Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Eμένα η μπαταρία κρατάει 1 μέρα με πολύ wifi internet και 2 μέρες χωρίς πολύ inernet.Η φωτεινότητα είναι πάντα στο 100% και το σήμα μου στο 2G ( ανοίγω το 3G αναγκαστικά μόνο όταν είμαι σε καμιά καφετέρια κ θέλω να μπω στο internet ). Eπίσης έχω απενεργοποιημένα όλα τα αυτόματα updates σε διάφορες εφαρμογές ώστε να μην ξυπνούν το κινητό μου όταν βρίσκεται σε deep sleep. Τέλος δεν χρησιμοποιώ facebook και viber.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τσεκαρετε επισης τις εφαρμογες παρασκηνιου, οι περισοτερες δεν χρειοζεται να τρεχουν τσαμπα κ πιθανον να τρωνε μπαταρια, εγω εχω μονο 4-5 που θελω να εχω ανοιχτες για τις ειδοποιησεις τους. Επισης σε καθε νεα εγκατασταση εφαρμογης που κανουμε, μπαινει on στο παρασκηνιο, επομενως πρεπει να ξαναπηγαινουμε στις εφαρμογες παρασκηνιου κ να τις ξετσεκαρουμε αν δεν τις χρειαζομαστε.

εχω φορμαρει απο χθες την εκδοση b125 filmware αλλα απο οτι διαπιστωσα παλι με πεταει εξω ορισμενες φορες το wi-fi. Υπαρχει λυση σε αυτο;

Καλησπέρα team! Έχει δοκιμάσει κανείς την HYD52 ROM?? αύριο θα βγει έκδοση v5 και σκέφτομαι να την δοκιμάσω...

Παντως πριν την b125 νομιζω πως ειχα καλυτερη αυτονομια στην μπαταρια.ασε που το μονο που αλλαζει ειναι τα on line themes

Εμένα η Β125 σταθεροποιησε το wifi που ειχε αποσυνδέσεις σε καποια ρουτερ μέχρι την B119. Απο την B118 που βελτιώνει την μπαταρία σεν δεν εχω δει καμια αλλαγή σε αυτόν τον τομέα...

μια ερωτηση παιδια.εχω αγορασει απο γερμανο και μ ειχε την εκδοση Β103.αλλα η μπαταρια δεν ειναι οτι καλυτερο.επισης οντως σπανια μεν αλλα αποσυνδεεται απο το wifi.ποια εκδοση πρεπει να περασω αλλα να μη χασω εγγυηση?επισης θα εχω παλι στα σμσ 160 χαρακτηρες αν αλλαξω?αν δεν σας κανει και κοπο δοστε μου και ενα λινκ :D
Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε...

εγω εχω περασει την b125 και καπου καπου μου ανοιγει το bluetooth απο μονο του.υπαρχει λυση γι'αυτο?

και κατι ακομα με το led στις ειδοποιησεις,αναβοσβηνει μονο στις αναπαντητες,ουτε σε μνμ ουτε σε viber,facebook κτλ.σε ολους ετσι ειναι?

το μενου " {} επιλογες για προγραμματιστες" χρησιμευει πουθενα?

εγω εχω τη b122 και ολα λειτουργουν τελεια μπορω να πω!μπαταρια 2 μερες με λιγο ιντερνετ κλησεις και μηνυματα...στην αρχη με κρατουσε μια μερα αλλα τωρα βλεπω αρχιζει και στρωνει!

Γεια σας παιδιά και εγώ έχει ένα μηνα που πήρα το p6 πραγματικά φανταστικό desing πολύ λεπτό,πολύ ελαφρύ,και καλή τιμή αλλα...Το πήρα σε άσπρο χρώμα που πραγματικα το μετάνιωσα γιατί όπως είναι η οθόνη γύρω γύρω στο σώμα του φαίνεται παρα πολύ η φωτεινότητα είναι λες και δεν το έβαψαν καλά χαχαχα...μετά για 4 πυρήνες νιώθω ότι είναι πολύ αργό σαν κινητό,φυσικά τα 8 giga που δίνει είναι έλεος του έβαλα αλλα 32 γιατί μέχρι τόσα παίρνει λένε...Μετά έχω δει σε βιντεάκια ότι στην αρχική οθόνη που υπάρχουν τα τρία κουμπιά υπάρχει και ένα τέταρτο που κρύβει αυτά τα κουμπιά που μπορώ να το βρω αυτό γιατί είναι σπαστικό στα games...και να μην ξεχάσω εχθές που το φόρτιζα ο φορτιστείς του χάλασε απότομα όπως είναι τα δυο πηνεια το ένα ξεκόλλησε από το πλαστικό ΕΛΕΟΣ...αυτά είχα να πω για το κινητό!!!
Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια

Παιδιά, έχετε παρατηρήσει θέματα με GPS? Έχω παρατηρήσει ότι φορτώνει μόνο όταν έχω ενεργοποιημενη επιλογή "ασύρματα δίκτυα"
Proud HTC User!

δυο φορες που το χρειαστηκα στο κεντρο δουλεψε μια χαρα εμενα.Οποτε δεν εχω.Δεν ξερω ομως και λυση να προτεινω :p

Μετά έχω δει σε βιντεάκια ότι στην αρχική οθόνη που υπάρχουν τα τρία κουμπιά υπάρχει και ένα τέταρτο που κρύβει αυτά τα κουμπιά που μπορώ να το βρω αυτό γιατί είναι σπαστικό στα games

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2453926

Tην έχουμε κάνει όλοι τη διαδικασία με επιτυχία.:)

Παιδιά, έχετε παρατηρήσει θέματα με GPS? Έχω παρατηρήσει ότι φορτώνει μόνο όταν έχω ενεργοποιημενη επιλογή "ασύρματα δίκτυα"

Το έχω χρησιμοποιήσει πάρα πολλές φορές και δεν έχω πρόβλημα με ανοιχτά τα δεδομένα. Βέβαια έχω κι αλλαγμένο gps.conf.

Tην έχουμε κάνει όλοι τη διαδικασία με επιτυχία.

ειμαι λιγο ασχετος προσπαθησα αλλα δεν μπορεσα να ρτο κανω ρε εσυ...

Ήμουν δυστυχισμένος που δεν είχα παπούτσια μέχρι που είδα κάποιον που δεν είχε πόδια

Ο κινεζος μου πηρε χθες update στην B120 (China Telecom).

Τιποτα το ιδιαιτερο. Αναμενω την Kitkat (οποτε βγει).

Γεια σας παιδιά και εγώ έχει ένα μηνα που πήρα το p6 πραγματικά φανταστικό desing πολύ λεπτό,πολύ ελαφρύ,και καλή τιμή αλλα...Το πήρα σε άσπρο χρώμα που πραγματικα το μετάνιωσα γιατί όπως είναι η οθόνη γύρω γύρω στο σώμα του φαίνεται παρα πολύ η φωτεινότητα είναι λες και δεν το έβαψαν καλά χαχαχα...μετά για 4 πυρήνες νιώθω ότι είναι πολύ αργό σαν κινητό,φυσικά τα 8 giga που δίνει είναι έλεος του έβαλα αλλα 32 γιατί μέχρι τόσα παίρνει λένε...Μετά έχω δει σε βιντεάκια ότι στην αρχική οθόνη που υπάρχουν τα τρία κουμπιά υπάρχει και ένα τέταρτο που κρύβει αυτά τα κουμπιά που μπορώ να το βρω αυτό γιατί είναι σπαστικό στα games...και να μην ξεχάσω εχθές που το φόρτιζα ο φορτιστείς του χάλασε απότομα όπως είναι τα δυο πηνεια το ένα ξεκόλλησε από το πλαστικό ΕΛΕΟΣ...αυτά είχα να πω για το κινητό!!!

φιλε μη καταδικαζεις ετσι απλα το κινητο....ειναι απλα υπεροχο, φανταστικο,και παει πολυ γρηγορα

φιλε μη καταδικαζεις ετσι απλα το κινητο....ειναι απλα υπεροχο, φανταστικο,και παει πολυ γρηγορα

Κάιθε συσκευή έχει τα θετικά και τα αρνητικά της και οι ανάγκες κάθε ατόμου είναι διαφορετικές. Οπότε πάντα θα υπάρχει και η αντίθετη άποψη... Το P6 είναι ένα πανέμορφο κινητό σε καλή τιμή αλλά δεν είναι και τέρας απόδοσης..... Σε κάποιον που θέλει απόδοση από το κινητό καταλαβαίνω γιατί δεν είναι ικανοποιημένος...

φιλε μου δεν καταδίκασα το κινητό είπα είναι πανέμορφο πολύ ελαφρύ έχει καλή τιμή αλλα έχει και πολλά μειονεκτήματα π.χ αυτό με την οθόνη είναι έλεος ρε φιλε οποιος έχεις σε άσπρο χρώμα ας δει αυτά που λέω!!!να φανταστείς ότι όταν το πήρα το πήγα πίσω μου έδωσαν καινούργιο και το καινούργιο είχε το ίδιο πρόβλημα ΕΛΕΟΣ δηλαδή...

Θα μμπορούσε Κάποιος να μ εξηγήσει τα βήματα 4,5,6 γτ είμαι ολίγον άσχετος; :-) πως ανοίγω το Huawei backup που λέει;

Θα μμπορούσε Κάποιος να μ εξηγήσει τα βήματα 4,5,6 γτ είμαι ολίγον άσχετος; :-) πως ανοίγω το Huawei backup που λέει;

Φάκελος Διαχείριση ---> Αντίγραφα ασφαλείας...

Ρε παιδια γιατι δεν μπορω να το κανω και δεν γιατι δεν εχω καταλαβει τιποτα :)

ποιο ακριβως δεν καταλαβες?ευκολο ειναι,πες μου κολλας να σε βοηθησω

με το τι ακριβώς κάνω τι περνώ που το βάζω τι κάνω μόλις το βάλω και όλα αυτά...πως το περνάω μέσα στο κινητό???

Καταρχην κατεβαζεις το αρχει το κανεις unzip στον υπολογιστη.οταν το κανεις ανοιγεις τον φακελο και εχει ακομα εναν μεσα ζιπαρισμενο,τον κανεις και αυτον unzip.συνδεεις το κινητο με τον υλογιστη και επιλεγεις συνδεση με usb στο κινητο.μετα αντιγραφεις τον φακελο που εκανες unzip στην καρτα μνημης και το ξεσυνδεεις απο το pc.

Πας στην διαχειριση αρχειων και επιλεγεις τα αντιγραφα ασφαλειας.εκει μετα επιλεγεις απο καρτα μνημης και θα σου βγαλει μια επιλογη,την τσεκαρεις και τα κανει ολα μονο του.μπορει να χρειστει μετα να κανεις επανεκκινηση το κινητο και θα δεις το βελακι να εμφανιζεται στην κατω μπαρα.ευκολο ειναι.

Υπάρχει και εφαρμογή στο κινητό μας που λέγεται αντίγραφο ασφαλείας οπότε μπορεί να μην χρησιμοποιήσει καν τη διαχείριση αρχείων ο φίλος.

• The title was changed to Huawei Ascend P6