geovass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG ( 9 Νοέ. 2004 , 14:53) OK ta MMS sto qtek 9090 ....toulaxiston gia Vodafone ..... :-) και εγω voda εχω ! Γραψε τα settings που εβαλες ! (σου εχω στειλει και PM) ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haf Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος TLG ( 9 Νοέ. 2004 , 11:09) TO 2020 exei ta windows mobile 2003 ενω το 9090 που ειναι και το ποιο τελευταιο εχει τα αρκετα βελτιωμενα windows 2003 second edition ... Οσο για τη δευτερη ερωτηση σου ..και βεβαια μπορει να τρεξει προγραμμα GPS To μηχανημα ειναι κανονικοτατο PPC με 128mb μνημη (δεν υπαρχει περισσοτερο σε ppc ) και με κορυφαιο επεξεργαστη ... Ευχαριστω!! Διαφορά σε τιμή το ένα από το άλλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος FiberGeorge ( 9 Νοέ. 2004 , 00:43) Σ'ευχαρστώ TLG και Alexkass ευχαριστώ και σένα για... την προσπάθεια :) Αλήθεια, όσον αφορά την οθόνη του τηλεφώνου, οι χρήστες του, τι έχουν να πουν; Geovass, μιας και το 'χεις πες μας, please. Όταν κοιτάς το κινητό με την οθόνη του κάθετη στο οπτικό σου πεδίο (κανονική χρήση δηλαδή), η οθόνη παρουσιάζει -έστω και ελαφρύ- "κιτρίνισμα" ή το φαινόμενα αυτό παρατηρείται μόνο υπό γωνία; Είναι ενοχλητικό αυτό? Σε ένα άλλο forum (του Myphone εννοείται) διάβασα "βαρύ" χαρακτηρισμό για την οθόνη του 9090 (για την ακρίβεια..."crap") και μ' έβαλε σε σκέψεις... Προσωπικά δεν νομίζω πια να είναι και τόσο ενοχλητικό, αλλά γι' αυτό ρωτάω και τους χρήστες του... Κοιτα να δεις. Εμενα δεν με ενοχλει καθολου! Ναι, μπορει να κιτρινιζει λιγο αμα το βλεπεις απο γωνια αλλα δεν ενοχλει! Ειναι ενα πολυ δυνατο μηχανημα με μια καλη οθονη. Ναι, δεν ειναι τελεια αλλα σαν πακετο ειναι οτι πιο στιβαρο και γρηγορο εχω δει ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 9, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) simera epeksa logo me to pda tu George ke mu aresan poli ta shortcuts. poli kalo to kubi 'ok' ke 'start menu' :) episis an ke pe ine arketa fast. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiberGeorge Δημ. November 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος geovass ( 9 Νοέ. 2004 , 17:00) Κοιτα να δεις. Εμενα δεν με ενοχλει καθολου! Ναι, μπορει να κιτρινιζει λιγο αμα το βλεπεις απο γωνια αλλα δεν ενοχλει! Ειναι ενα πολυ δυνατο μηχανημα με μια καλη οθονη. Ναι, δεν ειναι τελεια αλλα σαν πακετο ειναι οτι πιο στιβαρο και γρηγορο εχω δει ! ;) Όπως καταλάβατε, με ενδιαφέρει πολύ το εν λόγω τηλέφωνο γι' αυτό ρωτάω. Μάλιστα δεδομένου ότι θα περιμένω την επιδότησή μου (που θα είναι... "γενναία") το τελικό κόστος θα είναι μικρότερο απ' ότι αν το 'παιρνα κι από εξωτερικό. Είναι πάντως φοβερή η γκάμα των προγραμμάτων που υπάρχει για PPC. Έχω ενθουσιαστεί. Στο θέμα της οθόνης πάντως, εφόσον μόνο υπό γωνία κιτρινίζει ούτε εμένα θα ενοχλεί φαντάζομαι ;) . Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 nomizw oti oi epidotiseis exu orio. stin voda mexri 250e :( Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 kai gia opoion endiaferetai to Qtek 9090/pda2k k.l.p me tous neous mobile printer drivers ths HP , poy mas enhmervse o Alexkass, typonei mia xara kai meso wi-fi .... na eixe kai mia vga othonh opos to 4700 tha htan TO mhxanhma !!!! (eysebeis pothoi !!!) Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FiberGeorge Δημ. November 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Νοέ. 2004 , 10:12) nomizw oti oi epidotiseis exu orio. stin voda mexri 250e :( Φίλε Alexkass, Στην TIM οι επιδοτήσεις είναι ανάλογες των λογαριασμών που κάνεις, αλλά και του κόστους της συσκευής που θέλεις να αποκτήσεις!!! Όσο ακριβότερη η συσκευή τόσο μεγαλύτερη η επιδότηση!!! Πέρισυ είχα επιδότηση 300€ για το Z600 (που έκανε τότε 350€), ενώ για το Samsung (Ε70 αν θυμάμαι καλά) είχα επιδότηση 360 ή 370€ (που τότε έκανε περίπου 450). Αυτή είναι πάγια πολιτική της ΤΙΜ και ένας λόγος που είμαι πολύ ευχαριστιμένος με τις επιδοτήσεις της. Επιπλέον η ΤΙΜ είναι και η μόνη που επιδοτεί Qtek συσκευές :) Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω θα σας ενημερώσω πάντως για να ξέρετε ακριβώς τι παίζει με το θέμα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 10, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από FiberGeorge Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (10 Νοέ. 2004 , 10:12) nomizw oti oi epidotiseis exu orio. stin voda mexri 250e :( Φίλε Alexkass, Στην TIM οι επιδοτήσεις είναι ανάλογες των λογαριασμών που κάνεις, αλλά και του κόστους της συσκευής που θέλεις να αποκτήσεις!!! Όσο ακριβότερη η συσκευή τόσο μεγαλύτερη η επιδότηση!!! Πέρισυ είχα επιδότηση 300€ για το Z600 (που έκανε τότε 350€), ενώ για το Samsung (Ε70 αν θυμάμαι καλά) είχα επιδότηση 360 ή 370€ (που τότε έκανε περίπου 450). Αυτή είναι πάγια πολιτική της ΤΙΜ και ένας λόγος που είμαι πολύ ευχαριστιμένος με τις επιδοτήσεις της. Επιπλέον η ΤΙΜ είναι και η μόνη που επιδοτεί Qtek συσκευές :) Όταν έρθει η ώρα να αλλάξω θα σας ενημερώσω πάντως για να ξέρετε ακριβώς τι παίζει με το θέμα αυτό. thnx gia tin info. i voda omws epidotuse 250e max aneksartitu siskevis (exw voda 600 ke kanw 400e logariasmo). tulaxiston mexri to kalokairi etsi itan. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Εβαλα χθες το Nokia Wireless Car Kit CK-1W στο αυτοκινητο. Η ακουστικη του ειναι τελεια. Αυτος ομως που με ακουει, ακουει την φωνη του απο μεσα και ειναι λιγο ενοχλητικο (οσο και εας εχω χαμηλωσει την ενταση του ηχου). Το μικροφωνο δεν ειναι κοντα στο ηχειο. Επισης κατι που με "χαλασε", ισως να ειναι και το μονο (εκτως του προβληματος με τον ηχο) ειναι οτι καθε φορα που μπαινω στο αμαξι, εγω συνδεω το PDA2K με το car kit manualy. Δεν το κανει απο μονο του σε αντιθεση με το HBH-65 της SE για το οποιο το PDA ενεργοποιει μονο την συνδεση. Μαλλον η ΝΟΚΙΑ φταιει σε αυτο... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) me to 8910i sindeotan amesws nomizw. su aresi telikws? Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 14:59) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) me to 8910i sindeotan amesws nomizw. su aresi telikws? Ναι, μια χαρα ειναι. Αυτο που με "ενοχλει" ποιο πολυ ειναι οτι ο αλλος ακουει την φωνη του διπλα. :mad: Το οτι συνδεω εγω την συσκευη με το Car Kit δεν με ενοχλει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. November 11, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Αρχικό Μήνυμα από geovass Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 14:59) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) me to 8910i sindeotan amesws nomizw. su aresi telikws? Ναι, μια χαρα ειναι. Αυτο που με "ενοχλει" ποιο πολυ ειναι οτι ο αλλος ακουει την φωνη του διπλα. :mad: Το οτι συνδεω εγω την συσκευη με το Car Kit δεν με ενοχλει ! den to exw akusi ksana afto. gia dokimase to me to 8910 ke pes an to kami. Παράθεση Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Alexkass (11 Νοέ. 2004 , 16:01) Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 4.01; Windows CE; PPC; 240x320)) Ναι, μια χαρα ειναι. Αυτο που με "ενοχλει" ποιο πολυ ειναι οτι ο αλλος ακουει την φωνη του διπλα. :mad: Το οτι συνδεω εγω την συσκευη με το Car Kit δεν με ενοχλει ![/b] den to exw akusi ksana afto. gia dokimase to me to 8910 ke pes an to kami. δεν νομιζω οτι εχει να κανει με το τηλεφωνο ρε Alex ! :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Geovass kai opoios allos exei to 9090 kai xrisimopoiei to Resco Keyboard 4.21 as moy steilei pm i as mou grapsei edo to e-mail tou! Exo mia euxaristi ekpliksi gia tin apostoli minimaton me ellinikous xaraktires kai 160 xaraktires ana sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (11 Νοέ. 2004 , 23:10) Geovass kai opoios allos exei to 9090 kai xrisimopoiei to Resco Keyboard 4.21 as moy steilei pm i as mou grapsei edo to e-mail tou! Exo mia euxaristi ekpliksi gia tin apostoli minimaton me ellinikous xaraktires kai 160 xaraktires ana sms! χμ γινεται στο 2020 ? αν δεν ξερεις ή αν ξερεις οτι γινεται το εμαιλ μου ειναι exposedbone@gmail.com ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (11 Νοέ. 2004 , 23:36) χμ γινεται στο 2020 ? αν δεν ξερεις ή αν ξερεις οτι γινεται το εμαιλ μου ειναι exposedbone@gmail.com ;) Αν έχεις το Resco Keyboard Pro 4.21 φυσικά γίνεται και στο 2020 αλλωστε το φτιάχνω για το JAM μου το οποίο περιμένω. Απλά κάνε rename to επισυναπτόμενο αρχείο από Greek.txt σε Greek.map και αντεγραψέ το στο Program Files\Resco\Languages όπου θα αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον! Κάνε ένα soft reset to 2020 σου και μετά όταν πας στο πληκτρολόγιο κάτω αριστερά δίπλα από το space bar έχει ένα κουμπάκι για special χαρακτήρες αν το πατήσεις θα δεις ότι θα σου δείχνει κεφαλαία ελληνικά με αυτά το μήνυμα θα σταλεί με 160 χαρακτήρες και όχι με 70 όπως πριν. Το πρόβλημα που έχουμε για την ώρα είναι ότι αν πατήσεις κάποιο γράμμα το πληκτρολόγιο επανέρχεται στους κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες και πρέπει να ξαναπατήσεις το special characters πλήκτρο για να γράψεις το επόμενο γράμμα. Μετά απο επικοινωνία μου με την Resco καταλήξαμε σε 2 πιθανές λύσεις: 1. Να παραμένει το κουμπάκι πατημένο οπότε όταν θες να γράψεις SMS το γράφεις με το special characters layout και όταν θες να γράψεις οτιδήποτε άλλο να έχεις το κανονικό layout ή 2. Να φτιαχτεί ένα ξεχωριστό πληκτρολόγιο που θα λέγετε Greek SMS και να προστεθεί η δυνατότητα στο Resco Keyboard Pro να μπορεί κάποιος να επιλέγει ανάμεσα σε 3 γλώσσες και όχι σε 2 όπως τώρα. Μια τα αγγλικά μια τα unicode ελληνικά και μια τα SMS ελληνικά. Έβαλα το λιθαράκι μου και περιμένω την λύση από την Resco σύντομα.greek.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος katsj (12 Νοέ. 2004 , 00:31) Αν έχεις το Resco Keyboard Pro 4.21 φυσικά γίνεται και στο 2020 αλλωστε το φτιάχνω για το JAM μου το οποίο περιμένω. Απλά κάνε rename to επισυναπτόμενο αρχείο από Greek.txt σε Greek.map και αντεγραψέ το στο Program Files\Resco\Languages όπου θα αντικαταστήσεις το ήδη υπάρχον! Κάνε ένα soft reset to 2020 σου και μετά όταν πας στο πληκτρολόγιο κάτω αριστερά δίπλα από το space bar έχει ένα κουμπάκι για special χαρακτήρες αν το πατήσεις θα δεις ότι θα σου δείχνει κεφαλαία ελληνικά με αυτά το μήνυμα θα σταλεί με 160 χαρακτήρες και όχι με 70 όπως πριν. Το πρόβλημα που έχουμε για την ώρα είναι ότι αν πατήσεις κάποιο γράμμα το πληκτρολόγιο επανέρχεται στους κανονικούς ελληνικούς χαρακτήρες και πρέπει να ξαναπατήσεις το special characters πλήκτρο για να γράψεις το επόμενο γράμμα. Μετά απο επικοινωνία μου με την Resco καταλήξαμε σε 2 πιθανές λύσεις: 1. Να παραμένει το κουμπάκι πατημένο οπότε όταν θες να γράψεις SMS το γράφεις με το special characters layout και όταν θες να γράψεις οτιδήποτε άλλο να έχεις το κανονικό layout ή 2. Να φτιαχτεί ένα ξεχωριστό πληκτρολόγιο που θα λέγετε Greek SMS και να προστεθεί η δυνατότητα στο Resco Keyboard Pro να μπορεί κάποιος να επιλέγει ανάμεσα σε 3 γλώσσες και όχι σε 2 όπως τώρα. Μια τα αγγλικά μια τα unicode ελληνικά και μια τα SMS ελληνικά. Έβαλα το λιθαράκι μου και περιμένω την λύση από την Resco σύντομα. χμ παντως αν γινει κατι σαν το 2 αν γινονταν θα ηταν τελεια . μια λυση σαν την 2 θα την πληρωνα κιολλας :) παντως αυτο που εφτιαξες ειναι πολυ σημανικτο και ειναι μια καλη αρχη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Kai ego tin deuteri lisi tous protina os kaliteri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpak Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 υπαρχη περιπτωση να δουλεψει κατι σαν τ9 με τα μυνηματα? Παράθεση Διακοπες στην Παρο; http://www.heliolithos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mpak (12 Νοέ. 2004 , 00:42) υπαρχη περιπτωση να δουλεψει κατι σαν τ9 με τα μυνηματα? Mono to eztap tha ekane alla den yparxei sta ellinika! Alloste exeis full on screen keyboard poio einai to problima sou? Einai i moni lisi gia 160 xaraktires sms! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 To GreekSMS.txt kante to rename sto onoma kapoias alli glossas gia paradeigma Finnish.map Epilekste san proti glossa to Greek kai deyteri to Finnish kai xrisimopioiste to Finnish me KEFALAIA!!!!!! gia 160 xaraktires. Mia prosorini lisi!greeksms.txt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demon Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Exposed_Bone (11 Νοέ. 2004 , 23:36) χμ γινεται στο 2020 ? αν δεν ξερεις ή αν ξερεις οτι γινεται το εμαιλ μου ειναι exposedbone@gmail.com ;) Στο 2020 με την 1.72 στέλνω κανονικά μηνύματα 160 χαρακτήρων σε 1 sms αρκεί βέβαια να τα γράφω με κεφαλαία. Χρησιμοποιώ το Ελληνικό πληκτρολόγιο της Paragon. Στο 9090 δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να μην γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsj Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Demon (12 Νοέ. 2004 , 01:24) Στο 2020 με την 1.72 στέλνω κανονικά μηνύματα 160 χαρακτήρων σε 1 sms αρκεί βέβαια να τα γράφω με κεφαλαία. Χρησιμοποιώ το Ελληνικό πληκτρολόγιο της Paragon. Στο 9090 δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί να μην γίνεται; Eisai sigouros oti den xreonesai parapano? :p ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. November 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2004 sto 9090 me resco keyboard an grafo me kefalaia ellhnika ston metrhth xarakthron moy grafei 160 eno an ksekinhso na grafo me mikra ellhnika o metrhths amesos gyrnaei sta 70 ... Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts