ennio Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 GO SMS PRO... και τέρμα τα δίπλα μηνύματα και με 160 χαρακτήρες! και πολλα αλλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Καλημέρα! Εγώ χρησιμοποιώ το chompsms και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Έχει επιλογή κ για 160 χαρακτήρες! GO SMS PRO... και τέρμα τα δίπλα μηνύματα και με 160 χαρακτήρες! και πολλά άλλα Ευχαριστώ βρε παίδες :) ennio θα προτιμήσω το chomp γιατί τους GO τους έχει φοβηθεί το μάτι μου :lol: . Πέρα από την πλάκα, πολύ πράμα βρε φίλε, είχα δει το launcher και μετά ζητούσε να βάλω και άλλα πρόσθετα και τα έδιωξα όλα μαζί. Ωραίο UI αλλά πολύ φορτωμένο για τα γούστα μου. Για τους 160 χαρακτήρες δεν βρήκα άκρη στο chomp και έστειλα e-mail στην υποστήριξη τους. Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Στο Chompsms πας ρυθμίσεις Sms-mms και τσεκάρεις εκεί που λέει συμπαγης μηνύματα! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Rooted πλέον και με dual recovery . :) Έβαλα και xposed Κάποιο app προτείνετε?? Δοκιμάσα το mod από z3 για rich colors και έξυπνο χειρισμό κλήσεων. Πολύ καλό. Όπως και stereo sound. Απλά νοιώθω πολύ να δοναται τονκινητο από τη χρήση και του πάνω ηχείου. Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Bluetooth Unlock Στέλνει ή λαμβάνει οποιοδήποτε τύπο αρχείου μέσω Bluetooth.. Deep Sleep Battery Saver… Xtended Navbar… MinMinLock… Fake ID Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Πρώτα από όλα θα βάλεις το gravitybox για kitkat.έχει τα πάντα με τρομερή παραμετροποιηση.βάζω κ 2 screenshots να δεις ποια εχω. http://i.imgur.com/jH2X5ik.jpg http://i.imgur.com/auOt3Qw.jpg Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2015 Δειτε και το Alternate App Picker (KK) Xposed Modules Collection Και μια ερωτηση αν ξερει καποιος να μου πει μιας και γραφετε για xposed και modες, εχω βαλει στο z3 το Xp Theme: 5.0 Lollipop , κατεβασα dp στο 24 με xperia xposed kk για να γινουν μικροτερα τα εικονιδια στη navigation bar. Πως μπορω να τα κανω και διαφανα ? Ευχαριστω εκ τον προτερων Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 καλημέρα στην παρεα......... Παιδια δυστιχως δεν το ελυσα το πρόβλημα με το wify!! Πρεπει η κάθε φορα να κλεινω το ρουτερ κ να το ανοιγω για να μπει η να ξαναβαζω τον κωδικο από την αρχη ξανα μανα......... Το ρουτερ που εχω είναι της wind κ εχει 3 μηνες που το εχω!! Εχουμε καμια λυση ρε παιδια?? είναι κριμα αυτή η βλακεια! Τωρα κακα τα ψεματα αλλα εγω από το απολυτο τιποτα βρεθηκα με το σονυ που είναι τούρμπο εργαλειο κ προσπαθω να το μαθω είναι κοματακι δυσκολο γιατι εχει ρυθμησεις που πραγματικα δεν τις καταλαβαινω!! Προσπαθησα να βρω απαντησεις στο ιντερνετ αλλα δυσκολο..........εχουμε ρε παιδια καμια σελιδα η κανα pdf που εξηγει λιγο τα πραγματα???? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισεις κατεβασα το greenify k είναι ακριβως αυτό που ηθελα........το θεμα είναι ότι κ αυτό εχει ρυθμησεις που παλι δεν μπορω να καταλαβω........:blink: εεεεε ****το ενώ είμαι της τεχνολογιας εδώ εχω χαθει...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 (edited) καλημέρα στην παρεα......... Παιδια δυστιχως δεν το ελυσα το πρόβλημα με το wify!! Πρεπει η κάθε φορα να κλεινω το ρουτερ κ να το ανοιγω για να μπει η να ξαναβαζω τον κωδικο από την αρχη ξανα μανα......... Το ρουτερ που εχω είναι της wind κ εχει 3 μηνες που το εχω!! Εχουμε καμια λυση ρε παιδια?? είναι κριμα αυτή η βλακεια! Τωρα κακα τα ψεματα αλλα εγω από το απολυτο τιποτα βρεθηκα με το σονυ που είναι τούρμπο εργαλειο κ προσπαθω να το μαθω είναι κοματακι δυσκολο γιατι εχει ρυθμησεις που πραγματικα δεν τις καταλαβαινω!! Προσπαθησα να βρω απαντησεις στο ιντερνετ αλλα δυσκολο..........εχουμε ρε παιδια καμια σελιδα η κανα pdf που εξηγει λιγο τα πραγματα???? ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισεις κατεβασα το greenify k είναι ακριβως αυτό που ηθελα........το θεμα είναι ότι κ αυτό εχει ρυθμησεις που παλι δεν μπορω να καταλαβω........:blink: εεεεε ****το ενώ είμαι της τεχνολογιας εδώ εχω χαθει...... Καλημερες, θα σου πρότεινα να κάνεις αναβάθμιση του λογισμικού του router. Αν δεν αλλάξει κάτι τότε δοκίμασε να αλλάξεις το κανάλι στο WiFi. π.χ. από 5 κάνε το 8. Παρολίγο να ξέχασω το Greenify Ότι άλλο τα λέμε :) Edited February 3, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλημέρα, συμφωνώ με το φίλο παραπάνω. Επειδή και εγώ έχω wind κάνε αναβάθμιση στο rooter και άλλαξε κανάλι. Ότι απορία έχεις πες μας. Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάρε τηλ. την wind γιατί νομίζω στο πρώτο είχα και 'γώ θέμα και ήθελε κάποιες πρόσθετες ρυθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Καλημέρα, συμφωνώ με το φίλο παραπάνω. Επειδή και εγώ έχω wind κάνε αναβάθμιση στο rooter και άλλαξε κανάλι. Ότι απορία έχεις πες μας. Αν συνεχίσει το πρόβλημα πάρε τηλ. την wind γιατί νομίζω στο πρώτο είχα και 'γώ θέμα και ήθελε κάποιες πρόσθετες ρυθμίσεις. Στο gadgetutu τι σκορ έφερες; Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Στο gadgetutu τι σκορ έφερες; :lol::lol::lol: καλημέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Πρώτα από όλα θα βάλεις το gravitybox για kitkat.έχει τα πάντα με τρομερή παραμετροποιηση.βάζω κ 2 screenshots να δεις ποια εχω. http://i.imgur.com/jH2X5ik.jpg http://i.imgur.com/auOt3Qw.jpg Θεος!! αχαχαχαχα θα αρχιζω να δοκιμαζω.!! :cool::cool: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 κ κατι ακομα ρε παιδια προτινετε καμια καλη μαρκα για τεμπερτ γκλασσ δοκιμασμενο σας παρακαλω......... τουλάχιστον να εχει καλη εφαρμογή κ να κανει δουλεια με δαχτιλιες κ να μην σε χαλαει στην ποιοτητα των χρωματων!! από ότι εχω καταλαβει ψαχνω στο ebay κ όλα σχεδόν κινεζικα είναι............. στο αμαζον εχει κ καποια που φενοντε τις προκοπης αλλα εχει αρνιτηκες κριτικες......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το gravity box που το βρισκουμε;; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Το gravity box που το βρισκουμε;; Αν κάνεις εγκατάσταση το xposed θα το βρεις στο modules repository --> αναζήτηση ή kit kat Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Αν κάνεις εγκατάσταση το xposed θα το βρεις στο modules repository --> αναζήτηση ή kit kat Thank you. Το εχω το xposed.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Thank you. Το εχω το xposed.:) Αν έχεις χρόνο και διάθεση θα βρεις κι άλλα πρόσθετα στη σελίδα του προγραμματιστή. Αν δεν τα έχεις δει ήδη :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Αν έχεις χρόνο και διάθεση θα βρεις κι άλλα πρόσθετα στη σελίδα του προγραμματιστή. Αν δεν τα έχεις δει ήδη :) Μεσα απο το xposed εννοεις ή εχει βγαλει αντιστοιχα mods? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μεσα απο το xposed εννοεις ή εχει βγαλει αντιστοιχα mods? Μέσα από το xposed ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Μεσα απο το xposed εννοεις ή εχει βγαλει αντιστοιχα mods? Οπως σου εγραψαν, και μεσα απο το xposed αλλα και εδω http://forum.xda-developers.com/xposed/modules/index-xposed-modules-collection-post-t2327541 με κατηγοριες. Πριν ξεκινησεις τις δοκιμες παρε ενα recovery backup ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Όποιος έχει πρόβλημα με το πλαστικό καπάκι της θύρας mini USB όπως πρόσφατα εγώ μιας και η κατασκευή είναι προβληματική έτσι και αλλιώς και αργά ή γρήγορα χαλάει , δεν αξίζει να πάτε σε service Sony και να χρυσοπληρώσετε...το κινητό δεν χρειάζεται να ανοιχτεί για να αλλάξει το καπάκι. Τραβάς έξω το παλιό και απλά βάζεις το καινούργιο. Εγώ το παράγγειλα από ebay γύρω στα 5€ και το έφτιαξα πανεύκολα μέσα σε δευτερόλεπτα. Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. February 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2015 Έχεις κάποιο link φίλε μου? Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν καπάκια από το ebay. Μην ξεχνάμε το θέμα αδιαβροχοποίησης, που δεν είμαι καθόλου βέβαιος οτι τα κινέζικα αυτά καπάκια θα είναι στεγανά ή θα αντέξουν. Παλιότερα αν θυμαμαι καλά στο θέμα του Xperia Z είχα διαβάσει για περίπτωση παιδιού που είχε βαλει καπάκια από ebay και πήρε νερό. Εγώ θα το πήγαινα στο service και θα ζήταγα αλλαγή στα πλαίσια της εγγύησης. Η αξία του ανταλλακτικού είναι ούτως ή άλλως μικρή και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα. Παράθεση My devices: Mi 10T Pro, Sony Xperia Z Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. February 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2015 Kαλημερα, εχει ασχοληθει κανει με Unlock bootloader,custom rom? Eιδα μονο μια αντιστοιχη με sony καλουδια και μετα CM. Ειχα την CM12 σε ΝΟΤΕ 3 και πηγαινε σφαιρα με ελαχιστα θεματα. Αξιζει σε Z ultra?Δοκιμασε κανεις? Επισης καπου ειχα δει καποιο app αντιστοιχο το pie controls περιπου για να μην χρειαζεται να πατας home ,back & recents απο τα κουμπια κατω αλλα δεν το θυμαμαι. :confused: Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts