Jump to content

Lenovo P780

alexandrosss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το minideal δίνει δώρο film + silicone case αλλά θέλει έξτρα $8.99 για nillkin case, ποιά η διαφορά τους; Αξίζει η nillkin;

Η Nillkin ειναι σκληρη θηκη πλατης. Δινει προστατευτικο οθονης και θηκη σιλικονης δωρεαν και ειναι πολυ καλη. Τοθλαχιστον εμενα αυτα μου εδωσε.

Φθηνα κ Ευρωπη δεν γινεται, καθως εχουν προστεθει ήδη οι τελωνιακοι δασμοι.

(το εχει και το amazon uk, αν θελεις το καλυτεροτερο μαγαζι στον κοσμο π.χ. επιστροφη σε 30 μερες χωρις ερωτησεις κ τα μεταφορικα δικα τους, αλλα τι να σου πω, η αρχικη τιμη σε σχεση με τα "κινεζικα" site, απεχει μακραν, η επιλογη δικη σου)

Το πηρα απο pandawii. Ειχε μια μερα ενα κουπονι κ εβγαινε στα 245$, προσθεσα singapore post +4$, διαφορα ~10$ απο minideal.

Το ηξερα οτι μπορει να φαω παιδεμα, γι'αυτο ειπα πριν οτι το μετανιωσα που δεν το πηρα απο minideal. Ηρθε πολυ γρηγορα παντως.

Διαβασα κατι παρομοια φαινομενα σε αλλα μοντελα lenovo που ειχαν το ιδιο προβλημα με καποιες roms...οποτε ελπιζω να ειναι μονο αυτο.

"Φοραει":

Build number

P780_ROW_S110_130629

Απ'οτι διαβασα ειναι παλια rom...

Ευχαριστω για τις απαντησεις, ξεκιναω απο αυριο τα πειραματα με τις roms.

Καλο κατα την γνωμη μου ειναι να μην φορας ROW που ειναι Ευρωοαικη ρομ. Λογικα το κινητο σου ειναι κινεζικο. Μπορεις να το δεις αν στν μπαταρια πανω λεει Κινεζικα η Αγγλικα. Καλο ειναι να δοκιμασεις και μια αλλη ρομ. Πχ την S_129.

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

FLASHTOOL P780 - TWRP P780

http://ul.to/9txmvih8

• Απαντήσεις 2,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η Nillkin ειναι σκληρη θηκη πλατης. Δινει προστατευτικο οθονης και θηκη σιλικονης δωρεαν και ειναι πολυ καλη. Τοθλαχιστον εμενα αυτα μου εδωσε.

Δηλαδή με τη θήκη σιλικόνης είμαι καλυμμένος από θέμα πτώσεων;

Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει το minideal δίνει δώρο film + silicone case αλλά θέλει έξτρα $8.99 για nillkin case, ποιά η διαφορά τους; Αξίζει η nillkin;

H Nillkin φιλε, ειναι με 'καπακι' μπροστα, καλυπτει την οθονη, φαντασου σαν βιβλιαρακι, εμενα με βολευει πολυ αυτο το σχεδιο κ ας μεγαλωνει το κινητο (το εχω συνηθως σε τσαντακι μεσης), την ειχα παραγγειλει ξεχωρα απο ebay, ειναι η καλυτερη σε αυτο το ειδος/χρηματα, την περιμενω πως κ πως. Προσωπικα δεν θα βαλω ζελατινα στην οθονη, η nillkin θα την καλυψει μια χαρα.

Δηλαδή με τη θήκη σιλικόνης είμαι καλυμμένος από θέμα πτώσεων;

Οπως θα δεις κ στις φωτο, σε καλυπτει γενικα μιλωντας, απο πισω κ καπως στις γωνιες, οχι την οθονη, αυτη ειναι η διαφορα με την nillkin.

(αν παρεις την nillkin απο το μαγαζι της στο ebay, σου κανει δωρο την ζελατινα που ισως να ειναι κ καλυτερη απο τις δωρεαν των κινεζικων μαγαζιων, καθως οι ζελατινες δεν ειναι ολες ιδιες ποιοτικα, μερικες επηρεαζουν αρνητικα την αισθηση αφης ή/και την εικονα ακομη).

Καλο κατα την γνωμη μου ειναι να μην φορας ROW που ειναι Ευρωοαικη ρομ. Λογικα το κινητο σου ειναι κινεζικο. Μπορεις να το δεις αν στν μπαταρια πανω λεει Κινεζικα η Αγγλικα. Καλο ειναι να δοκιμασεις και μια αλλη ρομ. Πχ την S_129.

Ουπς, ευχαριστω για την διευκρινηση aloialone, διαβασα ολες τις σελιδες κ εχω προετοιμαστει, αλλα δεν θυμαμαι τωρα οτι το row σημαινει ευρωπαικη, ακομη ενας λογος λιοπον να την αλλαξω.

Μια ερωτηση πανω στα links που εδωσες και στις roms:

Βλεπω στο official απο needrom, εχει update με ονομα

P780_S308_130814, λογικα αυτο θα σημαινει 14/Αυγ/2013

ενω η τελευταια 'κινεζικη', λεγεται

P780_S129_130710, δηλ. θα σημαινει 10/Ιουλ/2013

Σωστα?

Διαβασα, προτεινεις κ φορας την S129. Εχεις δοκιμασει την S308 που φαινεται να ειναι νεωτερη?

Η όχι, επειδη ειναι update της ευρωπαικης (αν και στο ονομα της δεν εχει το 'row')?

Edited by nek4d

nillkin θα την καλυψει μια χαρα.

Και nillkin και gorilla glass ε δε νομιζω πια να εισαι τοσο απροσεχτος που να εβαζες και μεμβρανη :p

Απο οτι βλεπω εχεις και το 997D

Πως ειναι το κινητο σε σχεση με αυτο ?

Απο πλευρας ταχυτητας κολληματων κλπ

Απο οτι βλεπω εχεις και το 997D

Πως ειναι το κινητο σε σχεση με αυτο ?

Απο πλευρας ταχυτητας κολληματων κλπ

To εχω αλλα πλεον ειναι στο συρταρι. To Alcatel για το λεφτα του τοτε ηταν παρα πολυ καλο. Καμια σχεση ομως με το Lenovo. Μερα με τη νυχτα. Πλεον απο ρομ φοραω την P780_S132_130822. Γενικα εχω δοκιμασει πολλες ρομ.

Αυτα ειναι καποια site που μπορεις να βρεις οτι θες με την βοηθεια του google translate φυσικα.

http://bbs.lephone.cc/forum-73-1.html

http://bbs.lenovomobile.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=282

http://lefen.lenovo.com/lfb/forum-646-1.html.

Οσο για την Nillkin αυτη που δινει το Minideal δεν ειναι με καπακι μπροστα. Απλα ειναι μια θηκη πλατης σκληρη. Εμενα προσωπικα με βολεψε η θηκη σιλικονης.

Edited by aloialone

H Nillkin φιλε, ειναι με 'καπακι' μπροστα, καλυπτει την οθονη, φαντασου σαν βιβλιαρακι, εμενα με βολευει πολυ αυτο το σχεδιο κ ας μεγαλωνει το κινητο (το εχω συνηθως σε τσαντακι μεσης), την ειχα παραγγειλει ξεχωρα απο ebay, ειναι η καλυτερη σε αυτο το ειδος/χρηματα, την περιμενω πως κ πως. Προσωπικα δεν θα βαλω ζελατινα στην οθονη, η nillkin θα την καλυψει μια χαρα.

Οπως θα δεις κ στις φωτο, σε καλυπτει γενικα μιλωντας, απο πισω κ καπως στις γωνιες, οχι την οθονη, αυτη ειναι η διαφορα με την nillkin.

(αν παρεις την nillkin απο το μαγαζι της στο ebay, σου κανει δωρο την ζελατινα που ισως να ειναι κ καλυτερη απο τις δωρεαν των κινεζικων μαγαζιων, καθως οι ζελατινες δεν ειναι ολες ιδιες ποιοτικα, μερικες επηρεαζουν αρνητικα την αισθηση αφης ή/και την εικονα ακομη).

Ουπς, ευχαριστω για την διευκρινηση aloialone, διαβασα ολες τις σελιδες κ εχω προετοιμαστει, αλλα δεν θυμαμαι τωρα οτι το row σημαινει ευρωπαικη, ακομη ενας λογος λιοπον να την αλλαξω.

Μια ερωτηση πανω στα links που εδωσες και στις roms:

Βλεπω στο official απο needrom, εχει update με ονομα

P780_S308_130814, λογικα αυτο θα σημαινει 14/Αυγ/2013

ενω η τελευταια 'κινεζικη', λεγεται

P780_S129_130710, δηλ. θα σημαινει 10/Ιουλ/2013

Σωστα?

Διαβασα, προτεινεις κ φορας την S129. Εχεις δοκιμασει την S308 που φαινεται να ειναι νεωτερη?

Η όχι, επειδη ειναι update της ευρωπαικης (αν και στο ονομα της δεν εχει το 'row')?

Σωστα τα λες με τις ημερομηνιες.

Η S_308 ομως δεν ειναι η νεοτερη. Δες καλα απο εκει που την βρηκες. Ειναι Unicom customized version.....

...

Οσο για την Nillkin αυτη που δινει το Minideal δεν ειναι με καπακι μπροστα. Απλα ειναι μια θηκη πλατης σκληρη. Εμενα προσωπικα με βολεψε η θηκη σιλικονης.

Α, δεν το προσεξα, νομιζα οτι ηταν μονο ενα ειδος, οκ, καλα που το διευκρινισες.

Θα βρειτε αφθονες nillkin ΜΕ καπακι, στο ebay, στα 7-9$, πχ >

http://www.ebay.com/itm/Nillkin-Mix-Leather-Cover-Hard-Case-LCD-Screen-Protector-for-Lenovo-P780-/281140915776?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=&hash=item41754dee40

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=261277926509

Σωστα τα λες με τις ημερομηνιες.

Η S_308 ομως δεν ειναι η νεοτερη. Δες καλα απο εκει που την βρηκες. Ειναι Unicom customized version.....

Καλα που μου το ειπες aloialone! Αυτο το needrom πολυ χυμα στις περιγραφες του...

Αν εχετε βρει αλλο site στα αγγλικα με roms, εστω και με καθυστερηση στην ενημερωση, θα ηταν χρησιμο να αναφερθει για να τα εχουμε μαζεμενα. Εγω θα βαλω τωρα μια για να δουλεψει σωστα το μηχανακι και σε 3-4 μηνες παλι, θα κοιταξω τι νεο κυκλοφορει.

Εγω παντως παιδια εχω παραγγειλει μαζι με το κινητο και την αυθεντικη θηκη της lenovo οπου ειναι δερματινη απο οτι λεει και βλεποντας τις φωτογραφιες εχεις πληρη καλυψη για το κινητο

Εχω και μια ερωτηση σχετικα με αυτο θεωρειτε οτι με αυτη τη θηκη χρειαζεται η οθονη προστατευτικη ζελατινη?

και εδω λινκ για τη θηκη,ειναι στα 10 ευρω περιπου αλλα θεωρω οτι αξιζει

http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-100-Original-Lenovo-P780-Leather-Case-Black-In-Stock-Lenovo-P780-Case-Gift-Screen/1202802352.html

aloialone βοηθεια!

Ακολουθησα τις οδηγιες σου απο το αρχειο της 18/8 >

"

...Περναμε το uncletools(m44_toolbox.apk) στο κινητο και κανουμε εγκατασταση.

Περναμε το P780-trwprecovery-en-ydss.img στη καρτα SD.(Οχι σε φακελο)

Ανοιγουμε uncletools και παταμε recovery update .Μας βγαζει το P780-trwprecovery-en-ydss.img και παταμε πανω του.

Μας λεει use recovery file P780-trwprecovery-en-ydss.img .... παταμε YES .Περιμενουμε περιπου 30 sec και στο επομενο που μας λεει reboot into recovery παταμε CANCEL.

Παμε πισω στο αρχικο μενου και παταμε INTO RECOVERY MODE και μας βγαζει στο Αγγλικο TRWP.

"

και στο σημειο αυτο, αντι να με βγαλει στο αγγλικο TRWP, κανει boot loop!

(το uncletools εκανε κ update κανονικα).

Το μονο που καταφερνω, ειναι με volume-up και power να μπει στο κινεζικο recovery, το οποιο και δεν καταλαβαινω!

Η σελιδα http://www.needrom.com/cwm-for-mtk-platform/#more-13515 που αανφερθηκε εως 'Η λυση για τα κινεζικα στο recovery', δεν ανοιγει καν, λεει site maintenace!

Το κινητο ειναι κολλημενο εκει, δεν παταω κατι στα τυφλα...

Τι κανωωω ???

Ολα πανε καλα. Σε κανα 2 3μερες θα γραψει despatched to overseas

Σημερα μου εγραψε αυτο,οντως πανε καλα τελικα.

07-09-2013 07-09-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

υ.γ Δουλευουν και ΣΚ οι κινεζοι? :)

Σημερα μου εγραψε αυτο,οντως πανε καλα τελικα.

07-09-2013 07-09-2013 Despatched to overseas (Country code: GR)

υ.γ Δουλευουν και ΣΚ οι κινεζοι? :)

Εγω παντως απο την τριτη που το χουν δωσει στην EMS εχει κολλησει στο Despatch from Sorting Center ελπιζω να το στειλουν καποια στιγμη :mad:

Εγω παντως απο την τριτη που το χουν δωσει στην EMS εχει κολλησει στο Despatch from Sorting Center ελπιζω να το στειλουν καποια στιγμη :mad:

Λογικα θα το παρεις πιο γρηγορα με EMS,εγω εχω δρομο ακομα,σιγουρα 2 βδομαδες.

Λογικα θα το παρεις πιο γρηγορα με EMS,εγω εχω δρομο ακομα,σιγουρα 2 βδομαδες.

Ε ναι με αυτη τη λογικη εδωσα λεφτα για τα μεταφορικα... :P Υπολογιζω στο οτι απο τη στιγμη που θα φυγει απο κει μεσα σε 3-4 μερες θα το χω

Ε ναι με αυτη τη λογικη εδωσα λεφτα για τα μεταφορικα... :P Υπολογιζω στο οτι απο τη στιγμη που θα φυγει απο κει μεσα σε 3-4 μερες θα το χω

Θυμασαι ποσα εδωσες παραπανω?Να το εχω υποψη μου για μελλοντικη αγορα?

Το τελωνειο το γλυτωνεις σιγουρα?

Θυμασαι ποσα εδωσες παραπανω?Να το εχω υποψη μου για μελλοντικη αγορα?

Το τελωνειο το γλυτωνεις σιγουρα?

28$ μεσω alliexpress.com...για τελωνειο λογικα γλιτωνεις οταν ερθεισ ομως θα σου πω και σιγουρα :p

Για οσους ενδιαφερονται για τις επιδοσεις τις cameras σε νυχτερινη ληψη γιατι την μερα ολες καλες ειναι

βαζω να δειτε ενα βιντεακι απο εναν τυπο στο youtube.Εγω παντως το βρισκω πολυ καλο παρολο που ειναι εν κινηση.

το μαγαζι αυτο δεν ειναι καλο (δες wot) και ειναι επιεικως απαραδεκτο να χρεωνει εξτρα πραγματα οπως, send as gift, skype, whatsapp, demo παιχνιδια και δεν ξερω τι αλλο...

Αξιοπιστο ειναι,απαραδεκτο οσον αφορα τις χρεωσεις επισης ειναι.Το μονο καλο που εχει απο τα υπολοιπα κινεζικα

ειναι οτι γραφει τα πραγματικα specs των κινητων χωρις μικρα λαθακια απο κατι αλλα.

p.x Εγω παραγγελνω απο Minideal αλλα εχω βρει πολλα μικρα λαθη οπως σε mp,αναλυσης,ακομα και ιντσες.

Φυσικα αυτα ερχονται σε 2η μοιρα απο τι στιγμη που εχει δωρεαν μεταφορικα και δε χρεωνει το root,το google play,την ελληνικη γλωσσα οπως το etotalk.

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

Καταρχας, ενα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και δημοσια στον φιλο aloialone!

Με γλυτωσε απο αγνωστο χρονο, σε μια δυσκολη χρονικα περιοδο με φορτο εργασιας κλπ.

Η εμπειρια του φανηκε ξεκαθαρα καθως με τα εργαλεια που χρησιμοποιουσα, αν και νεωτερα, δεν γινοταν δουλεια.

Αλλα το πιο σημαντικο ηταν η αμεση και φιλικη ανταποκριση!

Ειμαι υποχρεος.

Στο θεμα μας λοιπον, μετα την επιτυχη εγκατασταση αλλης rom, το κινητο κανει τα ιδια, δηλ. κολλαει οποτε θελει.

Φαινεται κυριως σε standby, οπου μολις το ανοιξω, η οθονη ειναι μαυρη κ δεν ανταποκρινεται. Κολλαει ομως και κατα την χρηση, ακομη και μερικα λεπτα μετα το boot.

Δυστυχως για μενα, δεν ηταν θεμα rom, και ξεκινησα διαδικασια επιστροφης.

Περαν της ταλαιπωριας που θα υποστω (χρονικα κ κοστος επιστροφης γιατι με τους κινεζους ειναι επικινδυνο να σταλει κατι μη-συστημενο), απογοητευτηκα απο την ποιοητα της Lenovo. Αν εχω την δυνατοτητα επιστροφης χρηματων, δεν θα το ξαναπαρω.

Αν γινει αναγκαστικα αντικατασταση, εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε με την νεα παραλαβη ... εν καιρο.

Με γλυτωσε απο αγνωστο χρονο, σε μια δυσκολη χρονικα περιοδο με φορτο εργασιας κλπ.

Η εμπειρια του φανηκε ξεκαθαρα καθως με τα εργαλεια που χρησιμοποιουσα, αν και νεωτερα, δεν γινοταν δουλεια.

Ειμαι υποχρεος.

Στο θεμα μας λοιπον, μετα την επιτυχη εγκατασταση αλλης rom, το κινητο κανει τα ιδια, δηλ. κολλαει οποτε θελει.

Φαινεται κυριως σε standby, οπου μολις το ανοιξω, η οθονη ειναι μαυρη κ δεν ανταποκρινεται. Κολλαει ομως και κατα την χρηση, ακομη και μερικα λεπτα μετα το boot.

Περαν της ταλαιπωριας που θα υποστω (χρονικα κ κοστος επιστροφης γιατι με τους κινεζους ειναι επικινδυνο να σταλει κατι μη-συστημενο), απογοητευτηκα απο την ποιοητα της Lenovo. Αν εχω την δυνατοτητα επιστροφης χρηματων, δεν θα το ξαναπαρω.

Αν γινει αναγκαστικα αντικατασταση, εδω ειμαστε να τα ξαναπουμε με την νεα παραλαβη ... εν καιρο.

Φιλε Νεκταριε εδω ειμαστε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Την επομενη μπορει να με βοηθησεις εσυ. Γι αυτο ειναι τα φορουμ.

Κατι που θα διαφωνησω μαζι σου ειναι για το θεμα ποιοτητας του κινητου. Εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλη η ποιοτητα του και εχει και μεγαλη γκαμα απο ρομς και αλλα διαφορα. Απλα εισαι ατυχος. Θ δεις αν τελικα δεν παρεις πισω τα λεφτα και σου στειλουν παλι το κινητο οτι θα μεινεις ευχαριστημενος.

Edited by aloialone

Ειμαι υποχρεος.

Οπως ειπε και ο φιλος απλα ετυχε.

Παντως αν απογοητευτικες απο την ποιοτητα της lenovo για μενα μην παρεις αλλο κινεζικο γιατι ειναι 1000% σιγουρο

οτι θα απογοητευτεις παλι,εχω πιασει αρκετα εως πολλα στα χερια μου και για μενα εχει την καλυτερη ποιοτητα απο Κινεζικα

και απο πολλα αλλα που εχουμε στην Ελλαδα και τα χρυσοπληρωνουμε.

Φιλε Νεκταριε εδω ειμαστε να βοηθαμε ο ενας τον αλλον. Την επομενη μπορει να με βοηθησεις εσυ. Γι αυτο ειναι τα φορουμ.

Κατι που θα διαφωνησω μαζι σου ειναι για το θεμα ποιοτητας του κινητου. Εγω προσωπικα θεωρω οτι ειναι παρα πολυ καλη η ποιοτητα του και εχει και μεγαλη γκαμα απο ρομς και αλλα διαφορα. Απλα εισαι ατυχος. Θ δεις αν τελικα δεν παρεις πισω τα λεφτα και σου στειλουν παλι το κινητο οτι θα μεινεις ευχαριστημενος.

Μακαρι φιλε aloialone, να ηταν μεμονωμενη περιπτωση γιατι το πιθανοτερο ειναι να μου στειλουν αλλο.

Ετσι και μου πουν service lenovo, εχω διαβασει για αναμονες 2 μηνες, κατ'ευθειαν paypal dispute.

Και παλι, χιλια ευχαριστω, οντως τα φορουμ βοηθανε πολυ σε τετοιες περιπτωσεις αλλα στην προκειμενη περιπτωση, μιλαμε για ταχεια επεμβαση!

Οπως ειπε και ο φιλος απλα ετυχε.

Παντως αν απογοητευτικες απο την ποιοτητα της lenovo για μενα μην παρεις αλλο κινεζικο γιατι ειναι 1000% σιγουρο

οτι θα απογοητευτεις παλι,εχω πιασει αρκετα εως πολλα στα χερια μου και για μενα εχει την καλυτερη ποιοτητα απο Κινεζικα

και απο πολλα αλλα που εχουμε στην Ελλαδα και τα χρυσοπληρωνουμε.

Τελειως noname κινεζικο δεν θα επαιρνα ουτως ή αλλως. ZTE του αδερφου μου και Huawei που ειχα παρει παλιοτερα απο amazon uk, ειχαν βγει μια χαρα. Ενταξει, αυτες ειναι και εταιρειες κολοσσοι. Οτιδηποτε αλλο, αποκλειεται, samsung nexus εχω και κανω την δουλεια μου, απλα πηγα για τις 2 sim και την super μπαταρια.

Σπαστηκα με την lenovo γιατι την ξερω πολλα χρονια απο τα PC και δεν περιμενα καινουργιο μοντελλο με κατασκευη 2013-07, να ερθει προβληματικο... anyway, πιθανοτατα εδω θα ειμαστε παλι.

Edited by nek4d

Μακαρι φιλε aloialone, να ηταν μεμονωμενη περιπτωση γιατι το πιθανοτερο ειναι να μου στειλουν αλλο.

Ετσι και μου πουν service lenovo, εχω διαβασει για αναμονες 2 μηνες, κατ'ευθειαν paypal dispute.

Και παλι, χιλια ευχαριστω, οντως τα φορουμ βοηθανε πολυ σε τετοιες περιπτωσεις αλλα στην προκειμενη περιπτωση, μιλαμε για ταχεια επεμβαση!

Τελειως noname κινεζικο δεν θα επαιρνα ουτως ή αλλως. ZTE του αδερφου μου και Huawei που ειχα παρει παλιοτερα απο amazon uk, ειχαν βγει μια χαρα. Ενταξει, αυτες ειναι και εταιρειες κολοσσοι. Οτιδηποτε αλλο, αποκλειεται, samsung nexus εχω και κανω την δουλεια μου, απλα πηγα για τις 2 sim και την super μπαταρια.

Σπαστηκα με την lenovo γιατι την ξερω πολλα χρονια απο τα PC και δεν περιμενα καινουργιο μοντελλο με κατασκευη 2013-07, να ερθει προβληματικο... anyway, πιθανοτατα εδω θα ειμαστε παλι.

Η αληθεια ειναι οτι ησουν ατυχος,και εγω περιμενω απο minideal ποτε δε ξερεις...

η γνωμη μου ειναι να σου στειλει τα χρηματα πισω και να κανεις παραγγελια απο αλλου,

εκτος αν θες να πας σε κατι πιο φθηνο.

Πολυ καλο ειναι το zte987 αλλα παρατηρησαν πολλα τριξιματα στην κατασκευη,υπαρχουν και σχετικα βιντεο στο youtube.

Aυτο μπορει να γινει με οποιαδηποτε μαρκα,συγκεκριμενα εγω μια samsung tv που αγορασα πριν 5 μηνες μεχρι στιγμης

εχει παει 2 φορες σερβις,πλακετα και πανελ.Τεχνολογια ειναι και λαθη γινονται.

Edited by stamatinho13

Λίγα λόγια.

-Με ταχυδρομείο ΔΕΝ περνανε τα πακετάκια αυτά από τελωνείο

-ΜΗΝ αγοράζετε απο τους κλέφτες του etotalk

@bomberb17 η θήκη που δίνουν δώρο είναι μια απλή σιλικόνης, οι Nillkin είναι αυτές http://img.tvc-mall.com/uploads/details/MHC-P780-01-1.jpg

Λίγα λόγια.

-Με ταχυδρομείο ΔΕΝ περνανε τα πακετάκια αυτά από τελωνείο

-ΜΗΝ αγοράζετε απο τους κλέφτες του etotalk

@bomberb17 η θήκη που δίνουν δώρο είναι μια απλή σιλικόνης, οι Nillkin είναι αυτές http://img.tvc-mall.com/uploads/details/MHC-P780-01-1.jpg

Εγω παρειγγειλα με ΕΜΣ γιατι μου παν οτι ουτε ετσι περνασ τελωνειο...εκτος αν η ΕΜΣ θεωρειτε σαν ταχυδρομειο δεν το ξερω αυτο

Και μια ακομη ερωτηση..μπορουν και οι 2 σιμ να εχουν ιντερνετ?

Edited by Georgis13