stakon1 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα... Τι version Android έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Παίδες τα φώτα σας γιατί θα καραφλιάσω .... Παρήγγειλλα 2 τηλέφωνα από τον ίδιο έμπορο και εξηγήστε μου εάν μπορείτε τι σημαίνουν αυτά: Tracking No Origin Name Shipment Date RQ2.....5SG HONGKONG Oct 7 2013 12:00AM Quantity Weight Destination Receiver Name 1 0.40000 GREECE TAMMI MARS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking No Origin Name Shipment Date RQ2...77SG HONGKONG Oct 6 2013 12:00AM Quantity Weight Destination Receiver Name 1 0.32500 GREECE SERGEY ZHUKOV :ninja::blink::blink: Edited October 13, 2013 by evansarmor Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukasd Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Παίδες τα φώτα σας γιατί θα καραφλιάσω .... Παρήγγειλλα 2 τηλέφωνα από τον ίδιο έμπορο και εξηγήστε μου εάν μπορείτε τι σημαίνουν αυτά: Tracking No Origin Name Shipment Date RQ2.....5SG HONGKONG Oct 7 2013 12:00AM Quantity Weight Destination Receiver Name 1 0.40000 GREECE TAMMI MARS ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking No Origin Name Shipment Date RQ2...77SG HONGKONG Oct 6 2013 12:00AM Quantity Weight Destination Receiver Name 1 0.32500 GREECE SERGEY ZHUKOV :ninja::blink::blink: Σε ποια σελίδα κάνεις τρακ ??? Και στείλε λινκ τις αγγελίας στο αλι να δω αξιολογήσεις και θα σου πω ! Πάντως πρώτη φορά βλέπω να καταγράφει το όνομα του παραλήπτη στα τρακινγ ο.Ο Φαντάζομαι πως το πρόβλημα είναι πως δεν είναι αυτό το όνομα σου η κάνω λάθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Σε ποια σελίδα κάνεις τρακ ??? Και στείλε λινκ τις αγγελίας στο αλι να δω αξιολογήσεις και θα σου πω ! Πάντως πρώτη φορά βλέπω να καταγράφει το όνομα του παραλήπτη στα τρακινγ ο.Ο Φαντάζομαι πως το πρόβλημα είναι πως δεν είναι αυτό το όνομα σου η κάνω λάθος ? Ναι, όπως καταλαβαίνεις ούτε SERGEY ούτε ... TAMMI με λένε !!! Από εδώ: http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx Στο SP λέει " 13-10-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) " http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2013-New-arrivel-Haier-W910-Smart-Phone-Android-4-0-MSM8260A-Dual-Core-1/913622151.html Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukasd Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Ναι, όπως καταλαβαίνεις ούτε SERGEY ούτε ... TAMMI με λένε !!! Από εδώ: http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx Στο SP λέει " 13-10-2013 Despatched to overseas (Country code: GR) " http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2013-New-arrivel-Haier-W910-Smart-Phone-Android-4-0-MSM8260A-Dual-Core-1/913622151.html Βασιζόμενος πως ο πωλητής έχει διαμαντάκι και πως δεν γνωρίζω την σελίδα που κάνεις τρακ και ούτε γνωρίζω καμιά σελίδα τρακινγ να αναγράφει όνομα παραλήπτη μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος της σελίδας .(αν και περίεργο λάθος) Αλώστε αφού η επίσημη σελίδα δεν αναγράφει κάποιο όνομα , δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος οι 3τες σελίδες να γνωρίζουν το όνομα του παραλήπτη. Δοκίμασα 2-3 νούμερα δικά μου και δεν μου τα αναγνώρισε καν (china post , hk post (δεν ειχα SG)) Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις την http://www.17track.net/index_en.shtml Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Βασιζόμενος πως ο πωλητής έχει διαμαντάκι και πως δεν γνωρίζω την σελίδα που κάνεις τρακ και ούτε γνωρίζω καμιά σελίδα τρακινγ να αναγράφει όνομα παραλήπτη μάλλον πρόκειται για κάποιο λάθος της σελίδας .(αν και περίεργο λάθος) Αλώστε αφού η επίσημη σελίδα δεν αναγράφει κάποιο όνομα , δεν νομίζω να υπάρχει τρόπος οι 3τες σελίδες να γνωρίζουν το όνομα του παραλήπτη. Δοκίμασα 2-3 νούμερα δικά μου και δεν μου τα αναγνώρισε καν (china post , hk post (δεν ειχα SG)) Θα σου συνιστούσα να χρησιμοποιήσεις την http://www.17track.net/index_en.shtml Στο 17track μου βγάζει "13-10-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)" και γιά τα δύο ... :worry: Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukasd Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Στο 17track μου βγάζει "13-10-2013, Despatched to overseas (Country code: GR)" και γιά τα δύο ... :worry: To 17track βγάζει ακριβώς οτι οι επίσημες σελίδες , αρα είσαι κομπλέ , φύγανε από κίνα 13-10 και σε καμιά εβδομάδα θα τα έχεις στα χέρια σου φαντάζομαι . Εγώ το παράγγειλα με china post 4-9, πέταξε για Ελλάδα 15-9 και ακόμα το περιμένω , αξίζει να δώσεις 4-5 δολάρια επιπλέον για hkpost/sgpost αν και σπάνια αργεί τόσο η china post έτυχε τώρα με το κινητό :wacko: κάτι άλλες φτηνιάρικες μπούρδες που αγόρασα αργότερα έφτασαν ήδη :worry: Ελπίζω μόνο να "χάθηκε" σε ελληνικά χέρια (αν χάθηκε) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 To 17track βγάζει ακριβώς οτι οι επίσημες σελίδες , αρα είσαι κομπλέ , φύγανε από κίνα 13-10 και σε καμιά εβδομάδα θα τα έχεις στα χέρια σου φαντάζομαι . Εγώ το παράγγειλα με china post 4-9, πέταξε για Ελλάδα 15-9 και ακόμα το περιμένω , αξίζει να δώσεις 4-5 δολάρια επιπλέον για hkpost/sgpost αν και σπάνια αργεί τόσο η china post έτυχε τώρα με το κινητό :wacko: κάτι άλλες φτηνιάρικες μπούρδες που αγόρασα αργότερα έφτασαν ήδη :worry: Ελπίζω μόνο να "χάθηκε" σε ελληνικά χέρια (αν χάθηκε) :lol: Πλήρωσα επιπλέον γιά την SP, με την China post ήταν δωρεάν. (Με το ZTE V967s και την Hotinbuy την "πάτησα" ... :O , ελπίζω να μου επιστρέψει τα χρήματα το PayPal .. ):worry: Εάν έχεις κανέναν αξιόπιστο έμπορο στο "ΑΛΙ" μου τον λές ... Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukasd Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Πλήρωσα επιπλέον γιά την SP, με την China post ήταν δωρεάν. (Με το ZTE V967s και την Hotinbuy την "πάτησα" ... :O , ελπίζω να μου επιστρέψει τα χρήματα το PayPal .. ):worry: Εάν έχεις κανέναν αξιόπιστο έμπορο στο "ΑΛΙ" μου τον λές ... Αν δεν ελαβες καν το αντικείμενο τότε 100% θα τα πάρεις πίσω τα λεφτα σου , όπως και στο "αλι" όταν πληρώνεις μέσω κάρτας. Αν ελαβες κάτι ελλατωματικο εκεί έμπλεξες :( Τώρα για αξιόπιστο πωλητή δεν μπορώ να σου πω γιατί κάθε φορά ψάχνω το φθηνότερο προϊόν σε πωλητές με καλές αξιολογήσεις, ποτέ δεν έχω πέσει έξω. Συμπαντικό είναι να τους στείλετε 1-2 μηνύματα αφού πληρώσετε απλά για να τους δείξετε πως έχετε καλή γνώση αγγλικών και πως αν σας κάνει μανούρα θα αφήσετε ένα "ΚΑΛΟ" κράξιμο στην αξιολόγηση ...:lol: Υ.Γ. το να μην λάβετε ένα προϊόν δεν ευθύνεται πάντα ο πωλητής , συνήθως φταίει το ταχυδρομειο του εξωτερικού η και τα ΕΛΤΑ μας ... Υ.Γ.2. μου έχει τύχει προϊόν να μην έρθει , πήρα πίσω τα λεφτα και τελικά μου ήρθε μετά από 3 μήνες :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Αν δεν ελαβες καν το αντικείμενο τότε 100% θα τα πάρεις πίσω τα λεφτα σου , όπως και στο "αλι" όταν πληρώνεις μέσω κάρτας. Υ.Γ.2. μου έχει τύχει προϊόν να μην έρθει , πήρα πίσω τα λεφτα και τελικά μου ήρθε μετά από 3 μήνες :P Το tracking numbr του hotinbuy δεν εμφανίζεται πουθενά, ενώ σε άλλους φαίνεται ότι έγινε αποστολή ... Και σε εμένα έτυχε το ίδιο και τους έστειλα ξανά τα χρήματα. Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 (edited) Λοιπον παιδες την βοηθεια σας παρακαλω! Ειμαι και εγω ενας απο αυτους που παρηγγειλαν ΖΤΕ 967S απο hotinbuy,και μιας κατα τα φαινομενα δεν θα λαβω zte ποτε αλλα τα λεφτα θα τα παρω απο paypal ζαχαρωνω αγρια το Haier W910 και θα ηθελα την γνωμη σας σε ορισμενες αποριες μου. Σαν πρωτη επιλογη θα ηθελα να παρω το lenovo S750 αλλα μετα επεσαν τα ματια μου τυχαια στο Haier W910 και μιας και τα λεφτα για το Haier W910 ειναι πολυ λιγοτερα(και δεν υπαρχουν για το enovo) και στα χαρακτηριστημα το Haier W910 στα περισσοτερα σημεια ειναι καλυτερο του lenovo θα ηθελα την γνωμη για το Haier W910 κυριος σε σχεση με το lenovo δηλ. 1)ποιοτητα κατασκευης(συγκριτικα π.χ με το lenovo S750)? 2)Ποιοτητα οθονης,συγκρητικα με οτι καλυτερο κυκλοφορει στην αγορα γιατι στα χαρτια-σπεκς ετσι λεει δηλ. οτι η οθονη τα σπαει αλλα ειναι ετσι? 3)Ποιες οι διαφορες IP54 του Haier W910 σε σχεση με το IP67 του Lenovo S750? 4)Και τα δυο εχουν Gorilla 2 η και τα δυο απλο Gorilla, η τελος παντων ποιο απ'τα 2 εχει? 5)Το ξερω οτι το lenovo ειναι τετραπυρινο και οτι το Haier W910 ειναι δυπυρινο,ειναι πολυ υποδιεστερο το Haier σε επιδοσεις? 6)Υποστηριξη σε custom roms υπαρχει,και πια ειναι η πιο καλη γρηγορη και bug free,που να εχει Ελληνικα(εχω βρεει ενα W910 στο aliexpess με 4.1.2 και Ελληνικα που ελεγε ο πωλητς οτι ειναι ο μοναδικος που δινει το τηλ. με αυτη την ρομ http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-100-original-Haier-W718-512M-4G-4-0-Screen-dual-SIM-GPS-Dual-camera/906004398.html ,αυτη λεει τιποτα?) Ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!!!!! Edited October 13, 2013 by valsam Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 13, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2013 Δεν χρειάζεται μεγάλη ανάλυση... αν βολεύεσαι με μία sim πάρε το Haier, αν πάλι θέλεις δύο sim, παίρνεις το Lenovo. Κανένα δεν θα σε απογοητεύσει, ουσιαστικά και στην πράξη το haier δεν υστερεί σε σχέση με το lenovo σε καθημερινή χρήση και έχει και ποιοτικό φακό (στην κάμερα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Τωρα το προσεξα,το Haier W910 φοραει τον ιδιο επεξεργαστη με το HTC One S που εχει η νυφη μου οπου λιγο που το περιεργαστηκα το One S πεταει και τα σπαει,το W910 ομως εχει ακομη καλυτερη οθονη(στα χαρτια,περιμενω να μου πειτε εσεις που το εχετε!) μεγαλυτερη μπαταρια,και παιρνει και εξτρα καρτα μνημης! Πριν απο 1χρονο και κατι ψιλα περιπου ο δυπιρυνος επεξεργαστης του εριχνε στα αυτια και τα τετραπυρινα και ηταν οτι πιο γρηγορο υπηρχε. So, how do two Krait cores running at 1.5GHz compare to four Cortex-A9 cores at the same frequency? Both our CPU benchmarks say that the new design is faster overall, even at half the cores. All told, the HTC One S is the fastest phone on the market - there's no task in the mobile world it can't tackle. It will also throw a monkey wrench in the quad-core hype machine. Oddly enough, single-threaded performance wasn't that different as Benchmark Pi shows, but Linpack tested in multi-threaded mode showed that two Krait cores leave the Tegra 3 quartet well in their rear-view mirror. As far as raw CPU performance goes, Snapdragon S4 is the king right now - don't fall for the "bigger is always better" trap and think four cores always beat two. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Εγώ το παρήγγειλα μέσω AliExpress από Κινεζικό μαγαζί με 128 δολλάρια μαζί με κάρτα 8GB και όταν θα εμφανισθεί θα σας ενημερώσω. Τι εγινε σου ηρθε τελικα το τηλ.? Αν και οταν σου ερθει πες μας ποια ρομ φωραει και αν ειναι ρουτ η συσκευη,επισης πως το πηρες 128$ με κάρτα 8GB αφου το εχει στα 135$? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Τι εγινε σου ηρθε τελικα το τηλ.? Αν και οταν σου ερθει πες μας ποια ρομ φωραει και αν ειναι ρουτ η συσκευη,επισης πως το πηρες 128$ με κάρτα 8GB αφου το εχει στα 135$? Τίποτα ακόμη φίλε μου, έφυγε από Σινγκαπούρη 13/10 :X ... και η τιμή είναι αυτή γιατί όταν το παρήγγειλλα το είχε 122 δολλάρια. Περίμενε καλύτερα και μόλις το παραλάβω πρώτα ο Θεός ... θα ενημερώσω. Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrkyriakos Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παρήγγειλα και εγώ το κινητό από αλιεχπρες ,η πληρωμή έγινε 9/10 και από τότε περιμένω :( Μόλις σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι έχει αποσταλεί . 129.99$ χωρίς κάρτα μνήμης :worry: Ελπίζω και εγώ να έχω σύντομα νέα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Παιδια καλο φαινεται το τηλεφωνακι, ιδιος επεξεργαστης με το Oppo Find 3 (X905).. Σεε περιπτωση ομως που κλαταρει η ενσωματωμενη μπαταρια τι κανουμε, το πεταμε? Edited October 15, 2013 by guideman Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Μπαταρία, ως ανταλλακτικό στο Aliexpress υπάρχει, προφανώς θέλει άνοιγμα με κατσαβίδι (ή άλλο τρόπο...) - a la iphone... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evansarmor Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Παιδια καλο φαινεται το τηλεφωνακι, ιδιος επεξεργαστης με το Oppo Find 3 (X905).. Σεε περιπτωση ομως που κλαταρει η ενσωματωμενη μπαταρια τι κανουμε, το πεταμε? Από ότι είδα στο youtube υπάρχει τρόπος να αλλάξει η μπαταρία του, αλλά πρέπει να ... βλέπεις καλά !!!:p http://www.youtube.com/watch?v=yzszshOB2NE Παράθεση Καλύτερα να πεθάνεις όρθιος παρά να ζήσεις γονατιστός !!!. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Δεν μας λεει ο τυπος ομως αν δουλεψε το τηλεφωνο μετα την συναρμολογηση.. :lol::lol::lol: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 παιδια καλησπερα το gps τι λεει καλο η σαν ta mtk? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Διαβασε βρε αθεοφοβε και λιγο παραπανω, 5 σελιδες ειναι ολο κι ολο.. :wacko: Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 16, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια καλησπερα το gps τι λεει καλο η σαν ta mtk? Φοράει qualcomm επεξεργαστή με ότι (θετικό) αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. October 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια καλησπερα το gps τι λεει καλο η σαν ta mtk? test gps 08:50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 πολυ καλο...και τελικα απο που να το παρουμε aliexpress? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts