Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν έχω το κορεάτικο...έχω το ευρωπαικό χωρίς sd,το D802eur...ούτε εγω είχα κάνει κάτι το ιδιαίτερο,αν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είχα κάνει format την κάρτα στο pc πριν τη βάλω στο OTG...πάντως κάτσε να δεις που θα είναι κάτι πολύ απλό και που τώρα μας διαφεύγει...ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ γιατί δεν στο αναγνωρίζει στο CWM :wacko:

αααα να σου δείξω και πιο έχω..

είναι αυτό εδω http://www.ebay.co.uk/itm/300958691432?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Ναι.. σε μπερδεψα με αλλον , μετα θυμηθηκα..

Δε μου λες, αυτο που δειχνει η φωτο συνδεεις? Αν συνδεσεις κανονικο usb φλασακι το βλεπει ? (Αν εχεις να δοκιμασεις..). Τελος αν δε συνδεσεις τιποτα, υπαρχει η επιλογη install from. External? Σκεφτομαι μηπως η microsim που συνδεεις δουλευει με λιγοτερη ταση απο οτι το φλασακι και τη βλεπει..

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι.. σε μπερδεψα με αλλον , μετα θυμηθηκα..

Δε μου λες, αυτο που δειχνει η φωτο συνδεεις? Αν συνδεσεις κανονικο usb φλασακι το βλεπει ? (Αν εχεις να δοκιμασεις..). Τελος αν δε συνδεσεις τιποτα, υπαρχει η επιλογη install from. External? Σκεφτομαι μηπως η microsim που συνδεεις δουλευει με λιγοτερη ταση απο οτι το φλασακι και τη βλεπει..

λοιπόν,έχουμε και λέμε...συνδέω το μικρό αυτό που παίρνει την κάρτα μνήμης μέσα,το υπόλοιπο χρησιμεύει για να τα συνδέσω όλα πακέτο στον υπολογιστή!

κανονικό φλασάκι δεν έχω βάλει γιατί δεν έχω κάποιο με micro usb και δεν έχω αντάπτορα!

και χωρίς να συνδέσω το otg μου βγάζει external ως επιλογή αλλά χωρίς φυσικά να μπορεί να ανοίξει...

κάνας άλλος ρε παιδιά με CWM να μας πει και αυτός τι βλέπει??όλοι TWRP έχετε?:p

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

και χωρίς να συνδέσω το otg μου βγάζει external ως επιλογή αλλά χωρίς φυσικά να μπορεί να ανοίξει...

Πολυ περιεργο αυτο... Σαν να μη βαλαμε το ιδιο cwm φαινεται.. Thanks για τον κοπο. Αν μαθω κατι αλλο θα ενημερωσω.

Πολυ περιεργο αυτο... Σαν να μη βαλαμε το ιδιο cwm φαινεται.. Thanks για τον κοπο. Αν μαθω κατι αλλο θα ενημερωσω.

όντως..

πάντως αν μπορείς,στο XDA περιέγραψε ακριβώς το πρόβλημα που έχεις...να γράψεις ότι δεν σου βγάζει σαν option το external (που είναι και το βασικό σου πρόβλημα)

ελπίζω να σου απαντήσουν :)

λοιπόν,έχουμε και λέμε...συνδέω το μικρό αυτό που παίρνει την κάρτα μνήμης μέσα,το υπόλοιπο χρησιμεύει για να τα συνδέσω όλα πακέτο στον υπολογιστή!

κανονικό φλασάκι δεν έχω βάλει γιατί δεν έχω κάποιο με micro usb και δεν έχω αντάπτορα!

κάνας άλλος ρε παιδιά με CWM να μας πει και αυτός τι βλέπει??όλοι TWRP έχετε?:p

Σε ποσες μέρες σου ήρθε ;το περιμένω και εγω.. Ποιο CWM περασες;λινκ:);

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Σε ποσες μέρες σου ήρθε ;το περιμένω και εγω.. Ποιο CWM περασες;λινκ:);

έκανε περίπου 2 εβδομάδες να έρθει,αλλά σε εμάς δεν παιρνάει ο ταχυδρόμος και πολύ τακτικά,οπότε παίζει να σου έρθει και νωρίτερα!!

Πέρασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468858 το non touch..

Ξέρει κάνει αν υπάρχει μπέρδεμα με το μοντακι για τα μικρά πλήκτρα,και το xposed??

ναι,δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους :p

Παιδες να σας κανω μια ερωτησουλα μιας και στο τοπικ του μεγαλου αδερφου του G2 ( G Pad 8.3) δεν υπαρχει κινηση ακομα. Μου ρθε σημερα το ταμπλετακι και πρωτες εντυπωσεις ειναι ακρως ικανοποιητικες. Εβαλα nova lanuncher αλλα παρατηρησα οτι δε μου δουλευει το knock feature...συμβαινει το ιδιο και στο G2 με nova?

έκανε περίπου 2 εβδομάδες να έρθει,αλλά σε εμάς δεν παιρνάει ο ταχυδρόμος και πολύ τακτικά,οπότε παίζει να σου έρθει και νωρίτερα!!

Πέρασα αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2468858 το non touch..

ναι,δεν τα πάνε και πολύ καλά μεταξύ τους :p

Οπότε...η xposed η μοντακι??Υπάρχει κάποιος τρόπος και για τα 2 μαζί??

Ξέρει κάνει αν υπάρχει μπέρδεμα με το μοντακι για τα μικρά πλήκτρα,και το xposed??

Μπέρδεμα;σχετικά με ποιο module?

Εγώ έχω xposed και smaller nav bar χωρίς κανένα πρόβλημα.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Παιδες να σας κανω μια ερωτησουλα μιας και στο τοπικ του μεγαλου αδερφου του G2 ( G Pad 8.3) δεν υπαρχει κινηση ακομα. Μου ρθε σημερα το ταμπλετακι και πρωτες εντυπωσεις ειναι ακρως ικανοποιητικες. Εβαλα nova lanuncher αλλα παρατηρησα οτι δε μου δουλευει το knock feature...συμβαινει το ιδιο και στο G2 με nova?

Δε σου δουλευει για να το κλεισειε φανταζομαι.. Το ιδιο συμβαινει και στο g2. Βαλε το screen of and lock (δωρεαν στο μαρκετ) και στις ρυθμισεις του nova ,στο χειρονομιες και κουμπια, στο διπλο πατημα ορισε να τρεχει. Με αυτο τον τροπο εχεις το ιδιο ακριβως αποτελεσμα με το nova.

Δε σου δουλευει για να το κλεισειε φανταζομαι.. Το ιδιο συμβαινει και στο g2. Βαλε το screen of and lock (δωρεαν στο μαρκετ) και στις ρυθμισεις του nova ,στο χειρονομιες και κουμπια, στο διπλο πατημα ορισε να τρεχει. Με αυτο τον τροπο εχεις το ιδιο ακριβως αποτελεσμα με το nova.

Εκτος και εαν κανεις διπλο κτυπημα επανω στην status bar χωρις να χρησιμοποιησεις τριτες εφαρμογες!

Παναγιωτης

Εκτος και εαν κανεις διπλο κτυπημα επανω στην status bar χωρις να χρησιμοποιησεις τριτες εφαρμογες!

Οντως στο κλεισιμο δεν δουλευει..που υπαρχει αυτη η επιλογη για την status bar με 2πλο χτυπημα? Τοσο καιρο εχω nova και δεν το χω παρατηρησει.

Οντως στο κλεισιμο δεν δουλευει..που υπαρχει αυτη η επιλογη για την status bar με 2πλο χτυπημα? Τοσο καιρο εχω nova και δεν το χω παρατηρησει.

Εννοώ για το LG G2 Όχι για αλλά κινητα

Παναγιωτης

Ειναι η ιδεα μου ή το gps του g2 ειναι πολυ μετριο? Τρεχω 10 χιλ 2 φορες την εβδομαδα. Εχω. Παντα την εφαρμογη rantastic που με ενημερωνει για χιλ, ταχυτητα κλπ. Και κραταει και τη διαδρομη ολη αποθηκευμενη. Σε κινητο galaxy s2. Δοκιμαζω 1η φορα λοιπον με το g2, και προς μεγαλη μου εκπληξη βλεπω να δειχνει οτι εχω τρεξει πανω απο κτηρια κλπ. Δεν ακολουθει τη διαδρομη που εχω κανει. Χανει πολυ, ολοκληρες στροφες τις κανει ευθειες.

Μονο που ειχα τα δεχομενα απενεργοποιημενα γιατι μου τελειωνουν τα δωρεαν. Δεν ξερω αν επαιξε καποιο ρολο, αλλα δε νομιζω. Παντως μου φαινεται απιστευτο να υπαρχει τετοια διαφορα αναμεσα σε μια τοσο παλαια συσκευη και μια καινουρια.

Αυτό με το GPS το είδα σε αρκετά βίντεο στο YouTube, και είναι όντως ανησυχητικό γιατί χρησιμοποιώ και εγώ το κινητό για τον ίδιο σκοπό.Μπορεί να διορθωθεί με μελλοντικό update, ελπίζω να μην είναι hardware πρόβλημα.

Μπέρδεμα;σχετικά με ποιο module?

Εγώ έχω xposed και smaller nav bar χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ηλία εγώ είχα περάσει πρώτα το smaller nav bar...και ήταν όλα οκ.Μόλις έβαλα το xposed (γιατί με ενδιαφέρει πολύ το unicon σαν mod)..το κινητό έκανε drain battery,το unicon δεν δούλευε...και είδα την θερμοκρασία του g2 λίγο ανεβασμένη.

Ηλία εγώ είχα περάσει πρώτα το smaller nav bar...και ήταν όλα οκ.Μόλις έβαλα το xposed (γιατί με ενδιαφέρει πολύ το unicon σαν mod)..το κινητό έκανε drain battery,το unicon δεν δούλευε...και είδα την θερμοκρασία του g2 λίγο ανεβασμένη.

Ποιά version του xposed έχεις περάσει??

Ποιά version του xposed έχεις περάσει??

Τη τελευταία διαθέσιμη (2.3.1).

Γενικά το xposed έχει ένα μικρό battery draining. Βασικα τα modules που κάνουμε εγκατάσταση θα πρέπει να προσέχουμε.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Πιο ειναι το θεμα με το gps?εγω που το έβαλα προχτές με πηγε καμπάνα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Σε ευχαριστω, θα το περάσω, αφού μέσα στην εβδομάδα λογικα μου έρχεται το κοκοψιψινι:) να περάσω ένα an droid backup εκει!

Τη τελευταία διαθέσιμη (2.3.1).

Γενικά το xposed έχει ένα μικρό battery draining. Βασικα τα modules που κάνουμε εγκατάσταση θα πρέπει να προσέχουμε.

Μπορει κανεις να εξηγήσει με λίγα λόγια την λειτουργία του exposed?τι ειναι modules;

Ολο καλα λόγια ακούω.εχω βάλει το mod για μικρά κουμπια(τέλειο) ,δεν το βάζω τώρα;

Πιο ειναι το θεμα με το gps?εγω που το έβαλα προχτές με πηγε καμπάνα.

Εμένα μου έκανε εντύπωση πόσο άμεσα κλειδώνει

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"