kostas_kanal0011 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 το βρηκα τελικα. JDQ39 ειναι. Εβαλα ακριβως την εκδοση με τον root explorer, αλλα το ez mirror ακομα δε μου δουλευει :-( :-( :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AHILLEAS_3 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το τ-311. Θα ήθελα αν σας είναι έυκολο να μου πείτε, για την καλύτερη χρήση και απόδοσή του, τι αλλάγες να κάνω? (πχ σε ρομ, διάβασα για μια castom πιο πίσω). Απλά είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω και να βγάλω μόνος συμπεράματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Καλησπέρα. Σήμερα παρέλαβα το τ-311. Θα ήθελα αν σας είναι έυκολο να μου πείτε, για την καλύτερη χρήση και απόδοσή του, τι αλλάγες να κάνω? (πχ σε ρομ, διάβασα για μια castom πιο πίσω). Απλά είναι πολλές οι σελίδες για να τις διαβάσω και να βγάλω μόνος συμπεράματα. με root, και custom ROM θα χάσεις την εγγύηση... Εάν δεν σε ενδιαφέρει εδώ θα βρεις ότι χρειάζεται http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AHILLEAS_3 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 με root, και custom ROM θα χάσεις την εγγύηση... Εάν δεν σε ενδιαφέρει εδώ θα βρεις ότι χρειάζεται http://forum.xda-developers.com/galaxy-tab-3 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Ξέρω ότι χάνεται η εγγύηση. Από ρομ ποιά πιστευετε ότι είναι η καλύτερη? Αξίζει η αλαγή της σε σχέση με την μαμισια (4.2)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση. Ξέρω ότι χάνεται η εγγύηση. Από ρομ ποιά πιστευετε ότι είναι η καλύτερη? Αξίζει η αλαγή της σε σχέση με την μαμισια (4.2)? Ρώτα στο xda.. ναι σίγουρα θα τρέχει καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 πρωτου κανεις root σκεψου το γιατι μετα δε θα σου λειτουργει το ez mirror! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ins0mniak Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το παρήγγειλα κ εγώ σήμερα αναμένω παραλαβή, εντάξει μου κάθεται κάπως το dual core εν έτη 2015 αλλά, έχει καλή οθόνη, μπαταρία και ζωντανό development. Θα του περάσω μια ελαφριά ρομ, θα πετάξω touchwiz και σαβούρα Και θα στρώσει αρκετά πιστεύω Παράθεση Le Max 2 X829 4/64 Le Max 2 Pro X820 6/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 τι να στρωσει;τπτ δε θελει δε θα πιστευεις πως θα πηγαινει!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 τι να στρωσει;τπτ δε θελει δε θα πιστευεις πως θα πηγαινει!!! πάντα για τα χρηματα που δίνεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 για τα χρηματα του ειναι το καλυτερο νομιζω.μεχρι και mhl υπαστηριζει!Αν συμβιβαζεσαι και με το 189 ppi που εχει,εισαι αρχοντας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το πήρα και εγώ παιδιά με την ψηφιακή αλληλεγγύη πραγματικά τούμπανο , πολύ καλή οθόνη μπατΑρια κτλ κανα κατευθείαν update σε κιτκατ και πάει ρολόι .... Θα πάρει και lollipop η συσκευή ξέρει κανένας ; Με ρουτ τι παίζει ; Παπαλα η εγγύηση ; Έχω καιρό να ασχοληθώ με ρουτ , costum roms κτλ.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Το πήρα και εγώ παιδιά με την ψηφιακή αλληλεγγύη πραγματικά τούμπανο , πολύ καλή οθόνη μπατΑρια κτλ κανα κατευθείαν update σε κιτκατ και πάει ρολόι .... Θα πάρει και lollipop η συσκευή ξέρει κανένας ; Με ρουτ τι παίζει ; Παπαλα η εγγύηση ; Έχω καιρό να ασχοληθώ με ρουτ , costum roms κτλ.... Lollipop επίσημα μην περιμένεις..με root Χάνεις την εγγύηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 lollipop μονο cm12 βλεπω ξεκινησε!Root χανεις εγγυηση ναι. Και το θεμα ειναι οτι το triangle away δεν υποστηριζει τη συσκευη μας ακομα για να το γυρισει πχ καποιος σε εργοστασιακο..Για root εσυ εισαι υπευθυνος και μονο!εγω ενα χρονο το εχω και παει ρολοι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 lollipop μονο cm12 βλεπω ξεκινησε!Root χανεις εγγυηση ναι. Και το θεμα ειναι οτι το triangle away δεν υποστηριζει τη συσκευη μας ακομα για να το γυρισει πχ καποιος σε εργοστασιακο..Για root εσυ εισαι υπευθυνος και μονο!εγω ενα χρονο το εχω και παει ρολοι! Σε 4.4.2 έχεις και knox .....δεν μηδενίζεται!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ερωτηση κρισεως!Αν περασω την stock 4.4.2 (η μεσω recovery η μεσω odin) root εννοειται παντα,θα παιξει επιτελους το screen mirroring;Γιατι ειδα υπαρχει ενα mod για συσκευες 4.4.2 να τρεξουν screen mirroring.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Ερωτηση κρισεως!Αν περασω την stock 4.4.2 (η μεσω recovery η μεσω odin) root εννοειται παντα,θα παιξει επιτελους το screen mirroring;Γιατι ειδα υπαρχει ενα mod για συσκευες 4.4.2 να τρεξουν screen mirroring.. σου το ξαναγράψω... εάν δεν θέλεις την 4.4.2 ..για να είσαι 100 σίγουρος εάν δουλεύει ..πέρασε με odin μια stock rom (μαμά .. χωρίς root !) και δοκίμασε το ez (για να δεις εάν είναι εντάξει και εάν το υποστηρίζει η συσκευή σου ). το mod σε ποια σελίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) το υποστηριζει η συσκευη μου!Το θεμα ειναι να μαθω τι στο καλο εμποδιζει το ez mirror.Το root καθ'αυτου...,η μεσα στη recovery κατω απο το system status το αλλο δηλαδη που βλεπει αν φλασαρες custom rom και λεει custom?? Σε πρωτη φαση αν μπορει καλοιος να με βοηθησει να δω τι το μπλοκαρει. Και με odin να φλασαρω τη stock rom αυτος ο μετρητης δε μηδενιζεται.. Οποτε τζαμπα κοπο θα κανω.Μονο με το triangle away ο μετρητης θα ξαναγραψει official, αλλα δυστηχως δεν υποστηριζεται η συσκευη μας ακομα.. current binary:custom λεει τωρα το ειδα. Edited February 15, 2015 by kostas_kanal0011 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Παιδιά τι ακριβώς είναι το ez mirror; Γιατί δεν βρίσκω καμία τέτοια εφαρμογή.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 (edited) Παιδιά τι ακριβώς είναι το ez mirror; Γιατί δεν βρίσκω καμία τέτοια εφαρμογή.. εναλλακτικός τρόπος για screen mirroring ..περιέχει και άλλα πρωτόκολλα ασύρματης σύνδεσης ειναι αυτο tronsmart t1000 , Edited February 15, 2015 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_kanal0011 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 αυτο εχω το t1000 αλλα δεν δουλευει το ez mirror.Τα υπολοιπα μεταδιδονται κανονικα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Κάποιος τρόπος για screen mirroring μόνο μέσω εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον gadjets υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Κάποιος τρόπος για screen mirroring μόνο μέσω εφαρμογής, χωρίς να χρειάζεται να αγοράσω επιπλέον gadjets υπάρχει; Όχι !!(μιλάμε πάντα για screen mirroring και όχι για dlna)... εκτός εάν έχεις τηλεόραση τελευταίας τεχνολογίας που το έχει ενσωματωμένο ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wotanmetal Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Η τηλεόραση μου έχει ενσωματωμένο το Intel Widi που κάνει το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όταν είχα JB μπορούσα να κάνω screen mirroring με την default επιλογή του tablet απόττις ρυθμίσει , αν και με λίγο lag στα HD Video. Με KitKat απλά δεν μπορώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplevris Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Θήκη γνήσια σε προσφορά από το eshop http://www.e-shop.gr/samsung-pouch-ef-sn510b-for-galaxy-tablets-7-8-grey-p-PER.210735 Παράθεση Μανώλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Καλησπερα σε ολους και ολες! :love: Επ' ευκαιριας ψηφιακης αλληλεγγυης και της γιορτης μου που πλησιαζει, μου δωρισαν ενα αποκτηθεν SM-T311 Instant ρουτ οσο φορτιζε μολις βγηκε απο το κουτι του ... Μπορει καποιος να με διαφωτισει με μια λιστα Bloatware την οποια μπορω να αφαιρεσω χωρις επιπλοκες; Εχει πολλη σαβουρα! :hypno: Κατα τ'αλλα, το μαραφετι φυσαει.... να ναι καλα το αμορε!:* Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts