Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα καλό μήνα!

Το έχω κάνει, καλές βγάζει απλά γλυκό νερό μετά. Μπορεί το ηχείο σου να μη δουλεύει άμεσα μη τρομάξεις.

Ρε παιδιά έχετε βρει κανένα θέμα που να έχει κρυμμένα πλήκτρα στην εικόνα? Interactive θέμα δλδ? Πως.χ. Να έχει ένα γατάκι για φόντο και όταν πατάς το μάτι να παίζει μουσική. Η θέμα ξέρω γω μουσικής καθαρά, να έχει ένα παλιό κασετόφωνο και να Πατάς πλήκτρα καθαρά από την επιφάνεια εργασίας ?

Καλησπέρες,

@ nikolaos_l καλές βουτιές βρε φίλε :)

@ theodwroz μάλλον ψάχνεις για live wallpaper (;)

Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/.

Μπήκε και ο Μάιος κ λολιποπ πουθενά.. Ούτε καν ειδοποίηση..

Δεν είσαι ο μόνος, φίλος μου με συσκευή branded Cosmote αγορασμένη Νοέμβριο από το Γερμανό, είναι στην ίδια κατάσταση με σένα.

Στη ζωή όσο ζεις μαθαίνεις .-

Δεν είστε οι μονοι και σε πολλούς άλλους δεν έχει έρθει. Εγώ προσωπικά μίλησα με την sony hellas και μου έλεγαν αλλά ντι άλλον.. τι με sony mobile Greece τα ιδια θα σας έρθει.. μέχρι και στην Arvato πήρα και μου είπαν σε περίπτωση που αργήσει ακόμα περισσότερο να σας έρθει .. μπορούν να κάνουν αυτοί την αναβάθμιση σε μίση με μια ώρα θα πάρει όλο το ντραβαλο..ανάλογα το φόρτο που θα έχουν.

με το λινκ που σας εχω δωσει λιγα ποστ πιο πανω ειμαι τωρα με 5.0.2 ρουτ και διπλη ρεκοβερι .ολα ειναι τελεια.

πηρα κ εγω το xperia z ultra c6833 αλλα για να το κανω root μου φενονται μπαστουνια :-( υπαρχει καποιος απλος τροπος παιδια? σας ευχαριστω πολυ
Χερι που το φοβασαι φιλα το

Καλημέρα καλό μήνα!

Το έχω κάνει, καλές βγάζει απλά γλυκό νερό μετά. Μπορεί το ηχείο σου να μη δουλεύει άμεσα μη τρομάξεις.

Ρε παιδιά έχετε βρει κανένα θέμα που να έχει κρυμμένα πλήκτρα στην εικόνα? Interactive θέμα δλδ? Πως.χ. Να έχει ένα γατάκι για φόντο και όταν πατάς το μάτι να παίζει μουσική. Η θέμα ξέρω γω μουσικής καθαρά, να έχει ένα παλιό κασετόφωνο και να Πατάς πλήκτρα καθαρά από την επιφάνεια εργασίας ?

Μετα απο την πρώτη του βουτια θα πω ότι το κινητό είναι μια χαρα. Είχα μια θήκη βεβαια που το έπιανε αρκετα καλα και μόλις το εβγαλα απο τη θάλασσα είχαν μπει καποιες σταγονες μεταξυ θηκης και κινητου. Αμεσως βγαλσιμο απο τη θήκη,πλυσιμο με γλυκο νερο, και πολυ καλό σκούπισμα.

Κανενα πρόβλημα δεν μου παρουσιάστηκε παντως. Επισης να πω ότι βγάζει ωραίες φωτογραφίες και βιντεο κάτω απο τη θάλασσα.

Υ.Γ. το κινητο το φορτιζω απο τη πρωτη μερα με μαγνητικο φορτιστή και τις φλαντζες τις έχω ανοιξει μόνο μία φορα.

Για αυτό και το δοκίμασα.... θα το ξανακανω πάντως

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

με το λινκ που σας εχω δωσει λιγα ποστ πιο πανω ειμαι τωρα με 5.0.2 ρουτ και διπλη ρεκοβερι .ολα ειναι τελεια.

Καλησπέρα φίλε, επειδή παρακολουθώ και 'γώ το θέμα με την dual recovery στο Xda και στην αρχή είπαν ότι είχαν θέματα με το xposed αλλά μετά είδα ενα παρόμοιο τρόπο σαν αυτό στο link που έδωσες και τα παιδιά λένε ότι λειτουργούν όλα άψογα ( στο δικό μας μοντέλο c6833 ), το xposed και το busy box δουλεύει κανονικά;

Είμαι ακόμη με kit Kat και όπως και στους υπόλοιπους και μένα δεν μου έχει έρθει η αναβάθμιση το οποίο δεν είναι θέμα παιδια, αν θέλετε να κάνετε την αναβάθμιση μπείτε στο Xperia blog και θα δείτε πως θα κάνετε την αναβάθμιση βήμα βήμα. Και τα παιδιά στο techblog το έχουν ανάλυση πολύ το θέμα, αν θέλετε βοήθεια μπορείτε να δείτε και δω.

Φίλε PALALOS προσωπικά είμαι με kit Kat και θα πάω σε lollipop μόνο αν λυθούν αυτά τα προβλήματα. Αν δεν σου κάνει κόπο δοκίμασε το xposed με κάποιο module ή το busy box με κάποια εφαρμογή για να δεις.

Όταν βρω χρόνο θα τη κάνω την αναβάθμιση και γώ και θα φλασάρω και τη Rom του Johnnyman25 να δω πόσο καλή είναι αλλά να δουλεύουν τα παραπάνω γιατί είναι πολύ σημαντικά για μένα ( εννοώ στην official Rom της Sony γιατί στου Johnnyman25 είναι δεδομένο ότι δε δουλεύουν ).

Ευχαριστώ

πηρα κ εγω το xperia z ultra c6833 αλλα για να το κανω root μου φενονται μπαστουνια :-( υπαρχει καποιος απλος τροπος παιδια? σας ευχαριστω πολυ

για δες και αυτον http://forum.xda-developers.com/xperia-z-ultra/general/guide-everything-root-4-4-4-t2938098

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η αληθεια ειναι οτι το xposed δεν το εχω δοκιμασει .θα κανω μια προσπαθεια

Καλημέρα στην παρέα του Ultra. Πέρασα την lolipop με την ελπίδα ότι θα επέτρεπε στα προγράμματα να γράψουν στην sd. Όμως το Officesuit Pro 8 συνεχίζει να μην γράφει στην κάρτα και το Sygic περνάει τις χώρες στην μνήμη του τηλεφώνου αν και έχει μεταφερθεί στην κάρτα. Έχει καμμιά ιδέα κανείς; Ας σημειωθεί ότι έκανα αναβάθμιση μέσω PC όχι clean install και με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις το θέμα παραμένει.
Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus

Καλημέρες,

Καλημέρα στην παρέα του Ultra. Πέρασα την lolipop με την ελπίδα ότι θα επέτρεπε στα προγράμματα να γράψουν στην sd. Όμως το Officesuit Pro 8 συνεχίζει να μην γράφει στην κάρτα και το Sygic περνάει τις χώρες στην μνήμη του τηλεφώνου αν και έχει μεταφερθεί στην κάρτα. Έχει καμιά ιδέα κανείς; Ας σημειωθεί ότι έκανα αναβάθμιση μέσω PC όχι clean install και με επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις το θέμα παραμένει.

μήπως αν δοκιμάσεις απο την ίδια την εφαρμογή να τη ρυθμίσεις να σώζει στην SD (;)

Είναι ανάγκη να περάσεις όλες τις χώρες που έχει το sygic? Εάν χρειαστεί να βγεις εκτός τότε μπορείς να κατεβάσεις την χώρα που θέλεις αλλιώς βάλε μόνο Ελλάδα...

Καλημέρες,

μήπως αν δοκιμάσεις απο την ίδια την εφαρμογή να τη ρυθμίσεις να σώζει στην SD (;)

Με την εγκατάσταση του προγράμματος βγ΄ζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γράψει στην κάρτα αν και στην περιγραφή στο play store γράφει ότι έλυσαν αυτό το πρόβλημα. Θέλω να δω αν και κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα.

Είναι ανάγκη να περάσεις όλες τις χώρες που έχει το sygic? Εάν χρειαστεί να βγεις εκτός τότε μπορείς να κατεβάσεις την χώρα που θέλεις αλλιώς βάλε μόνο Ελλάδα...

Γιαυτό έχω 64αρα κάρτα για να τις έχω όλες. Το πρόβλημα δεν είναι θέμα χώρου αλλά ούτε και η απάντησή σου βοηθάει.

Mobiles: Motorola Startac 85, Ericsson T18S, Nokia 7110, Nokia 6210, Siemens SL42, Siemens SX1, Sony Ericsson W800i, Motorola SLVR L7, Nokia 6300, Nokia E71, Nokia 5230, Motorola Fire XT311, Alcatel 997D, Sony Xperia Z Ultra, Motorola E4 plus

Με την εγκατάσταση του προγράμματος βγ΄ζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να γράψει στην κάρτα αν και στην περιγραφή στο play store γράφει ότι έλυσαν αυτό το πρόβλημα. Θέλω να δω αν και κάποιος άλλος αντιμετωπίζει το ίδιο θέμα.

Γιαυτό έχω 64αρα κάρτα για να τις έχω όλες. Το πρόβλημα δεν είναι θέμα χώρου αλλά ούτε και η απάντησή σου βοηθάει.

τότε (γνώμη μου) στέλνεις e-mail στην εταιρεία για να "ξεμπερδεύεις"

Σκέφτομαι να αγοράσω το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης με 15ε κάποιος που να το χρησημοποιεί?

Εντυπώσεις?

Καλημέρα σας ψαχουλεύοντας ενός φίλου το θηρίο που έχει lollipop.. του έχει βγει ένα αστεράκι δίπλα από την ένδειξη του WiFi.. τι στα ανάθεμα είναι αυτό και το πώς βγαίνει.

Καλημέρα σας ψαχουλεύοντας ενός φίλου το θηρίο που έχει lollipop.. του έχει βγει ένα αστεράκι δίπλα από την ένδειξη του WiFi.. τι στα ανάθεμα είναι αυτό και το πώς βγαίνει.

Καλημέρα στην παρέα το ίδιο είχα πάθει και εγώ μου το έλυσε ο Κωνσταντίνος

Στην σελίδα 149 είναι η απάντηση, δες το και θα είσαι κομπλέ.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλημέρα στην παρέα το ίδιο είχα πάθει και εγώ μου το έλυσε ο Κωνσταντίνος

Στην σελίδα 149 είναι η απάντηση, δες το και θα είσαι κομπλέ.

ευχαριστω πολυ

Σκέφτομαι να αγοράσω το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης με 15ε κάποιος που να το χρησημοποιεί?

Εντυπώσεις?

Εμένα μου ήρθε πολύ χρήσιμο και δεν ανοίγω πλέον το πορτάκι του usb, φορτώνει πάρα πολύ γρήγορα και είναι βολικό. Στην αρχή με ταλεπωρησε λίγο αλά έκανα μια πατέντα και έκοψα λίγο την καουτσούκ θήκη στο άνοιγμα για φόρτιση και σιγά σιγά εμαθα το κόλπο πως να κουμπώνω το καλώδιο με τον μαγνήτη . Η μόνη διαφορά είναι ότι το αγόρασα με 1,5€ από Κίνα.

Το μαγνητικό καλώδιο φόρτισης ειναινολα τα λεφτά. Δεν χαλάς τις φλαντζες και το κινητό είναι πραγματικά αδιάβροχο. Είναι για εμένα απαραίτητο αξεσουάρ του κινητού.

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

Πήρα και το sbh 52 και είναι όλα τα λεφτά απλά κάποιες φορές μου ψαλλιδιζει τον ήχο και δεν καταλαβαίνω τον συνομιλητη το έχει παρατηρήσει και άλλος αυτό?

Εντυπώσεις?

Και εγώ μία Κινεζιά των 2,00€ έχω. Είναι καλό, φορτίζει χωρίς πρόβλημα και δεν ανοιγοκλείνεις το καπάκι με κίνδυνο να χαλάσεις την αδιαβροχοποίηση του κινητού. Το μείον είναι ότι πρέπει να έχεις το τηλέφωνο ακίνητο γιατί φεύγει σχετικά εύκολα από τα μαγνητάκια.

Δικαιοσύνη θα βρεις στην επόμενη ζωή. Σ' αυτήν εδώ έχουμε τους νόμους.

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra