Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ε, ενταξε,μετα το παραπανω βομβαρδισμο φωτογραφιων πιστευω θα λυθηκαν πολλες αποριες!:)

Εγω απ αυτα που ειδα χαιρομαι γιατι η καμερα του βλεπω ειναι αν οχι καλυτερη τοτε στα ιδια επιπεδα μερα νυχτα με ενος εκ των κορυφαιων android smartphones σε αυτο το τομεα που ειχα,του S4.

Αυτο εμενα μου φτανει και μου περισσευει καθως δε το περιμενα τετοια επιδοση απ την LG!

Αυτο κανει το κινητο πιο ολοκληρωμενο καθως η φωτογραφια ειναι για πολλους σημαντικο κομματι του κινητου.

Προσωπικα με ικανοποιησαν αυτα που ειδα.

Αν οντως δε δυσκολευεται να βγαλει 1 τετοια φωτο(εννοω να εχει γρηγορο φοκους)τοτε αποκτουν περισσοτερη αξια τα δειγματα που ανεβασαν οι φιλοι παραπανω!

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά οι φωτογραφίες σας δεν είναι για σύγκριση.

Τέλος πάντων επειδή το θέμα δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο, όποιον τον απασχολεί η φωτογραφία μπορούμε να κάνουμε μια συνάντηση για τεστ.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν θέματα τραβηγμένα στις ίδιες συνθήκες με τις ίδιες ρυθμίσεις από δύο τηλέφωνα.

Το ζητούμενο είναι η ανταπόκριση τους στις ίδιες συνθήκες για να δούμε τι διαφορές έχουν, αφού αυτό ρωτάνε οι περισσότεροι για την κάμερα του G2.

Ξαναλέω πως εγώ για σοβαρές εκδηλώσεις που με ενδιαφέρουν και έχουν σχέση ειδικά με τα παιδιά μου χρησιμοποιώ την Dslr και σε καμία περίπτωση δεν στηριζομαι σε κινητό τηλέφωνο!

Όμως οφείλω να ομολογήσω πως πολλές φορές μου έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμη μία γρήγορη λήψη από το τηλέφωνο...

Και αυτό τώρα με το G2 γίνεται και πολύ καλύτερα γιατί ο OIS στην κάμερα είναι όλα τα λεφτά!!!

Σε συνδυασμό με την μπαταρία "τέρας" που είναι καλύτερη και από αυτή του N2 το FM radio που τόσο μας είχε λείψει και την απίστευτη οθόνη που με μέση αυτόματη φωτεινότητα βλέπεις τα πάντα κάτω από τον ήλιο...τολμώ να πω πως είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή!!!

Edited by pandrits

Επειδη το λυπαμαι το κινητο να το χαλασω με τις ασχημες θηκες που κυκλοφορουν ή να το μεγαλωσω σε μεγεθος, σκεφτομαι να το ντυσω με ενα full skin white carbon. Αυτο εδω

http://www.amazon.com/Skinomi%C2%AE-TechSkin-Protector-Protective-Lifetime/dp/B00F58KUO8/ref=sr_1_57?s=wireless&ie=UTF8&qid=1382794600&sr=1-57&keywords=skin+lg+g2

Τι λετε, θα προσγατευει καθολου? Δεδομενου οτι εχω το λευκο θα ταιριαζει καλυτερα απο οτι στη φωτο.

Οι φωτογραφίες απεικονίζουν θέματα τραβηγμένα στις ίδιες συνθήκες με τις ίδιες ρυθμίσεις από δύο τηλέφωνα.

Το ζητούμενο είναι η ανταπόκριση τους στις ίδιες συνθήκες για να δούμε τι διαφορές έχουν, αφού αυτό ρωτάνε οι περισσότεροι για την κάμερα του G2.

Ξαναλέω πως εγώ για σοβαρές εκδηλώσεις που με ενδιαφέρουν και έχουν σχέση ειδικά με τα παιδιά μου χρησιμοποιώ την Dslr και σε καμία περίπτωση δεν στηριζομαι σε κινητό τηλέφωνο!

Όμως οφείλω να ομολογήσω πως πολλές φορές μου έχει αποδειχτεί πολύ χρήσιμη μία γρήγορη λήψη από το τηλέφωνο...

Και αυτό τώρα με το G2 γίνεται και πολύ καλύτερα γιατί ο OIS στην κάμερα είναι όλα τα λεφτά!!!

Σε συνδυασμό με την μπαταρία "τέρας" που είναι καλύτερη και από αυτή του N2 το FM radio που τόσο μας είχε λείψει και την απίστευτη οθόνη που με μέση αυτόματη φωτεινότητα βλέπεις τα πάντα κάτω από τον ήλιο...τολμώ να πω πως είναι μακράν ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή!!!

Συμφωνώ μεχρι κεραίας!!!

Το κινητό απλά ειναι οτι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, με ικανοποιητικοτατη κάμερα :)

tsak8 - Χρήστος

LG G6 / LG G Pad 8,3"

Επειδη το λυπαμαι το κινητο να το χαλασω με τις ασχημες θηκες που κυκλοφορουν ή να το μεγαλωσω σε μεγεθος, σκεφτομαι να το ντυσω με ενα full skin white carbon. Αυτο εδω

http://www.amazon.com/Skinomi%C2%AE-TechSkin-Protector-Protective-Lifetime/dp/B00F58KUO8/ref=sr_1_57?s=wireless&ie=UTF8&qid=1382794600&sr=1-57&keywords=skin+lg+g2

Τι λετε, θα προσγατευει καθολου? Δεδομενου οτι εχω το λευκο θα ταιριαζει καλυτερα απο οτι στη φωτο.

Αν εχεις μαυρο G2 παρε καλυτερα μαυρο skin, αν εχεις ασπρο..με το ασπρο skin θα θες πανακι και καθαριστικο γιατι θα λερωνει ευκολα. Η αντιθεση στα χρωματα δε νομιζω να ταιριαζει. Παντως στο nexus 4 εχω βαλει στην πλατη ενα μαυρο carbon fiber και το χω καταευχαριστηθει. ποτε δεν μπηκε θηκε στο nexus και μεχρι στιγμης δεν εχει ουτε σημαδι. Γενικα τα carbon fiber ειναι πολυ χοντρες μεμβρανες και δε θα παθει τπτ το κινητο σε απλη πτωση (αν πεσει με την πλατη). Και γω ψαχνω μπας και βρω κανενα cyan carbon fiber για λευκο G2.

Δηλαδή θα ηταν παρατυπια αν είχες ενεργοποιημενο τον αυτοματο εντοπισμό νύχτας που ολοι οσοι εχουν s4 το εχουν μονιμως στο on και δίνει τρομερά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού?

Γιατί δεν δοκιμάζετε σε εξωτερικές συνθήκες όπου μονο το S4 πλησιάζει τα Nokia σε ευκρίνεια?

Μια επίσκεψη στο θεμα με τις φωτογραφίες του S4 πείθει για το τι μπορεί να κάνει.

Το ois αν συνοδεύεται με γρήγορο focus βοηθά για τους λόγους που ολοι γνωρίζουμε. Απαιτούνται όμως και άλλα πράγματα.

Επιμένω γιατί ασχολούμαι και εχω κανει πολλα τεστ. Δεν ειναι θέμα οτι εχω το 9500 και σώνει και καλά αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο.

Όσοι με ξέρουν γνωριζουν οτι δεν εχω πρόβλημα να παραδεχθώ κάτι που ειναι τεκμηριωμένο.

Ενα σωστό συγκριτικό περιλαμβάνει φωτο σε όλες τις συνθήκες και με οποια δυνατότητα εχει καθε κάμερα. Δεν είπαμε να κανουμε micro-ρυθμίσεις αλλά οπως εσυ χρησιμοποιεις το ois έτσι κι εγω μπορω να χρησιμοποιησω την αυτόματη επιλογή εντοπισμού νύχτας. Είναι μια ψηφιακή υποβοήθηση που εχει άριστα αποτελέσματα σε φώτο οπως αυτή με το σκυλάκι και μπορείς να την έχεις μονίμως ενεργοποιημενη και οχι να την επιλέγεις καθε φορα που την χρειάζεσαι.

Και για να τελειώνουμε, δεν τίθεται θέμα καλύτερης συσκευής γιατι με τα τόσα προβλήματα που διαβάζω στο thread του 9505 αν τα είχα στην δική μου συσκευή δεν θα ειχε "σαραντησει". :)

Το G2 είναι πληρέστερη συσκευή. Και δεν θα μπορούσε να μην είναι οταν κυκλοφορεί 6 μηνες μετά δίνοντας έμφαση εκει που πάσχει ο ανταγωνισμός.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν άντεξα και πάτησα το buy στα 405 ευρώ για το 32αρί σε λευκό χρώμα.

Η τιμή για αυτό που παίρνεις είναι πραγματικά δέλεαρ και μετά από αυτή την αγορά θα αναθεωρήσω πολλά πράγματα για τα χρήματα που πλήρωνα για να αγοράσω μια συσκευή.

Ελπίζω να γίνει ένα μικρό θαύμα και να παραλάβω μέχρι την Παρασκευή... :)

Δηλαδή θα ηταν παρατυπια αν είχες ενεργοποιημενο τον αυτοματο εντοπισμό νύχτας που ολοι οσοι εχουν s4 το εχουν μονιμως στο on και δίνει τρομερά αποτελέσματα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού?

Γιατί δεν δοκιμάζετε σε εξωτερικές συνθήκες όπου μονο το S4 πλησιάζει τα Nokia σε ευκρίνεια?

Μια επίσκεψη στο θεμα με τις φωτογραφίες του S4 πείθει για το τι μπορεί να κάνει.

Το ois αν συνοδεύεται με γρήγορο focus βοηθά για τους λόγους που ολοι γνωρίζουμε. Απαιτούνται όμως και άλλα πράγματα.

Επιμένω γιατί ασχολούμαι και εχω κανει πολλα τεστ. Δεν ειναι θέμα οτι εχω το 9500 και σώνει και καλά αυτό πρέπει να είναι το καλύτερο.

Όσοι με ξέρουν γνωριζουν οτι δεν εχω πρόβλημα να παραδεχθώ κάτι που ειναι τεκμηριωμένο.

Ενα σωστό συγκριτικό περιλαμβάνει φωτο σε όλες τις συνθήκες και με οποια δυνατότητα εχει καθε κάμερα. Δεν είπαμε να κανουμε micro-ρυθμίσεις αλλά οπως εσυ χρησιμοποιεις το ois έτσι κι εγω μπορω να χρησιμοποιησω την αυτόματη επιλογή εντοπισμού νύχτας. Είναι μια ψηφιακή υποβοήθηση που εχει άριστα αποτελέσματα σε φώτο οπως αυτή με το σκυλάκι και μπορείς να την έχεις μονίμως ενεργοποιημενη και οχι να την επιλέγεις καθε φορα που την χρειάζεσαι.

Και για να τελειώνουμε, δεν τίθεται θέμα καλύτερης συσκευής γιατι με τα τόσα προβλήματα που διαβάζω στο thread του 9505 αν τα είχα στην δική μου συσκευή δεν θα ειχε "σαραντησει". :)

Το G2 είναι πληρέστερη συσκευή. Και δεν θα μπορούσε να μην είναι οταν κυκλοφορεί 6 μηνες μετά δίνοντας έμφαση εκει που πάσχει ο ανταγωνισμός.

Φίλε έχω το S4 9505 και η αδερφή μου το G2. Μπορώ να σου πω με σιγουριά ότι overall οι φωτογραφίες που θα βγάλεις με το G2 είναι καλύτερες. Χωρίς να είμαι ειδικός στις φωτογραφίες , χωρίς να ψάχνω και πολύ τις ρυθμίσεις , το αποτέλεσμα στο G2 είναι καλύτερο σε γενικές γραμμές στα δικά μου τα μάτια...

Τόσο απλά...

Edited by Lord British
Are you with Us?

Καλημέρα σε όλους!

@pandritis, Πάνε σε ευχαριστούμε πολύ για τις φωτογραφίες, προσωπικά κατάλαβα ότι θα έχω ένα κινητό με υπέροχη οθόνη, μπαταρία που τόσα χρόνια την αναζητάμε με το λυχνάρι (παιδιά ξέρουμε εδώ μέσα τόσα χρόνια πόσο πολύ έχει πονέσει το θέμα και από τα screens που ανεβάζετε η προσμονή γίνεται αδημονία lol), οθόνη βγαλμένη από τα καλύτερα όνειρα μας και κάμερα που προσωπικά θα με καλύψει στο έπακρον αφού επίσης κουβαλαω την ψηφιακή μαζί μου για πραγματικά καλές φωτογραφίες.. Lag είμαι σίγουρος ότι δεν θα δω αφού ο τρόπος που στηνω την συσκευή και οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι προσεκτικά επιλεγμένα.. Λορδε τελικά κι εγώ από ebay το πήρα από τον ίδιο ;-)

Edited by efthimis31

Εχω κάνει επαναφορά.. Τα ίδια. Μάλλον θα ζητήσω άλλο. Δεν μπορεί να τρώει σκαλωματα μόνο το δικό μου. Και χοντρά μάλιστα. Κάτι παίζει με την συσκευή μου. Οπότε στα πλαίσια του doa...... Άλλο. ;-)

Εγω μονο και μονο που θα το παραλαμβανα ασφραγιστο θα το γυριζα πισω.

Ειχα και εγω το φοβο μιας και θυμομουν τα λεγομενα σου,αλλα στη δικια μου συσκευη ηταν σφραγισμενο με ταινια ασφαλειας.

Σε τετοια θεματα πιστευω πρεπει να απαιτουμε τα αυτονοητα-αγοραζουμε καινουργια συσκευη,αρα σφραγισμενη να ειναι-

Και εγω αυτην σκεφτομουν και απο πριν παραλαβω το κινητο,αλλα στο αγγλικο αμαζον που το εχει επισης, δεν στελενει εδω και μονο το αμερικανικο αλλα θα κανει 10-20 εργασιμες ημερες να ερθει και ετσι δεν προχωρησα-ισως το παρω θα δω:)

Και γω ψαχνω μπας και βρω κανενα cyan carbon fiber για λευκο G2.

Και εγω θα ηθελα στο αγαπημενο μου cyan χρωμα αλλα δυστυχως δεν.:(

Πόσες ώρες χρειάζεται η τεράστια μπαταρία του τηλεφώνου για να φορτίσει από το 0% στο 100%;

Χθες εκανα την πρωτη μου φορτιση στη συσκευη απο 5% στο 100% εκανε 1 ωρα και 50 λεπτα.

Edited by alextrela

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδιά οι φωτογραφίες σας δεν είναι για σύγκριση.

Τέλος πάντων επειδή το θέμα δεν ενδιαφέρει πολύ κόσμο, όποιον τον απασχολεί η φωτογραφία μπορούμε να κάνουμε μια συνάντηση για τεστ.

Κώστα ξεχνάς ότι εσύ έχεις διαφορετικό φακό από ότι όλοι εμείς που είχαμε το s4.

Και όταν κάποιος κάνει συγκριτικό στο αυτόματο όπως έκανε ο Παναγιώτης πολύ σωστά δεν πείραξε καμία ρύθμιση.

Γιατί όπως έχει ρύθμιση νύχτας το s4 έτσι έχει και το G2, οπότε αν έβαζε στο ένα θα έπρεπε να βάλει και στο άλλο την ίδια ρύθμιση και η διαφορά θα ήταν πάλι ίδια.

Η οποία ήταν μεγάλη...αν κανείς ζουμ και στις 2 εικόνες σε αυτή που είναι τραβηγμένη με το G2 έχει πολύ λεπτομέρεια στο ζώο και εκπληκτικά ζωντανά χρώματα.

Και ξανατονίζω Κώστα ότι εσύ είσαι ο μόνος που έχει το 9500 και Ναι έχει διαφορά με το 9505 οπότε για εσένα μπορεί να μην έχει κανένα νόημα όλο αυτό.

Τώρα σε ότι αφορά το auto focus δεν είδα να έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα ούτε σε φωτογραφία ούτε σε βίντεο.

Ούτε στο G2 που το έχει ο αδερφός μου ούτε στο G Pro που έχω εγώ και τραβάει απίστευτα βίντεο....και αυτό.

Xiaomi Mi5 White 32GB

Εχω κάνει επαναφορά.. Τα ίδια. Μάλλον θα ζητήσω άλλο. Δεν μπορεί να τρώει σκαλωματα μόνο το δικό μου. Και χοντρά μάλιστα. Κάτι παίζει με την συσκευή μου. Οπότε στα πλαίσια του doa...... Άλλο. ;-)

φιλε μου δοκίμασε και κατι ακομα μπες στο recovery menu kai κανε wipe data μπας και στρώσει ετσι τι να πω!!:)

δοκίμασε κανεις να βάλει custom rom??και αν ναι πια ??

τράβηξα ενα βιντεακι μεσα στο σπιτι με φλας τα αποτελεσματα ηταν αρκετα καλα για εσωτερικο χώρο:D απλα το μονο θεμα ειναι οτι οταν ειδα πληροφορίες του αρχείου το βιντεο ειχε μονο 21καρε:blink:(κάποιος πιο ειδικός ας μου λύση την απορία?(μήπως επειδή ηταν τραβηγμένο σε εσωτερικό χωρο και πέφτουν τα καρε ??)

Είμαι στο δρόμο και όχι σε pc.

Φωτογραφίες τραβηγμένες στην αυτόματη λήψη και από τα δύο:

G2

https://db.tt/00ktnjyl

S4

https://db.tt/XW53mmGj

G2

https://db.tt/EX5bo3HS

S4

https://db.tt/Lb5JRqpV

G2

https://db.tt/mPmB5Wtn

S4

https://db.tt/d9mWJNBd

Άντε να φύγουμε από την κάμερα και να πάμε σε πράγματα που ενδιαφέρουν όταν το τηλέφωνο είναι και εργαλείο και δεν θες να σε αφήσει από Μπαταρία http://img.tapatalk.com/d/13/10/28/gu8y7amy.jpg

Σχεδόν 50% και έχει άλλες τόσες ώρες οθόνη

Ξυπνησα πρωι πρωι και ειδα ενα καταιγισμο φωτογραφιων.Για μενα η καλυτερη και νουμερο ενα λογος αγορας του κινητου ειναι αυτη που παραθετεις!Φοβερη μπαταρια.Επιτελους ενα κινητο που δεν θα φοβασαι αν θα αντεξει ολη μερα!

Σίγουρα βλέπω την τελευταία πιο φωτεινη του s4. Επειδή δεν μπορώ να κοιτάξω ταυτόχρονα και τις δυο (γράφω απο ipad) μου φαίνονται ότι του s4 έχουν πιο φως.

Ξυπνησα πρωι πρωι και ειδα ενα καταιγισμο φωτογραφιων.Για μενα η καλυτερη και νουμερο ενα λογος αγορας του κινητου ειναι αυτη που παραθετεις!Φοβερη μπαταρια.Επιτελους ενα κινητο που δεν θα φοβασαι αν θα αντεξει ολη μερα!

Καλημέρα χρόνια πολλά σε όλους,σωστή σκέψη βλέπουμε το δένδρο και όχι το δάσος

Παναγιωτης

Σίγουρα βλέπω την τελευταία πιο φωτεινη του s4. Επειδή δεν μπορώ να κοιτάξω ταυτόχρονα και τις δυο (γράφω απο ipad) μου φαίνονται ότι του s4 έχουν πιο φως.

ρε παιδια φτανει πια με την καμερα του g2 που ειναι παρα πολύ καλή ετσι!!!! και ειναι η πιο ολοκληρωμένη συσκευή που κυκλοφορεί στην αγορά!!(αν ειχε και καρτα sd θα ηταν τοπ!!)

Νομίζω με αυτά που βλέπω ότι πλέον το θέμα είναι αν θα βγάζει 2 μέρες κι όχι μια.. Εύγε!!

Είσαι τιτανοτεραστιος :-)

Παιδιά νομίζω ότι όλοι που γράφουμε 3-4 μέρες εδώ ασχολούμαστε αρκετά με Android ναυαρχίδες και ότι είμαστε αντικειμενικοί και δεν έχουμε πρόβλημα να αλλάζουμε εταιρείες ανάλογα με το ποια προσφέρει το καλύτερο προϊόν την δεδομένη χρονική στιγμή.

Έτσι όλοι έχουμε καταλήξει πιστεύω πως το LG2 είναι η πληρέστερη συσκευή αυτή τη στιγμή.

Το θέμα που έχουμε δημιουργήσει ορισμένοι με την κάμερα ζητώντας δείγματα δεν είναι επειδή έχουμε ξεχάσει τα ουσιώδη, αλλά αντιθέτως.

Επειδή έχουμε καταλήξει στο ότι η συσκευή σε γενικές γραμμές δεν παλεύεται και αυτό το έχουμε σαν δεδομένο (για αυτό κιόλας δεν ρωτάμε για οθόνες, αυτονομίες, απόκριση, ποιότητα κλήσεων κλπ κλπ) ρωτάμε για την κάμερα απλά για να ολοκληρωθεί το πακέτο.

Δεν είναι δηλαδή ότι 1η επιλογή για αγορά συσκευής είναι η κάμερα. Αλλά επειδή όλα τα άλλα υπάρχουν, για αυτό ζητάμε δείγματα ή συγκριτικά με την κάμερα του S4 που κατά γενική ομολογία θεωρείται από τις κορυφαίες στα Android στο εύρος των 8-13Mp.

Προσωπικά ευχαριστώ πολύ τα παιδιά που μπήκαν στο κόπο να ανεβάσουν δείγματα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μια ερωτηση στους ποιο εμπειρους:

Εβαλα το TWRP για recovery. Τωρα που δεν εχουμε sd να κραταμε τα backup, γινεται να κραταω το backup σε usb stick και μεσω otg να το επαναφερω? Το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει το usb. Κατι διαβασα στο google οτι γινεται αν δωσεις εξωτερικη τροφοδοσια στο usb ή κατι τετοιο, αλλα ηταν παλαια, και δεν ξερω αν υπαρει καποιος τροπος.

Κώστα ξεχνάς ότι εσύ έχεις διαφορετικό φακό από ότι όλοι εμείς που είχαμε το s4.

Και όταν κάποιος κάνει συγκριτικό στο αυτόματο όπως έκανε ο Παναγιώτης πολύ σωστά δεν πείραξε καμία ρύθμιση.

Γιατί όπως έχει ρύθμιση νύχτας το s4 έτσι έχει και το G2, οπότε αν έβαζε στο ένα θα έπρεπε να βάλει και στο άλλο την ίδια ρύθμιση και η διαφορά θα ήταν πάλι ίδια.

Η οποία ήταν μεγάλη...αν κανείς ζουμ και στις 2 εικόνες σε αυτή που είναι τραβηγμένη με το G2 έχει πολύ λεπτομέρεια στο ζώο και εκπληκτικά ζωντανά χρώματα.

Και ξανατονίζω Κώστα ότι εσύ είσαι ο μόνος που έχει το 9500 και Ναι έχει διαφορά με το 9505 οπότε για εσένα μπορεί να μην έχει κανένα νόημα όλο αυτό.

Τώρα σε ότι αφορά το auto focus δεν είδα να έχει κανένα τέτοιο πρόβλημα ούτε σε φωτογραφία ούτε σε βίντεο.

Ούτε στο G2 που το έχει ο αδερφός μου ούτε στο G Pro που έχω εγώ και τραβάει απίστευτα βίντεο....και αυτό.

Προφανώς είναι όπως τα λες.

Απλά θέλω να καταλάβετε ότι δεν κάνω VS παιδικής φιλοσοφίας, αφού δεν έχω πρόβλημα να παραδεχτώ πχ την υπέροχη της οθόνης όπου αν και δεν είναι τρομερή η διαφορά, φαίνεται ξεκάθαρα στο λευκο και στα χρώματα.

Όταν μάλιστα προσπαθώ να πείσω άτομα να προτιμήσουν το G2 έναντι του S4, είναι φανερό ότι το θεωρώ καλύτερο.

Θα μπορούσα να το αγοράσω δίνοντας το δικό μου στον ανιψιό μου και βάζοντας 150€ αλλά δεν βρήκα το λόγο να το κάνω όταν τα έβαλα δίπλα δίπλα με τον Θανάση. Στην παρούσα φάση το μόνο θέμα που έχω είναι η αυξημένη κατανάλωση με την 4.3 beta που εχω περασμενη.

Όμως σύμφωνα με αυτά που λέτε οι πρώην κατοχοι και οσα διαβάζω στο σχετικό thread για το S4 9505, λυπαμαι που το λέω, είναι γεμάτο από προβλήματα, να μην πω τίποτα άλλο.

Αν η Samsung δεν κάνει σοβαρές αλλαγές, κάτι που δεν φάνηκε στο Note3, θα αντιμετωπίσει πρόβλημα αφού σιγά σιγά θα αντιληφθούν την υπέροχη των LG και οι απλοί χρήστες, οι οποίοι προσελκυονται από το όνομα που δημιούργησε η Samsung τς τελευταία 3 χρόνια.

Τέλος το off topic από εμένα. Ίσως όλα αυτά που είπαμε βοήθησαν κάποιους στην τελική επιλογή τους.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Γιάννη το μόνο που του μένει για να ολοκληρωθεί το πακέτο είναι τo kalagas theme,σε όλα τα αλλά είναι super duper lol
Παναγιωτης

...

Δεν είναι δηλαδή ότι 1η επιλογή για αγορά συσκευής είναι η κάμερα. ..

Για πολλούς είναι.

Και για μένα.

Να πληρεί κάποιες βασικές προϋποθέσεις βέβαια. Μέγεθος (αλλιώς κουβαλάμε και κάμερα), λειτουργικό (έτσι πάει π.χ. το 1020) κλπ.

Μια ερωτηση στους ποιο εμπειρους:

Εβαλα το TWRP για recovery. Τωρα που δεν εχουμε sd να κραταμε τα backup, γινεται να κραταω το backup σε usb stick και μεσω otg να το επαναφερω? Το δοκιμασα αλλα δεν βλεπει το usb. Κατι διαβασα στο google οτι γινεται αν δωσεις εξωτερικη τροφοδοσια στο usb ή κατι τετοιο, αλλα ηταν παλαια, και δεν ξερω αν υπαρει καποιος τροπος.

Στο τεστ για το otg που κάναμε με τη παρέα όλα δούλεψαν ρολόι,Μήπως δεν έκανες format το στικακι στο pc?

Παναγιωτης

Παιδιά αλίμονο. Κανείς δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν για τα δύο τηλέφωνα. Υπάρχουν πολλά συγκριτικά εξάλλου.

Εγώ ανέβασα κάποιες φωτογραφίες και θα ανεβάσω και κάποιες ακόμα, για να δουν και να κρίνουν οι φίλοι μόνοι τους!

Θα παρακαλέσω πολύ κάποιον mod αν μπορεί να τις μαζέψει σε ένα ξεχωριστό νήμα ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμες για σύγκριση για όποιον το επιθυμεί.

Edited by pandrits

Off topic και απο εμενα

Sorry μιας δεν ειναι topic συγκριτικου εδω.Ομως επειδη γραφονται διαφορα πραγματα:Η σειρα s4, επειδη εχω δουλεψει και τις δυο εκδοσεις (octa και snap) ειναι μια προχειρη συσκευη (και το εννοω) τοσο σε software οσο και σε hardware.Και οι δυο εκδοσεις!Ειναι πολυ καλο το concept οσον αφορα το μεγεθος της συσκευης, η αισθηση που νιωθεις στο χερι κτλ κτλ ,μετριο σε επιπεδο καταναλωσης και με τα lags και στις 2 εκδοσεις εμφανη.Αληθεια καταφερε ποτε η samsung να δουλεψει σωστα τον exynos octa ή ακομα ψαχνει το little big thing?Και η στροφη της σε snap στο note 3 δειχνει οτι εχει δουλιτσα ακομα.

Το g2 τωρα ειναι ενα τηλεφωνο ξεκλειδωτο (σημαντικο για τα δικα μου γουστα),με υπεροχη οθονη, πολυ καλο κρατημα και μια χαρα φωτογραφικη.

Αν παμε και σε επιπεδο UI,συνηθιζεται σχετικα ευκολα και εκει μενει να αποδειχτει αν η lg θα του δωσει σχετικα γρηγορα τα updates,που για καποιους ειναι σημαντικο (Να θυμισω οτι η πιο καλη εκδοση ηταν η 4.1.2 ακομα και σε pure android)

Κλεινω το off topic και θυμιζω οτι εδω ειναι το threag για το lg g2 και οχι για το samsung s4.Αν σας φανηκαν ανουσια αυτα που ποσταρα you can scroll down

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."