apegnas3 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλημέρα παιδιά, με έχει χαλάσει το καπάκι της στη θέση όπου γίνεται η φόρτιση. Και δεν έχω πλήρη αδιαβροχοποιηση. Εάν πάω σε κάποιο sony service έχω ελπίδες να μου το αλλάξουν μέσα στην εγγύηση ή έστω να το αλλαξουν επί πληρωμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλησπέρα, δεν ξέρω τι πάτησα και όταν ανοίγω τις σημειώσεις δεν μου βγάζει την επιλογή για να γράψω στην οθόνη και μου έχει μόνο το πληκτρολόγιο , όταν το κατεβάζω με το βελάκι είναι κενό και δεν υπάρχουν επιλογές όπως πριν..τι κάνω? ? Help. ... Επίσης στο Walkman πάτησα τις πληροφορίες τραγουδιών και μου κατέβασε αρκετά εξώφυλλα για τα τραγούδια που είχα αλλά όχι σε όλα. .υπάρχει τρόπος να βρω ή να βάλω από μόνος μου εξώφυλλα? ? Ευχαριστώ. .. Edit: Το πρώτο το ερώτημα το βρήκα. .το είχα απενεργοποιησει από τις ρυθμίσεις. . Τώρα μένει το δεύτερο με την μουσική εάν ξέρει κανεις. .. Τελος θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με τον κατοπτρισμο οθονης..μπορω να το κάνω με την τηλεόραση? ? Πληροφορίες για το άλμπουμ μπορείς να βάλεις εσύ με το Album Art Downloader ή το media monkey Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Πληροφορίες για το άλμπουμ μπορείς να βάλεις εσύ με το Album Art Downloader ή το media monkey Ευχαριστώ πολυ μολις κατεβασα το album art και όντως αρχιζω να βαζω εξώφυλλα. ..κραταω το αλλο για back up. Thanks.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ευχαριστώ πολυ μολις κατεβασα το album art και όντως αρχιζω να βαζω εξώφυλλα. ..κραταω το αλλο για back up. Thanks.. Τίποτα φιλαράκο :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τελικά πήρα το c6802 Μεταχειρισμενο. Πολύ καλύτερο μου φαίνεται από την τελευταία φορά που είχα το z ultra. Να ρωτήσω το ROOT αξίζει; γιατί διάβασα πως μετά για unroot χρειάζεται ftf να περάσεις από αρχή για να έχεις stock. Πάντως από NOTE 3 σε z ultra εδώ και 4 μέρες πραγματικά νοιώθω ότι έχω αναβάθμιστει πολύ. Υπέροχο το κινητό. Κανένα νεότερο για Lollipop? Την είχα στο NOTE και πραγματικά είναι άλλο πράγμα. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλορίζικο και καλοδουλευτο φίλε μου.τόσο πολύ πιο ωραίο σε φάνηκε από το note 3?To root φυσικά και αξίζει.χωρίς root χάνεται η μισή μαγεία του Android. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις backup τα ftfαλλιώς δεν μπορείς να το επαναφέρεις σε στοκ. Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Τελικά πήρα το c6802 Μεταχειρισμενο. Πολύ καλύτερο μου φαίνεται από την τελευταία φορά που είχα το z ultra. Να ρωτήσω το ROOT αξίζει; γιατί διάβασα πως μετά για unroot χρειάζεται ftf να περάσεις από αρχή για να έχεις stock. Πάντως από NOTE 3 σε z ultra εδώ και 4 μέρες πραγματικά νοιώθω ότι έχω αναβάθμιστει πολύ. Υπέροχο το κινητό. Κανένα νεότερο για Lollipop? Την είχα στο NOTE και πραγματικά είναι άλλο πράγμα. Καλησπέρα. Το θεωρείς καλύτερο από το note 3. Αν ναι σε ποιους τομείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Καλορίζικο και καλοδουλευτο φίλε μου.τόσο πολύ πιο ωραίο σε φάνηκε από το note 3?To root φυσικά και αξίζει.χωρίς root χάνεται η μισή μαγεία του Android. Πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις backup τα ftfαλλιώς δεν μπορείς να το επαναφέρεις σε στοκ. Καλησπέρα. Το θεωρείς καλύτερο από το note 3. Αν ναι σε ποιους τομείς; Ευχαριστω!!! Το λέω το ROOT γιατί είδα κάτι mods στο XDA στο νημα του Z ultra γιαυτό :D Βασικά η οθόνη μου αρέσει πολύ περισσότερο. Όπως επίσης και το γεγονός πως με τον Launcher της Sony απολαμβάνεις πραγματικά τις 6.4 inch. Εν αντίθεση με τη Samsung που έχει τον TouchWiz με τον ίδιο αριθμό rows είτε 45 inch είτε 5.7. Ναι οκ ξέρω βάζεις Nova και το αλλάζεις αλλά εγώ πάντα προτιμώ αυτό που δίνει η εκάστοτε εταιρία με το Nova σαν backup ποιο πολύ. Και φυσικά κρατάς ένα κινητό στο χέρι όπου η ποιότητα του είναι πάρα πολύ υψηλής τουλάχιστον για τα γούστα μου. Δεν μου αρέσει το αλουμινιο προσωπικά. Και τέλος είχα θέματα με ακουστικό στην προηγούμενη συσκευή Z ultra που είχα τα οποία δεν υπάρχουν πλέον. Το software αρκετά καλό και κοντά σε AOSP. ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ το social live . Εν τέλει θεωρώ ότι αν βγει το Z4 ultra που λένε σε 6 inch με specs 2015 και πένακι... Θα έχει πρόβλημα σοβαρό το NOTE Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Ευχαριστω!!! Το λέω το ROOT γιατί είδα κάτι mods στο XDA στο νημα του Z ultra γιαυτό :D Βασικά η οθόνη μου αρέσει πολύ περισσότερο. Όπως επίσης και το γεγονός πως με τον Launcher της Sony απολαμβάνεις πραγματικά τις 6.4 inch. Εν αντίθεση με τη Samsung που έχει τον TouchWiz με τον ίδιο αριθμό rows είτε 45 inch είτε 5.7. Ναι οκ ξέρω βάζεις Nova και το αλλάζεις αλλά εγώ πάντα προτιμώ αυτό που δίνει η εκάστοτε εταιρία με το Nova σαν backup ποιο πολύ. Και φυσικά κρατάς ένα κινητό στο χέρι όπου η ποιότητα του είναι πάρα πολύ υψηλής τουλάχιστον για τα γούστα μου. Δεν μου αρέσει το αλουμινιο προσωπικά. Και τέλος είχα θέματα με ακουστικό στην προηγούμενη συσκευή Z ultra που είχα τα οποία δεν υπάρχουν πλέον. Το software αρκετά καλό και κοντά σε AOSP. ΜΟΥ ΑΡΈΣΕΙ το social live . Εν τέλει θεωρώ ότι αν βγει το Z4 ultra που λένε σε 6 inch με specs 2015 και πένακι... Θα έχει πρόβλημα σοβαρό το NOTE ευχομαι να το χαρεις φιλε μου!!!οτι αφορα το root μπορεις να το βρεις εδω!! Παράθεση Device: S25 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά μια ερώτηση λίγο κλισέ.Εχω το θηρίο 2-3 μέρες ολοκαίνουργιο δηλ.Αξιζει να γίνει root η να περιμένω τη μαμά Lollipop που είναι να βγει σύντομα; Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά μια ερώτηση λίγο κλισέ.Εχω το θηρίο 2-3 μέρες ολοκαίνουργιο δηλ.Αξιζει να γίνει root η να περιμένω τη μαμά Lollipop που είναι να βγει σύντομα; Καλημέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Android χωρίς root περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του χρήστη, ακόμη και για ένα απλό reboot που έλεγαν τα παιδιά παραπάνω στην συγκεκριμένη rom χρειάζεται root για την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Android χωρίς root περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του χρήστη, ακόμη και για ένα απλό reboot που έλεγαν τα παιδιά παραπάνω στην συγκεκριμένη rom χρειάζεται root για την εφαρμογή. Kαλημερα, Βασικα εχει χρησιμοποιησει κανεις το ZU για remote play με PS4? Kαταφερα να το λειτουργησω αλλα δεν μπορω να συνδεσω το controller.Καπου διαβασα οτι θελει root και ενδεχομενως και CWM. Αν κανω root Και περασω CWM , μετα για περασμα σε στοκ γινεται μεσω flashboot και FTF? Ευχαριστω! Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Kαλημερα, Βασικα εχει χρησιμοποιησει κανεις το ZU για remote play με PS4? Kαταφερα να το λειτουργησω αλλα δεν μπορω να συνδεσω το controller.Καπου διαβασα οτι θελει root και ενδεχομενως και CWM. Αν κανω root Και περασω CWM , μετα για περασμα σε στοκ γινεται μεσω flashboot και FTF? Ευχαριστω! Καλημέρα, φιλέ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Rom ή για το playstation. Για περισσότερες πληροφορίες στον Dr. Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Android χωρίς root περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του χρήστη, ακόμη και για ένα απλό reboot που έλεγαν τα παιδιά παραπάνω στην συγκεκριμένη rom χρειάζεται root για την εφαρμογή. Root, ψηφίζω κι εγώ υπέρ :) (το δικό μου ακόμα να το root-άρω) Kαλημερα, Βασικα εχει χρησιμοποιησει κανεις το ZU για remote play με PS4? Kαταφερα να το λειτουργησω αλλα δεν μπορω να συνδεσω το controller.Καπου διαβασα οτι θελει root και ενδεχομενως και CWM. Αν κανω root Και περασω CWM , μετα για περασμα σε στοκ γινεται μεσω flashboot και FTF? Ευχαριστω! Back to Stock: To get back to pure stock Sony there are several things that need to be done: Make sure you have root Backup any data/photos/etc on the phone Restore your TA backup with the TA backup tool above If you are on a custom kernel or ROM you ZU will not boot at this stage Start flashtool and load a FTF Start the flash and wait for the onscreen instructions to connect the ZU Connect your ZU in flashmode With the ZU powered off Connect to PC while holding the volume down key Flash will start Wait for flash to complete Περισσότερα εδώ Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Root, ψηφίζω κι εγώ υπέρ :) (το δικό μου ακόμα να το root-άρω) Back to Stock: To get back to pure stock Sony there are several things that need to be done: Make sure you have root Backup any data/photos/etc on the phone Restore your TA backup with the TA backup tool above If you are on a custom kernel or ROM you ZU will not boot at this stage Start flashtool and load a FTF Start the flash and wait for the onscreen instructions to connect the ZU Connect your ZU in flashmode With the ZU powered off Connect to PC while holding the volume down key Flash will start Wait for flash to complete Περισσότερα εδώ Καλημέρες, σωστός:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρες, σωστός:p Ευχαριστώ :p Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλησπέρα στην παρεα κ από μενα........ νεος κατοχος sony z ultra. Το πηρα από μεντια μαρκτ σε προσφορα στα 240 ευρω μετα από πολύ ψαξιμοοοοοοοο...........:D για να πω την αληθεια από ροοτ κ μερικα πραγματα που διαβαζω εδώ δεν καταλαβενω τιποτα χεχεχε......... είναι η πρωτη μερα στα χερια μου κ πηρα μια καινουρια σιμ μιας κ περνει την μικρη!! μια μικρη βοηθεια θα χρειαστω για την ωρα σας παρακαλω μια καλη συμβουλη για προστασια οθονη τεμπερα γκλασσ???? εχω διαβασει πολλα αλλα δεν κατεληξα καπου ακομα!! θα ηθελα την συμβουλη σας στο θεμα μαρκας κ ποιοτητας!! βεβαια θα γραφω εντυπώσεις σηγουρα μιας που είμαι κ πολ νιουφισ(newfish) κ να φανταστείτε ότι το τελευταιο μου κινητο ειτανε το νοκια χπρεσσμιουζικ...... πολιτησμικο σοκ θα παθω ο καιμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπερα και με γεια το θηρίο φίλε :):) για αρχή πέρασε του screen protector μπρος πίσω και στην πορεία βάζεις και tempered :) έχει μια ευαισθησία το εργοστασιακο φιλμ σε γρατζουνιες και γιαυτο βάλε αρχικά μεμβράνη, για tempered ρίξε μια ματιά στις σελίδες του νήματος :) εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς για το θηρίο :D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 οκ φιλος..... αλλα γιατι λες πρωτα να βαλω ένα αρχικο φιλμ κ μετα να βαλω το τεμπερτ??? να μην το βαλω από την αρχη???? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χεχε κατσε τωρα γιατι ψαχνω να βρω τις σελιδες του νηματος......ο γκαβακας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Φίλε μου το tempered μέχρι να το παραγγειλεις και να έρθει στην κατοχή σου θα κάνει κάποιο διάστημα εκτός αν το βρεις άμεσα στην εγχώρια αγορά, πάρε στο μεταξύ κάποια φθηνή μεμβράνη να είσαι κομπλε:):) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Άστα να πάνε ακόμα το περιμένω το tempered από Hong Kong στις 13 του μήνα το παρειγγηλα. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Άστα να πάνε ακόμα το περιμένω το tempered από Hong Kong στις 13 του μήνα το παρειγγηλα. :P Ναι φίλε @rad:) έτσι είναι γιαυτο καλού κακού περνάς μια μεμβράνη πάνω και κάνεις προσωρινά την δουλεία σου:) είπαμε ότι στα αξεσουάρ η σονυ το θηρίο το έχει εγκαταλείψει από αρχης:mad: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλησπέρα στην παρεα κ από μενα........ νεος κατοχος sony z ultra. Το πηρα από μεντια μαρκτ σε προσφορα στα 240 ευρω μετα από πολύ ψαξιμοοοοοοοο...........:D για να πω την αληθεια από ροοτ κ μερικα πραγματα που διαβαζω εδώ δεν καταλαβενω τιποτα χεχεχε......... είναι η πρωτη μερα στα χερια μου κ πηρα μια καινουρια σιμ μιας κ περνει την μικρη!! μια μικρη βοηθεια θα χρειαστω για την ωρα σας παρακαλω μια καλη συμβουλη για προστασια οθονη τεμπερα γκλασσ???? εχω διαβασει πολλα αλλα δεν κατεληξα καπου ακομα!! θα ηθελα την συμβουλη σας στο θεμα μαρκας κ ποιοτητας!! βεβαια θα γραφω εντυπώσεις σηγουρα μιας που είμαι κ πολ νιουφισ(newfish) κ να φανταστείτε ότι το τελευταιο μου κινητο ειτανε το νοκια χπρεσσμιουζικ...... πολιτησμικο σοκ θα παθω ο καιμενος Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση Που σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση Που σημαίνει; Κι εγω Lte εχω.Δεν ισχυει η ιδια διαδικασια rooτ:Ας πει καποιος. Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts