sevast99 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εχω τραβηξει καμμια 50αρια. Λοιπον παρατηρησα οτι δεν το κανει παντα,δοκιμασε το εξης. Με ζουμ φουλ στο 10, εστιασε ενα αντικειμενο απο το μισο μετρο,και απο το ιδιο σημειο τραβα και με auto. (βεβαια τωρα μου πεις απο το μισο μετρο θα χρειαστω φουλ ζουμ? αλλα καντο ετσι για να τεσταρουμε) Εκει το εντοπιζω,σαν να το μπουκωνεις ενα πραγμα. Σε μακρινες κτλ δεν το κανει ομως. Δοκιμασε καμμια 10αρια γιατι δεν το κανει κ παντα. Μηπως ψαχνουμε ψυλο στα αχυρα?? Απο μπαταρία πως παει?? εμενα οχι χωρις πολυ χρήση, με συδεδεμανο wifi αντε και καμια εγκατασταση εφαρμογη,βγαζει δεν βγαζει την μερα, καθε βραδυ φορτιζμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Μηπως ψαχνουμε ψυλο στα αχυρα?? Απο μπαταρία πως παει?? εμενα οχι χωρις πολυ χρήση, με συδεδεμανο wifi αντε και καμια εγκατασταση εφαρμογη,βγαζει δεν βγαζει την μερα, καθε βραδυ φορτιζμα. Κοιτα αναλογα, μου εχει κρατησει και 2 μερες,αλλα με χρηση ενα 20λεπτο ομιλια, καμμια 5αρια μηνυματα,λιγο σερφαρισμα μερικα λεπτα μην φανταστεις, και μερικες φωτο. Στην ουσια μηδεν χρηση δλδ. Σημερα αντιθετως πχ στις 5 το φορτισα φουλ,ασχοληθηκα με φωτογραφια ενα μισαωρο,και μπηκα ιντερνετ και κοντευω 70%. Και φαντασου δεν εχω μιλησει,μονο 2 μηνυματα. Παντος και εγω το φορτιζω καθε μερα,εκει στο 30% οταν παει του κανω μια φουλ φορτιση. Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Κοιτα αναλογα, μου εχει κρατησει και 2 μερες,αλλα με χρηση ενα 20λεπτο ομιλια, καμμια 5αρια μηνυματα,λιγο σερφαρισμα μερικα λεπτα μην φανταστεις, και μερικες φωτο. Στην ουσια μηδεν χρηση δλδ. Σημερα αντιθετως πχ στις 5 το φορτισα φουλ,ασχοληθηκα με φωτογραφια ενα μισαωρο,και μπηκα ιντερνετ και κοντευω 70%. Και φαντασου δεν εχω μιλησει,μονο 2 μηνυματα. Παντος και εγω το φορτιζω καθε μερα,εκει στο 30% οταν παει του κανω μια φουλ φορτιση. Και Εγω ακριβως το ιδιο 30% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Από κάρτες μνήμης 64GB τι έχετε να προτείνετε; Πήρα μία από το ebay class 10, αλλά μου κάνει διακοπές. Μία την αναγνωρίζει μία τη χάνει. Edited January 15, 2014 by parisal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εχω τραβηξει καμμια 50αρια. Λοιπον παρατηρησα οτι δεν το κανει παντα,δοκιμασε το εξης. Με ζουμ φουλ στο 10, εστιασε ενα αντικειμενο απο το μισο μετρο,και απο το ιδιο σημειο τραβα και με auto. (βεβαια τωρα μου πεις απο το μισο μετρο θα χρειαστω φουλ ζουμ? αλλα καντο ετσι για να τεσταρουμε) Εκει το εντοπιζω,σαν να το μπουκωνεις ενα πραγμα. Σε μακρινες κτλ δεν το κανει ομως. Δοκιμασε καμμια 10αρια γιατι δεν το κανει κ παντα. Ναι ετσι που λες το κανει και σε μενα,αλλα το θεωρω φυσιολογικο μιας και το κοντινο ποσο πιο κοντα να στο φερει με το οπτικο χωρις να θολωσει??Για σκεψου το λιγο.Ακομα και με μια dslr που εχω το εκανα το ιδιο πειραμα και κανει τα ιδια,οποτε dont worry.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πολυ σωστο! απλα το ανεφερα ετσι να μου φυγει η απορια! Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Πολυ σωστο! απλα το ανεφερα ετσι να μου φυγει η απορια! Ναι,μα κι εγω γι αυτο εκανα το πειραμα με την ψηφιακη για να δω αν παιζει τιποτα με το κινητο,αλλα τελικα φαινεται το οπτικο ζουμ δεν δουλευει οταν εστιαζει ηδη κοντα.... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 το πηρα και εγω χτες, απο πλευρας φωτογραφιων αλλά και βίντεο αρκετά καλό αλλα θελει και λιγο ψαξομο. μνημη πηρα μια κινγστον 16 glass 4 προς το παρών δεν εχω προβλημα. Το ερωτημα ειναι (επειδή μεχρι προχτες είχα το c905) αν βάλατε κάποια αξιολογη εφαρμογή 1) μια που να μειώνει το μεγεθος των φωτο (αυτες που στελω για facebook και δεν θελω να εχουν μεγαλο μεγεθος) 2) εσοδα εξοδα 3) φακό (διαβασα παραπανω για το flashlight) 4) φυσικά αν εχετε να προτεινετε κατι δεκτον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) http://www.trait-tech.com/product/T-Battery-2058__3-7v-3030mah-high-capacity-replacement-rechargeable-gold-li-ion-polymer-battery-for-samsung-galaxy-s4-zoom-c1010.html Στις ποσες φορτισεις λετε να επελθει το μοιραιο? Η πλακα ειναι πως λεει 3030mah και στη περιγραφη κατω 2680 . Ειμαι σιγουρος πως ειναι κατω απο 1500.. Edited January 15, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 http://www.allaboutsymbian.com/features/item/17932_Crossover_smartphones_Nokia_80.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Αυτος εχει βγαλει ηδη το πορισμα πριν καν τραβηξει τις συγκριτικες φωτογραφιες. Μονο το πως αποκαλει το zoom στην αρχη,φθανει για να καταλαβεις. Εμενα παντος του zoom μ αρεσουν πολυ περισσοτερο,τα ματια μου αυτο βλεπουν, πχ με τις ντοματες οι αλλες οι κατακοκκινες ειναι εντελως ψευτικο - υπερβολικο,σαν ζωγραφια,δεν διακρινεται καμμια λεπτομερια πανω τους αν το παρατηρησεις. Edited January 15, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sevast99 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Μην μασάτε απο τέτοια μονοι σας τις συγκρίσεις, οι περισσότεροι (οχι ολοι, στα συγκριτικά ειναι υπερ του ενος, η του άλλου κινητού ,η απο εμπάθεια, η τα παίρνουν για να προμοταρουν εταιρειες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αυτος εχει βγαλει ηδη το πορισμα πριν καν τραβηξει τις συγκριτικες φωτογραφιες. Μονο το πως αποκαλει το zoom στην αρχη,φθανει για να καταλαβεις. Εμενα παντος του zoom μ αρεσουν πολυ περισσοτερο,τα ματια μου αυτο βλεπουν, πχ με τις ντοματες οι αλλες οι κατακοκκινες ειναι εντελως ψευτικο - υπερβολικο,σαν ζωγραφια,δεν διακρινεται καμμια λεπτομερια πανω τους αν το παρατηρησεις. Αν διαβάσεις το part 3 τελικά βγάζει το zoom καλυτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Αυτος εχει βγαλει ηδη το πορισμα πριν καν τραβηξει τις συγκριτικες φωτογραφιες. Μονο το πως αποκαλει το zoom στην αρχη,φθανει για να καταλαβεις. Εμενα παντος του zoom μ αρεσουν πολυ περισσοτερο,τα ματια μου αυτο βλεπουν, πχ με τις ντοματες οι αλλες οι κατακοκκινες ειναι εντελως ψευτικο - υπερβολικο,σαν ζωγραφια,δεν διακρινεται καμμια λεπτομερια πανω τους αν το παρατηρησεις. Εμμ.. Μάλλον δεν διαβάσεις την τελική του βαθμολογία. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εμμ.. Μάλλον δεν διαβάσεις την τελική του βαθμολογία. To διαβασα πιο προσεκτικα τωρα...πριν λιγο στο ποδι :) Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγώ είμαι αισίως στην δεύτερη συσκευή. Το πρώτο είχε μια γραντζουνιά στο πλάι και το άλλαξα. Το δεύτερο έχει ένα μικρό βαθούλωμα στο bezel στην πανω δεξιά γωνία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 To διαβασα πιο προσεκτικα τωρα...πριν λιγο στο ποδι :) Ποιο βγάζει ,έστω και για μία τρίχα, καλύτερο; ;) Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsambiko11 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 2 φωτος στο αυτοματο, η μια με φουλ ζουμ οπου φαινεται ο βραχος καθαρότατα https://www.dropbox.com/sc/silperqy9tzvsw9/nwQNnRsmBu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Ειναι πανεμορφη ,οπως και το τοπιο! Πραγματικα εχω ενθουσιαστει κ εγω στο συγκεκριμενο κομματι,ενταξει μπορει σαν κινητο να ειναι λιγο αβολο,αλλα το συνηθιζεις. Μου εχει κανει πολυ εντυπωση το ζουμ του,το οποιο αν οι συνθηκες του φωτος ειναι και καταλληλες σαφως,βλεπεις την φωτο να εχει ακομη περιθωρια αναλυσης ψηφιακης πλεον,χωρις πιξελιασμα,οχι πολυ 2-3 ζουμ,αλλα ειναι σημαντικο,επειτα απο το 10αρι του οπτικου!!! Παραθετω κ εγω δυο φωτο με ζουμ το εκκλησακι (αυτοματη ληψη) https://db.tt/bEjDZdOe https://db.tt/BaCs0uUk Edited January 16, 2014 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ειναι πανεμορφη ,οπως και το τοπιο! Πραγματικα εχω ενθουσιαστει κ εγω στο συγκεκριμενο κομματι,ενταξει μπορει σαν κινητο να ειναι λιγο αβολο,αλλα το συνηθιζεις. Μου εχει κανει πολυ εντυπωση το ζουμ του,το οποιο αν οι συνθηκες του φωτος ειναι και καταλληλες σαφως,βλεπεις την φωτο να εχει ακομη περιθωρια αναλυσης ψηφιακης πλεον,χωρις πιξελιασμα,οχι πολυ 2-3 ζουμ,αλλα ειναι σημαντικο,επειτα απο το 10αρι του οπτικου!!! Παραθετω κ εγω δυο φωτο με ζουμ το εκκλησακι (αυτοματη ληψη) https://db.tt/bEjDZdOe https://db.tt/BaCs0uUk :blink: Πολυ ωραιες φωτο,ειδικα αυτη με το φουλ ζουμ στο εκκλησακι... Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Εγώ είμαι αισίως στην δεύτερη συσκευή. Το πρώτο είχε μια γραντζουνιά στο πλάι και το άλλαξα. Το δεύτερο έχει ένα μικρό βαθούλωμα στο bezel στην πανω δεξιά γωνία... Το τρίτο φαίνεται οκ επιτέλους οπότε όλα καλά! Άντε να δουμε τι ψάρια πιάνει η φωτογραφική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parisal Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μην ξεχνάτε ότι έχει και πανσέληνο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thetoday7 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Πάντως νέκρα στο xda για την συσκευή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 :!:Ενημέρωση Το θέμα δεν αφορά VS συσκευών αλλά αποκλειστικά το Galaxy S4 Zoom. Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για σύγκριση φωτογραφιών από κινητά. Παρόλα αυτά ήμασταν ελαστικοί αφήνοντας τη συζήτηση να εξελιχθεί αλλά από τη στιγμή που καταφέρατε να ξεκινήσετε διαμάχες τα μηνύματα φεύγουν όλα ως Off Topic και θα παρακαλέσω να συνεχίσετε μόνο επί του θέματος. Ευχαριστώ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. January 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2014 Πάντως νέκρα στο xda για την συσκευή.... Καλα γενικα αυτα τα site βαζουν μονο οτι τους αρεσει και οχι με βαση το οτι υπαρχει και μια αλλη προταση μιας εταιριας ? Δλδ πρεπει ενα κινητο για να αξιολογηθει,να το εχει ολη η κοινωνια κ να το βλεπεις οπου πας? Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts