Jump to content

Galaxy S4 Zoom

Sol_Ballads
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντος οσο το σκαλιζω σπιτι,περιμενοντας θηκες και μεμβρανες για να ξεκινησω να το δουλευω και στην καθημερινοτητα, παρατηρω οτι δεν πρεπει μονο να στεκομαστε στην καμερα,η συσκευη πραγματικα ειναι ταχυτατη,κανενα λαγκαρισμα, wi-fi σφαιρα, ιντερνετ - εφαρμογες κτλ ολα σε πολυ υψηλο επιπεδο,δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι απο το s4 το οποιο ειναι κινηταρα, αλλα δεν νομιζω να υστερει σε κατι το zoom, τουλαχιστον σε οτι αφορα τις κοινες εφαρμογες,σιγουρα ομως το s4 εχει καποιες δυνατοτητες - εφαρμογες παραπανω. Θεωρω οτι ειναι ενα ολοκληρωμενο smartphone με την ιδιαιτεροτητα της καμερας που πραγματικα δεν εχει συγκριση με κανενα smart phone που κυκλοφορει,δεν γινεται αλλωστε αυτο,γι αυτο αλλωστε συμβιβαζεσαι να κουβαλας εναν τοσο μεγαλο φακο,που ειναι λιγο αβολο καποιες φορες,αλλα αυτο ειναι το τιμημα. Αλλιως πας στην λυση των υπολοιπων high tech και συμβιβαζεσαι με την κλασσικη λειτουργια με led κτλ. Γενικως το κινητο αυτο ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο,και δεν βλεπω να εχει μεγαλη ζητηση,κατι που προσωπικα μ αρεσει!

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 616
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντος οσο το σκαλιζω σπιτι,περιμενοντας θηκες και μεμβρανες για να ξεκινησω να το δουλευω και στην καθημερινοτητα, παρατηρω οτι δεν πρεπει μονο να στεκομαστε στην καμερα,η συσκευη πραγματικα ειναι ταχυτατη,κανενα λαγκαρισμα, wi-fi σφαιρα, ιντερνετ - εφαρμογες κτλ ολα σε πολυ υψηλο επιπεδο,δεν νομιζω οτι εχει να ζηλεψει κατι απο το s4 το οποιο ειναι κινηταρα, αλλα δεν νομιζω να υστερει σε κατι το zoom, τουλαχιστον σε οτι αφορα τις κοινες εφαρμογες,σιγουρα ομως το s4 εχει καποιες δυνατοτητες - εφαρμογες παραπανω. Θεωρω οτι ειναι ενα ολοκληρωμενο smartphone με την ιδιαιτεροτητα της καμερας που πραγματικα δεν εχει συγκριση με κανενα smart phone που κυκλοφορει,δεν γινεται αλλωστε αυτο,γι αυτο αλλωστε συμβιβαζεσαι να κουβαλας εναν τοσο μεγαλο φακο,που ειναι λιγο αβολο καποιες φορες,αλλα αυτο ειναι το τιμημα. Αλλιως πας στην λυση των υπολοιπων high tech και συμβιβαζεσαι με την κλασσικη λειτουργια με led κτλ. Γενικως το κινητο αυτο ειναι για συγκεκριμενο αγοραστικο κοινο,και δεν βλεπω να εχει μεγαλη ζητηση,κατι που προσωπικα μ αρεσει!

Και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ το S4 zoom. Πριν κάνα μήνα σκεφτόμουν να το πάρω...είμουν στο τσακ όμως έχω βάλει ψυχολογικό όριο στον εαυτό μου τα 200 (για αγορά οποιασδήποτε συσκευής)

Φανταστική κάμερα, τέλειο 10χ οπτικό ζουμ και πολύ δυνατό σε επεξεργαστική ισχύ. Το είχα αφήσει στα 370 στο σκρουτζ. Δεν ξέρω πόσο έχει πάει τώρα.

*331 πλέον... χμμμ... : )

Edited by thePRODIGY

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ναι 331! κα ειχε και ενα αλλο μαγαζι με 330 αλλα τωρα το εβγαλε! πολυ καλη τιμη! μετα ξεκινανε τα 370+ Μην νομιζεις κ εγω τα ιδια με σενα ειμαι (κοντα στα 200),ετυχα σε περιπτωση πριν 2 Σαββατα και βρηκα αυθημερον την πρωτη και μοναδικη μεχρι στιγμης αγγελια για s4 zoom λευκο,αμεταχειριστο στα 230! και το χτυπησα επιτοπου! Να ειμαι ειλικρινης δεν πρεπει να ειναι ευρωπαικο διοτι εχει καπου στο βιβλιαρακι μαζι με αγγλικα και κατι σαν αραβικα, (δλδ δεν εχω αποδειξη και εγγυηση, απο οτι καταλαβα το εφερε απ εξω) αλλα δεν με απασχολει καθολου,με τα λεφτα που εδωσα - εδωσα και μια αλλη συσκευη που ειχα και ειμαι κοντα στην αποσβεση! :lol: παντος για 330 ειναι πολυ δελεαστικο!

galaxy Κ zoom - white

Άσε ότι και να λέμε είναι εξαιρετική συσκευή και στιβαρή. Tank!

Κάμερα τούμπανο...!

Το είχα δει από κοντά στο Public... ξετρελάθηκα. Mε το Android δεν τα πάω καλά ρε ****το όμως... : p

όπως και να έχει ελπίζω κάποια στιγμή να το τιμήσω.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

ολα συνηθεια ειναι! και το android πιστευω. Ειναι λιγο γκουμουτσα να λεμε την αληθεια,αλλα απο την αλλη οντος ειναι πολυ στιβαρο,σου δινει την αισθηση οτι κρατας κατι καλο. Οχι ψευτικο. Τελικα περιμενω απ εξω αυτην την θηκη
για προστασια εξ ολοκληρου,διοτι αν πεσει,,,παει ο φακος! Παντος ουτε κ εγω θα εδινα τοσα λεφτα,ειδικα οπως ξεκινανε τα κινητα στην αρχη! Κατ εμε σε λιγο θα ξεκινησει κ αυτο να εχει τα πρωτα ας το πουμε μεταχειρισμενα. Βρες μια ευκαιρια και χτυπα το!

galaxy Κ zoom - white

Καλησπερα παιδια! αν εχει αναφερθει καπου αλλου το συγκεκριμενο θεμα ζητω συγνωμη και ας διαγραφει. Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι. Πριν απο περιπου 3 βδομαδες βρηκα σε μια πολυ μεγαλη ευκαιρια το s4 zoom σε λευκο χρωμα 220 ευρω με λιγο παζαρι.. Μου εκανε εντυπωση η τιμη,αλλα το αγορασα την ιδια μερα χερι με χερι. Το κινητο ειναι αψογο σε ολα,δοκιμασμενο κοντα ενα μηνα τωρα οπως σας ειπα σε καθημερινη βαση,σε κατασταση υπεραριστη ακομη και οπτικα βιτρινας-σαν να ηταν σφραγισμενο! Μου εκαναν εντυπωση 2 πραγματα ομως,τα οποια δεν ρωτησα τον πωλητη 1) η αποδειξη αγορας ηταν ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 (το zoom κυκλοφορησε ΙΟΥΛΙΟ...) απο μαγαζι με κινητα - ανταλλαγες - πωλησεις Ομονοια, στην αποδειξη ομως αναγραφοταν το imei της συσκευης με τιμη 250 ευρω! Δεν εχω απαιτηση να εχω εγγυηση,με το ρισκο αυτο το αγορασα αλλωστε εις γνωση μου. 2) Εγω ετσι για την απορια τωρα,πως μπορω να μαθω την προελευση του?? μεσω samsung hellas λεγοντας τους τηλεφωνικα το imei? Και απο τις περιγραφες τι συμπερασμα βγαζετε απο τον βιο και την πολιτεια του κινητου? :lol: ευχαριστω! Να σημειωσω τελος οτι το imei ξεκιναει απο 35 και οπως διαβασα ειναι ο κλασσικος διψιφιος που εχουν τα κινητα εδω Ελλαδα σε πλειοψηφια, βαση μιας Αγγλικης εταιρειας που τα πιστοποιει,κατι τετοιο,αν κανω καπου λαθος οκ..και στο κουτι του κινητου στον πατο του εκει που λεει samsung.com εχει μια γραφη σαν αραβικα. Ετσι για την απορια καθε αποψη σεβαστη και δεκτη! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

1) Οπως ειπες το Ζοομ βγηκε τον Ιουλιο...μηπως ειναι καμια κινεζια απομίμηση και η αποδειξη ειναι ψευτικη? Πιθανον ο πωλητης που το αγορασε να νομιζε οτι ειναι τιμη ευκαιριας και μολις πηρε χαμπαρι οτι ειναι κινεζια να πηγε να το ξεπουλισει οσο οσο? Σεναρια Υπαρχουν Μπολικα αν ειναι Μουφα το κινητο.

2) Θα Παρεις οπως ειπες και εσυ την Samsung τηλ και θα τους δωσεις το ΙΜΕΙ και θα σου πουν χωρα προελευσης αν ειναι καταχωριμενο το ΙΜΕΙ, αν ειναι κινεζια δεν θα υπαρχει τπτ λογικα παντα...απλα πες τους οτι ειναι για ΖΟΟΜ S4, μην τυχον συμπιπτει με καμια αλλη συσκευη Samsung

οσο για το 35 στο ΙΜΕΙ, εμενα το S4 ειναι γερμανικο και ξεκιναει απο 35

Edited by Chris_ap

Οχι κινεζικο δεν ειναι με τιποτα! Αυτο το κινητο δεν αντιγραφεται τοσο ευκολα οσο τα υπολοιπα, πχ s4 s3 γινεται της τρελης, σε αυτο μονο τον φακο του και τη ποιοτητα και σε αποδοση φωτογραφιας να δεις φθανει,μενου ολα μια χαρα,και επειδη δεν θελω να το παιζω ξερολας, επιπλεον το εχω παει σε 2 καταστηματα Public και το εχουν δει,ετσι για να ειμαι 1000% σιγουρος και ειναι το πραγματικο χωρις την παραμικρη αμφιβολια. Το πουλανε εκει.Δεν ειναι εκει το ζητημα,το κινητο ειναι σιγουρα το original το θεμα ειναι τι παιζει με την αποδειξη,εκει με γελασε (εις γνωση μου) πιθανοτατα. Το imei το ιδιο λεει στην συσκευη,το ιδιο η αποδειξη, το ιδιο και το κουτι. Παιζει αραγε να κυκλοφορησε σε αλλη χωρα νωριτερα και να το εφερε τιποτα εδω κανενα μαγαζι ψιλοπροωρα? εχει ενα μυστηριο παντος,θα δω με το imei αυριο αν ειναι. *αν βαλεις youtube υπαρχει κλωνος για τo zoom αλλα πραγματικα ειναι για να βαλεις τα γελια αμα το δεις,ουτε για 5χρονο παιδακι δεν κανει! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην ειναι γνησιο.Αν ειναι κλωνος αυτο το κινητο μιλαμε για τον απολυτο κλωνο ομως :lol: δεν νομιζω αλλα θα δω,δεν ξερω αν η εφαρμογη ομως ειναι συμβατη για zoom

Το εγκατεστησε γρηγορα,και μου εβγαλε εναν πινακα με το imei του κινητου και γενικα πληροφοριες για αυτο.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

galaxy Κ zoom - white

μαλλον γιατι αναφερει για s3 και s4, το zoom δεν βρηκα να το εχει για εφαρμογη να δουμε. Δεν ειναι αντιγραφη,το original στο ξαναλεω :) το κινητο εχει ψαχτει οσον αφορα αυτο,και στο ενα απο τα 2 Public που εχω φιλο που δουλευει το εχουμε ξεσκονισει με το original που πουλανε,ειναι το original,καπου αλλου εχει γινει η ιστορια,πιθανοτατα στην αποδειξη που δεν με καλυπτει ως εγγυηση.

Ο κλωνος

χαχα!!!

μπηκα http://www.imei.info και εγραψα το imei της συσκευης στην αναλογη εφαρμογη,και μου εβγαλε την αναλυτικη καρτελα του τηλεφωνου! αυριο επιβεβαιωνω και τηλεφωνικα την προελευση απο samsung hellas! Το ιδιο εγινε με τα imei τους και για το samsung s3500 που εχω απο το 2009 και το samsung pixon 12! και τα 2 αγορασμενα απο Πλαισιο και καταστημα Vodafone σφραγισμενα! επομενως η περιπτωση κλωνου νομιζω πρεπει να ξεχαστει, Αλλωστε σας το ειπα οτι το κινητο ειναι original ελεγμενα! τωρα απο θεμα εγγυησης εκει εχω θεμα ναι!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

galaxy Κ zoom - white

Μπορει τοτε αφου λες εγραφε και κατι αραβικα να μην ειναι Ευρωπαικο(αρα γιοκ η εγγυηση) και γιαυτο να το σκοτωσε...τωρα τι παιζει με την αποδειξη...ανακοινωθηκε Ιουνιο, Βγηκε στην αγορα Ιουλιο...2-3 Μηνες διαφορα δεν τους λες και λιγους..να ειναι κανενα απο τα πρωτα κομματια που ειχαν βγει και να εγινε πωληση καπως?:confused:

Μολις μιλησα με Samsung Hellas,απο Αραβια η προελευση! :lol: ! γι αυτο και η γραφη στο κουτι απο πισω ειχε μια γραφη αναλογη. Τελος καλο ολα καλα,για 220 ευρω. Δεν εχω εγγυηση βεβαια αλλα απο την αρχη το ηξερα σε εναν βαθμο.

galaxy Κ zoom - white

Και που ξες, μπορεί να κρατάς στα χέρια σου κανένα ειδικό κομμάτι που βγήκε πιο γρήγορα για κανένα πρίγκηπα της Αραβίας!

ΧΑΧΑ! λες φιλε μου?? παντος διαφορα με το κανονικο λειτουργικες κτλ καμμια,το εχω τεσταρει στο καταστημα απο φιλο μου που εργαζεται, και ψαχναμε να δουμε που στο καλο θα μπορουσε να υστερει, εστω και για το 1% υποψια κλωνου αλλα αυτο δεν επαιζε απ την αρχη,βασικα τα Αραβικα με βαλανε σε σκεψη και ηθελα να εξακριβωσω,παντος με την αποδειξη πρεπει να εχει παιχτει μεγαλη κομπινα :lol:

galaxy Κ zoom - white

Νομιζω οτι βρηκα την καταλληλη βαση του κινητου για για χρηση gps! http://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=8&Itemid=0 απο οτι διαβασα και σε φορουμ εξωτερικου ταιριαζει γαντι!

Και επειδη οι τιμες πικοιλουν...http://www.mobiletrade.gr/gadgets/baseis-autokinitou?page=shop.product_details&flypage=flypage.pbv.v9.tpl&product_id=1219&category_id=246 εγινε κρατηση απο εδω! ευγενεστατοι και μιση τιμη κατω! θα σας εχω εντυπωσεις και κατα την χρηση,γιατι θυμαμαι ειχε συζητηθει αν υπαρχει κατι να ταιριαξει με το zoom.

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Παρελαβα το προιον! Ειναι 100% οτι πρεπει για το zoom! To πιανει πολυ δυνατα,σταθερα,εχει μαλακο πλαστικο μεσα για να μην υπαρχει φθορα στα πλαισια του κινητου,και η βεντουζα ειναι σταθεροτατη. Νομιζω ειναι το καλυτερο universal,και κανει για καθε συσκευη! την συνιστω για οποιον θελει και ψαχνει συμβατη βαση αυτοκινητου για το galaxy s4 zoom!

galaxy Κ zoom - white

Ξέρει κανείς τι γίνεται με την 4G έκδοση? Έχει ανακοινωθει εδώ κ πολύ καιρό αλλά όλα τα καταστήματα έχουν την 3G!

κ εγω κατι διαβαζα,αλλα οχι συγκεκριμενα πραγματα,παντος δεν νομιζω να αξιζει απο θεμα χρηματων (γιατι σιγουρα θα το φερουν εδω σε μεγαλυτερη τιμη απο οτι το 3g) να περιμενει κανεις το 4g το οποιο απο οτι διαβαζω γενικοτερα πολλοι που το εχουν το απενεργοποιουν διοτι και τρωει πολυ μπαταρια αλλα δεν εχει κ καμια ουσιαστικη διαφορα.

galaxy Κ zoom - white

Να ρωτησω κι εγω κατι σαν υποψηφιος αγοραστης της συσκευης...Εχει επιλογη απενεργοποιησης ηχου κλειστρου στη φωτογραφικη μηχανη ή ειναι σαν τα υπολοιπα Galaxy που δεν απενεργοποιειται?
Poco X3 nfc 6/128

• The title was changed to Galaxy S4 Zoom