Jump to content

Sony Xperia Z Ultra

vezyro
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ο οδηγός στο πρώτο ποστ με ένα αρχείο αλλαγμένο για 4.4 κάνει δουλειά πάντως :-D

Τέλος καλό, όλα καλά. Μεγειές Κωνσταντίνε και καλοδούλευτο ...και χωρίς ατυχήματα αυτή τη φορά. :)

Κούκλα η Ultrara. Θεωρώ ότι σ' αυτά τα κυβικά είναι ό,τι ομορφότερο κυκλοφορεί. :love:

Σε ευχαριστω πολυ Πανο μου. Απο το στομα σου..

Οπως ακριβως το λες!! Απιστευτα λεπτο και ελαφρυ.. Κατασκευη omnibalance οπως το λεει και η Sony..:)

ο οδηγός στο πρώτο ποστ με ένα αρχείο αλλαγμένο για 4.4 κάνει δουλειά πάντως :-D

Με δυσκολευει παρα πολυ.. Θα φλασαρω την 537 και θα κανω root. Με το vroot.. Πιανει ε??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κωνσταντινε καλομιλητο !

Βαλε ενα tempered glass , εχουν φοβερη αισθηση και προστασια. Καμια σχεση με τα απλα screen protector.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Κωνσταντινε καλομιλητο !

Βαλε ενα tempered glass , εχουν φοβερη αισθηση και προστασια. Καμια σχεση με τα απλα screen protector.

Ευχαριστώ Θανάση μου. Όταν με το καλό το σενιάρω, θα πάρω και ένα καλό προτέκτορ.. :)

Αν και έχω την εντύπωση ότι θαμπώνουν λίγο την οθόνη αυτά. Ή όχι;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ Θανάση μου. Όταν με το καλό το σενιάρω, θα πάρω και ένα καλό προτέκτορ.. :)

Αν και έχω την εντύπωση ότι θαμπώνουν λίγο την οθόνη αυτά. Ή όχι;

Εχουν δυο φιλοι μου με lg g2 και ενας με note 3 και ολοι τους λενε οτι εχουν καλυτερη αποδοση χρωματων σε σχεση με τις απλες.

Εβαλα και εγω χθες-προχθες στην κινεζα μου ενα nillkin, και εμενα μου φαινεται οτι εχει καλυτερη αποδοση χρωματων, η αφη του ειναι να την χαιδευεις ολη την ωρα :lol:

Προτείνετε ένα καλό tempered glass για το τερατακι μας. Τα Brando rounded τι λένε;

Δυστυχος δεν ξερω να σου απαντησω. Βαλε ενα λινκ, ποιο λες ?

Προσωπικα θα εβαζα ενα στα ~10 ευρω, αν εβαζα μπρος-πισω θα ανεβαζα το μπατζετ μου για να τα παρω σετακι. Η επιλογη ειναι δικη σου :)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Ευτυχης κατοχος και εγω εδω και μερικες μερες του θηριου!

Το κινητο ειναι απολαυση και το εχω συνδυασει με το SBH52(τι μαγικο εργαλειο ειναι αυτο βρε παιδια!!!)και με μια μαγνητικη βαση φορτισης και σχεδον εχω εγκαταλειψει λαπτοπς και συναφη:p .

Η μονη λεπτομερεια που εμενα μου λειπει για μια πληρη απολαυστικη εμπειρια ειναι ενα double tap απο την μαμα Sony για να μη καταφευγουμε σε περιεργες και ενεργοβορες λυσεις.

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

Το κινητο ειναι απολαυση και το εχω συνδυασει με το SBH52(τι μαγικο εργαλειο ειναι αυτο βρε παιδια!!!)και με μια μαγνητικη βαση φορτισης και σχεδον εχω εγκαταλειψει λαπτοπς και συναφη:p .

Η μονη λεπτομερεια που εμενα μου λειπει για μια πληρη απολαυστικη εμπειρια ειναι ενα double tap απο την μαμα Sony για να μη καταφευγουμε σε περιεργες και ενεργοβορες λυσεις.

Καλως ορισες στην παρεα φιλαρακι!

Το sbh52 το εχω και γω. Ποιες εφαρμογες εγκατεστησες για πληρη συνεργασια των δυο;

[sIGPIC][/sIGPIC]

:)Καλημέρα στην παρέα, dumspirospero28 με γειά και καλομιλητο το ultra:)

Κωνσταντίνε το sbh52 με το θηρίο πιστεύω θα κάνει παπαδες:):) το είχα με το note3 και

το έδωσα:mad::mad: τώρα έχω ένα nokia αλλά με βλέπω άμεσα να παίρνω παλι το sbh52 να κάνει παρέα στο κόσμημα :D

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Δεν τα χω σεταρει ακομα γιατι θελω πρώτα να ρουταρω!! Θα επανελθω οταν τα στησω και τα δυο στα μετρα μου.:))))
[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά, διαβαζω εδώ τα καλά σας λόγια για το τηλ, και έχω μπριζωθεί να πάω να το πάρω. Είναι τόσο γρήγορο? Έχετε χρησιμοποιήσει την δυνατότητα να γράφετε στην οθόνη του με μολύβι, πώς συμπεριφέρεται? Και τέλος, βολεύει τελικά για καθημερινή χρήση?
Illusionary profit !

που κόλλησες?

απο την αρχη κολλαω...κατεβαζω μονο τα δυο αρχεia flashable zip k stripped ftf k αυτο ηταν η θα γινει καμια βλακεια κ θα μεινουμε απο τηλ???:confused:

Φίλε μου έχεις διαβάσει τόσα καλά λόγια και δεν το έχεις πάρει ακόμη....... Αμαρτία τέκνον μου:p:p(πλάκα κάνω).... Για την ταχύτητα του ultra για εμένα προσωπικά που κάνω συγκεκριμένα πράγματα έχω μόνο θετικές εντυπώσεις και με μέτρο σύγκρισης και τις πρόσφατες συσκευές που είχα note3 και G2, για το θέμα της γραφής στην οθόνη με μολύβι δεν δοκίμασα και δεν έχω άποψη, κλείνοντας για το μέγεθος και μεταφοράς του ultra είναι καθαρά θέμα τι ζητάει κάθε χρήστης από την συσκευή που επιλέγει, αυτό που για εμένα είναι βολικό:) σε κάποιους φαίνεται εντελώς δύσχρηστο :( προτείνω να το δεις σε κάποιο κατάστημα να το επεξεργαστεις και να αποφασίσεις ανάλογα. Αυτά.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Ευχαριστω παιδια για τις ευχες σας και καλως σας βρηκα.Ειμαι σιγουρος οτι ολοι απολαμβανουμε αυτο το φοβερο εργαλειο.

Το SBH52 πιστευω οτι ειναι απαραιτητος συντροφος του θηριου.Ειδικα η δυνατοτητα να το λειτουργεις ως μινι τηλεφωνο με εχει βολεψει απιστευτα.Εξτρα εφαρμογες του εχω βαλει να διαβαζω τα μηνυματα και τις αναπαντητες και να κανεις κλησεις αμεσα απο αυτες.Απο την πλευρα μου το συνιστω ανεπιφυλαχτα.:D

ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΠΙΣΩ

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

ΚΑΙ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ

ποιο φλας;

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

λειτουργια φλασαρισματος εννοω....

Για το flashtool ρωτάς? Με κλειστό κινητό πατάς vol down και ταυτόχρονα συνδέσεις στην πρίζα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια συγγνωμη να ρωτησω κατι γιατι εχω μπερδευτει, η διαφορα αναμεσα στα δυο αυτα μοντελα ειναι μονο στο 4G - LTE ?

http://www.skroutz.gr/s/3622469/Sony-Xperia-Z-Ultra-16GB.html

http://www.skroutz.gr/s/3806144/Sony-Xperia-Z-Ultra-LTE.html

Εσεις για ποιο μοντελο λετε και γραφετε ?

Ευχαριστω !

Φίλε καλησπέρα! Το Sony Z ultra με κωδική ονομασία C6833 είναι η παγκόσμια έκδοση του τηλεφώνου. Υπάρχουν άλλες 2 που είναι για την Αμερικάνικη και την Βραζιλιάνικη (αν θυμάμαι καλά αγορά). To παγκόσμιο μοντελο είναι συμβατό με όλα τα δίκτυα 4G του πλανήτη πράγμα που σημαίνει ότι είναι η πιο σοφή επιλογή. Μάλιστα υπάρχει και μία τέταρτη λεδοση για υποαναπτυκτες αγορές που διαθέτει μόνο δέκτη wi-fi και 3G και όχι 4g. Στο λινκ που μας δινεις αναφερεται ξεκάθαρα ότι η παγκόσμια έκδοσω c6833 είναι πιο φθηνή από την άλλη έκδοση ή οποία δεν αναφέρεται ποια είναι. Αρα πας με 1000 για το φθηνό μοντέλο που είναι και το καλύτερο!

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παίδες μου.................... Πανευτυχής κάτοχος μίας πανέμορφης μαύρης Ultraρας!! :D :D

Πριν γράψω εντυπώσεις και το στήσω (το βαριέμαι ελεεινά το στήσιμο) θα ήθελα ρωτήσω! Ποια έκδοση να κρατήσω;; Έχω την 4.4 .757 και θέλω οπωσδήποτε root. Να γυρίσω στην 4.3 που σε όλη τη σειρά Ζ είναι πλήρως απροβλημάτιστη και έχει και σχετικά εύκολο root;;

Μπορείτε να μου δώσετε link;

To root είναι άχρηστο σε αυτη τη συσκευή. Γιατί απλά αδεφέ αγοράζεις ποιότητα λειτουργικού iOS με απίστευτες επιδόσεις οθόνης σε μέγεθος και ποιότητα + ποιότητα κατασκευής Apple με τιμή Κινέζου Huawei. Το root πραγματικά και ANTIKEIMENIKA είναι μόνο για πειραμστισμούς αλλά όχι για κάποια ανάγκη... (Στο συγκεκριμμένο τηλέφωνο) Βάζεις καρτα 64αρα και ξεχνας κολληματα και αλλες βλακείες του android. Μολις αγορασες το καλύτερο iPhone ever. Μην πειράξεις το λειτουργικό, μη το ρουταρεις, μην βαλεις καστομ ρομ. Το τηλέφωνο είναι "Μερσεντές". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΜΑ SONY. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η SONY ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Είμαι φανατικός με την Apple από το 1986. Αυτή τη συσκευή στεναχωριέμαι που δεν την έκανε η Apple, διότι με έβαλε σε ξένα χωράφια....

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Τι θες να κανεις με το double tap? Θέλεις να ζουμάρεις?

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φίλε μου έχεις διαβάσει τόσα καλά λόγια και δεν το έχεις πάρει ακόμη....... Αμαρτία τέκνον μου:p:p(πλάκα κάνω).... Για την ταχύτητα του ultra για εμένα προσωπικά που κάνω συγκεκριμένα πράγματα έχω μόνο θετικές εντυπώσεις και με μέτρο σύγκρισης και τις πρόσφατες συσκευές που είχα note3 και G2, για το θέμα της γραφής στην οθόνη με μολύβι δεν δοκίμασα και δεν έχω άποψη, κλείνοντας για το μέγεθος και μεταφοράς του ultra είναι καθαρά θέμα τι ζητάει κάθε χρήστης από την συσκευή που επιλέγει, αυτό που για εμένα είναι βολικό:) σε κάποιους φαίνεται εντελώς δύσχρηστο :( προτείνω να το δεις σε κάποιο κατάστημα να το επεξεργαστεις και να αποφασίσεις ανάλογα. Αυτά.

Σχετικά με το μέγεθος: Αν δεν χρησιμοποιείς τσάντα γνώμη μου είναι να μην το αγοράσεις θα σε κουράσει. Το να το κρατάς στο χέρι είναι πίκρα. Χωράει μέσα σε τσέπη παντελονιού, αλλά δεν μπορείς να καθήσεις σε καρέκλα γιατί μπορεί και να το σπάσεις όπως πας να καθήσεις! Να το αφήσεις σε τραπέζι ξεκινάνε τα παράξενα πικροχολα κατινοσχόλια και τα σχόλια των αδαών που πρέπει κουραστικά να απαντάς με καλοσύνη και ευγένεια...

Αν κουβαλας τσάντα ή τσαντάκι πήγαινε αγορασε το εχθές. Είναι τα πάντα και τυχαίνει να είναι και τηλέφωνο....

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλως ορισες στην παρεα φιλαρακι!

Το sbh52 το εχω και γω. Ποιες εφαρμογες εγκατεστησες για πληρη συνεργασια των δυο;

Εγώ τις εγκατέστησα μάλλον όλες. Αυτή για το facebook, twitter, gmail, mail. Απλά στο facebook επειδή είναι απαίσιο (δεν το αντέχω) να με ενημερώνει για την ανάρτηση του καθε πικραμενου, ρύθμισα τα φίλτρα να με ενημερώνει μόνο για τα τσατ. Δουλεύει απροβλημάτιστα. Με τις ενημερώσεις φυσικά τρωει μπαταρια γρηγορα, και αν θες να διαβασεις τις ενημερωσεις απο την οθονη του εχει περιορισμο καποιους χαρακτηρες, πραγμα που σημαινει ότι σε μεγαλα μηνηματα βλεπεις μονο preview...

Facebook:https://www.facebook.com/MrTheoprofil

YouTube:http://www.youtube.com/user/MrTheoprofil

Pinterest:http://www.pinterest.com/theoprofil

Φίλε winmobileguru σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και τις προτροπές σου αλλά για εμένα Android χωρίς root δεν είναι Android. Και δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα ή τη συσκευή αυτή καθεαυτή. :)

Κάπου εδώ να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο haris_led!! Με τις τρομερά αναλυτικές του οδηγίες, το rootαρα στην έκδοση που ήθελα..:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

απο την αρχη κολλαω...κατεβαζω μονο τα δυο αρχεia flashable zip k stripped ftf k αυτο ηταν η θα γινει καμια βλακεια κ θα μεινουμε απο τηλ???:confused:

Φαντάζομαι θες να ρουτάρεις χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader έτσι?

Το βασικό είναι να είσαι σε έκδοση μικρότερη ή ίση της 532 για να μπορέσεις να την ρουτάρεις και να βάλεις recovery.Στις μεταγενέστερες εκδόσεις έχουνε κλείσει την τρύπα . Αν δεν είσαι κάνεις downgrade με flashtool στην C6833_14.1.B.1.532_[NUT].ftf. Μην χρησιμοποιήσεις άλλη γιατί θα χάσεις το ΙΜΕΙ.

Αφού έχεις σωστή έκδοση για ρουτάρισμα βάζεις το ZU-lockeddualrecovery2.7.123-BETA.installer.zip (τρέχει από PC)

Τώρα κανονικά πρέπει να είσαι ρουταρισμένος και να έχεις και recovery.

Κατεβάσεις όποια έκδοση θες (η τελευταία είναι η 757: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2712899)

Σιγουρέψου ότι είναι για την έκδοση C6833 LTE όμως.Κατεβάζεις τα 2 αρχεία, το flashable zip και το stripped ftf

Βάζεις στην SD το flashable zip, μπαίνεις recovery και φλασάρεις κανονικά. Μετά κάνεις power off, όχι restart.

Βάλε το τηλέφωνο σε flashmode και φλάσαρε το stripped ftf και είσαι έτοιμος.

Ο οδηγός στο πρώτο post είναι αναλυτικότατος

To root είναι άχρηστο σε αυτη τη συσκευή. Γιατί απλά αδεφέ αγοράζεις ποιότητα λειτουργικού iOS με απίστευτες επιδόσεις οθόνης σε μέγεθος και ποιότητα + ποιότητα κατασκευής Apple με τιμή Κινέζου Huawei. Το root πραγματικά και ANTIKEIMENIKA είναι μόνο για πειραμστισμούς αλλά όχι για κάποια ανάγκη... (Στο συγκεκριμμένο τηλέφωνο) Βάζεις καρτα 64αρα και ξεχνας κολληματα και αλλες βλακείες του android. Μολις αγορασες το καλύτερο iPhone ever. Μην πειράξεις το λειτουργικό, μη το ρουταρεις, μην βαλεις καστομ ρομ. Το τηλέφωνο είναι "Μερσεντές". ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΜΑ SONY. ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Η SONY ΕΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. Είμαι φανατικός με την Apple από το 1986. Αυτή τη συσκευή στεναχωριέμαι που δεν την έκανε η Apple, διότι με έβαλε σε ξένα χωράφια....

Σαφώς και δεν είναι άχρηστο το root στη συσκευή, και σε καμία συσκευή εδώ που τα λέμε.

Το root έχει προσφέρει λειτουργίες και αναβαθμίσεις στη χρησιμότητα και την ασφάλεια των συσκευών, χωρίς να απαιτείται ο άλλος να έχει σκοπό το hacking και τους πειραματισμούς.

Μερικές εφαρμογές που πραγματικά έχουν αλλάξει προς το καλύτερο την εμπειρία χρήσης των κινητών μου είναι: adfree, titanium backup, wakelock detector, greenify. Και για την 4.4 το sdcard fix app για να μπορούν τα apps να γράφουν κανονικά στην sd όπως παλιά.

Αυτές οι εφαρμογές δουλεύουν μόνο με root και δεν χακάρουν κάτι, ούτε κάνω πειράματα. Ειδικά το backup είναι ζωτικής σημασίας όταν μια από τις εφαρμογές μου είναι το Authenticator με πολλά site μέσα.

Φίλε winmobileguru σε ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και τις προτροπές σου αλλά για εμένα Android χωρίς root δεν είναι Android. Και δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα ή τη συσκευή αυτή καθεαυτή. :)

Κάπου εδώ να πω ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ στον φίλο haris_led!! Με τις τρομερά αναλυτικές του οδηγίες, το rootαρα στην έκδοση που ήθελα..:D

Να σαι καλά, επίσης όταν ήθελα να αναβαθμίσω από 4.3 σε 4.4 είχαν βγάλει ένα αντίστοιχο .757 flashable έτοιμο για να το περάσεις (πάντα χωρίς ξεκλείδωμα bootloader) και απλά έκανα μόνο τα βήματα από το 5 και μετά. :)

Φαντάζομαι θες να ρουτάρεις χωρίς να ξεκλειδώσεις bootloader έτσι?

Το βασικό είναι να είσαι σε έκδοση μικρότερη ή ίση της 532 για να μπορέσεις να την ρουτάρεις και να βάλεις recovery.Στις μεταγενέστερες εκδόσεις έχουνε κλείσει την τρύπα . Αν δεν είσαι κάνεις downgrade με flashtool στην C6833_14.1.B.1.532_[NUT].ftf. Μην χρησιμοποιήσεις άλλη γιατί θα χάσεις το ΙΜΕΙ.

Αφού έχεις σωστή έκδοση για ρουτάρισμα βάζεις το ZU-lockeddualrecovery2.7.123-BETA.installer.zip (τρέχει από PC)

Τώρα κανονικά πρέπει να είσαι ρουταρισμένος και να έχεις και recovery.

Κατεβάσεις όποια έκδοση θες (η τελευταία είναι η 757: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2712899)

Σιγουρέψου ότι είναι για την έκδοση C6833 LTE όμως.Κατεβάζεις τα 2 αρχεία, το flashable zip και το stripped ftf

Βάζεις στην SD το flashable zip, μπαίνεις recovery και φλασάρεις κανονικά. Μετά κάνεις power off, όχι restart.

Βάλε το τηλέφωνο σε flashmode και φλάσαρε το stripped ftf και είσαι έτοιμος.

Ο οδηγός στο πρώτο post είναι αναλυτικότατος

Είμαι ηδη στην 4.4.2 οκ θα το προσπαθήσω κ θα σας πω ευχαριστώ

• The title was changed to Sony Xperia Z Ultra