Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας ψαχουλεύοντας ενός φίλου το θηρίο που έχει lollipop.. του έχει βγει ένα αστεράκι δίπλα από την ένδειξη του WiFi.. τι στα ανάθεμα είναι αυτό και το πώς βγαίνει.

Καλημέρα σας ψαχουλεύοντας ενός φίλου το θηρίο που έχει lollipop.. του έχει βγει ένα αστεράκι δίπλα από την ένδειξη του WiFi.. τι στα ανάθεμα είναι αυτό και το πώς βγαίνει.

Καλημέρα στην παρέα το ίδιο είχα πάθει και εγώ μου το έλυσε ο Κωνσταντίνος

Στην σελίδα 149 είναι η απάντηση, δες το και θα είσαι κομπλέ.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα στην παρέα το ίδιο είχα πάθει και εγώ μου το έλυσε ο Κωνσταντίνος

Στην σελίδα 149 είναι η απάντηση, δες το και θα είσαι κομπλέ.

ευχαριστω πολυ

Σκέφτομαι να αγοράσω το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης με 15ε κάποιος που να το χρησημοποιεί?

Εντυπώσεις?

Εμένα μου ήρθε πολύ χρήσιμο και δεν ανοίγω πλέον το πορτάκι του usb, φορτώνει πάρα πολύ γρήγορα και είναι βολικό. Στην αρχή με ταλεπωρησε λίγο αλά έκανα μια πατέντα και έκοψα λίγο την καουτσούκ θήκη στο άνοιγμα για φόρτιση και σιγά σιγά εμαθα το κόλπο πως να κουμπώνω το καλώδιο με τον μαγνήτη . Η μόνη διαφορά είναι ότι το αγόρασα με 1,5€ από Κίνα.

Το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης ειναινολα τα λεφτά. Δεν χαλάς τις φλαντζες και το κινητό είναι πραγματικά αδιάβροχο. Είναι για εμένα απαραίτητο αξεσουάρ του κινητού.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Πήρα και το sbh 52 και είναι όλα τα λεφτά απλά κάποιες φορές μου ψαλλιδιζει τον ήχο και δεν καταλαβαίνω τον συνομιλητη το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό?

Σκέφτομαι να αγοράσω το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης με 15ε κάποιος που να το χρησημοποιεί?

Εντυπώσεις?

Και εγώ μία Κινεζιά των 2,00€ έχω. Είναι καλό, φορτίζει χωρίς πρόβλημα και δεν ανοιγοκλείνεις το καπάκι με κίνδυνο να χαλάσεις την αδιαβροχοποίηση του κινητού. Το μείον είναι ότι πρέπει να έχεις το τηλέφωνο ακίνητο γιατί φεύγει σχετικά εύκολα από τα μαγνητάκια.

Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους.

Πήρα και το sbh 52 και είναι όλα τα λεφτά απλά κάποιες φορές μου ψαλλιδιζει τον ήχο και δεν καταλαβαίνω τον συνομιλητη το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό?

Έχω το συγκεκριμένο hands free και μου κάνει και εμένα το ίδιο σε συγκεκριμένες στιγμές. Δοκίμασε να απενεργοποιησεις τοHD voice. Εμένα μετά από αυτό έστρωσε λίγο. Έχω ακόμα θέματα αλλά όχι τόσο συχνά.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Καλημέρα σας ψάχνοντας βρήκα ένα βίντεο που δείχνει το πώς αλλάζονται τα USB port & Micro SD cover flap.. ούτε αντιπροσωπίες ούτε βγάλε πίσω καπάκια και άλλα παρατράγουδα… για τυχόν ξεχαρβαλιασμενα. Άνοιξε κλείσε χάνουν την αρχική τους στεγανοποίηση.

Καλημέρα σας ψάχνοντας βρήκα ένα βίντεο που δείχνει το πώς αλλάζονται τα USB port & Micro SD cover flap.. ούτε αντιπροσωπίες ούτε βγάλε πίσω καπάκια και άλλα παρατράγουδα… για τυχόν ξεχαρβαλιασμενα. Άνοιξε κλείσε χάνουν την αρχική τους στεγανοποίηση.

Το είδα το video, όντως είναι πολύ εύκολο. Έχει βρει κανένας το ανταλλακτικό σε normal τιμή? Γιατί λίγο που έψαξα, έχει €10 το ανταλλακτικό και άλλα €10 τα έξοδα αποστολής!

Samsung Galaxy Note 9

Το είδα το video, όντως είναι πολύ εύκολο. Έχει βρει κανένας το ανταλλακτικό σε normal τιμή? Γιατί λίγο που έψαξα, έχει €10 το ανταλλακτικό και άλλα €10 τα έξοδα αποστολής!

Εδώ στην Ελλάδα έψαξες? Στην Sony?

Εδώ στην Ελλάδα έψαξες? Στην Sony?

Από όσο ρώτησα το ανταλλακτικό μόνο του δεν το πουλάνε. Δεν ρώτησα κόστος εργασίας για να δω τι χρεώνουν για ένα ανταλλακτικό λιανικής αξίας €10 και μια διαδικασία 5"... Το service της Sony στην Θεσσαλονίκη ξέρει μήπως κάποιος που βρίσκεται?

Samsung Galaxy Note 9

Καλημέρες,

το πιο οικονομικό είναι αυτό Shipping: FREE Economy Int'l Shipping.

Ενα ακόμη που βρήκα είναι στα 12€ απο Αγγλία. Μαζί με τα μεταφορικά.

Απο Sony δεν ξέρω αν έχει ρωτήσει κάποιος για το πόσο κοστίζει το ανταλλακτικό.

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Από όσο ρώτησα το ανταλλακτικό μόνο του δεν το πουλάνε. Δεν ρώτησα κόστος εργασίας για να δω τι χρεώνουν για ένα ανταλλακτικό λιανικής αξίας €10 και μια διαδικασία 5"... Το service της Sony στην Θεσσαλονίκη ξέρει μήπως κάποιος που βρίσκεται?

Έχουν γράψει άλλα παιδιά κάπου στη Δωδεκανήσου.

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπέρα στην παρέα :) ένα μικρό θεματακι με το θηρίο όπου χάνει εντελώς το wifi στο οικιακό και το έκανε και εξω:( επανεκκίνηση και είναι κομπλέ αλλά έτσι δεν πάει το πράγμα, ενημέρωσα την σονυ και πρότειναν σε πρώτη φάση επαναφορά εργοστασιακων ή εκ νέου εγκατάσταση της lollipop :) και εάν συνεχίζει να το παρουσιάζει τότε στο σέρβις :confused: αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα :rolleyes: πάντως για σέρβις ούτε να το σκέφτομαι..... Το θηρίο μου σε ξένα χέρια :p:p

hqdefault.jpg

Μην ασχοληθείτε καθόλου με Ελλάδα δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα.. μίλησα με sony mobile..μου έδωσαν ένα τηλ ενός σέρβις τις περιοχής μου και άκουσον άκουσον .. ναι το έχουμε το καπάκι της θυρας USB αλλά θα πρέπει να μας αφήσετε το κινητό τέσσερις με πέντε εργάσιμες για να ελέγξουμε την στεγανότητα και πιθανών την υγρασία που μπορεί να έχει μέσα το κινητό… μιλάμε αλλου γι αλλου τα άτομα … βρε κοπέλα μου της λέω το καπάκι της θύρας του Usb θέλω γιατί μου έμεινε στα χερια… όχι να στεγανοποιήσω την πισίνα μου τι δεν καταλαβαίνεις .. το χαβά τις αυτή να ξέρετε δεν θα χρεωθείτε σε περίπτωση που περάσει τα τεστ στεγανότητας… μετά από φανταστείτε το τι έγινε..βουρ για κινεζια.

Καλησπέρα στην παρέα :) ένα μικρό θεματακι με το θηρίο όπου χάνει εντελώς το wifi στο οικιακό και το έκανε και εξω:( επανεκκίνηση και είναι κομπλέ αλλά έτσι δεν πάει το πράγμα, ενημέρωσα την σονυ και πρότειναν σε πρώτη φάση επαναφορά εργοστασιακων ή εκ νέου εγκατάσταση της lollipop :) και εάν συνεχίζει να το παρουσιάζει τότε στο σέρβις :confused: αντιμετωπίζει κάποιος το ίδιο πρόβλημα :rolleyes: πάντως για σέρβις ούτε να το σκέφτομαι..... Το θηρίο μου σε ξένα χέρια :p:p

βρε Άρχοντα εμένα αντιθέτως παίζει πολύ καλύτερα απο πρίν το WiFi. Κρίμα :(

Για τα καπάκια έχω στείλει e-mail στη Sony....

Φίλε faji :) άσε τι να πω :( και μόλις το έκανα επανεκκίνηση και αναζήτηση δικτύου έπιανε τα διπλά wifi από το note3 του φίλου δίπλα :O και είναι πραγματικά πολύ δυνατό αλλά αυτό το πρόβλημα που παρουσιάζει τα χαλάει όλα..... Θα το έχω έτσι και προτιμώ να το απενεργοποιω πάρα να πάει σέρβις και να το ανοίξουν :( ελπίζω να στρώσει μετά από επαναφορά :happy:

Θα το κάνω Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ πολύ.:)

Edited by Arxontas71

hqdefault.jpg

Κάνε του μια επιδιόρθωση και αν έχεις πολλά αποθηκευμένα δίκτυα, σβήσε μερικά.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Φίλε faji :) άσε τι να πω :( και μόλις το έκανα επανεκκίνηση και αναζήτηση δικτύου έπιανε τα διπλά wifi από το note3 του φίλου δίπλα :O και είναι πραγματικά πολύ δυνατό αλλά αυτό το πρόβλημα που παρουσιάζει τα χαλάει όλα..... Θα το έχω έτσι και προτιμώ να το απενεργοποιω πάρα να πάει σέρβις και να το ανοίξουν :( ελπίζω να στρώσει μετά από επαναφορά :happy:

Θα το κάνω Κωνσταντίνε σε ευχαριστώ πολύ.:)

Άρχοντα μήπως βρίσκεσαι στην περίπτωση της "σύγκρουσης" των καναλιών; αν εγκαταστήσεις το wifi analyzer απο το play και το τρέξεις θα σου δείξει το ρούτερ σου και τα γειτονικά που εκπέμπουν (σε πιο κανάλι). Αν το δικό σου είναι στο 6 και πολλά γειτονικά επίσης τότε άλλαξε το σε 12,13.

Μην ασχοληθείτε καθόλου με Ελλάδα δεν ξέρουν που τους πάνε τα τέσσερα.. μίλησα με sony mobile..μου έδωσαν ένα τηλ ενός σέρβις τις περιοχής μου και άκουσον άκουσον .. ναι το έχουμε το καπάκι της θυρας USB αλλά θα πρέπει να μας αφήσετε το κινητό τέσσερις με πέντε εργάσιμες για να ελέγξουμε την στεγανότητα και πιθανών την υγρασία που μπορεί να έχει μέσα το κινητό… μιλάμε αλλου γι αλλου τα άτομα … βρε κοπέλα μου της λέω το καπάκι της θύρας του Usb θέλω γιατί μου έμεινε στα χερια… όχι να στεγανοποιήσω την πισίνα μου τι δεν καταλαβαίνεις .. το χαβά τις αυτή να ξέρετε δεν θα χρεωθείτε σε περίπτωση που περάσει τα τεστ στεγανότητας… μετά από φανταστείτε το τι έγινε..βουρ για κινεζια.

Θα διαφωνήσω μαζί σου γιατί εάν κάποια στιγμή σου πάρει νερό θα κράζεις/με την σονυ και την οποία σονυ γιατί έχει θέμα στεγανοτητας... σε premium παροχές όπως σου προσφέρουν αυτή την στιγμή έτσι γίνονται τα πράγματα. .. και εγω οταν θελω να αλλάξω μπαταρία στο ρολόϊ μου το κρατάνε μια εβδομάδα ενώ η αλλαγή μπαταρίας γίνεται σε 1 λεπτό έπειτα πάει όμως για έλεγχο στεγανοτητας ..δεν σου λένε οκ είναι αδιάβροχο και πήγαινε στην ευχή του θεού και ότι γίνει. ..

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra