Jump to content

Galaxy S4 Zoom

Sol_Ballads
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω τραβηξει καμμια 50αρια. Λοιπον παρατηρησα οτι δεν το κανει παντα,δοκιμασε το εξης. Με ζουμ φουλ στο 10, εστιασε ενα αντικειμενο απο το μισο μετρο,και απο το ιδιο σημειο τραβα και με auto. (βεβαια τωρα μου πεις απο το μισο μετρο θα χρειαστω φουλ ζουμ? αλλα καντο ετσι για να τεσταρουμε) Εκει το εντοπιζω,σαν να το μπουκωνεις ενα πραγμα. Σε μακρινες κτλ δεν το κανει ομως. Δοκιμασε καμμια 10αρια γιατι δεν το κανει κ παντα.

Μηπως ψαχνουμε ψυλο στα αχυρα?? Απο μπαταρία πως παει?? εμενα οχι χωρις πολυ χρήση, με συδεδεμανο wifi αντε και καμια εγκατασταση εφαρμογη,βγαζει δεν βγαζει την μερα, καθε βραδυ φορτιζμα.

• Απαντήσεις 616
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μηπως ψαχνουμε ψυλο στα αχυρα?? Απο μπαταρία πως παει?? εμενα οχι χωρις πολυ χρήση, με συδεδεμανο wifi αντε και καμια εγκατασταση εφαρμογη,βγαζει δεν βγαζει την μερα, καθε βραδυ φορτιζμα.

Κοιτα αναλογα, μου εχει κρατησει και 2 μερες,αλλα με χρηση ενα 20λεπτο ομιλια, καμμια 5αρια μηνυματα,λιγο σερφαρισμα μερικα λεπτα μην φανταστεις, και μερικες φωτο. Στην ουσια μηδεν χρηση δλδ. Σημερα αντιθετως πχ στις 5 το φορτισα φουλ,ασχοληθηκα με φωτογραφια ενα μισαωρο,και μπηκα ιντερνετ και κοντευω 70%. Και φαντασου δεν εχω μιλησει,μονο 2 μηνυματα. Παντος και εγω το φορτιζω καθε μερα,εκει στο 30% οταν παει του κανω μια φουλ φορτιση.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Κοιτα αναλογα, μου εχει κρατησει και 2 μερες,αλλα με χρηση ενα 20λεπτο ομιλια, καμμια 5αρια μηνυματα,λιγο σερφαρισμα μερικα λεπτα μην φανταστεις, και μερικες φωτο. Στην ουσια μηδεν χρηση δλδ. Σημερα αντιθετως πχ στις 5 το φορτισα φουλ,ασχοληθηκα με φωτογραφια ενα μισαωρο,και μπηκα ιντερνετ και κοντευω 70%. Και φαντασου δεν εχω μιλησει,μονο 2 μηνυματα. Παντος και εγω το φορτιζω καθε μερα,εκει στο 30% οταν παει του κανω μια φουλ φορτιση.

Και Εγω ακριβως το ιδιο 30%

Από κάρτες μνήμης 64GB τι έχετε να προτείνετε;

Πήρα μία από το ebay class 10, αλλά μου κάνει διακοπές.

Μία την αναγνωρίζει μία τη χάνει.

Edited by parisal

Εχω τραβηξει καμμια 50αρια. Λοιπον παρατηρησα οτι δεν το κανει παντα,δοκιμασε το εξης. Με ζουμ φουλ στο 10, εστιασε ενα αντικειμενο απο το μισο μετρο,και απο το ιδιο σημειο τραβα και με auto. (βεβαια τωρα μου πεις απο το μισο μετρο θα χρειαστω φουλ ζουμ? αλλα καντο ετσι για να τεσταρουμε) Εκει το εντοπιζω,σαν να το μπουκωνεις ενα πραγμα. Σε μακρινες κτλ δεν το κανει ομως. Δοκιμασε καμμια 10αρια γιατι δεν το κανει κ παντα.

Ναι ετσι που λες το κανει και σε μενα,αλλα το θεωρω φυσιολογικο μιας και το κοντινο ποσο πιο κοντα να στο φερει με το οπτικο χωρις να θολωσει??Για σκεψου το λιγο.Ακομα και με μια dslr που εχω το εκανα το ιδιο πειραμα και κανει τα ιδια,οποτε dont worry....

Poco X3 nfc 6/128

Πολυ σωστο! απλα το ανεφερα ετσι να μου φυγει η απορια!

Ναι,μα κι εγω γι αυτο εκανα το πειραμα με την ψηφιακη για να δω αν παιζει τιποτα με το κινητο,αλλα τελικα φαινεται το οπτικο ζουμ δεν δουλευει οταν εστιαζει ηδη κοντα....

Poco X3 nfc 6/128

το πηρα και εγω χτες, απο πλευρας φωτογραφιων αλλά και βίντεο αρκετά καλό αλλα θελει και λιγο ψαξομο.

μνημη πηρα μια κινγστον 16 glass 4 προς το παρών δεν εχω προβλημα.

Το ερωτημα ειναι (επειδή μεχρι προχτες είχα το c905) αν βάλατε κάποια αξιολογη εφαρμογή

1) μια που να μειώνει το μεγεθος των φωτο (αυτες που στελω για facebook και δεν θελω να εχουν μεγαλο μεγεθος)

2) εσοδα εξοδα

3) φακό (διαβασα παραπανω για το flashlight)

4) φυσικά αν εχετε να προτεινετε κατι δεκτον

http://www.trait-tech.com/product/T-Battery-2058__3-7v-3030mah-high-capacity-replacement-rechargeable-gold-li-ion-polymer-battery-for-samsung-galaxy-s4-zoom-c1010.html

Στις ποσες φορτισεις λετε να επελθει το μοιραιο? Η πλακα ειναι πως λεει 3030mah και στη περιγραφη κατω 2680 . Ειμαι σιγουρος πως ειναι κατω απο 1500..

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Αυτος εχει βγαλει ηδη το πορισμα πριν καν τραβηξει τις συγκριτικες φωτογραφιες. Μονο το πως αποκαλει το zoom στην αρχη,φθανει για να καταλαβεις. Εμενα παντος του zoom μ αρεσουν πολυ περισσοτερο,τα ματια μου αυτο βλεπουν, πχ με τις ντοματες οι αλλες οι κατακοκκινες ειναι εντελως ψευτικο - υπερβολικο,σαν ζωγραφια,δεν διακρινεται καμμια λεπτομερια πανω τους αν το παρατηρησεις. Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Μην μασάτε απο τέτοια μονοι σας τις συγκρίσεις, οι περισσότεροι (οχι ολοι, στα συγκριτικά ειναι υπερ του ενος, η του άλλου κινητού ,η απο εμπάθεια, η τα παίρνουν για να προμοταρουν εταιρειες)

Αυτος εχει βγαλει ηδη το πορισμα πριν καν τραβηξει τις συγκριτικες φωτογραφιες. Μονο το πως αποκαλει το zoom στην αρχη,φθανει για να καταλαβεις. Εμενα παντος του zoom μ αρεσουν πολυ περισσοτερο,τα ματια μου αυτο βλεπουν, πχ με τις ντοματες οι αλλες οι κατακοκκινες ειναι εντελως ψευτικο - υπερβολικο,σαν ζωγραφια,δεν διακρινεται καμμια λεπτομερια πανω τους αν το παρατηρησεις.

Αν διαβάσεις το part 3 τελικά βγάζει το zoom καλυτερο.

Αυτος εχει βγαλει ηδη το πορισμα πριν καν τραβηξει τις συγκριτικες φωτογραφιες. Μονο το πως αποκαλει το zoom στην αρχη,φθανει για να καταλαβεις. Εμενα παντος του zoom μ αρεσουν πολυ περισσοτερο,τα ματια μου αυτο βλεπουν, πχ με τις ντοματες οι αλλες οι κατακοκκινες ειναι εντελως ψευτικο - υπερβολικο,σαν ζωγραφια,δεν διακρινεται καμμια λεπτομερια πανω τους αν το παρατηρησεις.

Εμμ.. Μάλλον δεν διαβάσεις την τελική του βαθμολογία.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εμμ.. Μάλλον δεν διαβάσεις την τελική του βαθμολογία.

To διαβασα πιο προσεκτικα τωρα...πριν λιγο στο ποδι :)

galaxy Κ zoom - white

Εγώ είμαι αισίως στην δεύτερη συσκευή. Το πρώτο είχε μια γραντζουνιά στο πλάι και το άλλαξα. Το δεύτερο έχει ένα μικρό βαθούλωμα στο bezel στην πανω δεξιά γωνία...

To διαβασα πιο προσεκτικα τωρα...πριν λιγο στο ποδι :)

Ποιο βγάζει ,έστω και για μία τρίχα, καλύτερο;

;)

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

2 φωτος στο αυτοματο, η μια με φουλ ζουμ οπου φαινεται ο βραχος καθαρότατα

https://www.dropbox.com/sc/silperqy9tzvsw9/nwQNnRsmBu

Ειναι πανεμορφη ,οπως και το τοπιο! Πραγματικα εχω ενθουσιαστει κ εγω στο συγκεκριμενο κομματι,ενταξει μπορει σαν κινητο να ειναι λιγο αβολο,αλλα το συνηθιζεις. Μου εχει κανει πολυ εντυπωση το ζουμ του,το οποιο αν οι συνθηκες του φωτος ειναι και καταλληλες σαφως,βλεπεις την φωτο να εχει ακομη περιθωρια αναλυσης ψηφιακης πλεον,χωρις πιξελιασμα,οχι πολυ 2-3 ζουμ,αλλα ειναι σημαντικο,επειτα απο το 10αρι του οπτικου!!!

Παραθετω κ εγω δυο φωτο με ζουμ το εκκλησακι (αυτοματη ληψη)

https://db.tt/bEjDZdOe https://db.tt/BaCs0uUk

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Ειναι πανεμορφη ,οπως και το τοπιο! Πραγματικα εχω ενθουσιαστει κ εγω στο συγκεκριμενο κομματι,ενταξει μπορει σαν κινητο να ειναι λιγο αβολο,αλλα το συνηθιζεις. Μου εχει κανει πολυ εντυπωση το ζουμ του,το οποιο αν οι συνθηκες του φωτος ειναι και καταλληλες σαφως,βλεπεις την φωτο να εχει ακομη περιθωρια αναλυσης ψηφιακης πλεον,χωρις πιξελιασμα,οχι πολυ 2-3 ζουμ,αλλα ειναι σημαντικο,επειτα απο το 10αρι του οπτικου!!!

Παραθετω κ εγω δυο φωτο με ζουμ το εκκλησακι (αυτοματη ληψη)

https://db.tt/bEjDZdOe https://db.tt/BaCs0uUk

:blink: Πολυ ωραιες φωτο,ειδικα αυτη με το φουλ ζουμ στο εκκλησακι...

Poco X3 nfc 6/128

Εγώ είμαι αισίως στην δεύτερη συσκευή. Το πρώτο είχε μια γραντζουνιά στο πλάι και το άλλαξα. Το δεύτερο έχει ένα μικρό βαθούλωμα στο bezel στην πανω δεξιά γωνία...

Το τρίτο φαίνεται οκ επιτέλους οπότε όλα καλά! Άντε να δουμε τι ψάρια πιάνει η φωτογραφική

:!:Ενημέρωση

Το θέμα δεν αφορά VS συσκευών αλλά αποκλειστικά το Galaxy S4 Zoom. Υπάρχει συγκεκριμένο θέμα για σύγκριση φωτογραφιών από κινητά.

Παρόλα αυτά ήμασταν ελαστικοί αφήνοντας τη συζήτηση να εξελιχθεί αλλά από τη στιγμή που καταφέρατε να ξεκινήσετε διαμάχες τα μηνύματα φεύγουν όλα ως Off Topic και θα παρακαλέσω να συνεχίσετε μόνο επί του θέματος.

Ευχαριστώ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Πάντως νέκρα στο xda για την συσκευή....

Καλα γενικα αυτα τα site βαζουν μονο οτι τους αρεσει και οχι με βαση το οτι υπαρχει και μια αλλη προταση μιας εταιριας ? Δλδ πρεπει ενα κινητο για να αξιολογηθει,να το εχει ολη η κοινωνια κ να το βλεπεις οπου πας?

galaxy Κ zoom - white

• The title was changed to Galaxy S4 Zoom