alex222800 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 παιδια σημερα εβαλα τημ slimkat 4.4.4 εχω παθει πατατρακ!!! σου δούλεψε το ez; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 δεν πηγα σπιτι ακομα να το δοκιμασω.Απλως εχει επιλογη προβολη-μεταδοση οθονης αλλα το παταω και λεει δε βρεθηκαν συσκευες.Και δεν ειχε επιλογη αναζητησης..Για να δουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Την 5αρα θα την πάρει το εργαλείο ; Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Την 5αρα θα την πάρει το εργαλείο ; επίσημα δεν νομίζω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 Πάντως παιδιά είμαι πολύ ευχαριστημένος , πάει σφαίρα πολύ καλή οθόνη και παίζει σχεδόν ολα τα παιχνίδια που έχω βάλει ! Μένει μόνο να δοκιμάσω το modern compat 5.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2015 θα το παιξει και αυτο!Δε νοιωθει λεμε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pit13 Δημ. February 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2015 παιδιά μόλις πήρα το tablet. μου βγάζει εvημέρωση λογισμικού, vα το κάvω ή vα αφήσω όπως είvαι; Πάvτως δουλεύει μια χαρά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Σε εμενα δουλευει αψογα η 4.4.2.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chridimi1 Δημ. February 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2015 Παιδιά σε προηγούμενο post που ανεφερα θεμα με την φόρτιση ολα καλα απλα εχει χαλάσει το καλώδιο του φορτιστή . Αν και τον δοκιμασα σε αλλη συσκευή και δούλεψε κανονιοα στο tab τίποτα. Άλλαξα απλα ενα καλώδιο και ολα καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 παιδια σημερα εβαλα τημ slimkat 4.4.4 εχω παθει πατατρακ!!! Είσαι ακόμα με slimkat? Εντυπώσεις/αυτονομία? Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 πολυ γρηγορη και μπαταρια καλη επισης.Το σημαντικοτεερο μειονεκτημα ειναι οτι εχει χαμηλο ηχο απο τα ηχεια και το dpi ειναι μικρο. δηλαδη γενικα τα εικονιδια ειναι μικρα και δεν εχει ρυθμιση να το αλλαξεις.(Σε αλλες slimroms κατα καιρο που φλασαρα ολες ειχαν επιλογη να το αλλαξεις)Κατεβασα λοιπον μια εφαρμογη να αλλαξω το dpi και κατεληξα σε bootloops με σκοπο να ξανακανω restore την προηγουμενη που ειχα παλι καλα..Αν καταφερει κανεις να κανει κατι με το dpi ας μου πει και εμενα..Ανετα την ξαναβαζα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να αγοράσω και εγώ το Samsung Galaxy Tab 3 Τ311 8.0 - Tablet 8" 3G 16GB (από PUBLIC) μου αρέσει πολύ αλλά έχω έρθει σε δίλημμα γιατί όταν πήγα να το πάρω μου την έπεσαν από δίπλα για αυτό: MLS iQTab Rocket 8"/Octa Core 1.7GHz/16GB/3G (http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/MLS-iQTab-Rocket-8%22-Octa-Core-1.7GHz-16GB-3G,99452,480514,1629751.html?langId=-18). Τα είδα και τα δύο έβγαλα photo κ video και το Samsung μου άρεσε πιο πολύ. Από την άλλη το MLS είναι οκταπύρηνο έχει 2 gb RAM έχει πολλές φωνητικές επιλογές όπως πχ βάζεις το word του μιλάς και γράφει, το ίδιο κάνει και στο google και στο navigator. Ωραίο δεν λέω, αλλά το φοβάμαι όσο αφορά το όνομα!! Άλλο SAMSUNG, άλλο MLS!! Επίσης στο FORUM δεν υπάρχει τίποτα για το MLS. Βοηθήστε με λίγο!! Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 πες μας λιγο γιατι το θελεις π.χ παιχνιδια;.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 πες μας λιγο γιατι το θελεις π.χ παιχνιδια;.... Το MLS είναι καλύτερο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 πιστευω αυτονομια θα εχει χειροτερη.. ppi βλεπω το ιδιο.. με το samsung θα εχει καλυτερη εκμετταλευση εικονας λογω κουμπιων..Και φυσικα υποστηριξη...Με 13 MP βγαζει χειροτερες απο το samsung;;;Τωρα το samsung φυσαει.. αλλα σκεψου οτι αν βγουν μελλοντικα παιχνιδια που θελουν πυρηνες με το samsung θα εχεις ενα θεματακι λογικα.. γι αυτο σου ειπα για ποιο λογο το θελεις. Αν το θες για ολα τα αλλα εκτος απο βαρβατα παιχνιδια παρε το samsung.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 πιστευω αυτονομια θα εχει χειροτερη.. ppi βλεπω το ιδιο.. με το samsung θα εχει καλυτερη εκμετταλευση εικονας λογω κουμπιων..Και φυσικα υποστηριξη...Με 13 MP βγαζει χειροτερες απο το samsung;;;Τωρα το samsung φυσαει.. αλλα σκεψου οτι αν βγουν μελλοντικα παιχνιδια που θελουν πυρηνες με το samsung θα εχεις ενα θεματακι λογικα.. γι αυτο σου ειπα για ποιο λογο το θελεις. Αν το θες για ολα τα αλλα εκτος απο βαρβατα παιχνιδια παρε το samsung.. φυσικά η κάμερα και μπαταρία θα είναι χειρότερα(δεν θα αγόραζα ταβλετ με κριτήριο την κάμερα)..αλλά το όλα σύστημα θα κυλάει καλύτερα λόγο μνήμης και επεξεργαστή.. (κάπου χάνεις κάπου κερδίζεις ...προσωπικά θα προτιμούσα ένα καλό επεξεργαστή και αρκετή μνήμη .. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimP Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 (edited) πες μας λιγο γιατι το θελεις π.χ παιχνιδια;.... Για γενική χρήση το θέλω, GPS καμιά ταινία, το τηλέφωνο και το Internet (όταν βρίσκομαι εκτός σπιτιού) και φυσικά παιχνίδια για τα μικρά από το Google Store. Όταν είπα οι photo μου άρεσαν περισσότερο στο Samsung εννοούσα ότι ήταν πιο φωτεινές τραβώντας πάντα το ίδιο αντικείμενο από την ίδια θέση. Εντάξει, όσο αφορά στο zoom της εικόνας μετά στο MLS ήταν καλύτερα τα πράγματα, μόνο στην φωτεινότητα είχα θέμα. Και σας είπα το πρόβλημά μου είναι το.... μετά την αγορά! Μην φάω κανένα πακέτο και τρέχω! Εχω δεί και αυτά: http://www.aliexpress.com/store/product/DHL-Freeshipping-10-1-Pipo-M9-3G-MID-Tablet-RK3188-Quad-Core-Android-4-1-Capacitive/805904_927809171.html (αυτό είναι τούμπανο και 9,7'' με καλά σχόλια στο forum) και http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/ESTAR-Crystal-Clearview-9.7%27%27--Quad-Core-Atom-1.33-GHz--32GB---%28ESTARCRYSTALINTEL%29,99452,480514,1811663.html?langId=-18 (αυτό είναι περιορισμένο σε δυνατότητες) που μου άρεσαν αλλά τα φοβάμαι. Πάντως και στο PUBLIC και στο MEDIA MARKT οι πωλητές μόνο αυτό (MLS) λανσάρουν σαν τρελοί (προφανώς έχουν τέτοια εντολή). Το MLS είναι καλύτερο.... Σαν χαρακτηριστικά και μόνο ή το λες γιατί το έχει κάποιος ή εσύ και είναι ΟΚ το μηχάνημα? Γιατί πραγματικά σαν χαρακτηριστικά έχει καλύτερα από το Samsung, στα άλλα δεν ξέρω. Μην κάνω καμμιά αγορά και μέσα σε μια εβδομάδα φάω κανένα πακέτο! :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος. Edited February 25, 2015 by truckman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 παιδια οντως τα σαμσουνγκ βγαζουν αρκετα φωτεινες φωτογραφιες διαπιστωμενο!!τωρα εσυ οτι θελεις.το σαμσουνγκ εχει και mhl.Εγω στη θεση σου θα επαιρνα σαμσουνγκ.το εχω 1 χρονο και παει σφαιρα λαγκ ουτε για πλακα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλημερα. χθες πηρα το tablet χθες απο το κουπονι κοινωνικου μερισματος. με σιμ vodafone για net. αλλαξα πιν και εβαλα το δικο μου. ξαφνικα βγαζει συνεχεια στην οθονη το κλασικο welcome to vodafone και παταω οκ. συνεχεια. και σε καποια φαση μου λεει οτι εχψ 1 προσπαθεια pin .δε δουλευουν οι υπηρεσιες της σιμ. τι ειναι ολα αυτα? Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
smpt Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα, αλλα σε συμβουλεύω για αρχή να βάλεις την σιμ σε ένα τηλέφωνο και να απενεργοποιήσεις το pin. Μετά να το βάλεις στο tablet και αν όλα ειναι οκ και θέλεις, να ξαναενεργοποιησεις το Pin Παράθεση ------------ Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Μίας και σκέφτομαι να πάρω το συγκεκριμένο σε 3G έκδοση. Ήθελα να ρωτήσω η μπαταρία με μέτρια/κανονική χρήση WiFi ή/και 3G πόσο συνήθως σας κρατάει; Επίσης έχει κανένα νόημα να κοιτάξω το Tab 4 από τη στιγμή που η μόνη διαφορά είναι ο Snapdragon 400, θα δω μεγάλη διαφορά από τον Exynos; Τέλος επειδή μου είναι απαραίτητο το multitasking πόσο άνετα μπορεί να τρέξει 2 εφαρμογές (Chrome και Youtube/Video Player περισσότερο) ταυτόχρονα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Η μπαταρια σκεψου σερι ιντερνετ χωρις να σβησδι η οθονη κανα 9ωρο. Με νορμαλ χρηση βγαζει μερες!! παντως παει πολυ γρηγορα.και μουλτιτασκινγκ και απ ολα.το 4 νομιζω υπολειπεται σε κατι νομιζω σε mhl δε θυμαμαι. σφη θεση σου θα διαλεγα αυτο με την καλυτερη μπαταρια διοτι το 4αδι εχει παλι 189 ppi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
New_Yorker_ Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Μιά χαρά τότε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVEN_ Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 τελικα ειχε προβλημα η σιμ. παλι καλα.... παντως ειναι πολυ καλο.και η μπαταρια δεν με απογοητευσε. δε κραταει παρα πολυ αλλα λογικα. τι sd καρτα παιρνει (τι εχετε εσεις?) και μια θηκη για προστασια απο πτωσεις (υπαρχει?) Παράθεση Όλη η ζωή είναι μπροστά μου αλλά εγώ εξακολουθώ να κοιτάω πίσω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. March 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2015 (edited) και μια θηκη για προστασια απο πτωσεις (υπαρχει?) http://www.e-shop.gr/natec-nek-0536-scalar-with-touch-pen-keycase-for-8-tablet-mid-p-PER.572277 http://www.e-shop.gr/samsung-pouch-ef-sn510b-for-galaxy-tablets-7-8-grey-p-PER.210735 Edited March 2, 2015 by mplevris Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts