Jump to content

[Επίσημο] Qtek 9090 (T-Mobile MDA III / Xda 3)

Alexkass
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα, αξιοπιστία κτλ ανάμεσα σε MMC και SD?

Θέλω να πάρω 1gb από Expansys....

Mια άλλη ερώτηση... Τα τηλέφωνα στον τηλεφωνικό κατάλογο τα έχω χωρίς +30 ... στην αναγνώριση όμως δε μου γράφει το όνομα, ενώ όταν τα έχω με +30 είναι ΟΚ!!! Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (30 Δεκ. 2004 , 16:24)

Υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα, αξιοπιστία κτλ ανάμεσα σε MMC και SD?

Θέλω να πάρω 1gb από Expansys....

Mια άλλη ερώτηση... Τα τηλέφωνα στον τηλεφωνικό κατάλογο τα έχω χωρίς +30 ... στην αναγνώριση όμως δε μου γράφει το όνομα, ενώ όταν τα έχω με +30 είναι ΟΚ!!! Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό?

SD θα παρεις ! οι MMC ειναι πιο αργες. :rolleyes:

Thanx!!!:)

Υπάρχει κάποιος τρόπος αποθήκευσης των SMS-ΜΜS για να μη χάνονται μετά από hard reset?? Όπως π.χ. στο outlook express στο pc!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac (31 Δεκ. 2004 , 01:27)

Thanx!!!:)

Υπάρχει κάποιος τρόπος αποθήκευσης των SMS-ΜΜS για να μη χάνονται μετά από hard reset?? Όπως π.χ. στο outlook express στο pc!!!

Jeyo Mobile Extender for Outlook

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=14070&associateid=617

Ωραίο!! Αυτό ακριβώς που ζητούσα, στέλνει κ sms από τον υπολογιστή!!! Αλλά δεν κάνει ακριβώς sync, απλά κατεβάζει τα μυνήματα από το PPC... Αν π.χ. σβηστεί κάποιο από το PPC δεν το σβήνει και στο PC... Ή κάνω κάτι λάθος?

Ξερει κανεις τι προβλημα υπαρχει με τα qtek 9090 της ACE HELLAS και τα μαζευουν απο γνωστη αλυσιδα καταστηματων με την προυποθεση οτι θα τα εχουν ξανα την Τρίτη ??
Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

μήπως φταίει η ROM τους?? Εγώ από τότε που έκανα την αναβάθμιση μπορεί να θέλει και πάνω από 10 soft reset για να λειτουργήσει.. Μετά από λίγες ώρες κολλάει και πάλι τα ίδια!!!!!

την 1.22 δεν την έχουν ανεβάσει ακόμα.. Ελπίζω να λυθούν τα προβλήματα..

Ξαφνικά χθες μου έγραψε πως το licence για το Βluetooth έχει λήξει!!! Αν είναι ποτέ δυνατόν!!!

Ειχες καμια απαντηση απο ACE για τα προβληματα ?

Δεν εισαι ο μονος παντως ...μαλλον γι'αυτο τα "αποσυρουν" ..πηγα σημερα να το παρω και μου ειπε ο υπαλληλος (φιλαρακος) οτι εχει δυο κομματια -τα οποια τα ειδα κι'ολας- αλλα τους ηρθε fax να τα στειλουν πισω αυτα κ καλυτερα να παω την Τριτη να το παρω που θα εχουν τα διορθωμενα ....

Και εγω μαλλον θεμα Rom πιστευω οτι ειναι , αλλα για καλο και για κακο επικοινωνησε μαζι τους η με το καταστημα που το πηρες...

Η εκδοση που εχει το site τους (R 1.02.00 / G 1337.32 / D 1.12.22 / GR 1.0.1) ειναι παλιοτερη ?

Αυτήν έβαλα... Από τότε που το έκανα μόνο προβλήματα έχω... Τους έχω στείλει mail... Μάλλον θα τους πάρω τηλ σε λίγο!!!!:)

καλημερα και καλη χρονια, δυο επισημανσεις και απο μενα.

1. Οταν επιλεγονται πολλαπλοι αριθμοι για αποστολη sms το μηνυμα δεν φευγει.

2.Στα μηνυματα που εχουν αριθμο εξωτερικου εαν ο αριθμος ειναι πχ 0049χχχχχχχχ δεν μπορει να το στειλει, θα πρεπει ο αριθμος να ειναι +49χχχχχχχχ

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine ( 2 Ιαν. 2005 , 10:57)

καλημερα και καλη χρονια, δυο επισημανσεις και απο μενα.

1. Οταν επιλεγονται πολλαπλοι αριθμοι για αποστολη sms το μηνυμα δεν φευγει.

2.Στα μηνυματα που εχουν αριθμο εξωτερικου εαν ο αριθμος ειναι πχ 0049χχχχχχχχ δεν μπορει να το στειλει, θα πρεπει ο αριθμος να ειναι +49χχχχχχχχ

1)diladi den mporeis na steileis to sms se parapanw apo 1 noumera kathe fora?! :confused: :mad: polu asximo auto.eidika tin prwtoxronia tha prepei na se xalase.egw me to arxaio 7650 mou,esteila to idio sms se kamia 70aria atoma...ta psiloepaikse to knt-epeidi einai fullarismeni i aisxri mnimi pou exei-alla ta katafere...skeftomai sovara gia to 9090 kai me ksunizei auto pou les.. :cry: logika einai kapoio bug kai tha ftiaxnei,e paidia?elpizw diladi!!

2)sta sms eswterikou an to noumero einai apothikeumeno ws 69xxxxx

kai oxi san +3xxxxxx ta stelnei?Nomizw oti eixa diavasei kapou oti exei kai auto to problimataki,alla den eimai sigouros!

Genika pws sas fainetai to knt re paidia?eimai metaksu nokia 6630,qtek 8010-8020 kai 9090....kserw oti to 9090 einai psiloasxeto me ta alla alla mou aresei para polu san kinito.Eksallou to megethos de me xalaei...tosa xronia exw duo kinita ek twn opoiwn to ena einai terastio,to 7650.to 9090 einai ligo pio megalo swsta?kamia gnwmi gia to ti na dialeksw?epeidi stelnw kathimerina polla sms voleuei to 9090 i tha einai olokliri diadikasia na grapsw ena aplo sms?

Winners Never Quit, Quitters Never Win...

ακριβως οπως τα αναφερεις... επελεγα εναν εναν τους παραληπτες των μηνυματων και οχι μαζικα....ξενερωμαααααα

το δευτερο οπως θελει προθεμα + αλλιως δεν φευγει στα τηλεφωνα εξωτερικου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Hello ppl,με το hardware πληκτρολόγιο (συρταρωτό) του i-mate pda2k μπορείς να γράψεις ελληνικά ή υποστηρίζει μόνο τους αγγλικούς χαρακτήρες;

129026.png?1640591734

Αγγλικά μόνο...

παρεπιπτοντως, δεν βολεύει ( τουλάχιστον εμένα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με το πληκτρολογιο του Qtek 9090 της ACE HELLAS μπορεις να γραψεις και ελληνικα, αλλα η τιμουλα του ειναι λιγο τσιμπημενη θα ελεγα :-(

Ξέρει κανείς πότε θα βγάλει η ACE-Hellas την 1.22 ??

Με το τελευταίο update ΜΟΝΟ προβλήματα έχω... :(

ΥΓ: Ασχολείται κανείς με προγραμματισμό σε Windows Mobile 2003?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac ( 4 Ιαν. 2005 , 02:13)

Ξέρει κανείς πότε θα βγάλει η ACE-Hellas την 1.22 ??

:confused: Τελικα δε σε ενημερωσαν απο την ACE Hellas ??

Πήρα 2 φορές τηλ.. Ήμουν στην αναμονή 10 λεπτά.. Μετά δεν το σήκωναν!!:(

Έχω το 9090 και το χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλέφωνο με το φόβο μη μου κολλήσει και χρειαστεί μετά καμια 10αριά s.reset.. Τώρα πια βέβαια μόνο το h.reset πιάνει!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac ( 4 Ιαν. 2005 , 02:31)

Έχω το 9090 και το χρησιμοποιώ μόνο σαν τηλέφωνο με το φόβο μη μου κολλήσει και χρειαστεί μετά καμια 10αριά s.reset.. Τώρα πια βέβαια μόνο το h.reset πιάνει!!!

Η 1.22.00 της i-mate ειναι οντως πολυ δυνατη. Κανενα κολλημα και ολα πηγαινουν ρολοι ! ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος DjBac ( 4 Ιαν. 2005 , 02:31)

Πρεπει να εχουν παθει "ψιλοπανικο" αυτες τις ημερες !!

Ειχαν την κυκλοφορια ολων των νεων μοντελεων σε συντομο χρονικο διαστημα το ενα απο το αλλο και θα προκληθηκε συνοστισμος τηλεφωνηματων στο τηλεφωνικο τους κεντρο απο προβληματα που ειχαν ειδικα με το 9090 ..... :rolleyes:

Για να δουμε τωρα....σε λιγο θα ξερω αν βγαλαν νεα εκδοση rom και τα ξαναλεμε ....

Αν εντωμεταξυ εχεις εσυ κατι νεοτερο το λες .....αντε να δουμε τι θα γινει .....920euro συσκευη και να μη δουλευει σωστα ειναι $%@%@%#

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 3 Ιαν. 2005 , 23:29)

Hello ppl,με το hardware πληκτρολόγιο (συρταρωτό) του i-mate pda2k μπορείς να γράψεις ελληνικά ή υποστηρίζει μόνο τους αγγλικούς χαρακτήρες;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος porcupine ( 3 Ιαν. 2005 , 23:40)

Αγγλικά μόνο...

παρεπιπτοντως, δεν βολεύει ( τουλάχιστον εμένα)

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ν'αλλάξει αυτό;

Σε αυτό το ποστ του katsj δίνει ένα αρχειάκι εν ονόματι aekmap.zip, και στο ακριβώς ποιο κάτω ποστ του Alexkass αναφέρει ότι

α κατάλαβα :)

αυτό που γράφεις ελληνικά σε όποιο hardware keyboard θες ;)

129026.png?1640591734

καποιο player που να υποστηριζει και .3gp αρχεια στο 9090??

Ως αναφορά τη 1.22 rom για το 9090 χασαμε και τον Murdof που μας ελεγε καμια πληροφορια .... ;)

Την προηγουμενη εβδομαδα μας ειχε πει οτι στο τελος της θα κυκλοφορουσε η νεα rom , αλλα ακομη τιποτα :-(

Δυστυχώς είμαι συνέχεια στο τηλ για το 9090.. Παίρνω στην ACE-HELLAS, με συνδέουν με το τμήμα για το Qtek και δεν απαντάει κανείς!! Μου έδωσε και ένα τηλ για να παίρνω κατευθείαν αλλά και πάλι τίποτα!!!:(

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass (31 Δεκ. 2004 , 09:28)

Jeyo Mobile Extender for Outlook

http://www.pocketgear.com/software_detail.asp?id=14070&associateid=617

Με την εφαρμογή αυτή τα sms που είναι αποθηκευμένα στον υπολογιστή δεν μπορούν να περαστούν στο τηλέφωνο??

Επίσης κατεβάζει τα sms μόνο από το inbox? Sync δεν κάνει, σωστά?

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bill_viper ( 4 Ιαν. 2005 , 10:50)

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος ν'αλλάξει αυτό;

Σε αυτό το ποστ του katsj δίνει ένα αρχειάκι εν ονόματι aekmap.zip, και στο ακριβώς ποιο κάτω ποστ του Alexkass αναφέρει ότι