petran66 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά μια ερώτηση λίγο κλισέ.Εχω το θηρίο 2-3 μέρες ολοκαίνουργιο δηλ.Αξιζει να γίνει root η να περιμένω τη μαμά Lollipop που είναι να βγει σύντομα; Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά μια ερώτηση λίγο κλισέ.Εχω το θηρίο 2-3 μέρες ολοκαίνουργιο δηλ.Αξιζει να γίνει root η να περιμένω τη μαμά Lollipop που είναι να βγει σύντομα; Καλημέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Android χωρίς root περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του χρήστη, ακόμη και για ένα απλό reboot που έλεγαν τα παιδιά παραπάνω στην συγκεκριμένη rom χρειάζεται root για την εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Android χωρίς root περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του χρήστη, ακόμη και για ένα απλό reboot που έλεγαν τα παιδιά παραπάνω στην συγκεκριμένη rom χρειάζεται root για την εφαρμογή. Kαλημερα, Βασικα εχει χρησιμοποιησει κανεις το ZU για remote play με PS4? Kαταφερα να το λειτουργησω αλλα δεν μπορω να συνδεσω το controller.Καπου διαβασα οτι θελει root και ενδεχομενως και CWM. Αν κανω root Και περασω CWM , μετα για περασμα σε στοκ γινεται μεσω flashboot και FTF? Ευχαριστω! Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Kαλημερα, Βασικα εχει χρησιμοποιησει κανεις το ZU για remote play με PS4? Kαταφερα να το λειτουργησω αλλα δεν μπορω να συνδεσω το controller.Καπου διαβασα οτι θελει root και ενδεχομενως και CWM. Αν κανω root Και περασω CWM , μετα για περασμα σε στοκ γινεται μεσω flashboot και FTF? Ευχαριστω! Καλημέρα, φιλέ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με Rom ή για το playstation. Για περισσότερες πληροφορίες στον Dr. Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα, χωρίς δεύτερη σκέψη. Android χωρίς root περιορίζει πολύ τις δυνατότητες του χρήστη, ακόμη και για ένα απλό reboot που έλεγαν τα παιδιά παραπάνω στην συγκεκριμένη rom χρειάζεται root για την εφαρμογή. Root, ψηφίζω κι εγώ υπέρ :) (το δικό μου ακόμα να το root-άρω) Kαλημερα, Βασικα εχει χρησιμοποιησει κανεις το ZU για remote play με PS4? Kαταφερα να το λειτουργησω αλλα δεν μπορω να συνδεσω το controller.Καπου διαβασα οτι θελει root και ενδεχομενως και CWM. Αν κανω root Και περασω CWM , μετα για περασμα σε στοκ γινεται μεσω flashboot και FTF? Ευχαριστω! Back to Stock: To get back to pure stock Sony there are several things that need to be done: Make sure you have root Backup any data/photos/etc on the phone Restore your TA backup with the TA backup tool above If you are on a custom kernel or ROM you ZU will not boot at this stage Start flashtool and load a FTF Start the flash and wait for the onscreen instructions to connect the ZU Connect your ZU in flashmode With the ZU powered off Connect to PC while holding the volume down key Flash will start Wait for flash to complete Περισσότερα εδώ Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ellhn_1 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Root, ψηφίζω κι εγώ υπέρ :) (το δικό μου ακόμα να το root-άρω) Back to Stock: To get back to pure stock Sony there are several things that need to be done: Make sure you have root Backup any data/photos/etc on the phone Restore your TA backup with the TA backup tool above If you are on a custom kernel or ROM you ZU will not boot at this stage Start flashtool and load a FTF Start the flash and wait for the onscreen instructions to connect the ZU Connect your ZU in flashmode With the ZU powered off Connect to PC while holding the volume down key Flash will start Wait for flash to complete Περισσότερα εδώ Καλημέρες, σωστός:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρες, σωστός:p Ευχαριστώ :p Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλησπέρα στην παρεα κ από μενα........ νεος κατοχος sony z ultra. Το πηρα από μεντια μαρκτ σε προσφορα στα 240 ευρω μετα από πολύ ψαξιμοοοοοοοο...........:D για να πω την αληθεια από ροοτ κ μερικα πραγματα που διαβαζω εδώ δεν καταλαβενω τιποτα χεχεχε......... είναι η πρωτη μερα στα χερια μου κ πηρα μια καινουρια σιμ μιας κ περνει την μικρη!! μια μικρη βοηθεια θα χρειαστω για την ωρα σας παρακαλω μια καλη συμβουλη για προστασια οθονη τεμπερα γκλασσ???? εχω διαβασει πολλα αλλα δεν κατεληξα καπου ακομα!! θα ηθελα την συμβουλη σας στο θεμα μαρκας κ ποιοτητας!! βεβαια θα γραφω εντυπώσεις σηγουρα μιας που είμαι κ πολ νιουφισ(newfish) κ να φανταστείτε ότι το τελευταιο μου κινητο ειτανε το νοκια χπρεσσμιουζικ...... πολιτησμικο σοκ θα παθω ο καιμενος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλησπερα και με γεια το θηρίο φίλε :):) για αρχή πέρασε του screen protector μπρος πίσω και στην πορεία βάζεις και tempered :) έχει μια ευαισθησία το εργοστασιακο φιλμ σε γρατζουνιες και γιαυτο βάλε αρχικά μεμβράνη, για tempered ρίξε μια ματιά στις σελίδες του νήματος :) εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς για το θηρίο :D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 οκ φιλος..... αλλα γιατι λες πρωτα να βαλω ένα αρχικο φιλμ κ μετα να βαλω το τεμπερτ??? να μην το βαλω από την αρχη???? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- χεχε κατσε τωρα γιατι ψαχνω να βρω τις σελιδες του νηματος......ο γκαβακας:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Φίλε μου το tempered μέχρι να το παραγγειλεις και να έρθει στην κατοχή σου θα κάνει κάποιο διάστημα εκτός αν το βρεις άμεσα στην εγχώρια αγορά, πάρε στο μεταξύ κάποια φθηνή μεμβράνη να είσαι κομπλε:):) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Άστα να πάνε ακόμα το περιμένω το tempered από Hong Kong στις 13 του μήνα το παρειγγηλα. :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Άστα να πάνε ακόμα το περιμένω το tempered από Hong Kong στις 13 του μήνα το παρειγγηλα. :P Ναι φίλε @rad:) έτσι είναι γιαυτο καλού κακού περνάς μια μεμβράνη πάνω και κάνεις προσωρινά την δουλεία σου:) είπαμε ότι στα αξεσουάρ η σονυ το θηρίο το έχει εγκαταλείψει από αρχης:mad: Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 καλησπέρα στην παρεα κ από μενα........ νεος κατοχος sony z ultra. Το πηρα από μεντια μαρκτ σε προσφορα στα 240 ευρω μετα από πολύ ψαξιμοοοοοοοο...........:D για να πω την αληθεια από ροοτ κ μερικα πραγματα που διαβαζω εδώ δεν καταλαβενω τιποτα χεχεχε......... είναι η πρωτη μερα στα χερια μου κ πηρα μια καινουρια σιμ μιας κ περνει την μικρη!! μια μικρη βοηθεια θα χρειαστω για την ωρα σας παρακαλω μια καλη συμβουλη για προστασια οθονη τεμπερα γκλασσ???? εχω διαβασει πολλα αλλα δεν κατεληξα καπου ακομα!! θα ηθελα την συμβουλη σας στο θεμα μαρκας κ ποιοτητας!! βεβαια θα γραφω εντυπώσεις σηγουρα μιας που είμαι κ πολ νιουφισ(newfish) κ να φανταστείτε ότι το τελευταιο μου κινητο ειτανε το νοκια χπρεσσμιουζικ...... πολιτησμικο σοκ θα παθω ο καιμενος Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση Που σημαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση Που σημαίνει; Κι εγω Lte εχω.Δεν ισχυει η ιδια διαδικασια rooτ:Ας πει καποιος. Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Αν εισαι Αθηνα, στο media markt στη Συγγρου εγω βρηκα προστατευτικο οθονης (προσωρινό). Οπως συμβουλεψε παραπάνω ο Αρχοντας. Tempered glass βρηκα απο αγγελια στο insomnia :D. Για root μια σελιδα πριν εβαλα link του xda για root. Το ιδιο link εδωσε και ο johnnyman25 :) Καλοριζικο, καλοδουλευτο :) Απο εξτρα μπαταρια τι χρησιμοποιειτε; Edited January 27, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros2666 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδιά συγνώμη για το μπέρδεμα το LTE το διάβαζα σαν GPE τωρα το κατάλαβα από της αντίδρασης σας. Έχω μπλέξει τα μπούτια μου με 3 συσκευές αυτές της μέρες(lg pad ,Samsung pro, και το θηρίο μας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rad Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Tempered glass βρηκα απο αγγελια στο insomnia :D. Χαχαχα κι έλεγα ποιος το πρόλαβε αυτό!! Με πρόλαβες :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas3 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Καλημέρα παιδιά, γνωρίζει κανείς το επίσημο Service στη Θεσσαλονίκη που γίνεται ? Μου έχει χαλάσει η ταπα αδιαβροχοποιησης στο σημείο της θύρας mini USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 (edited) Χαχαχα κι έλεγα ποιος το πρόλαβε αυτό!! Με πρόλαβες :lol: Χα,χα,χα,χα ηταν δυο οι αγγελιες, η μια ηταν πιο κρυμμενη και σταθηκα τυχερος. Γυαλι μπρος-πισω στο θηριο !!! apegnas3 στη σελιδα της sony στειλε μηνυμα ειτε chat ή e-mail να σου πουν για service Edited January 27, 2015 by faji Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Τη μπαταρια μου πως τη βλεπετε;Και ειναι απο τη πρωτη φορτιση καθοτι ολοκαινουργιο. [ATTACH]56103[/ATTACH] [ATTACH]56104[/ATTACH] Παράθεση Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Φίλε μου το tempered μέχρι να το παραγγειλεις και να έρθει στην κατοχή σου θα κάνει κάποιο διάστημα εκτός αν το βρεις άμεσα στην εγχώρια αγορά, πάρε στο μεταξύ κάποια φθηνή μεμβράνη να είσαι κομπλε:):) οκ........σωστος δεν εχεις κ αδικο......... η μεμβραβη αμα μπει είναι ευκολο να βγει?? ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Προσοχή εάν θέλησης να το κάνεις ρουτ επείδη νομίζω ότι αυτά του Μεντιά μαρκτ είναι LTE έκδοση χεχεχε......τι ροοτ αδερφε...... εδώ εχθες πρωτη μερα επαιξα λιγο για να το μαθαινω σιγα σιγα κ επαθα την πλακα μου!!! τουλάχιστον για την ωρα δεν με βλεπω να κανω τετια πραγματα........ ασε που όταν πρωτοανοιξα το κινητο ειταν ανοιχτο από τις πρωτες ρυθμησεις το gps-η συνδεση ιντερνετ από την σιμ-κ το wf κ εβλεπα την μπαταρια να πεφτει σαν τρελη:lol:!!! μεχρι να δω πως τα κλεινουνε ειδα κ επαθα!! Τωρα εχω το ιδιο θεμα με ένα παλικαρι που εγραψε ότι για να ξανασυνδεθεί στο ρουτερ του σπιτιου μου πρεπει να αποσυνδεθώ κ ξανα να βαλω κωδικο!! σιγα σιγα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλημέρες στην παρέα :):) για σέρβις sony θεσ/νίκη εγώ το είχα πάει για αναβάθμιση και ένα θέμα που είχε προκύψει από εφαρμογή βονταφον στην Δωδεκανήσου με άριστη εξυπηρέτηση :) Φίλε kotsaras1979:) η τοποθέτηση μεμβρανης ίσως σε δυσκολέψει λίγο, η αφαίρεση αυτής παιχνίδι :rolleyes: Προσοχή!! μην πειράξεις το εργοστασιακο φιλμ της σονυ και στο γράφω γιατί την πάτησε φίλος :mad: επίσης διάβασε κράτησε ρώτησε ότι αφορά το θηρίο και όπως είναι και για root καταστάσεις ασχολησε στο μέλλον :) και εγώ μαμά το έχω και είμαι κομπλε:D Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsaras1979 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Χαιρετω τη παρεα!!Μολις πριν λιγες ωρες πηρα κι εγω το θηριο(το lte)!Πριν ειχα το Note 3 αλλα το εδωσα λογω οικονομικων.Τωρα ειχα παλι κατι λεφτα και το πηρα απο το MediaMarkt λογω της προσφορας στα 249 ευρω.Νομιζω πολυ καλη τιμη.Θελω να ρωτησω,υπαρχει καποιος που να το πηρε τελευταια απο εκει,να μου πει αν η ρομ που φοραει,ειναι Ελληνικη η οχι??Ξερω οτι ειναι η 4.4.4.Και γραφει αρ.εκδοσης:14.4.Α.0.108.Επισης,που μπορουμε να βρουμε τη stock που εχουμε σε περιπτωση που χρειαστει??Εν το μεταξύ παρατήρησα ότι μετά από επανεκκίνηση,ανοίγω το wifi και δε μπαίνει στο ήδη αποθηκευμένο δίκτυο του σπιτιού μου!!!Πρεπει η να το διαγράψω και να ξαναμπώ,η να το κάνω ξανά επανεκκίνηση για να μπει!!Μηπως να το έδινα πίσω,τωρα που μπορώ ακόμα και να πάρω άλλο;Αν είναι δυνατόν ας μου πει κάποιος σύντομα. :) Πετραν καλημέρα...... φιλε μαλλον εχουμε το ιδιο πρόβλημα με το δυκτιο.....τι εγινε εβγαλες ακρη???? Καλημέρες στην παρέα :) για σέρβις sony θεσ/νίκη εγώ το είχα πάει για αναβάθμιση και ένα θέμα που είχε προκύψει από εφαρμογή βονταφον στην Δωδεκανήσου με άριστη εξυπηρέτηση :) Φίλε kotsaras1979:) η τοποθέτηση μεμβρανης ίσως σε δυσκολέψει λίγο, η αφαίρεση αυτής παιχνίδι :rolleyes: Προσοχή!! μην πειράξεις το εργοστασιακο φιλμ της σονυ και στο γράφω γιατί την πάτησε φίλος :mad: επίσης διάβασε κράτησε ρώτησε ότι αφορά το θηρίο και όπως είναι και για root καταστάσεις ασχολησε στο μέλλον :) και εγώ μαμά το έχω και είμαι κομπλε:D φιλος ευχαριστω........... σιγα σιγα θα το μαθω παιδια κ θα σταματήσω να κανω χαζες ερωτήσεις!! απλα λογω δουλειας ακομα από προχθες που το πηρα παιδια δεν βρηκα χρονο να ασχοληθώ με το γενικο μενου η να παρω πληροφοριες από ιντερνετ η γιουτουμπ!!! Edited January 28, 2015 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" ή κάνουμε χρήση της "Πολλαπλής παράθεσης" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts