Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eϊναι τέλειο το Ζ ultra!

Το λιγουρεύομαι και εγώ...

Εσυ τωρα πηρες τη Ζετα!!

Θα βγαινουμε με τον Kalua για καφε και θα σκαμε με τα phablets.. και αυτος με το Xperia Play. :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ε ναι, επειδή την πήρα και τρελάθηκα με το design πιστεύω πως το Ultra θα ήταν το απόλυτο gadget και σχεδόν θα καταργούσα το laptop αν το είχα.

Είναι και σε φοβερή τιμή πλέον... Κόλαση!

*'Οντως, ο kaluas δεν έχει περάσει σε παντόφλες ακόμα. Ροκάρει με X Play & N9 \m/

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Παιδια συγγνωμη να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει, η διαφορα αναμεσα στα δυο αυτα μοντελα ειναι μονο στο 4G - LTE ?

http://www.skroutz.gr/s/3622469/Sony-Xperia-Z-Ultra-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3806144/Sony-Xperia-Z-Ultra-LTE.html

Εσεις για ποιο μοντελο λετε και γραφετε ?

Ευχαριστω !

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Θανάση θα έρθεις στην παρέα;; :p

Ρωταω για να μαθω ποιο απο αυτα τα δυο θα παρεις !

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Ρωταω για να μαθω ποιο απο αυτα τα δυο θα παρεις !

χαχαχα! Το φθηνό εννοείται.. :p

Τα ίδια είναι. (αν δεν κάνω κάποιο πολύ μεγάλο λάθος)

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαχαχα! Το φθηνό εννοείται.. :p

Τα ίδια είναι. (αν δεν κάνω κάποιο πολύ μεγάλο λάθος)

:shock: μια χαρα τιμη εχει + υποστιρηξη απο την κοινοτητα ;)

:shock: μια χαρα τιμη εχει + υποστιρηξη απο την κοινοτητα ;)

Πλέον είμαι ανάμεσα στο ΖU και το Ascend G750. Πιο εύκολα μεταφέρεται το δεύτερο είναι κατά 30 ευρώ φθηνότερο, έχει αρκετά αξιόλογη κάμερα αλλά είναι Huawei και πλαστικό. Από την άλλη έχω τον έρωτα προσωποποιημένο με μία μέτρια κάμερα και δύσκολο στη μεταφορά. Έχω σπάσει το κεφάλι μου από προχθές!

[sIGPIC][/sIGPIC]

:)Κωνσταντίνε μετά από τις πλαστικουρες της σαμμυ και LG επιτέλους κρατάω στα χέρια μου μια ποιοτική συσκευή:) στα προηγούμενα ποστ ο φίλος έκανε μια αναφορά ύμνο στο Z ultra και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του ότι είναι μια συσκευή σημείο αναφοράς, για το κινέζικο που γράφεις δεν έχω άποψη και η χρηματική διάφορα των 30 ευρώ είναι αστεία καθώς παίρνεις το

ultra στα μισά χρήματα της αρχικής του αξίας, προχώρησε αφοβα:)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

:)Κωνσταντίνε μετά από τις πλαστικουρες της σαμμυ και LG επιτέλους κρατάω στα χέρια μου μια ποιοτική συσκευή:) στα προηγούμενα ποστ ο φίλος έκανε μια αναφορά ύμνο στο Z ultra και θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί του ότι είναι μια συσκευή σημείο αναφοράς, για το κινέζικο που γράφεις δεν έχω άποψη και η χρηματική διάφορα των 30 ευρώ είναι αστεία καθώς παίρνεις το

ultra στα μισά χρήματα της αρχικής του αξίας, προχώρησε αφοβα:)

Είχα ορκιστεί ότι μετά το Ζ δεν θα ξανακρατήσω στα χέρια μου πλαστική συσκευή! Είδες όμως πως τα φέρνει η ζωή και με πέτυχε η ατυχία τη στιγμή που δεν είμαι και στην καλύτερη οικονομική κατάσταση. Το έχω γράψει εδώ και πολύ καιρό ότι μιλάμε για τις ποιο ποιοτικές συσκευές εκεί έξω! Δεν θα θετόταν καν θέμα αν το ZU ήταν στις 6" και είχε λίγο καλύτερη κάμερα ή έστω φλας.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πραγματικά το ultra είναι έρωτας.. Μου αρέσει περισσότερο από οποιαδήποτε συσκευή της Sony... Έχει το κακό όμως πως παίζει σε περίεργη κατηγορία..

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Κωνσταντίνε για το θέμα της μεταφοράς εγώ το κρατάω στο χέρι με θήκη και δεν κουράζει καθόλου, για την κάμερα δεν καίγομαι καθόλου εξάλλου και το LG G2 που είχα έβγαζε άθλιες φώτο, η τελική απόφαση και διαχείριση των χρημάτων είναι δική σου, πάντως και σε αγγελίες έχει αρκετά προσιτά Z ultra, εγώ έδωσα το G2 και πήρα το ultra χωρίς επιπλέον διαφορά και μάλιστα ήταν λίγων ημερών τηλέφωνο.

hqdefault.jpg

Κωνσταντίνε πάρε το τέρας με κλειστά μάτια ,από πέρυσι το είχα γράψει ότι μόνο γι αυτό θα άφηνα την Ζετα ,τα Ζ1,2 με αφήνουν ψιλοαδιάφορο ,άντε και το Ζ1c ..μεταξύ των 2 θα έπαιζα προσωπικά ...των άκρων ..:p Edited by nick2crete

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Από την άλλη έχω τον έρωτα προσωποποιημένο με μία μέτρια κάμερα και δύσκολο στη μεταφορά. Έχω σπάσει το κεφάλι μου από προχθές!

Βρε Κωνσταντίνε, βρε Κωνσταντίνε...

Και μόνο από το post σου και ο πλέον αδαής από ψυχολογία αφενός καταλαβαίνει ότι έχεις ήδη αποφασίσει κι αφετέρου είναι ξεκάθαρο ποια θα είναι η επιλογή σου.

Είναι σαν να σου πω ότι είμαι ανάμεσα σε δυο γυναίκες. Η μια είναι καλή τρυφερή, γλυκιά, υποστηρικτική, κορίτσι για σπίτι και άλλη είναι παλαβή, στον κόσμο της, μια χάνεται και μια εμφανίζεται αλλά την γουστάρω τρελά. Ποια νομίζεις θα διάλεγα; ***

Άντε να πάρεις το ZU λοιπόν να το ευχαριστηθείς!

Αυτή με το μεγαλύτερο στήθος αλλά χαίρομαι που έπιασες το σκεπτικό μου!!! :p

Edited by zxr
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Χαχαχαχαχαχα! Γιώργο γελάω μόνος μου 10 λεπτά τώρα! Φυσικά και έπιασα το σκεπτικό σου. Πήγα και το είδα πάλι από κοντά και όλα τα άλλα μπροστά του είναι πολύ λίγα! (μεταφορικά και κυριολεκτικά! :D )

Νικόλα και άρχοντα71 θα το πάρω αύριο ή μεθαύριο. Δεν πιστεύω να με δυσκολέψει παρόλο που είχα καλομάθει με το ένα χέρι στο Ζ. Έχω handsfree έχω και το liveview ρολογάκι για να βλέπω τα "γεγονότα" του τηλεφώνου μου. Στη χειρότερη παίρνω ένα SBH50 BT και είμαι άρχοντας. :D

Τώρα το μόνο που μένει είναι................ άσπρο ή μαύρο;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαύρο!Πιο σοβαρό και πιο premium για τα γούστα μ...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Σωστη επιλογη Κωνσταντινε !

Το μαυρο χρωμα ξεγελαει το ματι και <<κρυβει>> το μεγεθος του, η επιλογη ειναι δικη σου :)

Πάντως πιάνοντας το στα χέρια μου έμεινα με το στόμα ανοιχτό από την ποιότητα κατασκευής,το ντιζάιν και την ΟΘΟΝΑΡΑ του σε κατάστημα τεχνολογίας.

Αλλά οι ίντσες για εμένα είναι αποτρεπτικές παράγοντας.

Αν κυκλοφορεί σε purple αυτό θα έπαιρνα.:p

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

:)Καλημέρα σε όλους, Κωνσταντίνε είσαι στην τελική ευθεία...... προσωπικά οι τέσσερις πρόσφατες συσκευές μου ήταν σε λευκό χρώμα, στο ultra όμως λόγω ότι προέρχεται από ανταλλαγή είναι μαύρο και είναι πανέμορφο:):) θα συμφωνήσω με τον gsir για πιο premium κατάσταση......

πάντως εάν έχεις την δυνατότητα να τα δεις σε κατάστηματα και τα δύο χρώματα θα βοηθούσε.

hqdefault.jpg

Παίδες μου.................... Πανευτυχής κάτοχος μίας πανέμορφης μαύρης Ultraρας!! :D :D

Πριν γράψω εντυπώσεις και το στήσω (το βαριέμαι ελεεινά το στήσιμο) θα ήθελα ρωτήσω! Ποια έκδοση να κρατήσω;; Έχω την 4.4 .757 και θέλω οπωσδήποτε root. Να γυρίσω στην 4.3 που σε όλη τη σειρά Ζ είναι πλήρως απροβλημάτιστη και έχει και σχετικά εύκολο root;;

Μπορείτε να μου δώσετε link;

[sIGPIC][/sIGPIC]

:)Καλησπέρα Κωνσταντίνε.....Με γεια την κινηταρα να την χαρείς και καλοδούλευτη :D:D:D

Πήρες μαύρο τελικά....τέλεια επιλογη:) πριν τις εντυπώσεις που είναι και νωρίς άλλωστε πες μας τι καλούδια είχε η συσκευασία.....

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν το κατέχω το άθλημα root οπότε κάποιος συμφοριτης πρέπει να δώσει τα φώτα του:)

hqdefault.jpg

:)Καλησπέρα Κωνσταντίνε.....Με γεια την κινηταρα να την χαρείς και καλοδούλευτη :D:D:D

Πήρες μαύρο τελικά....τέλεια επιλογη:) πριν τις εντυπώσεις που είναι και νωρίς άλλωστε πες μας τι καλούδια είχε η συσκευασία.....

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς δεν το κατέχω το άθλημα root οπότε κάποιος συμφοριτης πρέπει να δώσει τα φώτα του:)

Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου. Και το Ζ σε μαύρο το είχα και του πήγαινε πάρα πολύ. Είπα να μην χαλάσω τις παραδόσεις.. :p

Το πήρα από ένα παληκάρι που δεν το είχε πολύ καιρό και δεν μπορώ να ξέρω τι είχε μέσα το κουτί όταν το αγόρασε. Είναι από πλαίσιο αγορασμένο και είχε μέσα μαγνητικό καλώδιο, θηκούλα, 2 προστατευτικά μπρος-πισω και φορτιστή. :)

Root οπωσδήποτε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω δυσκολευτεί λίγο με το root. Τοσα galaxy είχα πειράξει με αυτό ζοριζομαι λίγο. Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Παίδες μου.................... Πανευτυχής κάτοχος μίας πανέμορφης μαύρης Ultraρας!! :D :D

Τέλος καλό, όλα καλά. Μεγειές Κωνσταντίνε και καλοδούλευτο ...και χωρίς ατυχήματα αυτή τη φορά. :)

Κούκλα η Ultrara. Θεωρώ ότι σ' αυτά τα κυβικά είναι ό,τι ομορφότερο κυκλοφορεί. :love:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra