spazoklabanias Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Εμενα το δικο μου ξεκολλησε και ξενοιασα :-P . Φορτιζω πια χωρις βαλε βγαλε. Ετσι επρεπε να ειναι απ την αρχη. Η θυρα usb θα πρεπει να ειναι αδιαβροχοποιημενη , οπως ορθα έπραξε η Samsung στο s5 mini αλλα οχι στο s5. Μια θυρα που χρησιμοποιειται τοσο πολυ εχει νοημα να καλυπτεται μονο σε πολυ heavy duty αδιαβροχα-κουμουτσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 προς το παρων εβαλα λιγη κολλα με μια οδοντογλυφιδα στο καπακι κ ξαναπερασα το λαστιχακι κ ειναι μια χαρα!δεν προκειται να ξαναβγει!!Θα παρω κ καποια στιγμη τηλ στην αντιπροσωπεια να δω τι θα μου πουν.τους εστειλα ομως κ mail με το προβλημα που εχω! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μπράβο βρε πατεντιάρη. Σε αναμονή λοιπόν της απάντησης ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μιλώντας για για το μαγνητικό charging dock παρατήρησα στο insomnia έχει 2 αγγελίες. Αν ενδιαφέρεται κανείς ας το κοιτάξει. sony z ultra micro sd64gb kai megnetik charger - €45 Magnetic charger dock Z ultra Z1-Z2 - €20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Μπράβο βρε πατεντιάρη. Σε αναμονή λοιπόν της απάντησης ;) μεχρι στιγμης ολα καλα κ το καπακι κλεινει πολυ καλυτερα απο πριν.σφηνωνει καλυτερα!!στο link που με εστειλαν ειπαν οτι ακομα δεν εχουν εξουσιοδοτηση για τα κινητα κ να απευθυνθω στην sony modile στο 210 8991919... Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 μεχρι στιγμης ολα καλα κ το καπακι κλεινει πολυ καλυτερα απο πριν.σφηνωνει καλυτερα!!στο link που με εστειλαν ειπαν οτι ακομα δεν εχουν εξουσιοδοτηση για τα κινητα κ να απευθυνθω στην sony modile στο 210 8991919... Αν πάθει το δικό μου ζημιά θα το κάνω πακέτο και θα στο στείλω για επισκευή :lol: Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 χαχαχαχα!!οποτε θες!! :p Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 χαχαχαχα!!οποτε θες!! :p Η πληρωμή γίνεται σε κρασί; :lol: Συγνώμη :offtopic: αλλά και λίγα αστεία χωράνε πάντα :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Ε ναι μωρέ!λίγα αστειακια για καλή διάθεση!κρασί μπύρα ότι θες!!! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με την lollipop έχουμε κανένα νεώτερο; Υπάρχει κάποιο changeling να δούμε τις αλλαγές από την 4.4.4 που φοράμε τώρα? Και κάτι άλλο. Miracast ή Chromecast? Τι προτείνετε παίδες? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Με την lollipop έχουμε κανένα νεώτερο; Υπάρχει κάποιο changeling να δούμε τις αλλαγές από την 4.4.4 που φοράμε τώρα? Και κάτι άλλο. Miracast ή Chromecast? Τι προτείνετε παίδες? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Καλησπέρα, προς το παρόν μόνο "μεζές" (ταιριάζει με το κρασί που λέγαμε νωρίτερα) :) 16 Things You Can Do In Android Lollipop That You Couldn't Do In KitKat Κάποιος φίλος είχε γράψει πως έχει το Miracast απο το Πλαίσιο και ήταν ευχαριστημένος. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Καλησπέρα, προς το παρόν μόνο "μεζές" (ταιριάζει με το κρασί που λέγαμε νωρίτερα) :) 16 Things You Can Do In Android Lollipop That You Couldn't Do In KitKat Κάποιος φίλος είχε γράψει πως έχει το Miracast απο το Πλαίσιο και ήταν ευχαριστημένος. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Σε ο,τι αφορά το miracast vs chromecast, το άρθρο που παρέθεσες αναφέρει ότι το lollipop θα έχει εγγενή υποστήριξη για το chromecast) βεβαίως, βεβαίως!), οπότε μάλλον προς τα εκεί πάμε. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλημέρες, @ stivakos η λογική συνέχεια είναι το chromecast :) Περί L Οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών που έχουν ήδη γίνει συμβατές με Lollipop είναι προάγγελοι. Βέβαια παρουσιάστηκαν και προβλήματα με την 5.0 και η 5.1 έρχεται να διορθώσει όποια προβλήματα. Silent mode added after missing on Android 5.0 General improvements in system stability Improved RAM management Fixes for sudden app closures Improved battery management Excessive consumption of network devices when used Wi-Fi fixed Issues with wireless connections fixed Problems with Okay Google function solved Notifications problems solved Some sound problems experience by certain devices fixed Other improvements and changes Η Sony δεν θα βάλει την πινελιά της; Είμαστε όλοι στην αναμονή λοιπόν, οπότε καθίστε αναπαυτικά :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Αυτή η ντροπή, να μην μπορείς να εγκαταστήσεις apps στην Sd τι περιορισμός είναι αυτός! Πραγματικά μεγάλη έλλειψη. Και ευτυχώς φοράμε 16gb. Αν είχαμε 8 θα ήμασταν να μας κλαίνε οι ρέγγες. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 (edited) Καλημέρες, Περί L Οι αναβαθμίσεις των εφαρμογών που έχουν ήδη γίνει συμβατές με Lollipop είναι προάγγελοι. Βέβαια παρουσιάστηκαν και προβλήματα με την 5.0 και η 5.1 έρχεται να διορθώσει όποια προβλήματα. Η Sony δεν θα βάλει την πινελιά της; Είμαστε όλοι στην αναμονή λοιπόν, οπότε καθίστε αναπαυτικά :) Αυτή η ντροπή, να μην μπορείς να εγκαταστήσεις apps στην Sd τι περιορισμός είναι αυτός! Πραγματικά μεγάλη έλλειψη. Και ευτυχώς φοράμε 16gb. Αν είχαμε 8 θα ήμασταν να μας κλαίνε οι ρέγγες. Οσο για τις εφαρμογες ναι ειναι χαζομαρα και προβλημα της 4.4.4 Kitkat αλλα ευτυχως στη Lollipop διορθωθηκε. Ηδη walkman και movies πηρα update . Συμφωνω εν μερει οτι η 5.0-5.0.2 εχουν σαφως τα θεματακια τους αλλα θα προτιμουσα να μας εδιναν μια γευση πρωτα.Ηδη φτανουμε Μαρτιο 2015. Anyway. Μια μικρη αναφορα να κανω , Υστερα απο rooting, unlocking bootloader και περασμα 5 custom roms (4 Lollipop +1 Sony Slim Custom HD 3 ) εχω να πως προτιμω την στοκ rom με root (οποιος επιθυμει).O λογος?Ολα δουλευουν ολοκληρωμενα και στρωτα , η μπαταρια ειναι αψογη και σε υψηλα επιπεδα και εχω τις μικροεφαρμογες που με βολευουν αφανταστα εχω να πω. Οποτε εκανα re-lock εβαλα και ftf stock και περιμενω και εγω την Lollipop υπομονετικα απο Sony. Eλπιζω και ευχομαι να μην περασει και ο Μαρτιος :(:mad: Edited February 20, 2015 by jimpsar Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Οσο για τις εφαρμογες ναι ειναι χαζομαρα και προβλημα της 4.4.4 Kitkat αλλα ευτυχως στη Lollipop διορθωθηκε. Ηδη walkman και movies πηρα update . Συμφωνω εν μερει οτι η 5.0-5.0.2 εχουν σαφως τα θεματακια τους αλλα θα προτιμουσα να μας εδιναν μια γευση πρωτα.Ηδη φτανουμε Μαρτιο 2015. Anyway. Μια μικρη αναφορα να κανω , Υστερα απο rooting, unlocking bootloader και περασμα 5 custom roms (4 Lollipop +1 Sony Slim Custom HD 1.3 ) εχω να πως προτιμω την στοκ rom με root (οποιος επιθυμει).O λογος?Ολα δουλευουν ολοκληρωμενα και στρωτα , η μπαταρια ειναι αψογη και σε υψηλα επιπεδα και εχω τις μικροεφαρμογες που με βολευουν αφανταστα εχω να πω. Οποτε εκανα re-lock εβαλα και ftf stock και περιμενω και εγω την Lollipop υπομονετικα απο Sony. Eλπιζω και ευχομαι να μην περασει και ο Μαρτιος :(:mad: ποια custom απο 4.4.4 εβαλες?την HD3? Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ποια custom απο 4.4.4 εβαλες?την HD3? Nαι αυτην.Εχεις δικιο οχι 1.3 Βασικα ηδη ο dev εχει προσωπικα θεματα οποτε η ΗD 4 θα παει περιπατο. Επισης ειπαμε slim αλλα αυτη δεν εχει τιποτα μεσα.Τα εβαλα ολα εγω , apps & μικρο εφαρμογες.Με doomkernel δεν λεω καλα πηγαινε αλλα ειχα καποια restarts και βασικα δεν ειχε καθολου θεματα. Οποτε ηταν σαν την stock χωρις θεματα για μενα και γιαυτο γυρισα στην κανονικα οπου δουλευουν ρολοι. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Nαι αυτην.Εχεις δικιο οχι 1.3 Βασικα ηδη ο dev εχει προσωπικα θεματα οποτε η ΗD 4 θα παει περιπατο. Επισης ειπαμε slim αλλα αυτη δεν εχει τιποτα μεσα.Τα εβαλα ολα εγω , apps & μικρο εφαρμογες.Με doomkernel δεν λεω καλα πηγαινε αλλα ειχα καποια restarts και βασικα δεν ειχε καθολου θεματα. Οποτε ηταν σαν την stock χωρις θεματα για μενα και γιαυτο γυρισα στην κανονικα οπου δουλευουν ρολοι. η μπαταρια της ΗD3 σε σχεση με την στοκ πως ειναι?την στοκ δεν την δουλεψα καθολου.. Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλά... προερχόμενος από 3 Windows Phone στη σειρά, όλα αυτά που γράφετε για roms και rooting και τέτοια φίδια μου φαίνονται... κάπως. Το ultra z ήταν το μόνο κινητό που με έκανε να μεταπηδησω σε Android. Δε χρειάζεται να αναφέρω τους λόγους, είναι οι γνωστοί που μας έκαναν να πάρουμε εδώ μέσα το ultra z. Ευτυχώς κάθε μέρα δικαιώνει την επιλογή μου. Edit. Δηλαδή η Lollipop, θα επιτρέπει να εγκαθιστώ apps στην Sd? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 η μπαταρια της ΗD3 σε σχεση με την στοκ πως ειναι?την στοκ δεν την δουλεψα καθολου.. Νομίζω πάνω κάτω ίδια κατανάλωση μου φάνηκε. Γενικά καλή αλλά ήθελα και themes κάτι που δεν δουλεύε. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ε άμα ήθελες themes OK τότε! Εγώ την κρατάω γιατί είναι πιο γρήγορη από την στοκ(σε σύγκριση με ultra φιλου) για τα διάφορα tweaks και που δεν έχει τις εφαρμογές της σονυ! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Ε άμα ήθελες themes OK τότε! Εγώ την κρατάω γιατί είναι πιο γρήγορη από την στοκ(σε σύγκριση με ultra φιλου) για τα διάφορα tweaks και που δεν έχει τις εφαρμογές της σονυ! Ίσως ένα κλικ πιο γρήγορο αλλά προσωπικά αν έχεις έρθει από Samsung... Η Sony πράγματικα δεν έχει bloat. :cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 Παιδιά σήμερα όταν έβγαλα το κινητό απο την φόρτιση κ πήγα να κλείσω το καπακι από το usb έπεσε το λαστιχακι... Φενεται είχε χαλαρώσει.. Τι κάνουμε τώρα?είδα στο ebay έχει πολλά για ανταλλακτικά αλλά κοστίζουν γύρω στα 15 ευρω...μάλλον δεν το γλυτωνω... http://m.ebay.com/itm/131380661085?_mwBanner=1&rmvSB=true Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 (edited) Πυροβολεί το εργαλείο σε 4.4.4 slimkat!!! Σε lollipop αυτό θα είναι 1000+ σε πόντους λόγω ART. Edited February 21, 2015 by ins0mniak Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Αν συνδέσω στο ultra, bluetooth πληκτρολόγιο ΚΑΙ bluetooth mouse, θα τα δει και τα δύο? Συγγνώμη αν η ερώτηση είναι κάπως αλλά δεν γνωρίζω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts