GMF80 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ας το αφησει για καμια ωρα στο φορτιστή και μετα να δοκιμάσει να το ανοίξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Ας το αφησει για καμια ωρα στο φορτιστή και μετα να δοκιμάσει να το ανοίξει... Οκ, ευχαριστώ, θα της το πω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εχει συναντησει καποιος προβλημα με το viber; Εκανα εγκατασταση σε καινουρια συσκευη αλλα κωδικος δεν ηρθε ποτε για ενεργοποιηση και εχει περασει και το 24ωρο που λεει οτι χρειαζεται. Οποιος μπορει ας βοηθησει. Τρώει κάτι σκαλώματα που και που. Για ξαναδοκίμασε μήπως δουλέψει εν τέλη. Παράθεση http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gechro Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 Το σκέφτομαι κι εγω να κινηθώ προς αυτο το κινητο ή στο Nokia lumia 925. Σε γενικες γραμμες είναι αξιόπιστο? Εσει καποιο θεμα με το να τραβαες βιντεο οπως εχω δει σε καποια reviews? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. February 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2014 2ηνες που το εχω δεν μ εχει βγαλει προσωπικα προβλημα.Σημερα χρησιμοποιησα πρωτη φορα να βγαλω βιντεο και ομολογω πως δεν ηταν ασχημο.αν δεν ψαχνεις κατι το τελειο θα σε ικανοποιησει πιστευω! Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofak Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Εχω εκδοση λογισμικου P6-U06V100R001C00B606 , χρειαζεται ενημερωση σε καποια αλλη; Το κινητο δεν εχει πειραχτει ακομα, ουτε root ουτε τιποτα. edit: τελικα περασα τη Β125 κι ολα κομπλε! Edited February 3, 2014 by geofak Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Λοιπόν μετά από ένα κάρο xperia δυνατά ένα s3 ένα htc είναι η πρώτη φορά που έχω τηλέφωνο που δουλεύουν ΟΛΑ όπως πρέπει. Με τετρραπύρηνο και 2giga ram είναι απλά ακόλλητο παντού. Βέβαια επειδή το android σαν λειτουργικό έχει κάποια θέματα είναι ίσως λογικό κάποια φορά κάτι να αργήσει να ανοίξει. Αργήσει όμως όχι να μην ανοίξει καθόλου. Κάποιες μόνο αποσυνδέσεις του wifi στις αρχικές εκδόσεις του λύθηκαν τουλάχιστον για εμένα στις 119 και 125 εκδόσεις. Με κάτω απο 300 δεν νομίζω ότι παιρνεις κάτι καλύτερο τουλάχιστον με android ίσως βέβαια να κάνω και λάθος πάντως είμαι υπερευχαριστημένος. Εν αναμονή kit-kat κιόλας μπορεί να δούμε ακόμα καλύτερα πράγματα... Κάμερα 8/10 παρεπιπτόντως εκπληκτικό macro,φωτο ριπής,5mp μπροστινή κάμερα. Ασφάλειες στο λειτουργικό όσον αφορά απόλυτο έλεγχο για το τι κάνει η κάθε εφαρμογή 10/10 Απόδοση συσκευής 8/10 Μπαταρία 7/10 Μνήμη ram 9/10 Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 φανταστειτε τωρα το κινητο αυτο σε ανανεωμενη εκδοση με τον snapdragon 400 που φοραει το moto g....θα πηγαινε αερας... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γιούργιααααα!!! :dance: http://www.handy-faq.de/forum/huawei_ascend_p6_forum/302269-huawei_ascend_p6_firmware_b014_android_4_4_2_kitkat_leak.html Την έβαλες τελικα; Έχω δει βιντεάκια και μου τρέχουν τα σάλια με το P6 on Κitkat αλλά λέω να κάνω υπομονή να βγει το επίσημο πράγμα.... Βαρίεμαι να του κάνω reset και να τα βάζω όλα από την αρχή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Πού να την βάλω...στο Nexus μου που την φοράει από καιρό;;; :lol: Υπέθεσα ότι το πήρες για 5η φορά.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Έχω δει βιντεάκια και μου τρέχουν τα σάλια με το P6 on Κitkat αλλά λέω να κάνω υπομονή να βγει το επίσημο πράγμα.... Βαρίεμαι να του κάνω reset και να τα βάζω όλα από την αρχή... Στο Youtube βρήκα μόνο ένα ( ισπανόφωνο). Αν μπορείς στείλε μου κάποιο:) Ρωτάω εντωμεταξύ στο XDA αν υποστηρίζεται infinite scrolling στον stock launcher ή αν με άλλους launchers δεν χρειαζόμαστε xposed για τη γκρι navigation bar κι απάντηση δεν παίρνω.Θα περιμένω να έρθει η official για να το διαπιστώσω από μόνος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και εγώ 2 ισπανόφωνα έχω βρει αλλά η εικόνα αρκεί, από ότι είδα υπάρχει επιλογή στο emotion για gel launcher... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Και εγώ 2 ισπανόφωνα έχω βρει αλλά η εικόνα αρκεί, από ότι είδα υπάρχει επιλογή στο emotion για gel launcher... Το παλεύω αλλά δεν έβγαλα ακόμα άκρη αυτή είναι για έκδοση Κίνας μήπως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Η kitkat που έχει διαρέυσει νομίζω είναι μόνο international.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Η kitkat που έχει διαρέυσει νομίζω είναι μόνο international.... Χαίρομαι για αυτό. Εσύ την έβαλες; εγώ την κατέβασα και από την επίσημη. Πρέπει να το κάνω αποκλειστικά μέσω pc? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Όχι βαριέμαι να ασχοληθώ. Θα περιμένω την επίσημη. Η beta άλλωστε πάντα έχει τον κίνδυνο bugs κλπ... Με την B125 και το εκπληκτικό theme MIUIV5 είμαι μια χαρά προς το παρών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 το κινητο υποστηριζει Bluetooth 4.0 ? καπου λεει ναι αλλου οχι... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Aπό ότι γράφει το GSM Arena που είναι έγκυρο έχει Bluetooth V3.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Παιδια,καλησπερα!Εχω την εντυπωση οτι ο τυπος του δικτυου(EDGE,3G,H+) εμφανιζεται στην status bar,μονο οταν υπαρχει ροη δεδομενων.Ισχυει κατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εμφανίζεται όταν συνδεθείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsomos1 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Εμφανίζεται όταν συνδεθείς. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos106 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά!!! Αφού διάβασα όλο το θέμα, θα ήθελα τη γνώμη σας αν όντως αξίζει το κινητό για τα επόμενα 1,5- 2 χρόνια. Δεν έχω απαιτήσεις πολλές, πιο πολύ με τρώει το μέταλλο της συσκευής.:rolleyes: Μου αρέσει πάρα πολύ. Δεν αλλάζω συχνά κινητά, πιο πολύ με ενδιαφέρει λοιπόν η ποιότητα κατασκευής, παρά το εσωτερικό... Ευχαριστώ προκαταβολικά και ίσως με δείτε σύντομα στην παρέα σας!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Για την ποιότητα κατασκευής που ρωτάς η γνώμη είναι η εξής : 1) Μπροστινό μέρος : 10/10 2) Πλαϊνά : 10/10 3) Πλάτη : 6/10 (πολύ ωραία αίσθηση μετάλλου αλλά χαράσσεται ) Για κάποιον που δεν το ενδιαφέρει πολύ η δύναμη του επεξεργαστή αλλά τον ενδιαφέρει να έχει ένα ντιζαϊνάτο κινητό χωρίς παγώματα, σβησίματα και άλλα σοβαρά προβλήματα και με μία πολύ καλή οθόνη το P6 είναι ιδανικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harispao Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Γύρισε μια σελίδα πισω ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Με πρόλαβε ο ipred και με βρίσκει σύμφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 συντομα στη παρεα σας... Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts