Jump to content

[Επίσημο] LG G2 (D802)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια αντε αν μπορειτε καμια γνωμη για βοηθεια...Αξιζει τον κοπο απο s4 σε g2 η θα ειναι μια απο τα ιδια με πιο παιδικο?Και αντε μια απο τα ιδια ειμαστε καλα ,μην κλαιμε για την κινηση..Αυτα τα κουμπια πισω ειναι χοντροκοψια?

φίλε και εγώ απο s4 προέρχομαι...αξίζει και παρααξίζει...Τα κουμπια είναι αψογα και όλο το κινητό επίσης...Σε λευκό που το έχω είναι έρωτας!!!! Πάρτο με κλειστά μάτια!

• Απαντήσεις 22,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μην αγχωνεσαι και ουτε να ξενερωνεις.

Χτες σε περιοχη με καλη καλυψη κατεβαζα με 2,5mb.

Και εμενα σαν το δικο σου ειναι.

Καλό είναι αυτό δηλαδή? Θα λυθεί με update αυτό το θέμα? Ξενερώνω γιατί χρησιμοποιώ 3G κυρίως...αλλα καί 4G σε κάποιες περιπτωσεις...

Εχεις software HongKong. Γι' αυτο δεν βλεπεις και 4g επιλογη και απ' οτι φαινεται μάλλον υπάρχουν ψιλο-ασυμβατοτητες και στο HSPA/HSPA+.

Wind ουτως ή αλλως ξεχνας το lte στις επιλογές.

Θα με απασχολούσε όταν και εφόσον είχαμε 4G παντού...προς το παρόν μια χαρά με βολεύει και το 3G (όπου αυτό πιάνει) :p

@pascal και εγω από S4 προέρχομαι...καμία σχέση σε πληροφορώ και δεν το μετανοιώνω καθόλου που άλλαξα :)

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Καλό είναι αυτό δηλαδή? Θα λυθεί με update αυτό το θέμα? Ξενερώνω γιατί χρησιμοποιώ 3G κυρίως...αλλα καί 4G σε κάποιες περιπτωσεις...

Θα λυθει οταν βγει update

Hong Kong ειναι

Το κουτί έγραφε προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης! Από VNP το πήρες? Μου είπαν ψέματα δηλαδή ότι είναι Αγγλικό?

Το κουτί έγραφε προορίζεται για όλες τις χώρες της Ευρώπης! Από VNP το πήρες? Μου είπαν ψέματα δηλαδή ότι είναι Αγγλικό?

Οτι ειναι ευρωπαικο ειναι, εαν προσεξες με το που εβαλες την Sim σου γυρισε στα Ελληνικα.

Το κουτι πραγματι λεει αυτο που ειπες,

Οτι ειναι ευρωπαικο ειναι, εαν προσεξες με το που εβαλες την Sim σου γυρισε στα Ελληνικα.

Το κουτι πραγματι λεει αυτο που ειπες,

Ναι..Κατευθείαν στα ελληνικά μου ξεκίνησε...τέλος παντων..εκτος του *#*#4636#*#* για το 4g,κάποιος ανεφερε για ενα app ονοματι 4G switch που κανει στο μαρκετ 0,75 ευρώ...Έχεις ιδέα ποιο εννοεί?

Οκ.. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ μετά από μια μέρα χρήσης lag βλέπω και μάλιστα μια χαρά. HTC One σε αυτό το κομμάτι δεν είναι.

Ναι..Κατευθείαν στα ελληνικά μου ξεκίνησε...τέλος παντων..εκτος του *#*#4636#*#* για το 4g,κάποιος ανεφερε για ενα app ονοματι 4G switch που κανει στο μαρκετ 0,75 ευρώ...Έχεις ιδέα ποιο εννοεί?

4g switcher με κοκκινο εικονιδιο δωρεαν

Οκ.. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλα εγώ μετά από μια μέρα χρήσης lag βλέπω και μάλιστα μια χαρά. HTC One σε αυτό το κομμάτι δεν είναι.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2474887

Ρε παιδια αντε αν μπορειτε καμια γνωμη για βοηθεια...Αξιζει τον κοπο απο s4 σε g2 η θα ειναι μια απο τα ιδια με πιο παιδικο?Και αντε μια απο τα ιδια ειμαστε καλα ,μην κλαιμε για την κινηση..Αυτα τα κουμπια πισω ειναι χοντροκοψια?

Καλύτερο ειναι,αλλά ολα πια τα κινητα ειναι σχεδόν μια από τα ίδια.Μην περιμένεις να δεις κάτι τρελό οχι μόνο στο G2 άλλα και σε κανένα...

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

ξερουμε αν εχει καποια απτα καλουδια των S4 / Note 3?

πχ φωνητικες εντολες (s voice) , να εισαι στα μηνυματα κ μολις το πας στο αυτι να περνει τηλ ,

να κανεις browsing και να κατεβαινει το κειμενο με τα ματια προς τα κατω . .. κλπ

?? :confused:

Edited by Nicolas_D

Παιδια να ρωτησω μια αλλη σημαντικη λεπτομερεια,ποσες ωρες κανει να φορτισει απο 10-15% στο 100% με το μαμισιο φορτιστη?

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Παιδια να ρωτησω μια αλλη σημαντικη λεπτομερεια,ποσες ωρες κανει να φορτισει απο 10-15% στο 100% με το μαμισιο φορτιστη?

Alex -αν θυμαμαι καλα- περιπου 1,5 ωρα.

ΜySmartphone: Oneplus 12 16/512

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Alex -αν θυμαμαι καλα- περιπου 1,5 ωρα.

Αν ειναι ετσι ακομα και 1 ωρα και 45 λεπτα να ειναι, τοτε μια χαρα με βαση τη χωρητικοτητα της μπαταριας.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Αν ειναι ετσι ακομα και 1 ωρα και 45 λεπτα να ειναι, τοτε μια χαρα με βαση τη χωρητικοτητα της μπαταριας.

Όντως η φόρτιση είναι πολύ γρήγορη αναλογικά με τη μπαταρία.

Οφείλεται και στον snap800 oπου υποστηρίζει fast charging.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Για να ασχοληθούμε και λίγο με τα του τηλεφώνου...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/qudu6ega.jpg

Για να ασχοληθούμε και λίγο με τα του τηλεφώνου...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται! http://img.tapatalk.com/d/13/10/17/qudu6ega.jpg

Τι χρήση του έχεις κάνει αυτό το διάστημα;

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p