dimourinho Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ρε παιδια αντε αν μπορειτε καμια γνωμη για βοηθεια...Αξιζει τον κοπο απο s4 σε g2 η θα ειναι μια απο τα ιδια με πιο παιδικο?Και αντε μια απο τα ιδια ειμαστε καλα ,μην κλαιμε για την κινηση..Αυτα τα κουμπια πισω ειναι χοντροκοψια? φίλε και εγώ απο s4 προέρχομαι...αξίζει και παρααξίζει...Τα κουμπια είναι αψογα και όλο το κινητό επίσης...Σε λευκό που το έχω είναι έρωτας!!!! Πάρτο με κλειστά μάτια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μην αγχωνεσαι και ουτε να ξενερωνεις. Χτες σε περιοχη με καλη καλυψη κατεβαζα με 2,5mb. Και εμενα σαν το δικο σου ειναι. Καλό είναι αυτό δηλαδή? Θα λυθεί με update αυτό το θέμα? Ξενερώνω γιατί χρησιμοποιώ 3G κυρίως...αλλα καί 4G σε κάποιες περιπτωσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εχεις software HongKong. Γι' αυτο δεν βλεπεις και 4g επιλογη και απ' οτι φαινεται μάλλον υπάρχουν ψιλο-ασυμβατοτητες και στο HSPA/HSPA+. Wind ουτως ή αλλως ξεχνας το lte στις επιλογές. Θα με απασχολούσε όταν και εφόσον είχαμε 4G παντού...προς το παρόν μια χαρά με βολεύει και το 3G (όπου αυτό πιάνει) :p @pascal και εγω από S4 προέρχομαι...καμία σχέση σε πληροφορώ και δεν το μετανοιώνω καθόλου που άλλαξα :) Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 D80210b-HKG-XX τι χώρας είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλό είναι αυτό δηλαδή? Θα λυθεί με update αυτό το θέμα? Ξενερώνω γιατί χρησιμοποιώ 3G κυρίως...αλλα καί 4G σε κάποιες περιπτωσεις... Θα λυθει οταν βγει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 D80210b-HKG-XX τι χώρας είναι? Hong Kong ειναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Hong Kong ειναι Το κουτί έγραφε προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης! Από VNP το πήρες? Μου είπαν ψέματα δηλαδή ότι είναι Αγγλικό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlexS3 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Το κουτί έγραφε προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης! Από VNP το πήρες? Μου είπαν ψέματα δηλαδή ότι είναι Αγγλικό? Οτι ειναι ευρωπαικο ειναι, εαν προσεξες με το που εβαλες την Sim σου γυρισε στα Ελληνικα. Το κουτι πραγματι λεει αυτο που ειπες, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οτι ειναι ευρωπαικο ειναι, εαν προσεξες με το που εβαλες την Sim σου γυρισε στα Ελληνικα. Το κουτι πραγματι λεει αυτο που ειπες, Ναι..Κατευθείαν στα ελληνικά μου ξεκίνησε...τέλος παντων..εκτος του *#*#4636#*#* για το 4g,κάποιος ανεφερε για ενα app ονοματι 4G switch που κανει στο μαρκετ 0,75 ευρώ...Έχεις ιδέα ποιο εννοεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 η τιμη αντι να κατεβαινει ανεβαινει :(:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οκ.. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ μετά από μια μέρα χρήσης lag βλέπω και μάλιστα μια χαρά. HTC One σε αυτό το κομμάτι δεν είναι. Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaros Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ναι..Κατευθείαν στα ελληνικά μου ξεκίνησε...τέλος παντων..εκτος του *#*#4636#*#* για το 4g,κάποιος ανεφερε για ενα app ονοματι 4G switch που κανει στο μαρκετ 0,75 ευρώ...Έχεις ιδέα ποιο εννοεί? 4g switcher με κοκκινο εικονιδιο δωρεαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 4g switcher με κοκκινο εικονιδιο δωρεαν Ευχαριστώ!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Οκ.. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ μετά από μια μέρα χρήσης lag βλέπω και μάλιστα μια χαρά. HTC One σε αυτό το κομμάτι δεν είναι. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474887 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ρε παιδια αντε αν μπορειτε καμια γνωμη για βοηθεια...Αξιζει τον κοπο απο s4 σε g2 η θα ειναι μια απο τα ιδια με πιο παιδικο?Και αντε μια απο τα ιδια ειμαστε καλα ,μην κλαιμε για την κινηση..Αυτα τα κουμπια πισω ειναι χοντροκοψια? Καλύτερο ειναι,αλλά ολα πια τα κινητα ειναι σχεδόν μια από τα ίδια.Μην περιμένεις να δεις κάτι τρελό οχι μόνο στο G2 άλλα και σε κανένα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Notification led εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Notification led εχει? Μπρος πίσω Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Μπρος πίσω Κατέβασα το manual και δεν το δείχνει κάπου γιαυτό ρώτησα, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nicolas_D Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) ξερουμε αν εχει καποια απτα καλουδια των S4 / Note 3? πχ φωνητικες εντολες (s voice) , να εισαι στα μηνυματα κ μολις το πας στο αυτι να περνει τηλ , να κανεις browsing και να κατεβαινει το κειμενο με τα ματια προς τα κατω . .. κλπ ?? :confused: Edited October 16, 2013 by Nicolas_D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια να ρωτησω μια αλλη σημαντικη λεπτομερεια,ποσες ωρες κανει να φορτισει απο 10-15% στο 100% με το μαμισιο φορτιστη? Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Παιδια να ρωτησω μια αλλη σημαντικη λεπτομερεια,ποσες ωρες κανει να φορτισει απο 10-15% στο 100% με το μαμισιο φορτιστη? Alex -αν θυμαμαι καλα- περιπου 1,5 ωρα. Παράθεση ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512 MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Alex -αν θυμαμαι καλα- περιπου 1,5 ωρα. Αν ειναι ετσι ακομα και 1 ωρα και 45 λεπτα να ειναι, τοτε μια χαρα με βαση τη χωρητικοτητα της μπαταριας. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Αν ειναι ετσι ακομα και 1 ωρα και 45 λεπτα να ειναι, τοτε μια χαρα με βαση τη χωρητικοτητα της μπαταριας. Όντως η φόρτιση είναι πολύ γρήγορη αναλογικά με τη μπαταρία. Οφείλεται και στον snap800 oπου υποστηρίζει fast charging. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Για να ασχοληθούμε και λίγο με τα του τηλεφώνου... Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/qudu6ega.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Για να ασχοληθούμε και λίγο με τα του τηλεφώνου... Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/qudu6ega.jpg Τι χρήση του έχεις κάνει αυτό το διάστημα; Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts