ksadel Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Παιδιά δεν παίζει ρόλο η ρομ. Απλα ηο οτε εχει zte router το οποίο είναι θανατηφόρος συνδιασμος με το κινητό μας. Με ολα τα αλλα ρουτερ δεν υπαρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Αυτό το ρουτερ εχω και εγω και δεν εχω κανένα πρόβλημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Boys γινεται να μου πει απο που να κατεβασω την official kit kat?η εκδοση ειναι b112 στο δικο μου Πρεπει να βαλω την 132 jb πρωτα και μετα τη ΚΚ? Edited September 26, 2014 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 (edited) Boys γινεται να μου πει απο που να κατεβασω την official kit kat? Έχω στο F.A.Q όπως σου απάντησα και στο προηγούμενο post σου τις απαντήσεις σε αυτά που θες όπως και το link για το κατέβασμα όποιας rom θες. Έχω βάλει και ξεχωριστό γρηγορότερο link ειδικά για την B512. η εκδοση ειναι b112 στο δικο μουΠρεπει να βαλω την 132 jb πρωτα και μετα τη ΚΚ? Όχι. Η Β512 μπαίνει πάνω από οποιαδήποτε jelly bean. Edited September 26, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 εβαλα τελικα την 132.μεχρι στιγμης δουλευει μια χαρα.εχω φαει κολλημα στο να βαλω το βελακι στη μπαρα.ακολουθω τον οδηγο αλλα κατι δε κανω σωστα.το restore from the sd card στο hisuite που βρισκεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 Δεν λέω να μην το κάνεις για να δοκιμάσεις και τη jb , απλά λέω ότι σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, να είσαι προετοιμασμένος. Εγώ όταν έκανα downgrade , είχα 3-4 αποτυχημένα πρώτα με αναγκαστικό hard reset μέσω της stock recovery και στο τέλος επιτέλους μπήκε. Αντίθετα στα updates πάντα η διαδικασία πάει μια χαρά χωρίς προβλήματα. Με άλλα λόγια αποθήκευσε ότι θέλεις από την εσωτερική μνήμη γιατί η πιθανότητα να αναγκαστείς να κάνεις hard reset είναι αυξημένη.:) η αναβάθμιση γινεται στην ουσια μεσα απο το τηλεφωνο χωρις να μπαινο σε custom recorery!!!και αν με την πρώτη προσπάθεια οπως λες θα εχω αποτυχία και δεν ανοίγει το τηλεφωνο πως θα ξανακάνω την διαδικασια αφου το τηλεφωνο μου δεν θα ανοιγει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 και αν με την πρώτη προσπάθεια οπως λες θα εχω αποτυχία και δεν ανοίγει το τηλεφωνο πως θα ξανακάνω την διαδικασια αφου το τηλεφωνο μου δεν θα ανοιγει?? To πρόβλημα στο downgrade αν υπάρξει δεν θα είναι ότι το κινητό σου δεν θα μπουτάρει καθόλου. Θα είναι είτε μια οθόνη με το ρομποτάκι στην οθόνη της stock recovery και ένα FAIL της εγκατάστασης με μεγάλα γράμματα είτε μια πετυχημένη εγκατάσταση η οποία όμως μετά το restart θα κολλήσει στο boot logo που συνέχεια θα αναβοσβήνει όση ώρα και να περιμένεις. Και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει λύση. Στην 1η είσαι ήδη στη stock recovery οπότε μπορείς είτε να ξαναεγκαταστήσεις τη rom είτε να κάνεις ένα wipe data μέσα από τις επιλογές της. Στη δεύτερη περίπτωση χρειάζεται να πατήσεις το συνδυασμό των 3 πλήκτρων του κινητού για να μπεις στη stock recovery με τις επιλογές της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) εβαλα τη kk τελικα.μια χαρα μου φαινεται.δεν ειμαι και απο τους τρελους χρηστες.προσπαθω εδω και ωρα να εμφανισω το βελακι.ακολουθω τα βηματα απο τον οδηγο του ipred και χανομαι.εχω κατεβασει το hisuite.to restore from sd δε ξερω που βρισκεται.μη γελατε.καθε βοηθεια δεκτη Edited September 27, 2014 by diver86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2014 (edited) εβαλα τη kk τελικα.μια χαρα μου φαινεται.δεν ειμαι και απο τους τρελους χρηστες.προσπαθω εδω και ωρα να εμφανισω το βελακι.ακολουθω τα βηματα απο τον οδηγο του ipred και χανομαι.εχω κατεβασει το hisuite.to restore from sd δε ξερω που βρισκεται.μη γελατε.καθε βοηθεια δεκτη O οδηγός στο F.A.Q αφορά τη Jelly Bean. Πρόσθεσα και τα βήματα για KK. Για την Kitkat τα βήματα είναι τα εξής : 1. Κατεβάστε την εφαρμογή Activity launcher από το Play store : https://play.google.com/store/apps/details?id=de.szalkowski.activitylauncher 2. Ανοίξτε την εφαρμογή,πατήστε εκεί που λέει "Recent Activities" και διαλέξτε "All activities". 3. Σκρολάρετε προς τα κάτω μέχρι να βρείτε τις "Ρυθμίσεις" 4. Μπαίνετε στις Ρυθμίσεις και σκρολάρετε μέχρι να βρείτε τη "Γραμμή πλοήγησης" ( τη λέει γραμμή προήγησης ) 5. Πάνω δεξιά τη θέτετε στο ON. Edited September 27, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. September 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2014 Είσαι άπαιχτος.δούλεψε μια χαρά.Και τώρα με τη κιτ κατ σαν να έχω άλλο κινητό.μια χαρά ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastak Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Έλαβε κανείς στο P6 του υποστήριξη Ελληνικής φωνητικής πληκτρολόγησης από την Google; Εγώ περιμένω ακόμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Τελικα το wifi φταιει το router του οτε zte.το δοκιμασα σε κανα 2 αλλα και παει σφαιρα ο chrome.θα παω να παρω ενα router να ησυχασω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα δε θυμαμαι να μου ηρθε αναβαθμιση.πηγα ρυθμισεις και στη φωνη ειχε τα ελληνικα μεσα.δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altea1 Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Τελικα το wifi φταιει το router του οτε zte.το δοκιμασα σε κανα 2 αλλα και παει σφαιρα ο chrome.θα παω να παρω ενα router να ησυχασω ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εμενα δε θυμαμαι να μου ηρθε αναβαθμιση.πηγα ρυθμισεις και στη φωνη ειχε τα ελληνικα μεσα.δουλευει μια χαρα μεχρι στιγμης παιδιά ξέρει κανένας αν γινεται βιντεοκληση με το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. October 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2014 Μεσω Skype Κ εφαρμογές τρίτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
altea1 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Μεσω Skype Κ εφαρμογές τρίτων Κριμα!!:(και απαραδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2014 Δεν εγινε και κατι τρομερο.κατεβαζεις skype και τελειωσες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. October 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2014 Οι αγγελίες απαγορεύονται εκτός buy & sell. Μην επαναλαμβάνεστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lostre21 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ποτε περιπου να περιμενουμε το Emui 3 για το κινητο μας; Εχει γινει καποιο port; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Ποτε περιπου να περιμενουμε το Emui 3 για το κινητο μας; Εχει γινει καποιο port; Δεν υπάρχει Port. Σύμφωνα με ανακοίνωση στο http://fp.huafans.cn/thread-1205068-1-1.html για τα Ascend P6/P6S, Mate 2, Honor 3C/3C 4G and Honor 3x ,πάει για Νοέμβρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diver86 Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Εχω βαλει κιτ κατ.μπορω να βαλω γραμματοσειρα αλλη?εχει μονο μια επιλογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 Σύμφωνα με ανακοίνωση στο http://fp.huafans.cn/thread-1205068-1-1.html για τα Ascend P6/P6S, Mate 2, Honor 3C/3C 4G and Honor 3x ,πάει για Νοέμβρη. Ο σωστός υπολογισμός για το πότε θα βγει κάτι νέο είναι : Πραγματικός μήνας έκδοσης = Mήνας έκδοσης σύμφωνα με τη Huawei + 6 μήνες :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nblg Δημ. October 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2014 Απο τοτε που εβαλα την κιτ-κατ το viber και το messeger δεν μου εμφανιζουν αυτοματα τα μηνύματα στην οθονη οπως πριν και βγαινει το μνμ.... αποκλεισμος αναδυόμενου παραθυρου ..... γνωριζει κανεις κατι για αυτο ....ευχαριστω...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmastak Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Απο τοτε που εβαλα την κιτ-κατ το viber και το messeger δεν μου εμφανιζουν αυτοματα τα μηνύματα στην οθονη οπως πριν και βγαινει το μνμ.... αποκλεισμος αναδυόμενου παραθυρου ..... γνωριζει κανεις κατι για αυτο ....ευχαριστω...!!!! Πηγαίνεις στο Phone Manager και τσέκαρε αν πάνω δεξιά έχει ένα εικονίδιο με δύο εργαλεία χιαστί. Σε αυτό το μενού μέσα έχει το Dropzone Management όπου διορθώνεις το πρόβλημά σου. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο το προαναφερθέν μενού τότε πρέπει: Να κάνεις ρουτ ---> Να κατεβάσεις τον ES File Explorer από το Play ----> Να βρεις και να μπεις με ένα note editor στο αρχείο build.prop στον φάκελο System ----> Να επεξεργαστείς τις γραμμές: ro.config.DelStartupManager=true σβήσε το Del έτσι ώστε η γραμμή να λέει: ro.config.StartupManager=true κάνε save και μετά κάνε reboot τη συσκευή σου. Τσέκαρε αν έχεις το Dropzone Management στο Phone Manager και ενεργοποίησε το Messenger και το Viber. Πολλή προσοχή με ότι κάνεις όταν είσαι ρουταρισμένος, η μέθοδος που ανέφερα δούλεψε μία χαρά με εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nblg Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. October 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2014 Γεια σας παιδιά! Είμαι ανάμεσα στο p6 και το p7. Ποιο μου προτείνετε? Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι αξιόπιστο το Το2C.com για να το πάρω από εκεί. http://www.to2c.com/huawei-ascend-p7-basic.html Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts