konstantinoslp Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Μπα... όλη μέρα το έχω βάλε βγάλε στην θαλασσα.. το σκουπισα με ένα μωρομαντηλο μόνο. ..στο σπίτι θα του βάλω ava :) Προβλέπω να το κλαις μετά από λίγο ρε αγορίνα. Το αλάτι δεν κάνει καλό.:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Το έπλυνα :) σαφώς και δεν κάνει καλό αλλά αφού είναι αδιάβροχο πάνω σε τι θα μου το χαλάσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Το έπλυνα :) σαφώς και δεν κάνει καλό αλλά αφού είναι αδιάβροχο πάνω σε τι θα μου το χαλάσει? Καλησπέρα φίλε, το παλικάρι από πάνω σου λέει αν πάρει θαλασσινό νερό δεν στο καλύπτει η εγγύηση και εξάλλου καλό είναι όταν βγαίνεις από την θάλασσα να το ξεπλένεις με γλυκό νερό γιατί το ηχείο και το μικρόφωνο παραμένουν εκτεθειμένα. Πάντα φιλικά, καλό βράδυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Καλησπέρα φίλε, το παλικάρι από πάνω σου λέει αν πάρει θαλασσινό νερό δεν στο καλύπτει η εγγύηση και εξάλλου καλό είναι όταν βγαίνεις από την θάλασσα να το ξεπλένεις με γλυκό νερό γιατί το ηχείο και το μικρόφωνο παραμένουν εκτεθειμένα. Πάντα φιλικά, καλό βράδυ! το Ultra στη θαλασσα? Πως μπορεσες? :( Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 το Ultra στη θαλασσα? Πως μπορεσες? :( Χαχαχαχά δοκίμασε το θα εκπλαγείς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2015 Φυσικά το αλάτι διαβρώνει τα πάντα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα. Θέλω να ανοίξω το πίσω κάλυμμα της μπαταρίας για να καθαρίσω τον φακό της κάμερας και να αλλάξω την δονηση. Όταν θα το μονταρω θέλει να βάλω κάποια ειδική κόλλα; αν ναι που θα την βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xiou Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Χαχαχαχα όντως για το ηχείο και το μικρόφωνο ίσως να υπάρχει θέμα. .. σημερα πάμε για Day 2 στην θάλασσα. .. αν πάθει τίποτα θα πάρουμε άλλο. . Πάντως είχε γέλιο το πως κοιτούσαν κάποιοι ...που πάει ο τρελός με το θηρίο μέσα ( οχι τιποτα στα βαθια..εκει στην ακτη για καμια βουτια ) χεχεχεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ennio Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Καλημέρα. Θέλω να ανοίξω το πίσω κάλυμμα της μπαταρίας για να καθαρίσω τον φακό της κάμερας και να αλλάξω την δονηση. Όταν θα το μονταρω θέλει να βάλω κάποια ειδική κόλλα; αν ναι που θα την βρω; Δες ένα γενικό από όλο αυτό και βγάλε συμπέρασμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PALALOS Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν δείχνει κάτι το βίντεο. Δεν γνωρίζει κανείς κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. July 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2015 Δεν δείχνει κάτι το βίντεο. Δεν γνωρίζει κανείς κάτι; Καλησπέρες, Δείχνει πως ανοίγει το καπάκι, για κόλλα ρωτάς (φαντάζομαι) σε κατάστημα ηλεκτρονικών ;) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. August 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα LG G3 16Th χρυσό και Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Κοιτούσα tablet 7" αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λίγο πίσω. Τώρα πρόσεξα το sony. Απλές απορίες έχω η μπαταρία βγάζει μέρα και αν έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα. Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγη Θεσσαλονίκη να με στείλει μήνυμα. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα LG G3 16Th χρυσό και Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Κοιτούσα tablet 7" αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λίγο πίσω. Τώρα πρόσεξα το sony. Απλές απορίες έχω η μπαταρία βγάζει μέρα και αν έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα. Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγη Θεσσαλονίκη να με στείλει μήνυμα. Καλησπέρα φίλε μου, στον ένα χρόνο που εχω το θηρίο μόνο θετικά εχω να πω, η μπαταρία με αωστη διαχείριση βγάζει την ημέρα, τα προβλήματα της lollipop με την τελευταία αναθμιση έχουν ξεπεραστεί και το ultra παραμένει μία εξαιρετικη πρόταση στα χρήματα που κοστίζει, απαραίτητα η έξτρα προστασία οθόνης, η θηκη για όσους την προτιμούν και η χρήση Bluetooth, ελπίζω να σε βοηθησα :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LEF Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Επιβεβαιωνω και εγώ ότι το θηρίο βγάζει καταπληκτικες υποβρυχιες φωτογραφίες. Μιλάμε για φοβερές λήψεις σήμερα στην θάλασσα ( μέσα....) