Jump to content

Galaxy S4 Zoom

Sol_Ballads
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Mην μου πεις! εγω πηρα πριν απο ενα μηνα (απο Αραβια προελευση) το zoom απο εναν κυριο εδω Ελλαδα! 220 ευρω! εχει γουστο να ειχες κουβεντιασει με τον ιδιο! χαχα!

Απο insomnia?

• Απαντήσεις 616
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι,χρυση ευκαιρια το ειδα,μια μερα αγγελια ηταν βασικα,και το πηρα το ιδιο βραδυ,αλλα δεν ξερω αν το ειχε βαλει κ αλλου.

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

Ο Φωτοδεσμος θα φερει τη Δευτερα λιγα κομματια.

Οποιος θελει πρεπει να κανει παραγγελια γιατι θα εξαντληθουν προφανως σε αυτη την τιμη.

Η συσκευη παντως αξιζει, την βρισκω εξαιρετικη, ειδικα γι αυτους που θελουν ΚΑΙ καλη φωτογραφικη παντα μαζι, οπως κι εγω.

Να σημειωσω το τρομερα χαμηλο sar (0,14) που θεωρω οτι μετραει ετσι που χρησιμοποιουμε τα κινητα πια...

Edited by keras
HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα...

μονο 0.14 sar???!! παρα πολυ καλο! η αληθεια ειναι οτι εψαχνα να βρω την τιμη αλλα δεν υπηρχε πουθενα,ουτε στα επισημα στοιχεια.

galaxy Κ zoom - white

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_zoom-5447.php

Εδω θα το δεις, αν και διαφωνω εντελως για το "θαψιμο" που γινεται στη συσκευη με τη βαθμολογια, δεν ανταποκρινεται σε καμια περιπτωση στην πραγματικοτητα..

Καλως σας βρηκα και επισημως κατοχος του zoom απο σημερα!Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες εως αριστες θα ελεγα,απιστευτη ποιοτητα κατασκευης πολυ στιβαρο,καμερα που φυσαει σε ολες τις συνθηκες και απουσια led ειδοποιησεων:lol:...Η κανω λαθος?:rolleyes:
Poco X3 nfc 6/128

http://m.gsmarena.com/samsung_galaxy_s4_zoom-5447.php

Εδω θα το δεις, αν και διαφωνω εντελως για το "θαψιμο" που γινεται στη συσκευη με τη βαθμολογια, δεν ανταποκρινεται σε καμια περιπτωση στην πραγματικοτητα..

Δεν θα σχολιασω την εμφανιση που σιγουρα ειναι κατι υποκειμενικο αλλα και το ποσο δημοφιλη ειναι σαν κινητο (σιγουρα δεν ειναι αν κρινω και απο το foroum εδω που ασχολουμαστε 3 ατομα) αλλα σε θεμα επιδοσεων κτλ δεν μπορω να καταλαβω τα 4αρια που εχει. Ουτε κολλαει, ιντερνετ φυσεκι και ας ειναι 2πυρηνο, wi-fi καμπανα,σημα το ιδιο,αμεση αποκριση οθονης, τα προγραμματα τρεχουν ρολοι ολα,δλδ γιατι το s4 να εχει πχ απο τον ιδιο αξιολογητη 9 και 10 και αυτο 4.5? ειναι για γελια καποιοι. Ειναι σαν ενα αρθρο που υπαρχει εδω,οταν παρουσιαστηκε το κινητο,και αν διαβασετε ολοι γραφουν οτι ειναι μαπα,χαλια καμερα,δεν αξιζει μια κτλ. Και το κινητο ειχε αναγγελθει ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ πριν.....δλδ δεν το ειχαν αγγιξει καν..ειναι να γελας..μαλιστα εχω κανει και σχολιο,το τελευταιο ειναι,αν μπειτε θα το δειτε. Ειναι στα my news - συσκευες - και λεει στην 2η σελιδα καπου για τον ερχομο του zoom.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Καλως σας βρηκα και επισημως κατοχος του zoom απο σημερα!Πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες εως αριστες θα ελεγα,απιστευτη ποιοτητα κατασκευης πολυ στιβαρο,καμερα που φυσαει σε ολες τις συνθηκες και απουσια led ειδοποιησεων:lol:...Η κανω λαθος?:rolleyes:

Να το χαρεις φιλε μου! Και να τραβας παντα ευτυχισμενες στιγμες! Νομιζω ειμαστε λιγοι αλλα ποιοτικοι κατοχοι αυτου του κινητου! μαυρο ή λευκο?? και τα 2 βεβαια σκιζουν!

galaxy Κ zoom - white

Να το χαρεις φιλε μου! Και να τραβας παντα ευτυχισμενες στιγμες! Νομιζω ειμαστε λιγοι αλλα ποιοτικοι κατοχοι αυτου του κινητου! μαυρο ή λευκο?? και τα 2 βεβαια σκιζουν!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σου.Σε ασπρο το πηρα που νομιζω οτι ειναι πιο ομορφο...Παντως ολοι ψαρωνουν με τον τεραστιο φακο πισω,μου λενε ποσα mp ειναι 50??:lol:Παντως σοβαρα τωρα,το 10χ οπτικο ζουμ ειναι ολα τα λεφτα...Πολυ κουλ χαρακτηριστικο οτι μπορεις να το χεριστεις με την περιστροφη του δακτυλιδιου πανω στο φακο..

Edited by nikaki71
Poco X3 nfc 6/128

Εγω παντως χρησιμοποιωντας το zoom αφου βεβαια ειχα πριν το s4, καταλαβα οτι οσον αφορα την αποδοση των συσκευων τον βασικοτερο ρολο παιζει η ram και οχι η διαφορα τετραπυρινου ή διπυρινου επεξεργαστη.

Το zoom οπως αναφερει και ο φιλος ανωτερω με 1,5 ραμ δεν κολλαει πουθενα και ειναι και γρηγορο, και ο διπυρινος επεξεργαστης φτανει μια χαρα.

Δεν βλεπω τον λογο υπαρξης, ουτε σε τι θα μπορουσε να βοηθησει εναα τετραπυρινος, εκτος απο μια ελαχιστη διαφορα ταχυτητας που ισως να την ηθελαν πολυ απαιτητικοι χρηστες;; Οι οποιοι δεν ξερω βεβαια αν οντως θα ζητουσαν τη διαφορα ή θα ηταν παρασυρμενοι απο τα φωτα των τεχνολογικων εξελιξεων που ολους μας θαμπωνουν λιγο πολυ, αλλα μην τρελαθουμε κι ολας...

κ εγω ασπρο το πηρα,ειναι το μονο κινητο που μου αρεσει ασπρο παρα μαυρο! απο θηκη κτλ πως το εχεις? εμενα μεχρι στιγμης δεν με εχει βολεψει καμμια τοσο,αν και παρηγγειλα απο ιντερνετ δικια του,μια παρα πολυ ομορφη

αλλα το παχαινει αρκετα, για μεταφορες ομως κτλ καπου που θες να το προστατεψεις ειναι οτι πρεπει. Του εχω παρει μια βαση αυτοκινητου για το gps που στην συστηνω γιατι ειναι ισως η μοναδικη που του ταιριαζει (σαν μανταλακι φαντασου) και μια βαση απο καουτσουκ σαν αυτο που βαζεις το mouse πανω, και ειναι αντιολησθητικο και ετσι δεν κουνιεται στην οδηγηση και με βολευει καλυτερα απο το να βγαζω και να βαζω θηκες οδηγωντας.

Εγω παντως χρησιμοποιωντας το zoom αφου βεβαια ειχα πριν το s4, καταλαβα οτι οσον αφορα την αποδοση των συσκευων τον βασικοτερο ρολο παιζει η ram και οχι η διαφορα τετραπυρινου ή διπυρινου επεξεργαστη.

Το zoom οπως αναφερει και ο φιλος ανωτερω με 1,5 ραμ δεν κολλαει πουθενα και ειναι και γρηγορο, και ο διπυρινος επεξεργαστης φτανει μια χαρα.

Δεν βλεπω τον λογο υπαρξης, ουτε σε τι θα μπορουσε να βοηθησει εναα τετραπυρινος, εκτος απο μια ελαχιστη διαφορα ταχυτητας που ισως να την ηθελαν πολυ απαιτητικοι χρηστες;; Οι οποιοι δεν ξερω βεβαια αν οντως θα ζητουσαν τη διαφορα ή θα ηταν παρασυρμενοι απο τα φωτα των τεχνολογικων εξελιξεων που ολους μας θαμπωνουν λιγο πολυ, αλλα μην τρελαθουμε κι ολας...

πολυ σωστο! επιπλεον χαλας και ασκοπα μπαταρια, για μια διαφορα ταχυτητας που παιζει να μην την καταλαβεις κ τοσο. Βεβαια ειναι ολα υποκειμενικα. Αλλος θα μας πει, οτι κουβαλαμε μια γκουμουτσα για να εχουμε το βραδυ καλυτερη φωτο,ενω εκεινον δεν τον νοιαζει.Παιζουν πολλα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

galaxy Κ zoom - white

κ εγω ασπρο το πηρα,ειναι το μονο κινητο που μου αρεσει ασπρο παρα μαυρο! απο θηκη κτλ πως το εχεις? εμενα μεχρι στιγμης δεν με εχει βολεψει καμμια τοσο,αν και παρηγγειλα απο ιντερνετ δικια του,μια παρα πολυ ομορφη
αλλα το παχαινει αρκετα, για μεταφορες ομως κτλ καπου που θες να το προστατεψεις ειναι οτι πρεπει. Του εχω παρει μια βαση αυτοκινητου για το gps που στην συστηνω γιατι ειναι ισως η μοναδικη που του ταιριαζει (σαν μανταλακι φαντασου) και μια βαση απο καουτσουκ σαν αυτο που βαζεις το mouse πανω, και ειναι αντιολησθητικο και ετσι δεν κουνιεται στην οδηγηση και με βολευει καλυτερα απο το να βγαζω και να βαζω θηκες οδηγωντας.

Θηκη παρηγγειλα μια silicone tpu διαφανη απο σκρουτζ στα 7 ευρω .Τωρα για αυτοκινητου θα παρω αυτη που συστηνεις μιας κ ειναι και δοκιμασμενη..;)Κατι αλλο,το corning gorilla glass 3 πως τα παει εσεις που το εχετε λιγο περισσοτερο δουλεψει στη συσκευη?Βεβαια θα βαλω οπωσδηποτε προστασια οθονης...

Poco X3 nfc 6/128

Θηκη παρηγγειλα μια silicone tpu διαφανη απο σκρουτζ στα 7 ευρω .Τωρα για αυτοκινητου θα παρω αυτη που συστηνεις μιας κ ειναι και δοκιμασμενη..;)Κατι αλλο,το corning gorilla glass 3 πως τα παει εσεις που το εχετε λιγο περισσοτερο δουλεψει στη συσκευη?Βεβαια θα βαλω οπωσδηποτε προστασια οθονης...

Εννοειται οτι θες πες μου. Εχω βρει ενα μαγαζακι Αθηνα που τα εχει παμφθηνα τα αξεσουαρ αυτα, πχ 5.5 η βαση κινητου, ενω το βρηκα και 14 το ιδιο! η αντιολησθητικη εκανε 2.5 ενω την βρηκα την ιδια αλλου και 7. Ζελατινα οθονης εννοειται! ειχα προπαραγγελει απ εξω ομως. Η οθονη μια χαρα. Ως προς τι εννοεις? γρατζουνιες κτλ? δεν την αφησα εκτεθημενη ποτε,επομενως προσωπικα δεν εχω αποψη.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

καλησπερα

ενδιαφερον κινητο

το εχει το καταστημα φωτοδεσμός με 300 ευρω, εχει ξαναπάρει καποιος απο σας απο το συγκεκριμενο κατάστημα?

http://www.fotodesmos.gr/samsung-galaxy-zoom-black-p-2958.html?ref=bestprice.gr

Τα ειπαμε παραπανω. Θα το φερει Δευτερα το πολυ Τριτη ο Φωτοδεσμος.

Τι νοημα εχει αν το εχει ξαναπαρει καποιος απο εκει;

Το S4 Zoom το μοντελο 101 ειναι, εχει και την καλυτερη τιμη, αν το θες το παιρνεις...

Παιδια απο μπαταρια πως το βλεπετε? Καλα αν το εχεις ολη μερα και το σκαλιζεις πεφτει οπως ολα. Τωρα ειμαι στην 1η μερα και 22 ωρες και εχω 2 ωρες και 20 λεπτα λειτουργια οθονη, ομιλια 1 ωρα και 6 λεπτα, εχω στειλει περιπου 10 μηνυματα, χθες τραβηξα περιπου 20 φωτογραφιες και 1 βιντεο 3λεπτο λιγο ιντερνετ κανενα 10λεπτο συνολικα. Βεβαια δεδομενα κινητης κλειστα, και οποτε χρειαστηκα ιντερνετ μπηκα wi-fi κλεινοντας το ομως μετα. Ειμαι στο 33% αυτη τη στιγμη. Αν παει χαλαρα μεχρι τις 7 που συμπληρωνει 2ημερο θα κρατησει. Νομιζω καλα ειναι.

galaxy Κ zoom - white

Εγω ειμαι πολύ ευχαριστημενος με την μπαταρια, και τα εχω ολα ανοικτα.

Δεν σε εγκαταλείπει...

Πολυ καλα τα βλεπω κ εγω τα πραγματα. Μιλησα μια ωριτσα επιπλεον,και ειμαι στο 23% πλεον με 2 ημερες αφορτιστο. Νομιζω ειναι πολυ καλα. Το σημαντικο ειναι εστω και μια φουλ μερα να σε βγαζει αν το χρειαζεσαι αρκετα.

galaxy Κ zoom - white

να μαι κι εγω στην παρέα σας παιδιά..απο σήμερα κι εγω κάτοχος του κινητού. σαν πρώην κάτοχος K850/C905/satio/pixon12 το s4 zoom δεν θα μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο..

το αγόρασα απο το Πλαίσιο στην Καλαμαριά 349 ευρω σε μαύρο χρώμα (μπλε σκούρο ειναι για την ακρίβεια), ενω είχε και άλλα τεμάχια διαθέσιμα και στα δυο χρώματα.

αφου ξεπέρασα το αρχικό ΣΟΚ του βάρους, μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα πολυ με το τηλέφωνο και την ποιότητα κατασκευής του.

η κάμερα ειναι πραγματικά εντυπωσιακή και εχει αρκετές ρυθμίσεις για ολα τα γούστα. για μπαταρία βέβαια ειναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα.

οσοι θέλετε ενα καλό καμεροτηλεφωνο νομιζω στα 349 ειναι καλή περίπτωση. οτι άλλο θέλετε με ρωτάτε, καλή χρονιά σε όλους:)

Καλως να το χαρεις Βασιλη! Πρωην χρηστης pixon12 κι εγω,τελειο τηλεφωνακι για αυτα που μπορουσε να προσφερει,με μοναδικο του θεμα το θολωμα στο βιντεο! Το zoom θα το ευχαριστηθεις σε ολα πιστευω, φωτο - καμερα αλλα και χρηση ιντερνετ κτλ ειναι σε επιπεδα του μεγαλου s4! To βαρος ειναι ενα θεματακι αλλα συνηθιζεται,βαλε και μια καλη θηκη να το προστατεψεις ολο, και ειδικα στο σημειο της καμερας που ειναι λιγο εκτεθειμενη! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Τι εννοείς θόλωμα στο βίντεο;

Πάντως είναι η τέλεια συσκευή για τις γιορτές!

Καλή χρονιά σε όλους!

Τι εννοείς θόλωμα στο βίντεο;

Πάντως είναι η τέλεια συσκευή για τις γιορτές!

Καλή χρονιά σε όλους!

στο pixon12 αναφερόταν για το θόλωμα;)

καλή χρονιά παιδιά, χρόνια πολλά!

Παιδια οταν ολοκληρωνεται η φορτιση,εκτος απο την ενδειξη πανω αριστερα με το 100% σας κανει καποια ηχητικη ειδοποιηση?

galaxy Κ zoom - white

• The title was changed to Galaxy S4 Zoom