Jump to content

10 χρόνια myphone.gr: Οι Super Heroes της ομάδας των Editors


vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αχχχ... 10 χρόνια myphone.gr.. πως περνά έτσι ο χρόνος αγαπητοί φίλοι μας; 10 ολόκληρα χρόνια κατά την διάρκεια των οποίων η ζωή όλων μας άλλαξε δραματικά και σε πολλά, πάρα πολλά επίπεδα. Για παράδειγμα: 2003 και αρχίζει ο δεύτερος πόλεμος του Κόλπου. 2003 και η Nokia κυκλοφορεί το Symbian στολίδι της 6600, ενώ η Sony Ericsson απαντά με το «θηριώδες» P900. Παράλληλα, το... «τρένο» του Εργοτέλη μόλις είχε ανέβει στην Β’ εθνική κατηγορία και... χμμμ τι άλλο; Α, ναι! Το αγαπημένο μας φόρουμ ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα. Από τότε πολλά έχουν συμβεί!

 

Κυβερνήσεις έπεσαν όπως θα μάθατε, οικονομίες διαλυθήκαν όπως θα βιώσατε (και βιώνουμε), ο... Εργοτέλης επέστρεψε στην πρώτη εθνική κατηγορία και το myphone.gr βρίσκεται εδώ ακούραστα να σας ενημερώνει και (γιατί όχι) να σας ψυχαγωγεί. Καθημερινά, τα τελευταία χρόνια προσφέρει αντικειμενική επαγγελματική ενημέρωση, έχοντας στο «οπλοστάσιο» του ερασιτέχνες δημοσιογράφους, που πολλές φόρες τα καταφέρνουν καλύτερα και από επαγγελματίες. Άτομα που κάνοντας το μεράκι τους, δημιούργησαν αυτό που έχουμε αγαπήσει όλοι!

 

Μια ομάδα, μια παρέα, σαν να λέμε οι… "Avengers" της τεχνολογικής ενημέρωσης στην Ελλάδα ένα πράγμα. Σήμερα λοιπόν, θα σας παρουσιάσω προσωπικά (με το δικό μου, γνωστό βραβευμένο στιλ) τους... μικρούς αυτούς υπερήρωες της ομάδας μας, μέσα από τα μάτια ενός απλού, ταπεινού Editor in Chief. Πάμε λοιπόν να τους δούμε έναν έναν (με τυχαία σειρά την οποία έχει προ-αποφασίσει ο Mythozz) :p :

 

Mythozz a.k.a. The Hulk

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15493/mythouozz.jpg

 

Ο big guy της παρέας. Έχει το στυλ "μπαλαρίνας" με την πυγμή ενός ελέφαντα. Όταν σηκώνει φωνή τρέμουν τα φυλλοκάρδια μας, αλλά ξέρουμε μέσα μας ότι μας αγαπά. Αρχηγός σε όλο του το μεγαλείο.

 

Special Force: Έχει την μοναδική ικανότητα να περάσει από την κατσάδα στον έπαινο χωρίς να προλάβεις να καταλάβεις τι έγινε. Μετά από το τέλος κάθε meeting πλανάται πάντα το ερώτημα «Τώρα μου είπε μπράβο η με εδίωξε;;»

 

Αδυναμία: Η διπλωματία: Ακόμα πιστεύει ότι η διπλωματία είναι το όνομα κοπέλας που τον είχε χυλοπιτώσει στο δημοτικό, και την αποφεύγει σαν ο διάολος το λιβάνι. Γι΄αυτο τον λόγο έχει τον από κάτω υπερήρωα.

 

vlachaquito a.k.a. Captain America

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15490/vlach.jpg

 

Ο απλός στρατιώτης που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κλήθηκε να ηγηθεί τον στρατό του myphone.gr. Μπορεί να διανύσει χαλαρά 2 χιλιόμετρα κολύμβησης, 30 ποδήλατου και 10 τρεξίματος και να έχει ακόμα την αντοχή να διορθώσει τρία κείμενα του nagata και να απορρίψει το νιοστό άρθρο του plankton69 για την Nokia.

 

Special Force: Η διπλωματία: Τους έχει όλους στην τσίτα, αλλά τον αγαπάνε όλοι (με αγαπάτε ρεμάλια ε;;Ε;;;). Αν ήταν διπλωμάτης των Η.Ε. αυτή την στιγμή το Ισραήλ με την Παλαιστίνη θα είχαν κοινό πρωτάθλημα ποδόσφαιρου, ο Mahmoud Ahmadinejad θα έκανε διακοπές στην Disneyland, ενώ η Samsung θα έφτιαχνε το Note 3 στην Β. Κορέα.

 

Αδυναμία: Αιώνιος χρήστης του φόρουμ, πλακώνεται συχνά στα διάφορα θέματα. Έχει τον impreza sti να τον συμμαζεύει. Α, και το τρουλάκη.

 

DJDB a.k.a. Superman

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15488/djdb-2.jpg

 

Η υπερφυσική του δύναμη τον βοηθά να αντιμετωπίζει έναν τεράστιο όγκο εργασίας σαν παιχνιδάκι. Μπορεί ταυτόχρονα να προτείνει 10 θέματα, να διορθώσει άλλα τόσα, να κάνει τρία review ΚΑΙ να απαντήσει μέσα στο φόρουμ σε όποιον του λέει ότι δεν είναι αντικειμενικός. Και όλα αυτά με το ένα χέρι, μια και το άλλο κρατάει νωχελικά το κομπολόι (true story).

 

Special Force: Η διαφωνία. Έχει την ικανότητα να διαφωνήσει με οτιδήποτε του πεις. Ο-Τ-Ι-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε. Όταν ξεκινά η πρόταση «και γιατί να μην…» τότε απλά τελειώνει ταυτόχρονα και το σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία.

 

Αδυναμία: Η ακαταμάχητη επιθυμία του να σε πείσει όταν διαφωνεί σε κάτι. Είναι ικανός να έρθει να σου ψιθυρίζει την ώρα που κοιμάσαι ότι τα Nexus είναι χάλια. Στο τέλος θα τα καταφέρει (η θα σε τυλίξουν με ζουρλομανδύα)

 

Doganos a.k.a. Batman

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15491/31085-412327223248-5258445-n.jpg

 

Κινείται στις σκιές. Ξεπηδάει εκεί που δεν το περιμένεις. Ταχτοποιεί όλες τις ατέλειες και επιστρέφει στις σκιές. Doganos nanananananananan Doganoss

 

Special Power: Η βροντερή φωνή του: Κάνει τους πάντες να στέκονται προσοχή. Δεν επιβάλλεται με αυτήν, αλλά αν χρειαστεί, μας βλέπω να κυκλοφοράμε με ακουστικά.

 

Αδυναμία: Αορατότητα: Αυτό το πράγμα με τις σκιές, μας κάνει κάθε φορά να ψαχνόμαστε να δούμε αν όντως έχει τακτοποίησει τα πάντα.

 

Nagata a.k.a. Flash

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15487/nagata.jpg

 

Η αλλιώς speedy Gonzalez. O Θανάσης Βέγγος της δημοσιογραφίας. Προτείνει, γράφει, ανεβάζει πριν ακόμα βγει η είδηση. Θα μπορούσε κάλλιστα να κρατήσει μόνος του το Εngadget. Σε μισή ώρα μπορεί να γράψει 10 άρθρα, να προτείνει άλλα τόσα και να συμμορφώσει και αυτούς που αλλάζουν θέμα στα σχόλια της κεντρικής σελίδας.

 

Special Power: Η ταχύτητα, τι άλλο. Αν συνεχίσει έτσι, οι υπόλοιποι editors θα φτάσουν στο σημείο να φτιάχνουν μόνοι τους τις ειδήσεις. Ο plankton69 να ξεχνά κινητά σε bar, ο saintpetrouil να ανεβάζει φωτογραφίες από το επόμενο Note 3 μέσα από το εργοστάσιο της Samsung και ο Unabomber να πηγαίνει σαν under-aged εργάτης στην Κίνα για να εξασφαλίσει ένα καπάκι από το iPhone 5S.

 

Αδυναμία: Το φεγγάρι. Κάποια φεγγάρια απλά δεν καταλαβαίνουμε τι γράφει. Αν δεν τον είχαμε δει και ακούσει, θα λέγαμε ότι (sexist mode on) ήταν γυναίκα και έχουν έρθει «εκείνες οι ημέρες» (sexist mode off)

 

plankton69 a.k.a. Jeanne d' Arc

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15485/557239-480970231915523-1979772228-n.jpg

 

ΌK, ξέρω, δεν είναι υπερήρωας. Όμως εμείς όλοι έτσι τον φανταζόμαστε. Να αγωνίζεται για την Nokia. Να έχει δει όραμα την Nokia πάλι πρώτη και να προσπαθεί να ξεσηκώσει το πλήθος για να ρίξει τον κακό δικτάτορα Elop. Στο τέλος, οι αντίπαλοι (χρήστες WP) θα τον πιάσουν όμηρο και θα τον κάψουν σε μια πυρά φτιαγμένη από Nokia E71.

 

Special Power: Η διάρκεια. Δεν ξέρει από διακοπές, έλλειψη κομπιούτερ, την γειτόνισσα που του κλείνει το wi-fi. Την δουλειά θα την κάνει ότι και να γίνει. Ο diesel κινητήρας του site!

 

Αδυναμία: Το Ε71. Πλέον έχει ξεφύγει η κατάσταση από απλό fan-ιλικι και έχει φτάσει στα όρια του άβολου. Θα φτάσουμε να έχουμε ενσωματωμένα κινητά στο αυτί μας, και ο Χρήστος θα κραδάνει ακόμα το E71. Dude, move on. Really!

 

Saintpetrouil a.k.a. Silver Surfer

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15484/1234.jpg

 

Τώρα θα μου πείτε γιατί Silver Surfer... Γιατί έχει τις δυνατότητες να είναι ο πιο δυνατός υπερήρωας από όλους, αλλά μερικές φορές πάει για… surf και ξεχνά να γυρίσει. Είναι όμως Άγιος, δεν του χαλάς χατίρι εύκολα.

 

Special Power: Το αυτί του: Φτάνει να ρίξεις μια φωνή (email, μήνυμα) και από εκεί που είναι εξαφανισμένος μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα θα εμφανιστεί από το πουθενά. Σπίρτο.

 

Αδυναμία: Το πρόγραμμα του. Όλο κάτι έχει να κάνει αυτό το παιδί, δεν το πετυχαίνεις πουθενά. Εκτός και αν εκμεταλλευτείς την special power.

 

Liberostelios a.k.a. prof. Xavier

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15481/383946-2826353133183-479944181-n.jpg

 

Από τα καινούργια μας μέλη, στοχεύει στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα. Στα δύσκολα θα βάλει το super μυαλό του να δουλέψει και θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους. Η χαρά του Chief.

 

Special Power: Τα νούμερα. Τα παίζει στα δαχτυλάκια του ενός χεριού (χωρίς κομπολόι, όχι σαν κάποιους άλλους). Όπου οικονομικά, πωλήσεις, ποσοστά, αναλύσεις, είναι το ψωμοτύρι του Στέλιου.

 

Αδυναμία: Τα νούμερα. Πόσα οικονομικά, πωλήσεις, ποσοστά, αναλύσεις να γράψουμε τον μήνα;; 5-10;;

 

Unabomber a.k.a. Robin

 

http://content.myphone.gr/photo/full/15482/015.jpg

 

Όχι, δεν είναι ο ψυχογιός του Batman. Είναι ο μαθητευόμενος super hero, το μέλλον του myphone.gr Από την πρώτη στιγμή ότι του λείπει σε χρόνια το έχει σε όρεξη. Υπό τις οδηγίες των super chiefs θα πάει μακριά.

 

Special Power: Η επιμονή. Μπροστά στον Flash και στην Ιωάννα δεν σκιάζεται. Επιμένει, ψάχνει, τρέχει μπας και περισσέψει τπτ από τα ιερά τέρατα της δημοσιογραφίας. Συνήθως τα καταφέρνει.

 

Αδυναμία: Η ηλικία. Και το καλοκαίρι. Και τα καλοκαιρινά σορτσάκια. Και εκείνα τα περίεργα ταξίδια στην Ουκρανία. Κύρο θα με πάρεις και εμένα στο επόμενο;;

Link to comment
Share on other sites

Μπράβο για την πολύ καλή δουλειά σε όλους σας και καλή υπομονή. Ξέρω ότι χρειάζεται ΠΟΛΥ, γιατί έχω κάνει mod σε αρκετά μεγάλα sites.

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Κατά την προσωπική μου άποψή καλό θα ήταν να γίνει και μια αναφορά στο unwired.gr από το οποίο προήλθε η εμπειρία και η ομάδα για να δημιουργηθεί το myphone.gr Πιστεύω ότι στη συνείδηση των παλιών αναγνωστών έχει έτσι καθιερωθεί καλώς ή κακώς :-) Αλήθεια ο MsK πού είναι; Edited by GiannisKr
Link to comment
Share on other sites

Η περιγραφή για τον plankton επική χαχαχαχαχα
Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once...
Link to comment
Share on other sites

εγώ θέλω να σας δω και με άσπρα μαλλιά (όσοι θα έχουν) :p οπότε απλά περιμένω την επόμενη δεκαετία :)
Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια και καλα κουραγια!μπραβο για την καλη δουλεια!

Ηλικιες δεν ειδα... ;)

δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω

:ninja:

αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας...

Link to comment
Share on other sites

εγώ θέλω να σας δω και με άσπρα μαλλιά (όσοι θα έχουν) :p οπότε απλά περιμένω την επόμενη δεκαετία :)

 

στην επόμενη δεκαετία θα βάλω φωτογραφία της τωρινής μου ηλικίας, οπότε πάλι δεν θα με δεις με άσπρα μαλλιά :lol: :p

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

 

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

 

Oneplus 5 - 128GB

Link to comment
Share on other sites

Πλανκτον, είμαστε μαζί σου στον αγώνα για την νοκια!
w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930
Link to comment
Share on other sites

καλο ειναι να γραφετε και τι ομαδα ειναι ο καθενας...για να εχει την αναλογη συμπαθεια η......οχι!
Link to comment
Share on other sites

Παρακολουθώ την πορεία πολλά χρόνια (ήδη από το παλιό unwired.gr) και θα ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σας και τον επαγγελματισμό σας στη διαχείριση ενός τόσο σύνθετου εργαλείου ενημέρωσης.

 

Συγχαρητήρια σε όλους και καλό κουράγιο για εντυπωσιακότερη συνέχεια!

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητηρια και καλα κουραγια!μπραβο για την καλη δουλεια!

Ηλικιες δεν ειδα... ;)

 

καλο ειναι να γραφετε και τι ομαδα ειναι ο καθενας...για να εχει την αναλογη συμπαθεια η......οχι!

 

19, άρρωστα Πανσερραϊκός, Nokia & Citroen fan (λες και δεν φαίνεται... :p), ακόμα στο Nokia E71 ''Editors tool'' και παρά πολλά ακόμα!!!

 

Να ετοιμάζω στρατό επίθεσης κατά του Elop;;;;; :p :p :p

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

19, άρρωστα Πανσερραϊκός, Nokia & Citroen fan (λες και δεν φαίνεται... :p), ακόμα στο Nokia E71 ''Editors tool'' και παρά πολλά ακόμα!!!

 

Να ετοιμάζω στρατό επίθεσης κατά του Elop;;;;; :p :p :p

 

θα μπορουσαμε να ποσταρουμε και δικες μας φωτο να ψηφιζουν τα κοριτσια του φορουμ μας και ετσι θα εβγαιναν και οι νικητες των διαγωνισμων!θα ειχα σαρωσει τα παντα!!! :lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

καλο ειναι να γραφετε και τι ομαδα ειναι ο καθενας...για να εχει την αναλογη συμπαθεια η......οχι!

 

πες μου ότι δεν κατάλαβες τι ομάδα είμαι :lol:

Link to comment
Share on other sites

19, άρρωστα Πανσερραϊκός, Nokia & Citroen fan (λες και δεν φαίνεται... :p), ακόμα στο Nokia E71 ''Editors tool'' και παρά πολλά ακόμα!!!

 

Να ετοιμάζω στρατό επίθεσης κατά του Elop;;;;; :p :p :p

 

plankton η citroen (psa) πάει χάλια σε πωλήσεις, το ίδιο και η Nokia. Δεν βλέπω καλά τον Πανσεραϊκό:lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

οντως. σε παρακαλω plankton, ασε τουλαχιστον τον εργοτελη στην πρωτη εθνικη μην τον γκαντεμιασεις και αυτον!!!!! και απο μενα οσα θεματα νοκια θες!!! :D
Link to comment
Share on other sites

plankton η citroen (psa) πάει χάλια σε πωλήσεις, το ίδιο και η Nokia. Δεν βλέπω καλά τον Πανσεραϊκό:lol::lol:

 

Η PSA, από την άνοδο του VAG Group πήγαινε χάλια. Η Nokia τα έκανε όπως τα έκανε. Ο Πανσερραϊκός πάλι, ελπίζει στις λύσεις από Ρωσία...

 

οντως. σε παρακαλω plankton, ασε τουλαχιστον τον εργοτελη στην πρωτη εθνικη μην τον γκαντεμιασεις και αυτον!!!!! και απο μενα οσα θεματα νοκια θες!!! :D

 

Θα πάρω κασκόλ, να το ξέρεις!!! :lol::lol::lol::lol:

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Link to comment
Share on other sites

Plankton και Νagata, για εμένα τα καλύτερα παιδιά :)

Ειδικά στο Χρήστο έχω αδυναμία :rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια! Κατά την προσωπική μου άποψή καλό θα ήταν να γίνει και μια αναφορά στο unwired.gr από το οποίο προήλθε η εμπειρία και η ομάδα για να δημιουργηθεί το myphone.gr Πιστεύω ότι στη συνείδηση των παλιών αναγνωστών έχει έτσι καθιερωθεί καλώς ή κακώς :-) Αλήθεια ο MsK πού είναι;

Επίσης συγχαρητήρια και απο εμένα!!

Πολύ σωστά η αρχή έγινε στο unwired, αλλά κάτι μάγοι, κάτι αβγομαντικές ιδιότητες, κατι άλλα ευτράπελα κτλ μας έστρεψαν μακριά απο εκεί...

Tέλος πάντων, χαίρομαι που όλα κύλησαν ομαλά και βρισκόμαστε εδώ να τα λέμε, να νταραβεριζόμαστε, να διαξιφίζουμε τεχν. αποψεις, και να περνάμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί παρεάκι.

 

---Happening ποτε θα κάνετε, έτσι ξεροσφύρι μόνο ποστ, θέλουμε φοντανάκι κέρασμα! :lol::rotfl:

 

Cheers MsK/GuyBrush, Cheers MyPhone Team!!

::LiNK RaMoNe

------------------

Hey, Ho!

Let's Go!

-------------------

:Xhttp://www.eff.org/br/brstrip.gif:X

Link to comment
Share on other sites

Επίσης συγχαρητήρια και απο εμένα!!

Πολύ σωστά η αρχή έγινε στο unwired, αλλά κάτι μάγοι, κάτι αβγομαντικές ιδιότητες, κατι άλλα ευτράπελα κτλ μας έστρεψαν μακριά απο εκεί...

Tέλος πάντων, χαίρομαι που όλα κύλησαν ομαλά και βρισκόμαστε εδώ να τα λέμε, να νταραβεριζόμαστε, να διαξιφίζουμε τεχν. αποψεις, και να περνάμε όμορφες στιγμές όλοι μαζί παρεάκι.

 

---Happening ποτε θα κάνετε, έτσι ξεροσφύρι μόνο ποστ, θέλουμε φοντανάκι κέρασμα! :lol::rotfl:

 

Cheers MsK/GuyBrush, Cheers MyPhone Team!!

 

χαχαχα τι μου θύμισες τώρα με τα μεντιουμ χαχαχαχ. Βρε μεσημεριατικά!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...