zak81 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μέσα με τέλη Μάη αναμένεται η κιτκατ σύμφωνα με πληροφορίες (XDA). Kαι θα είναι και ΟΤΑ για την B132... εγω εχω την β125. θα παρει και εμενα την κιτκατ με ΟΤΑ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 εγω εχω την β125. θα παρει και εμενα την κιτκατ με ΟΤΑ? Λογικα οχι.Θα πρεπει πρωτα να αναβαθμισεις σε Β132.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. April 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2014 Μετά από 3 εβδομάδες που το είχα στείλει για αντικατασταση εφόσον έκκαψα την ρομ το πήρα σήμερα μες την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδια εχω κανει ροοτ στην κινεζικη εκδοση τις κιτ κατ...θελω να το παω πισω στην jelly bean τι πρεπει να κανω να βγαλω πρωτα το ροοτ??και γενικα τα βηματα για να το παω πισω ποια ειναι??... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Παιδια εχω κανει ροοτ στην κινεζικη εκδοση τις κιτ κατ...θελω να το παω πισω στην jelly bean τι πρεπει να κανω να βγαλω πρωτα το ροοτ??και γενικα τα βηματα για να το παω πισω ποια ειναι??... Μετά από root επιστροφή δεν υπάρχει για την έκδοση βάζεις απλά αυτήν που θες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 Μετά από root επιστροφή δεν υπάρχει για την έκδοση βάζεις απλά αυτήν που θες δηλαδη τωρα τι κανω??υπαρχει καμια custom rom η πρεπει να βαλω παλι την jelly bean b125?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 παιδια εχουμε προβλημα δωστε καμια βοηθεια...εβαλα την custom rom blueandroid και δν μου ανοιγει μενει στο μπουτ εκει π λεει huawei ascend...τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 (edited) To έχω γράψει λίγα posts πιο πάνω ( post 1233 ) το πως επαναφέρεις το τηλέφωνο όταν το μπρικάρεις και επίσης στο ίδιο post παραπέμπω και στο post της διαδικασίας downgrade. ( post 1187 ) Edited April 19, 2014 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 To έχω γράψει λίγα posts πιο πάνω ( post 1233 ) το πως επαναφέρεις το τηλέφωνο όταν το μπρικάρεις και επίσης στο ίδιο post παραπέμπω και στο post της διαδικασίας downgrade. ( post 1187 ) το εκανα αυτο με την wipe data αλλα τζιφος και μετα αφισα μεσα την εξωτερικη μνημη πατησα τα τρια κουμπια φορτωσε κατι και μ ανοιξε το κινητο στην κιτ κατ αλλα δν μπορω να κανω downgrade παω στο local update παταω πανω και λεει the upgrade package is not detected.Confirm the upgrade package , and then perform the upgrade. τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_atma Δημ. April 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2014 δηλαδη τωρα τι κανω??υπαρχει καμια custom rom η πρεπει να βαλω παλι την jelly bean b125?? Custom rom υπάρχουν αρκετά ναι Αν μένει το τηλέφωνο σου όπως λες στην αρχή είναι καλό σημάδι γιατί με τα 3 κουμπιά έχεις τα περιθώρια να το στρώσεις. Εμένα την τελευταία μου έκαψε τα πάντα οπότε με εγγύηση πήγα στην αντικατασταση εσωτερικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Custom rom υπάρχουν αρκετά ναι Αν μένει το τηλέφωνο σου όπως λες στην αρχή είναι καλό σημάδι γιατί με τα 3 κουμπιά έχεις τα περιθώρια να το στρώσεις. Εμένα την τελευταία μου έκαψε τα πάντα οπότε με εγγύηση πήγα στην αντικατασταση εσωτερικού αφισα μεσα την εξωτερικη μνημη πατησα τα τρια κουμπια φορτωσε κατι και μ ανοιξε το κινητο στην κιτ κατ αλλα δν μπορω να κανω downgrade παω στο local update παταω πανω και λεει the upgrade package is not detected.Confirm the upgrade package , and then perform the upgrade. τι κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Kalodiakia, σε ποιο σημείο του οδηγού είσαι; Έχεις εγκαταστήσει το 1ο update.app που μετατρέπει το κινητό σε P6-U06 και τώρα θέλεις να εγκαταστήσεις το 2ο update.app της jellybean ? Aν ναι τότε κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα : 1. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. 2. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εξωτερική κάρτα, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 ) 3. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 ) 4. Πήγαινε πάλι στις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> ενημέρωση συστήματος -> τοπική ενημέρωση και θα το βρει το update.app Σημείωση 1η: Μην κάνεις αντιγραφή επικόλληση τον φάκελο dload από το pc σου στο κινητό. Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά κάνε το όπως στο λέω. Δημιούργησε στο κινητό σου έναν κενό φάκελο dload στην εσωτερική μνήμη κι έναν στην εξωτερική και ρίξε μέσα το update.app. Σημείωση 2η: Εννοείται πως έχεις σβήσει από το κινητό τον 1ο φάκελο dload με το 1ο update.app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalodiakias Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 (edited) Kalodiakia, σε ποιο σημείο του οδηγού είσαι; Έχεις εγκαταστήσει το 1ο update.app που μετατρέπει το κινητό σε P6-U06 και τώρα θέλεις να εγκαταστήσεις το 2ο update.app της jellybean ? Aν ναι τότε κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα : 1. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού. 2. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εξωτερική κάρτα, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 ) 3. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 ) 4. Πήγαινε πάλι στις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> ενημέρωση συστήματος -> τοπική ενημέρωση και θα το βρει το update.app Σημείωση 1η: Μην κάνεις αντιγραφή επικόλληση τον φάκελο dload από το pc σου στο κινητό. Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά κάνε το όπως στο λέω. Δημιούργησε στο κινητό σου έναν κενό φάκελο dload στην εσωτερική μνήμη κι έναν στην εξωτερική και ρίξε μέσα το update.app. Σημείωση 2η: Εννοείται πως έχεις σβήσει από το κινητό τον 1ο φάκελο dload με το 1ο update.app το εκανα ευχαριστω φιλοςς Edited April 20, 2014 by kalodiakias Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Sorry φίλε μου, δεν έχω ιδέα δυστυχώς για το τι πρέπει να κάνεις με τις μεθόδους που ακολούθησες. :/ Μακάρι κάποιος άλλος εδώ να μπορέσει να σου λύσει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2014 Sorry φίλε μου, δεν έχω ιδέα δυστυχώς για το τι πρέπει να κάνεις με τις μεθόδους που ακολούθησες. :/ Μακάρι κάποιος άλλος εδώ να μπορέσει να σου λύσει το θέμα. Χριστός Ανέστη σε όλους... Αυτά τα βήματα που έγραψες χρειάζονται αλλά και σε εμένα δεν πέτυχε με την πρώτη φορά και μου πήρε αρκετή ώρα... Χρειάζεται επιμονή και υπομονή... Μια φορά να κάνεις αυτή την διαδικασία δεν θα θέλεις μετά να ξαναπειράξεις κινητό... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2014 Άλλο ένα ανέκδοτο; Ποιός ξέρει.... http://huaweinews.com/2014/04/official-kitkat-ascend-p6/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Άλλο ένα ανέκδοτο; Ποιός ξέρει.... http://huaweinews.com/2014/04/official-kitkat-ascend-p6/ Πάντως το πολύ καλο midranger της LG το L9 II πήρε σήμερα... Και η LG δεν ήταν και αυτή συνεπής με τα update αλλά δέιχνει ότι έχει αλλάζει τακτικτή. Σίγουρα βασισμένη στην επιτυχία του G2. Το ίδιο θα έπρεπε να έχει κάνει και η Huawei... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Huawei ascend P6,P7. Θα καταφέρει αυτή η σειρά να βγάλει ένα κινητό με δυνατή cpu-gpu και αξιόλογα benchmarks; Σε αναμονή του Kirin 920 ειδάλλως .... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390524 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ns11 Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 έχει δοκιμάσει κανεις στο p6 το sygic ? πως τα πάει καλά ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harry_m Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Το sygic πάει μια χαρά.γενικότερα ο χρόνος κλειδώματος δορυφόρων είναι λιγότερο από 10 sec. Edited April 28, 2014 by harry_m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganag27 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Ξερετε πως γινεται αποθηκευση των εφαρμογων στην SD ?? Η εσωτερικη μνημη με το sygic γεμισε ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hasiotis_john Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 http://techblog.gr/mobile/huawei-ascend-p6-android-kitkat-video-6331/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Emotion UI 2.3? Με 2.0 δεν εχει βγει η Kitkat? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Emotion UI 2.3? Με 2.0 δεν εχει βγει η Kitkat? Με 2.3 είχε βγει η beta.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GKako Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) Emotion UI 2.3? Με 2.0 δεν εχει βγει η Kitkat? Η κινέζικη Β506 κυκλοφόρησε με το Emotion UI 2.0 διότι δεν είχαν προλάβει να τελειοποιήσουν το 2.3 Οπότε η International έκδοση θα έρχεται με το 2.3 Ρίξε μια ματιά και εδώ http://huaweinews.com/2014/03/ascend-p6-b506-kitkat-firmware/ Σύγκριση - Διαφορές p6 με p7 http://translate.google.gr/translate?sl=de&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.huaweiblog.de%2Fnews%2Fhuawei-ascend-p7-vs-huawei-ascend-p6-vergleich%2F&edit-text= Edited April 30, 2014 by GKako Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts