Jump to content

Huawei Ascend P6

irovoudou
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μέσα με τέλη Μάη αναμένεται η κιτκατ σύμφωνα με πληροφορίες (XDA). Kαι θα είναι και ΟΤΑ για την B132...

εγω εχω την β125. θα παρει και εμενα την κιτκατ με ΟΤΑ?

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εγω εχω την β125. θα παρει και εμενα την κιτκατ με ΟΤΑ?

Λογικα οχι.Θα πρεπει πρωτα να αναβαθμισεις σε Β132....

Μετά από 3 εβδομάδες που το είχα στείλει για αντικατασταση εφόσον έκκαψα την ρομ το πήρα σήμερα μες την εγγύηση

Παιδια εχω κανει ροοτ στην κινεζικη εκδοση τις κιτ κατ...θελω να το παω πισω στην jelly bean τι πρεπει να κανω να βγαλω πρωτα το ροοτ??και γενικα τα βηματα για να το παω πισω ποια ειναι??...

Παιδια εχω κανει ροοτ στην κινεζικη εκδοση τις κιτ κατ...θελω να το παω πισω στην jelly bean τι πρεπει να κανω να βγαλω πρωτα το ροοτ??και γενικα τα βηματα για να το παω πισω ποια ειναι??...

Μετά από root επιστροφή δεν υπάρχει για την έκδοση βάζεις απλά αυτήν που θες

Μετά από root επιστροφή δεν υπάρχει για την έκδοση βάζεις απλά αυτήν που θες

δηλαδη τωρα τι κανω??υπαρχει καμια custom rom η πρεπει να βαλω παλι την jelly bean b125??

παιδια εχουμε προβλημα δωστε καμια βοηθεια...εβαλα την custom rom blueandroid και δν μου ανοιγει μενει στο μπουτ εκει π λεει huawei ascend...τι κανω??

To έχω γράψει λίγα posts πιο πάνω ( post 1233 ) το πως επαναφέρεις το τηλέφωνο όταν το μπρικάρεις και επίσης στο ίδιο post παραπέμπω και στο post της διαδικασίας downgrade. ( post 1187 ) Edited by ipred

To έχω γράψει λίγα posts πιο πάνω ( post 1233 ) το πως επαναφέρεις το τηλέφωνο όταν το μπρικάρεις και επίσης στο ίδιο post παραπέμπω και στο post της διαδικασίας downgrade. ( post 1187 )

το εκανα αυτο με την wipe data αλλα τζιφος και μετα αφισα μεσα την εξωτερικη μνημη πατησα τα τρια κουμπια φορτωσε κατι και μ ανοιξε το κινητο στην κιτ κατ αλλα δν μπορω να κανω downgrade παω στο local update παταω πανω και λεει the upgrade package is not detected.Confirm the upgrade package , and then perform the upgrade. τι κανω??

δηλαδη τωρα τι κανω??υπαρχει καμια custom rom η πρεπει να βαλω παλι την jelly bean b125??

Custom rom υπάρχουν αρκετά ναι

Αν μένει το τηλέφωνο σου όπως λες στην αρχή είναι καλό σημάδι γιατί με τα 3 κουμπιά έχεις τα περιθώρια να το στρώσεις. Εμένα την τελευταία μου έκαψε τα πάντα οπότε με εγγύηση πήγα στην αντικατασταση εσωτερικού

Custom rom υπάρχουν αρκετά ναι

Αν μένει το τηλέφωνο σου όπως λες στην αρχή είναι καλό σημάδι γιατί με τα 3 κουμπιά έχεις τα περιθώρια να το στρώσεις. Εμένα την τελευταία μου έκαψε τα πάντα οπότε με εγγύηση πήγα στην αντικατασταση εσωτερικού

αφισα μεσα την εξωτερικη μνημη πατησα τα τρια κουμπια φορτωσε κατι και μ ανοιξε το κινητο στην κιτ κατ αλλα δν μπορω να κανω downgrade παω στο local update παταω πανω και λεει the upgrade package is not detected.Confirm the upgrade package , and then perform the upgrade. τι κανω??

Kalodiakia, σε ποιο σημείο του οδηγού είσαι; Έχεις εγκαταστήσει το 1ο update.app που μετατρέπει το κινητό σε P6-U06 και τώρα θέλεις να εγκαταστήσεις το 2ο update.app της jellybean ?

Aν ναι τότε κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα :

1. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού.

2. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εξωτερική κάρτα, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 )

3. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 )

4. Πήγαινε πάλι στις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> ενημέρωση συστήματος -> τοπική ενημέρωση και θα το βρει το update.app

Σημείωση 1η: Μην κάνεις αντιγραφή επικόλληση τον φάκελο dload από το pc σου στο κινητό. Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά κάνε το όπως στο λέω. Δημιούργησε στο κινητό σου έναν κενό φάκελο dload στην εσωτερική μνήμη κι έναν στην εξωτερική και ρίξε μέσα το update.app.

Σημείωση 2η: Εννοείται πως έχεις σβήσει από το κινητό τον 1ο φάκελο dload με το 1ο update.app

Kalodiakia, σε ποιο σημείο του οδηγού είσαι; Έχεις εγκαταστήσει το 1ο update.app που μετατρέπει το κινητό σε P6-U06 και τώρα θέλεις να εγκαταστήσεις το 2ο update.app της jellybean ?

Aν ναι τότε κάνε ακριβώς τα παρακάτω βήματα :

1. Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού.

2. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εξωτερική κάρτα, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 )

3. Δημιούργησε ένα φάκελο στην εσωτερική μνήμη, δώσε του το όνομα dload και ρίξε μέσα του το update.app της rom ( πχ της B132 )

4. Πήγαινε πάλι στις ρυθμίσεις -> σχετικά με το τηλέφωνο -> ενημέρωση συστήματος -> τοπική ενημέρωση και θα το βρει το update.app

Σημείωση 1η: Μην κάνεις αντιγραφή επικόλληση τον φάκελο dload από το pc σου στο κινητό. Ξέρω ακούγεται κουφό αλλά κάνε το όπως στο λέω. Δημιούργησε στο κινητό σου έναν κενό φάκελο dload στην εσωτερική μνήμη κι έναν στην εξωτερική και ρίξε μέσα το update.app.

Σημείωση 2η: Εννοείται πως έχεις σβήσει από το κινητό τον 1ο φάκελο dload με το 1ο update.app

το εκανα ευχαριστω φιλοςς

Edited by kalodiakias

Sorry φίλε μου, δεν έχω ιδέα δυστυχώς για το τι πρέπει να κάνεις με τις μεθόδους που ακολούθησες. :/ Μακάρι κάποιος άλλος εδώ να μπορέσει να σου λύσει το θέμα.

Sorry φίλε μου, δεν έχω ιδέα δυστυχώς για το τι πρέπει να κάνεις με τις μεθόδους που ακολούθησες. :/ Μακάρι κάποιος άλλος εδώ να μπορέσει να σου λύσει το θέμα.

Χριστός Ανέστη σε όλους...

Αυτά τα βήματα που έγραψες χρειάζονται αλλά και σε εμένα δεν πέτυχε με την πρώτη φορά και μου πήρε αρκετή ώρα... Χρειάζεται επιμονή και υπομονή... Μια φορά να κάνεις αυτή την διαδικασία δεν θα θέλεις μετά να ξαναπειράξεις κινητό... :lol:

Άλλο ένα ανέκδοτο; Ποιός ξέρει....

http://huaweinews.com/2014/04/official-kitkat-ascend-p6/

Πάντως το πολύ καλο midranger της LG το L9 II πήρε σήμερα... Και η LG δεν ήταν και αυτή συνεπής με τα update αλλά δέιχνει ότι έχει αλλάζει τακτικτή. Σίγουρα βασισμένη στην επιτυχία του G2. Το ίδιο θα έπρεπε να έχει κάνει και η Huawei...

Huawei ascend P6,P7. Θα καταφέρει αυτή η σειρά να βγάλει ένα κινητό με δυνατή cpu-gpu και αξιόλογα benchmarks;

Σε αναμονή του Kirin 920 ειδάλλως ....

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=390524

Emotion UI 2.3? Με 2.0 δεν εχει βγει η Kitkat?

Η κινέζικη Β506 κυκλοφόρησε με το Emotion UI 2.0 διότι δεν είχαν προλάβει να τελειοποιήσουν το 2.3

Οπότε η International έκδοση θα έρχεται με το 2.3

Ρίξε μια ματιά και εδώ

http://huaweinews.com/2014/03/ascend-p6-b506-kitkat-firmware/

Σύγκριση - Διαφορές p6 με p7

http://translate.google.gr/translate?sl=de&tl=en&js=y&prev=_t&hl=el&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.huaweiblog.de%2Fnews%2Fhuawei-ascend-p7-vs-huawei-ascend-p6-vergleich%2F&edit-text=

Edited by GKako

• The title was changed to Huawei Ascend P6