Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πολύ όμορφες φωτογραφίες... :D

Θα συμφωνήσω!! Καλή πρωτομαγιά σε όλους!!

Καλημερα παιδια..μια βοηθεια αν μπορειτε..λοιπον θελω να απενεργοποιησω την navbar και εχω δοκιμασει αρκετα..σχεδον με ολα τα apk..και απο το build.prop (qemu.hw.mainkeys=1)..εξαφανιζεται αλλα μου βγαζει error και κλεινει το system ui οταν κανω περιστροφη την οθονη..αν καταλαβα καλα παει μαζι με την στατους μπαρ..αν καποιος εχει μια λυση να βοηθησει..δοκιμασα με 4.4 με 4.2 και την custom που εχω τωρα..system ui fc σε ολα..

Περίμενε την 4.4.2 international που αν θυμάμαι καλά από την beta έχει επιλογή απενεργοποίησης και χρησιμοποιείς μια floating bar από τα πλάγια...

Προσωπικά κι αφού είδα ότι το xposed σε συνεργασία με το Gravity box παράγουν λίγο lag , τα έβγαλα και έφτιαξα μια αρχική οθόνη με nova και zooper που και να μου αρέσει και να δένει με τη γκρι navigation bar :

Click για μεγέθυνση :

http://s24.postimg.org/t5g37hsoh/Screenshot_2014_05_03_15_26_07.jpg

Καλησπέρα σε όλους. Εχθές αγόρασα και εγώ το όμορφο p6. Δυστυχώς όμως έχει μέσα όλα τα παπατζιλικια της cosmote και μια έκδοση μάλλον αρχαία, συγκεκριμένα την Β103. Όπως καταλαβαίνεται θέλω να βάλω μια rom, την πιο πρόσφατη μαμισια που να μην έχει τα παπατζιλικια της cosmote. Μπορείτε να μου πείτε πια είναι αυτή και τον τροπο γιατί το μόνο που ξέρω είναι να το rootαρω, απο εκεί και μετά χάος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Swift-Red-Arrow:ninja:

Καλησπέρα σε όλους. Εχθές αγόρασα και εγώ το όμορφο p6. Δυστυχώς όμως έχει μέσα όλα τα παπατζιλικια της cosmote και μια έκδοση μάλλον αρχαία, συγκεκριμένα την Β103. Όπως καταλαβαίνεται θέλω να βάλω μια rom, την πιο πρόσφατη μαμισια που να μην έχει τα παπατζιλικια της cosmote. Μπορείτε να μου πείτε πια είναι αυτή και τον τροπο γιατί το μόνο που ξέρω είναι να το rootαρω, απο εκεί και μετά χάος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Αν δεν θέλεις 4.2.2 δοκίμασε την Β125. Μετά την εγκατάσταση κάνε επαναφορά εργοστασιακών.

Αν δεν θέλεις 4.2.2 δοκίμασε την Β125. Μετά την εγκατάσταση κάνε επαναφορά εργοστασιακών.

Σε ευχαριστώ πολύ.Ακομη αν είναι εύκολο πες μου που μπορώ να την βρω, περισσότερο όμως την διαδικασία εγκατάστασης, γιατί είμαι αμπαλος.

Σε ευχαριστώ πολύ.Ακομη αν είναι εύκολο πες μου που μπορώ να την βρω, περισσότερο όμως την διαδικασία εγκατάστασης, γιατί είμαι αμπαλος.

Την Β125 καθώς και τις οδηγίες εγκατάστασης θα τα βρεις εδώ:

http://huaweinews.com/2013/12/ascend-p6-b125-firmware/

Την Β125 καθώς και τις οδηγίες εγκατάστασης θα τα βρεις εδώ:

http://huaweinews.com/2013/12/ascend-p6-b125-firmware/

Σε ευχαριστώ πολύ. Μόλις τώρα την έβαλα, έκανα φορμαρισμα και τώρα ξεκινάω να περάσω τα προγράμματα κλπ.

γεια σας παιδια.δηλαδη εγω που εχω παρει με ΟΤΑ την β125 και δεν εχω ρουταρει το κινητο καθολου θα παρω την κιτκατ με ΟΤΑ?

γεια σας παιδια.δηλαδη εγω που εχω παρει με ΟΤΑ την β125 και δεν εχω ρουταρει το κινητο καθολου θα παρω την κιτκατ με ΟΤΑ?

Πιθανόν ναι. Δεν νομίζω να χρειαστεί να περάσεις πρώτα από την 132 γιατί η 132 δεν κυκλοφόρησε επίσημα για όλες τις χώρες. Ούτε η 125, ούτε η 118 κτλ. Στην Ελλάδα πχ , η Huawei Eλλάδας έχει ως τελευταίο επίσημο update την 111.

Πάντως είναι πραγματικά τρομερά εύκολο το update μέσω local update οπότε και OTA να μην δοθεί η kitkat , προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου να την περάσω χειροκίνητα.

Πιθανόν ναι. Δεν νομίζω να χρειαστεί να περάσεις πρώτα από την 132 γιατί η 132 δεν κυκλοφόρησε επίσημα για όλες τις χώρες. Ούτε η 125, ούτε η 118 κτλ. Στην Ελλάδα πχ , η Huawei Eλλάδας έχει ως τελευταίο επίσημο update την 111.

Πάντως είναι πραγματικά τρομερά εύκολο το update μέσω local update οπότε και OTA να μην δοθεί η kitkat , προσωπικά δεν με νοιάζει καθόλου να την περάσω χειροκίνητα.

Αυτό ακριβώς. Πλέον όποτε βγει η επίσημη KitKat θα την περάσω και εγώ στα καπάκια μέσω local update.

Συνήθως διαρρέει νωρίτερα έτσι και αλλιώς οπότε δεν θα χρειάζεται να περιμένεις το ΟΤΑ...

@haki, σε ποια πράγματα συγκεκριμένα είχες εντοπίσει lag στο P6? Εννοώ είχες εντοπίσει lag στο scrolling στις home screens, σε stock εφαρμογές ( πχ dialer ); Σε google play εφαρμογές; Στην κύλιση στον stock browser ; Στην κύλιση σε όλους τους internet browsers; Σε παιχνίδια ;

Εγώ από όλα τα παραπάνω έχω εντοπίσει lag σε δυο internet browsers που είχα δοκιμάσει και σε ένα τραπουλοπαίχνιδο.

>Στην κύλιση στις οθόνες δεν έχω θέμα lag γιατί χρησιμοποιώ Nova με εφέ τη διαγραφή. Σε άλλα εφέ και με χαλαρή ταχύτητα έχω παρατηρήσει lag ορισμένες φορές.

>Στον dialer και στις επαφές δεν έχω θέμα γιατί χρησιμοποιώ exdialer που κυλάει σαν βούτυρο.

>Στα videos χρησιμοποιώ mxplayer και δεν λαγκάρει.

>Στη μουσική χρησιμοποιώ Poweramp που κάνει ένα ελαφρύ lag όταν έχω φορτωμένη μεγάλη φωτό album. Και στο Note II συμβαίνει το ίδιο.

>Στη stock gallery είχα λίγο lag μέχρι που ανακάλυψα τη Συλλογή ΚΚ από Moblynx που δεν λαγκάρει.

>Παιχνίδια δεν παίζω πέρα από ένα για να έχω άποψη.

>Για πληκτολόγιο χρησιμοποιώ το Swype που λάγκαρε πριν αλλάξω τις 3 ρυθμίσεις του. Δεν έφταιγε το κινητό.

O haki πρέπει να αλλάζει 3-4 συσκευές το μήνα..Έχω ενα φιλο που είναι έτσι... Δεν τον ικανοποιεί καμια συσκευή... Και εγώ σκέφτηκα να το αλλάξω 2-3 φορες στους 8 μηνες που το έχω αλλά είναι τόσο όμορφο το ρημαδι που δεν μου κανει καρδιά....

Καλησπέρα παιδιά. Ένας γνωστός έχει κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή που πιθανόν να έχει απαντηθεί κάπου στο νήμα.

Έχει το P6 και η συσκευή αδυνατεί να διαβάσει τα ονόματα των επαφών κατά τη διάρκεια μιας εισερχόμενης κλήσης με αποτέλεσμα να δέχεται κλήσεις από αποθηκευμένους αριθμούς και να μην εμφανίζεται το όνομα.

Έγινε αναβάθμιση με την τελευταία έκδοση. Το κινητό αγοράστηκε από το Internet αλλά δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα με τη γλώσσα.

haki και εγώ Nova Pro χρησιμοποιώ... Στις αρχικές οθόνες το βλέπω και εγώ που και που αυτό που λες αλλά το ανέχομαι... Απλά ξέρω αν πχ πάρω τo L9 ΙΙ, ή το G2, ή το Moto G που σκεφτόμουν θα μου λείπει το απίστευτο design του P6 και θα θέλω να το ξαναπάρω... :lol:.

@XL_31: Οι επαφές του δικού σου είναι διπλογραμμένες. Πρέπει να υπάρχουν και στο GMail και στην κάρτα sim και το τηλέφωνο να το έχει ρυθμισμένο να εμφανίζει και τις δύο κατηγορίες.

ευχαριστώ. Πως γίνεται να επιλέξω μόνο τη μια κατηγορία;

Δεν έχω πλέον το Ρ6 αλλά θα είναι κάτι παραπλήσιο του: Eπαφές>Ρυθμίσεις>Επαφές για προβολή.

ευχαριστώ, με την πρώτη ευκαιρία θα το τσεκάρω

haki και εγώ Nova Pro χρησιμοποιώ... Στις αρχικές οθόνες το βλέπω και εγώ που και που αυτό που λες αλλά το ανέχομαι... Απλά ξέρω αν πχ πάρω τo L9 ΙΙ, ή το G2, ή το Moto G που σκεφτόμουν θα μου λείπει το απίστευτο design του P6 και θα θέλω να το ξαναπάρω... :lol:.

Αν χρησιμοποιήσεις τη "Διαγραφή" σε συνδυασμό με "Γρήγορη ταχύτητα" πάω στοίχημα ότι δεν θα ξαναδείς lag ποτέ στο σκρολάρισμα. Αν δεν σου αρέσει αυτός ο συνδυασμός, δοκίμασέ τον μόνο και μόνο για να δεις ότι δεν λαγκάρει ποτέ στο σκρολάρισμα.:) Είμαι ψείρας με το lag και σε όλους τους launchers με όλους τους συνδυασμούς, αυτός είναι που δεν μου προκαλεί ποτέ μα ποτέ lag όσο και φορτωμένες να έχω τις οθόνες μου.

Όσο για τα άλλα κινητά που λέτε, εμένα με είχε πιάσει κάψα με το G2 αλλά τελικά θα μείνω στο P6 είναι μεν πιο αδύναμο αλλά τη δουλειά του την κάνει ικανοποιητικά και είμαι καψουρεμένος με την ομορφιά του. Α υπάρχει κι άλλος λόγος πολύ σοβαρός : Δεν μου έχει παρουσιάσει ποτέ πρόβλημα. ( ούτε παγώματα, ούτε restarts, ούτε προβλήματα σήματος ή δικτύου, ούτε προβλήματα gps).

• The title was changed to Huawei Ascend P6