσει ότι αντιμετωπίζουν κι άλλοι τέτοιο θέμα ανά τον κόσμο; Ναι, στο XDA που κοιτάω, έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα. Σε 35' διαδρομή, χάνει το σήμα 2 φορές, το βελάκι στο πρόγραμμα πλοήγησης παραμένει στάσιμο για 5-10 δευτερόλεπτα, χωρίς να υπάρχει κάποια ηχητική προειδοποίηση ότι το σήμα χάθηκε ή κάτι άλλο. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46508606&postcount=6 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46767940&postcount=11 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47163214&postcount=26 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47537710&postcount=42 Αν και προσωπικά, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα μετο κλείδωμα των δορυφόρων, εκεί δουλεύει μια χαρά. Edited November 21, 2013 by daospi Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ναι, στο XDA που κοιτάω, έχουν αναφερθεί τέτοια προβλήματα. Σε 35' διαδρομή, χάνει το σήμα 2 φορές, το βελάκι στο πρόγραμμα πλοήγησης παραμένει στάσιμο για 5-10 δευτερόλεπτα, χωρίς να υπάρχει κάποια ηχητική προειδοποίηση ότι το σήμα χάθηκε ή κάτι άλλο. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46508606&postcount=6 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=46767940&postcount=11 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47163214&postcount=26 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=47537710&postcount=42 Αν και προσωπικά, δεν αντιμετωπίζω πρόβλημα μετο κλείδωμα των δορυφόρων, εκεί δουλεύει μια χαρά. Αυτοί κάτι λένε ειδικά για τα Verizon, το δικό σου τί είναι και με τί rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Αυτοί κάτι λένε ειδικά για τα Verizon, το δικό σου τί είναι και με τί rom? Δεν είναι όλοι με Verizon, δυστυχώς. International Version και τα 2, το πρώτο ήταν με SEA και το τωρινό με ΤWN. (Ασίας και τα 2) Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 δοκιμαστε στις επιλογες προγραμματιστη εκει που λεει κλιμακα κινουμενης εικονας και τα αλλα 2 απο κατω να το βαλεται απο 1χ σε 0.5x. δεν θα το προλαβαινετε :p Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarishellas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κάτοχος LG G2 κ γω από σήμερα! Με το που το 'πιασα το μεσημέρι, τώρα το άφησα απ'τα χέρια μου. Η πρώτη επαφή με εντυπωσίασε θα έλεγα. Μια ερώτηση ρε παιδιά. Η επιλογή "ασύρματος αποθηκευτικός χώρος" είναι για να στέλνεις στον υπολογιστή σου ασύρματα φωτογραφίες κ.α.;;; Προσπαθώ να το δοκιμάσω κ μου λέει να βάλω μια περίεργη-κουλή διεύθυνση στο pc. Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα στον υπολογιστή...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Δεν είναι όλοι με Verizon, δυστυχώς. International Version και τα 2, το πρώτο ήταν με SEA και το τωρινό με ΤWN. (Ασίας και τα 2) Aναφέρονται ως D802 ή κάτι άλλο? Βάλε μια EUR rom να δείς τι γίνεται μιας και για ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχει αναφερθεί κάτι. Software είναι νομίζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Aναφέρονται ως D802 ή κάτι άλλο? Βάλε μια EUR rom να δείς τι γίνεται μιας και για ευρωπαϊκή έκδοση δεν έχει αναφερθεί κάτι. Software είναι νομίζω... Nαι, σαν D802 το έχει. Θα δοκιμάσω να περάσω την ΕU, θα το ξανατεστάρω και θα αναφέρω. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κάτοχος LG G2 κ γω από σήμερα! Με το που το 'πιασα το μεσημέρι, τώρα το άφησα απ'τα χέρια μου. Η πρώτη επαφή με εντυπωσίασε θα έλεγα. Μια ερώτηση ρε παιδιά. Η επιλογή "ασύρματος αποθηκευτικός χώρος" είναι για να στέλνεις στον υπολογιστή σου ασύρματα φωτογραφίες κ.α.;;; Προσπαθώ να το δοκιμάσω κ μου λέει να βάλω μια περίεργη-κουλή διεύθυνση στο pc. Μήπως πρέπει να εγκαταστήσω κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα στον υπολογιστή...;;; όχι ανοίγεις πχ το υπολογιστής μου και γράφεις αυτη τη διεύθυνση. δεν γράφεις την διεύθυνση σε internet explorer Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xarishellas Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 ωωω ευχαριστώ!!! δούλεψε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
livadaki Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλησπέρα, από την προηγούμενη Παρασκευή έχει 'έρθει το 3ο κατά σειρά G2 από το Expansys. Ευτυχώς αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα στην οθόνη του όπως τα προηγούμενα δυο. Όμως: 1) με stock rom (έκανα και factory reset ξανα), στο antutu πιάνω συνήθως 24500 με 29000, άντε και καμιά φορά 32000. Αυτά ισχύουν και μετά από επανεκκίνηση. Γενικά πάντως στο τηλέφωνο δεν παρατηρώ κολλήματα στην χρήση του. Παρόλα αυτά τα νούμερα που παίρνω τα θεωρώ ανησυχητικά. 2) επίσης, η μπαταρία του δεν με έχει εντυπωσιάζει σε σχέση πάντα με αυτά που διαβάζω εδώ. Συγκεκριμένα από 100% που ξεκινάω το πρωί, με ανοιχτά τα data με 3G, wifi, περίπου μισή ώρα κλήσεις, καμιά ώρα tapatalk και μιάμιση browsing, και συγχρονισμό σε 3 email accounts (ένα από αυτά exchange) και συγχρονισμό google μόνο στις επάφές, απενεργοποιημένη την πρόσβαση σε τοποθεσία από την google και 1 widget καιρού και με οθόνη ενεργή περίπου 4 και 1/2 ώρες, το τηλέφωνο θέλει φόρτιση το βράδυ. Στην καρτέλα μπαταρία, το «Σύστημα Android» έχει συνήθως 2πλάσιο νούμερο από την «Ενεργή οθόνη». Το τελευταίο ισχύει και με stock rom μετά από factory reset. Απόψεις παρακαλώ; Παράθεση Λιβαδάκι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εμενα με SEA δε δουλευει το 4G. Δεν το εμφανιζει καθολου στις ρυθμισεις. Τη γλιτωνω την ευρωπαικη ROM η με τιποτα; Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Εμενα με SEA δε δουλευει το 4G. Δεν το εμφανιζει καθολου στις ρυθμισεις. Τη γλιτωνω την ευρωπαικη ROM η με τιποτα; Μήπως έχεις wind? Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Vodafone με ενεργοποιημενο το 4G απο το my account Υπαρχει κ σχετικο τοπικ στο xda που δινει προσωρινη λυση μεσω hidden menu που α) δεν μπορω να τη δοκιμασω γιατι δεν πιανω 4G σπιτι μου και β) χανεται με reboot και πρεπει να το ξανακανεις καθε φορα. Ασχετο, τονους πως βαζω;;; Edited November 21, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Vodafone με ενεργοποιημενο το 4G απο το my account Υπαρχει κ σχετικο τοπικ στο xda που δινει προσωρινη λυση μεσω hidden menu που α) δεν μπορω να τη δοκιμασω γιατι δεν πιανω 4G σπιτι μου και β) χανεται με reboot και πρεπει να το ξανακανεις καθε φορα. Ασχετο, τονους πως βαζω;;; Το λέω γιατί στο δικό μου με ταιβανεζικο firmware παίζει κανονικά Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Κατι παιζει μαλλον με το SEA. Αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο, θα περασω αυριο βραδυ την ευρωπαικη αφου ξεχεσω πρωτα το digivire που μου ειπε οτι θα δουλευουν ολα out of the box Στο μενου δικτυου εχει επιλογη μονο για GSM/WCDMA Υπαρχει κανεις με SEA ROM που να του δουλεψε; Edited November 21, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babill2004 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σήμερα το G2 του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στον ταύρο παρέδωσε πνεύμα... Ηταν στη φόρτιση, τους ενημέρωσα, αλλάξαν καλώδια, τίποτα.. Μου είπαν μπορεί να φταίει ότι ήταν demo έκδοση.... Το έχουν σε περίοπτη θέση, καλύτερη από όλα τα άλλα. Ελπίζω να μην είναι προπομπός του τι μπορεί να συμβεί αν δουλεύει σε έντονη και άτσαλη χρήση.... Παράθεση "Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Κατι παιζει μαλλον με το SEA. Αν δεν εχει καποιος να προτεινει κατι καλυτερο, θα περασω αυριο βραδυ την ευρωπαικη αφου ξεχεσω πρωτα το digivire που μου ειπε οτι θα δουλευουν ολα out of the box Στο μενου δικτυου εχει επιλογη μονο για GSM/WCDMA Υπαρχει κανεις με SEA ROM που να του δουλεψε; μην τρελένεσαι, τα ειπαμε. περνα την ευρωπαικη.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
farenight Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) μην τρελένεσαι, τα ειπαμε. περνα την ευρωπαικη.. Υπάρχει πολύ ψωμί στην υπόθεση πάντως! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803&highlight=lte&page=4 Κατά τα άλλα, ως πρώτη μου μέρα με Android μετά από iOS ομολογώ ότι δυσκολεύομαι λίγο, αλλά θα το μάθω πού θα πάει! Υ.Γ. Τι οθονάρα είναι αυτή ρε παιδιά;; Τι retina και πράσινα άλογα, πολύ μπροστά! Edited November 21, 2013 by farenight Παράθεση Iphone 7 plus 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Σήμερα το G2 του ΠΛΑΙΣΙΟΥ στον ταύρο παρέδωσε πνεύμα... Ηταν στη φόρτιση, τους ενημέρωσα, αλλάξαν καλώδια, τίποτα.. Μου είπαν μπορεί να φταίει ότι ήταν demo έκδοση.... Το έχουν σε περίοπτη θέση, καλύτερη από όλα τα άλλα. Ελπίζω να μην είναι προπομπός του τι μπορεί να συμβεί αν δουλεύει σε έντονη και άτσαλη χρήση.... Εχει σχεση το πώς συμπεριφεροντε στο demo του πλαισιου με το πώς συμπεριφερεσαι στο κινητο σου? Υπάρχει πολύ ψωμί στην υπόθεση πάντως! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2494803&highlight=lte&page=4 Κατά τα άλλα, ως πρώτη μου μέρα με Android μετά από iOS ομολογώ ότι δυσκολεύομαι λίγο, αλλά θα το μάθω πού θα πάει! Υ.Γ. Τι οθονάρα είναι αυτή ρε παιδιά;; Τι retina και πράσινα άλογα, πολύ μπροστά! Στους fanboys πες τα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ventura Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 (edited) Καλησπέρα, από την προηγούμενη Παρασκευή έχει 'έρθει το 3ο κατά σειρά G2 από το Expansys. Ευτυχώς αυτό δεν έχει κανένα πρόβλημα στην οθόνη του όπως τα προηγούμενα δυο. Όμως: 1) με stock rom (έκανα και factory reset ξανα), στο antutu πιάνω συνήθως 24500 με 29000, άντε και καμιά φορά 32000. Αυτά ισχύουν και μετά από επανεκκίνηση. Γενικά πάντως στο τηλέφωνο δεν παρατηρώ κολλήματα στην χρήση του. Παρόλα αυτά τα νούμερα που παίρνω τα θεωρώ ανησυχητικά. 2) επίσης, η μπαταρία του δεν με έχει εντυπωσιάζει σε σχέση πάντα με αυτά που διαβάζω εδώ. Συγκεκριμένα από 100% που ξεκινάω το πρωί, με ανοιχτά τα data με 3G, wifi, περίπου μισή ώρα κλήσεις, καμιά ώρα tapatalk και μιάμιση browsing, και συγχρονισμό σε 3 email accounts (ένα από αυτά exchange) και συγχρονισμό google μόνο στις επάφές, απενεργοποιημένη την πρόσβαση σε τοποθεσία από την google και 1 widget καιρού και με οθόνη ενεργή περίπου 4 και 1/2 ώρες, το τηλέφωνο θέλει φόρτιση το βράδυ. Στην καρτέλα μπαταρία, το «Σύστημα Android» έχει συνήθως 2πλάσιο νούμερο από την «Ενεργή οθόνη». Το τελευταίο ισχύει και με stock rom μετά από factory reset. Απόψεις παρακαλώ; 1) το antutu μου βγαζει σταθερα 34300-34900 (μονο την πρωτη μερα 33400) 2) και εμενα η μπαταρια καπως ετσι ειναι με 4μιση-5μιση ωρες οθονη στο 50-60% (αυτοματο) και αλλες 12 αναμονη, ανοιχτο ειτε wi-fi ειτε data, κλειστο gps, φευγω 7 το πρωι και στις 12 το βραδυ εχει ενα 12-20% και το φορτιζω για βραδυ. καποια βραδια που το εχω φορτισει πιο νωρις, με ανοιχτο wi-fi για 6-7 ωρες παραμενει στο 100%(αν και εχω τις αμφιβολιες μου για το ποση ωρα μενει στο 100% σε αντιθεση με ολα τα υπολοιπα ποσοστα). Edited November 21, 2013 by ventura Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts