Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρες,

ennio βρε φίλε πώς κατάφερες να περάσεις αναβάθμιση με custom recovery!!!

Πέρασα την αναβάθμιση και έχασα τη recovery :lol:

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Καλησπέρες,

ennio βρε φίλε πώς κατάφερες να περάσεις αναβάθμιση με custom recovery!!!

Πέρασα την αναβάθμιση και έχασα τη recovery :lol:

Νικήτα καλημέρα εσύ την έχασες γιατί το είχες κανει Root με τον άλλο τρόπο τον πιο νέο. Εγω ΤΟ είχα κάνει με το παλιό τρόπο δες τον οδηγό που ανέβασα στην 191 σελίδα.. ΤΟ μυστικό σε όλο αυτό είναι ότι χρησιμοποίησα αυτά τα ZU-lockeddualrecovery2.8.21-RELEASE.flashable και το ZU-lockeddualrecovery2.8.21-RELEASE.installe.. δεν είναι τίποτα ας φαίνεται βουνό ο οδηγός… είσαι στην ΚΚ ..πχ στην 108 κανεις ότι λέει στο βίντεο το πολύ τρία λεπτά δεν είναι παραπάνω το Root.. φτιάχνεις το αρχείο << flashable >> με το PRFCreator … άλλα πέντε λεπτά αυτό να το φτιάξεις και μετά το flashable το περνάς με Recovery και έχεις την… 216

Υρ

για το PRFCreator θες το ftf τις 216 το SuperSU-v2.48 και το ZU-lockeddualrecovery2.8.21-RELEASE.flashable αυτά τα τρια κάνουν το flashable τις 216... Το flashable όταν τελειώσει θα είναι σε μορφή Zip

Edited by ennio

Καλησπέρα στην παρέα :) ennio είσαι αστέρι βρε φίλε :happy: μαζί με τον Νικήτα είστε παρόν για κάθε βοήθεια, λοιπόν ήρθε η αναβάθμιση και πλέον το θηρίο μας φοράει την 236 :D

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του θηρίου εδώ και 3 μήνες.προχθές ενώ μιλούσα το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση. Έχει τύχει σε κανέναν ρε παιδιά.;θα σκάσω

Καλησπέρα σε όλους. Κάτοχος του θηρίου εδώ και 3 μήνες.προχθές ενώ μιλούσα το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση. Έχει τύχει σε κανέναν ρε παιδιά.;θα σκάσω

Καλησπέρα Γιώργο :) δεν είναι και κάτι τόσο τρομερό η μία φορά :rolleyes: απλώς δώσε και μια πληροφόρηση τι έκδοση φοράς; Η μετάβαση από κιτ κατ στην λολιποπ άλλαξε αρκετά στο θηρίο μας αλλά αρχικά είχε πλήθος προβλημάτων μεταξύ αυτών και οι επανακινησεις, έχουν δοθεί τρειςκαι με την χθεσινή μικρές αναβαθμίσεις που έχουν διορθώσει αυτά τα θέματα :)

hqdefault.jpg

Καλησπέρα φίλε. Ναι έχει τύχει ( σε μένα όχι την ώρα που μιλούσα αλλά όταν το δούλευα ). Αυτό το έκανε στην αρχή όταν το πήρα και παρατήρησα ότι το έκανε όταν είχε πολλές δαχτυλιές πάνω στην οθόνη με αποτέλεσμα να μπερδεύεται με το touch.

Μη σε ανησυχεί ( αν είναι μεμονωμένα περιστατικά μια φορά στο τόσο ) και μένα μου το έκανε 3-4 φορές στην αρχή αλλά από τότε όχι.

Το Ultra το δουλεύω πολλές ώρες συνεχόμενα όπως και τώρα που σου γράφω και το συνδέω με οθόνη με αποτέλεσμα να φορτίζει και φυσικά να ζεσταίνεται πάνω από το κανονικό αλλά και πάλι δεν κάνει το παραμικρό.

Επίσης τη rom φοράς;

Καλησπέρα σου μετά από τρεις μήνες να σου κάνει έτσι στα ξαφνικά επανεκκίνηση μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο αλλά ποτε δεν ξέρεις. Το έχεις από μεταχειρισμένο το θηρίο και σε τι κατάσταση το πήρες αν το πήρες μεταχειρισμένο. Από την άλλη τέτοια θεματάκια έχουν παρατηρηθεί όταν υπάρχουν νέες ενημερώσεις και βάζοντας τες αυτές δεν πατούν καλά.. αν ισχύει κάτι τέτοιο κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες το πώς θα πάει.. για το θέμα τον ενημερώσεων το μονο που προτείνω είναι το PC Companion

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Στεναχωρηθηκα διότι το τηλέφωνο είναι τέρας μέχρι στιγμής. Όσο για την έκδοση κατατοπισε λίγο.σήμερα εντωμεταξυ πήρε αναβάθμιση το τερας

Ευχαριστώ φίλε μου για την απάντηση. Στεναχωρηθηκα διότι το τηλέφωνο είναι τέρας μέχρι στιγμής. Όσο για την έκδοση κατατοπισε λίγο.σήμερα εντωμεταξυ πήρε αναβάθμιση το τερας

Πως πέρασες την ενημέρωση πια είχε πριν κανεις την ενημέρωση που λες .. πας..Ρυθμίσεις κάτω κάτω λέει Πληροφορίες τηλέφωνου.. μπαίνεις μέσα και εκεί που λέει κάτω κάτω αριθμός εκδόσεις θα δεις το πια έχεις τώρα στο τηλ…

146Α1236.Η ενημέρωση περαστικε μέσω WiFi.κατέβηκε το αρχείο και έκανε αναβάθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό αγοράστηκε καινούργιο από Internet..

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλησπέρα σου μετά από τρεις μήνες να σου κάνει έτσι στα ξαφνικά επανεκκίνηση μου φαίνεται κομμάτι δύσκολο αλλά ποτε δεν ξέρεις. Το έχεις από μεταχειρισμένο το θηρίο και σε τι κατάσταση το πήρες αν το πήρες μεταχειρισμένο. Από την άλλη τέτοια θεματάκια έχουν παρατηρηθεί όταν υπάρχουν νέες ενημερώσεις και βάζοντας τες αυτές δεν πατούν καλά.. αν ισχύει κάτι τέτοιο κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και δες το πώς θα πάει.. για το θέμα τον ενημερώσεων το μονο που προτείνω είναι το PC Companion

Καινούργιο το πήρα από σκρουτζομαγαζο...

146Α1236.Η ενημέρωση περαστικε μέσω WiFi.κατέβηκε το αρχείο και έκανε αναβάθμιση

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το κινητό αγοράστηκε καινούργιο από Internet..

----- προσθήκη μηνύματος 91 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καινούργιο το πήρα από σκρουτζομαγαζο...

Πότε έκανες την ενημέρωση;

Η τελευταια εγινε σημερα...

Σ' αυτό που λέει ο ennio έχει δίκιο, δηλαδή αν μετά από ενημέρωση σου έκανε "αυτό το θέμα με την επανεκκίνηση". Μπορεί να μην "έκατσε" καλά κάτι κατά την εγκατάσταση γι' αυτό σου λέει κάνε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων μετά από την ενημέρωση. Το καλύτερο είναι η εγκατάσταση μέσω του pc companion.

Αυτό που σου λέω παραπάνω έχει συμβεί στους περισσότερους και με λίγα λόγια για να κάνει μια συσκευή restart δύο συνήθως είναι τα προβλήματα:

Η από υπερθέρμανση του επεξεργαστή ( για να τον προστατέψει φυσικά )

Ή αν έχει κρασάρει μια εφαρμογή συστήματος ( καμιά φορά και τρίτου ) με αποτέλεσμα να πάθει black out στιγμιαία.

Σε μένα όπως είπα και παραπάνω μου είχε κάνει κάτι τέτοια νούμερα στην αρχή και το αστείο είναι όταν το είχα στις αρχές ήμασταν σε ένα σπίτι φίλου παρέα και ένας φίλος μου μηχανικός πληροφορικής το είδε και λέει: Τι είναι αυτό το θηρίο; Και του λέω ότι είναι θηρίο σε όλα και όχι μόνο σε μέγεθος. Μετά από 10 λεπτά εφόσον έπαιζε μαζί του, του έκανε επανεκκίνηση στα χέρια του. Καταλαβαίνεις ότι άρχισε λίγο το δούλεμα σχετικά με το <<θηρίο>>.

Για να μη πολυλογώ σε μένα το έκανε στις αρχές και έφτασα στο πόρισμα ότι οφείλετε στις δαχτυλιές γιατί σαν να πήγαινε να πάρει κάποια εντολή και σαν να τρελαινότανε εκείνη την στιγμή. Έκανε ένα χαρακτηριστικό θόρυβο και μετά κατευθείαν restart. Από τότε πρόσεχα απλά να έχω κάπως καθαρή την οθόνη και δεν μου έκανε το παραμικρό και πίστεψε περνάω πολλές ώρες με το Ultra.

Επίσης τώρα που το θυμήθηκα και όταν ήμουν στην Αυστρία πριν ένα μήνα πήρε υγρασία ανάμεσα στην ζελατίνα της Sony και στην μεμβράνη που του είχα βάλει και άρχισε τα χαζά του.

Εφόσον σήμερα έκανες και την τελευταία κάνε ένα Restore και δες πως θα πάει.

Η επανεκιννηση εγινε κατά την διαρκεια ομιλιας..μετα από το περιστατικο και μολις ανοιξε το κινητο τσουπ η εμφανιση του εικονιδιου ότι υπαρχει διαθεσιμη εημερωση.

Η επανεκιννηση εγινε κατά την διαρκεια ομιλιας..μετα από το περιστατικο και μολις ανοιξε το κινητο τσουπ η εμφανιση του εικονιδιου ότι υπαρχει διαθεσιμη εημερωση.

Δεν υπάρχει λόγος να σε προβληματισει η επανεκκίνηση που έκανε :confused: εφόσον το έχεις εργοστασιακο όπως εγώ μπορεί ανά πάσα στιγμή να δεις κάτι διαφορετικό, μπορεί να οφείλεται στην αναβάθμιση η ακόμα και σε εφαρμογή που θα δημιουργεί πρόβλημα, τα παιδιά που γράφουν στο νήμα όπως ο Αλέξανδρος, ennio, faji, και άλλοι έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία και γνώσεις, σε λίγες μόνο σελίδες πίσω θα δεις τι προβλήματα αντιμετώπισα εγώ :rolleyes:δούλεψε το θηρίο και εάν δεις κάτι σίγουρα θα βρεις την βοήθεια που χρειάζεται εδώ :)

hqdefault.jpg

Καλημέρα και καλή εβδομάδα ευγενείς και ανήσυχοι ιδιοκτήτες του θηρίου. Είναι περαν βεβαιωμένο ότι ο φίλος μας ανησυχεί για το τίποτα. Ειδικότερα δε όταν μιλάμε για μεμονωμένο περιστατικό και όχι σωρεία επανεκκινήσεων και άλλων κουλών. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας φαντάσου ότι το πρώτο μου θηρίο του είχα πετάξει τα ματια έξω και δεν έκανε κιχ. Μέχρι που πέρασα την 368 και έτσι στα χαμένα στην πρώτη ημερα τις ενημερώσεως μου έκανε δυο επανεκκινήσεις στα καπάκια .. εκτοτε δουλεύει σαν ελβετικό ρολόι και σαν τηλ δεν το λες και το πιο μαμισιο έχει μέσα την μανα του και τον πατερα του.

Υρ.. δώσε βάση από εδώ και περα αν σου κανει τίποτε σχεδια

Καλησπέρα σε όλους. Φοράω των 216 (root).

Οταν μου έρθει η αναβάθμιση στο καινούργιο fw, θα χρειαστεί να ξανακάνω root?

Ευχαριστώ...

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Καλησπέρα την παρεα.Εννοειται ότι το παρακλουθω το εργαλειο.Aπλα φοβάμαι διοτι και η συζυγος παλιότερα ειχε ένα xperia όχι βεβαια το ultra και πολύ φθηνοτερο το οποιο εκανε παρομοια σκηνικά και μετέπειτά κατάληξε.Και φοβάμαι μηπως αποτελει την αρχη προβλημάτων.Το κινητο παντως είναι τερας και πολύ χρησιμο εργαλειο.Κανω πολλες από τις εργασιες μου με αυτό.

Καλησπέρα σε όλους. Φοράω των 216 (root).

Οταν μου έρθει η αναβάθμιση στο καινούργιο fw, θα χρειαστεί να ξανακάνω root?

Ευχαριστώ...

Καλημέρα έτσι είναι φιλέ μου επί τις νέας αναβαθμίσεως χάνεται και το οποιοδήποτε προηγούμενο Root. Μη βιαστείς να το αναβαθμίσεις γιατί αναβάθμιση από αναβάθμιση θέλει αλλά τερτίπια για να ρουταριστει.

Καλημέρα έτσι είναι φιλέ μου επί τις νέας αναβαθμίσεως χάνεται και το οποιοδήποτε προηγούμενο Root. Μη βιαστείς να το αναβαθμίσεις γιατί αναβάθμιση από αναβάθμιση θέλει αλλά τερτίπια για να ρουταριστει.

Ευχααριστώ πολύ, έτσι είναι.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Καλημέρα ευγενικοί και ανήσυχοι φίλοι :)

το kingroot τις τελευταίες φορές με έχει καλύψει πλήρως.

Καλημέρα ευγενικοί και ανήσυχοι φίλοι :)

το kingroot τις τελευταίες φορές με έχει καλύψει πλήρως.

Εμένα faji πολλές φορές και σε πολλές συσκευές από παλιά. Πραγματικά με δύο κλικ είσαι root γιατί αν πεις να το κάνεις χειροκίνητα ασ' το καλύτερα.

Την καλησπέρα μου στην ωραία παρέα μας.

Καλημέρα σε όλους. Εγώ πάντως έχω κακές εμπειρίες με το kingroot αλλά όχι στο θηρίο μας αλλά σε αλλα μοντέλα. Μου έβαζε κρυφές εφαρμογές που έπρεπε να της βρω και να της πετάξω άσε που δεν μπορουσα να εγκαταστήσω το superSU.

Καλημέρες σε ευγενικούς και ανήσυχους (και μή) ιδιοκτήτες,

Αλέξανδρε έχεις δίκιο για τα σκ@τουλ@κι@ που εγκαθιστούσε αλλά (φαντάζομαι) κάπως χρειάζεται να βγάλουν κι αυτοί τα προς το ζήν ;)

Θα βρεις οδηγίες εδώ για την αντικατάσταση του με το SU ;)

Καλημέρα για δείτε και αυτές τις δυο εφαρμογές το Net Guard το έχω αρκετό καιρό και μπορώ να πω ότι είναι εξαιρετικότατο.. το δε XPrivacy είναι όλα τα λεφτά για το θέμα του περιορισμού τον δεδομένων μας από τις εφαρμογές που έχουμε εγκαταστήσει.

http://www.doctorandroid.gr/2015/11/netguard.html

http://www.xda-developers.com/xprivacy-for-android-lollipop-xda-xposed-tuesday/

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra