Jump to content

Windows XP: Service Pack 2

gbil
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

exei enas filos mou ta windows XP ta ellinika (spasmena omws) kai den kserw an brw telika kapou ( pou exw faei to internet) na katebasw to SP2 to elliniko 8a perastei? i 8a dei to serial key twn spasmenwn ellinikwn!????

ta ellinika windows exoun allo klidi apo to gnosto fck...... twn XP twn agglikwn

Αν δεν κάνω λάθος το πρόγραμμα εγκατάστασης του SP2 δεν κοιτάει αν είναι αυθεντικά τα windows, οπότε θα προχωρήσει σε εγκατάσταση κανονικά.

• Απαντήσεις 526
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

δυστηχως κανεις λαθος φιλε μου, το κοιταει και το παρακοιταει το κλειδακι , θα του πεταξει μια μουτζα στην αρχη και δεν θα συνεχισει.

το καλυτερο που θα κανει ο φιλος ειναι να βρει τον τροπο να αλλαξει το κλειδακι του και μετα να περασει το SP2

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

exei enas filos mou ta windows XP ta ellinika (spasmena omws) kai den kserw an brw telika kapou ( pou exw faei to internet) na katebasw to SP2 to elliniko 8a perastei? i 8a dei to serial key twn spasmenwn ellinikwn!????

ta ellinika windows exoun allo klidi apo to gnosto fck...... twn XP twn agglikwn

Kukloforei ena programmataki pou vriskei valid keys gia ta win. Mporeis na to xrhsimopoihseis na vreis 1 serial gia to pc sou. Mono pou meta tha prepei na allaxeis to serial pou hdh einai perasmeno sta win sou, me auto pou exeis vrei oti einai sumvato me SP2 :)

Elpizw na me katalaves...

http://image.pbase.com/u44/mrnet/small/28487380.bmw.jpg

BMW M POWER RULEZZZZZZZZ!!!

exei dokimasei aftin tin diadikasia se ellinika XP???

mporei kaneis na mou stilei to programmataki afto sto mail mou , giati einai ligo dyseyreto?

(episeis kai an kapios pou kserei kapio site me odigeies gia to pws na allaksoume to CDKEY , as mou dwsei to link)

So this is how liberty dies, with thunderous applause

με ενα googlarisma θα βρεις τα παντα, δουλευει και σε Ελληνικα ΧΡ εδω μεσα ομως απαγορευεται να σηζηταμε τετοια
Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

• 3 months later...
Επειδή χάθηκα στις σελίδες, να ρωτήσω: Πέρασα slipstream XP pro + sp2. Υπάρχει ο περιορισμός των 10 συνδέσεων, και αν ναι, πως φεύγει;

I can't tell you what the Cuore Sportivo is...

You have to see it for yourself.

Επειδή χάθηκα στις σελίδες, να ρωτήσω: Πέρασα slipstream XP pro + sp2. Υπάρχει ο περιορισμός των 10 συνδέσεων, και αν ναι, πως φεύγει;

xrisimopoiise afto to programataki...

tha sou proteina na doseis 50 portes.. kai oxi pano apo 100...

an exeis kalo antivirus kai antitrojan kai tixi... kane oti thes...

otan tha sou zitisei cd (i klasiki fasi ton SP2 na diorthonoun oti peirazeis) dose cancel kai oti theleis na kratiseis to peiragmeno...

Εγώ πάντως έβαλα τα pro με sp2 και δεν μου αναγνώριζαν το driver toy modem ...δηλαδη συνδεση στο νετ γιοκ..τι να κανω ?μπορεί να με βοηθησει κανεις ?

Κατέβασε νέους drivers απο το site του modem σου.

Τι modem έχεις?

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Crypton έχω ΖΤΕ ZXDSL 831A ,μπήκα στο site της ΖΤΕ ,αλλα δεν εβγαλα άκρη,δεν βρήκα καν που ειναι η σελιδα με τα driver τους ..να ψάξω στο google, αλλά για ποιά έκδοση να ψάξω ?

Ευχαριστώ !

Ούτε εγω έβγαλα άκρη με το site, μάλλον δεν έχουν τους drivers στην σελίδα τους..

τέσπα, έχεις δοκιμάσει να κάνεις Ενημέρωση τους Drivers απο τα WinXP έχοντας το cd του modem στο Drive?

Ο Υπολογιστής μου->Δεξί Κλικ>Ιδιότητες

Ιδιότητες Συστήματος->Υλικό>Διαχείρηση Συσκευών

Μόντεμ->Δεξί Κλίκ πάνω στο μόντεμ>Ιδιότητες

Πρόγραμμα Οδήγησης>Ενημέρωση

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Λίγο χλωμό το βλέπω να είναι τόσο έξυπνα τα windows και να βρουν τους οδηγούς του modem απ'το CD (εκτός κι αν οι Drivers βρίσκονται στο root directory του CD, αλλά συνήθως βρίσκονται σε κάποιο φάκελο). Για sp2 πάντως δοκιμάστε τους generic modem drivers που δίνει η Microsoft στο Wndows Update, μπας και γίνει η δουλειά σας.

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...

• 5 months later...
Σχετικά με τα λεγόμενα σου chelsheafc, συμφωνώ!Και εγώ, έχω τα αυθεντικά windows και επειδή άκουγα αρνητικά σχόλια γύρω από την εγκατάσταση προγραμμάτων, δεν το έβαλα ποτέ.Το θέμα είναι ότι θέλω να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα της sony ericsson και απαιτεί service pack!:(

Γι'αυτό συνιστώ μεμονομένες ενημερώσεις από το windows update...Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με τα κλειδώματα...Πήγα στο site της microsoft αλλά δεν έβγαλα άκρη...Πάντως εμένα μου έχει κατεβάσει αρκετά στοιχεία μέσω του wu τα οποία αναγνωρίζονται ως μέρος του sp2 κ πάντα επιλέγεις αν θα εγκαταστήσεις...:D
[sIGPIC][/sIGPIC]

το έχω από την 1η στιγμή. Ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα. Μην γινόμαστε υπερβολικοί...λες και θα βάλατε ιό στο Η/Υ σας...
Ι need a six month vacation, twice a year.

Εντάξει!!!Είπαμε δεν θα καταστρέψουμε τον υπολογιστή μας, αλλά εάν θες να βάλεις ένα πρόγραμμα και δεν στο παίρνει, δεν τσαντίζεσαι;;;Τι να πω εύχομαι να μην αντιμετωπίσω προβλήματα!!!:)

Ρε παιδιά δεν ήξερα ότι το αγγλικό service pack 2 δεν μπορεί να εγκατασταθεί σε ελληνικά windows!!!:confused:Τέλος πάντων, θα πρέπει να βάλω το ελληνικό service pack!!!;)

Φυσικά και δεν μπορούν να εγκατασταθούν τα αγγλικά service packs στα ελληνικά ΧΡ.

Δηλαδή, θα πρέπει να κατεβάσω το ελληνικό service pack 2!!!Για να μην μπλεκτώ με website της microsoft, εάν έχετε κανένα link δώστε το μου!!!Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!:)

http://www.microsoft.com/hellas/security/windowsxpsp2/default.mspx

κ επιλέγεις Ενεργοποίηση αυτόματων ενημερώσεων

εναλλακτικά:

Τρόπος λήψης

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates) ή το Windows Update, για να λάβετε το Windows XP Service Pack 2 (SP2).

Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates)

Ο καλύτερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε το Windows XP SP2 είναι να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα "Αυτόματες ενημερώσεις" (Automatic Updates) στα Windows XP. Επισκεφθείτε την τοποθεσία "Προστασία του PC σας", για να την ενεργοποιήσουμε εμείς για εσάς ή ακολουθήστε αυτά τα μη αυτόματα βήματα (στα αγγλικά). Με οποιονδήποτε από τους δύο τρόπος, θα λάβετε το Windows XP SP2 αυτόματα.

Όταν ενεργοποιήσετε τις Αυτόματες ενημερώσεις (Automatic Updates), ο υπολογιστής σας μπορεί να ξεκινήσει αυτόματα τη λήψη σημαντικών ενημερωμένων εκδόσεων, περιλαμβανομένης της πιο πρόσφατης έκδοσης του Windows Update.

Windows Update1. Επισκεφτείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

http://windowsupdate.microsoft.com

2. Κάντε κλικ στο κουμπί Γρήγορη εγκατάσταση (Συνιστάται) (Express Install (Recommended)).

3. Εάν ο υπολογιστής σας διαθέτει τη δυνατότητα, το Windows XP SP2 θα είναι μία από τις ενημερωμένες εκδόσεις που θα επιλεγούν αυτόματα. Κάντε κλικ στο κουμπί Εγκατάσταση (Install).

4. Διαβάστε και αποδεχθείτε την Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη (Άδεια).

Θα γίνει λήψη του Windows XP SP2 στον υπολογιστή σας και ο "Οδηγός εγκατάστασης" (Setup Wizard) του Windows XP Service Pack 2 θα σας βοηθήσει να το εγκαταστήσετε.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ!!!Ήθελα κάποιο link εκτός microsoft!!!Τέλος πάντων, επειδή το έχω ανάγκη μάλλον θα υποχωρίσω και θα πάω από microsoft!!!:)

Εδώ είναι το link για το αρχείο της εγκατάστασης:

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=el&FamilyID=049c9dbe-3b8e-4f30-8245-9e368d3cdb5a