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Επιβεβαιωνω και εγώ ότι το θηρίο βγάζει καταπληκτικες υποβρυχιες φωτογραφίες. Μιλάμε για φοβερές λήψεις σήμερα στην θάλασσα ( μέσα....) Χαχαχαχά, αλλά όπως είπαμε φίλε και όλοι όσοι θέλουν να το κάνουν, το ξεπλένουμε μετά με γλυκό νερό γιατί το αλάτι έτσι και μπει στην usb...... μετά κλαίμε :cry: Άντε και καλές λήψεις:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 παιδες,ποια ακουστικα εχει μεσα?αν καταλαβα καλα,μερικα δινουν bluetooth? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 Επιβεβαιωνω και εγώ ότι το θηρίο βγάζει καταπληκτικες υποβρυχιες φωτογραφίες. Μιλάμε για φοβερές λήψεις σήμερα στην θάλασσα ( μέσα....) ανεβασε καμια φωτο να δουμε πως βγαζει μεσα στην θαλασσα!!! :) Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Καλημέρες, παιδες,ποια ακουστικα εχει μεσα?αν καταλαβα καλα,μερικα δινουν bluetooth? εγώ αυτά που πήρα με την συσκευή είναι ενσύρματα :) Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλημέρες, εγώ αυτά που πήρα με την συσκευή είναι ενσύρματα :) ευχαριστω πολυ! Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dasimo Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα LG G3 16Th χρυσό και Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Κοιτούσα tablet 7" αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λίγο πίσω. Τώρα πρόσεξα το sony. Απλές απορίες έχω η μπαταρία βγάζει μέρα και αν έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα. Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγη Θεσσαλονίκη να με στείλει μήνυμα. Μην το κανεις.....έκανα το ακριβώς αντίθετο.....το G3 ειναι ένα απο τα καλύτερα tuned τηλέφωνα στον κόσμο. Το Z ultra...buggy Παράθεση Using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καλησπέρα. Έχω ένα LG G3 16Th χρυσό και Θέλω να πάω σε κάτι μεγαλύτερο. Κοιτούσα tablet 7" αλλά σε τεχνικά χαρακτηριστικά είναι λίγο πίσω. Τώρα πρόσεξα το sony. Απλές απορίες έχω η μπαταρία βγάζει μέρα και αν έχει βγάλει σοβαρά προβλήματα. Αν ενδιαφέρεται κανείς για ανταλλαγη Θεσσαλονίκη να με στείλει μήνυμα. δεν ειναι και τοσο κακο σε μπαταρια το ultra επισης επειδη εχω και το lg g pro 2 (3 giga ram, 5,9 inches 32 γιγα) και αυτο ειναι μια καλη επιλογη με πολυ καλη μπαταρια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Μην το κανεις.....έκανα το ακριβώς αντίθετο.....το G3 ειναι ένα απο τα καλύτερα tuned τηλέφωνα στον κόσμο. Το Z ultra...buggy Ρε μεγάλε μη τα πετάς έτσι και μας φύγει κανά πληκτρολόγιο. Αν είναι buggy όπως λες ( :X:X:X:X:X:X:X:X:cry:) εμείς εδώ τι κάνουμε 183 σελίδες, κουκιά σπέρνουμε;:wacko: Από εκεί και πέρα άλλη κατηγορία το ένα και άλλη το άλλο, αλλά φιλικά πάντα πρέπει να επανεξετάσεις την γνώμη σου ( και για τα δύο ). Το θηρίο δίνει ρέστα φίλε μου και δε το λέω επειδή είμαι κάτοχος αλλά επειδή είναι ένα πολυεργαλείο, ταχύτατο και οθονάρα και αν είσαι επαγγελματίας όπως εγώ είναι ένας ακόμη λόγος για να το πάρεις. Δεν θέλω να γίνω επιθετικός αλλά και οι ανακρίβειες για το Ultra μου κάθονται πολύ βαριά, γιατί το έχω καιρό και έχει τραβήξει πολλά το κινητό για να το πει κάποιος ότι είναι "ελαττωματικό" ή προβληματικό αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. August 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2015 Καταρχήν δεν είναι το κατάλληλο νήμα για να συγκρίνετε συσκευές. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Πάντως έχω και εγώ μία ευλογη απορία πως γίνεται να φοράω την 5.0.2 στο θηρίο όταν στο νήμα του G3 στην σελίδα 744 γράφουν για το Z Ultra ότι γελάει ο κόσμος με την εν λόγω συσκευή και την έχει παρατήσει η Sony στην 4.3 και ούτε kitkat δεν πήρε. :ninja::ninja: Αλέξανδρε τους χαιρετισμούς μου :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. August 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2015 Μην το κανεις.....έκανα το ακριβώς αντίθετο.....το G3 ειναι ένα απο τα καλύτερα tuned τηλέφωνα στον κόσμο. Το Z ultra...buggy Πήρα και ένα power bank TP-Link και είμαι άρχοντας. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts