manolisva Δημ. August 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2013 Σε λίγο καιρό θα το αγοράσω και εγώ για να αποσύρω το P770. Από άποψης ROM έχετε βρει κάποια καλή Multi-language; Λέω να το αγοράσω από etotalk για να πάρω μαζί και το original flip leather case. Μετά ποια Rom προτείνετε να φλασάρω; εγω πήρα το Ρ770 πριν λίγες μερες από minideal πολύ καλή τιμή.. αλλα μου το ζήτυησε ενας φίλος και λέω να το δώσω και να πάω για το Ρ780... αφού έχεις το Ρ770 μήπως μπορεις να μου πεις ... στην αναζήτηση επαφων από πληκτρολογιο μου βγάζει τις επαφες 2 και τρεις φορές. στο μενού των επαφων εχω επιλέξει να προβολή π.χ. μόνο από τηλέφωνο.... αλλα στην αναζήτηση ψαχνει σε όλες και ετσι μου τις δείχνει. από τηλ , απο gmail, από sim.... μπορω να κανω κατι? Παράθεση Μανώλης - Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 εγω πήρα το Ρ770 πριν λίγες μερες από minideal πολύ καλή τιμή.. αλλα μου το ζήτυησε ενας φίλος και λέω να το δώσω και να πάω για το Ρ780... αφού έχεις το Ρ770 μήπως μπορεις να μου πεις ... στην αναζήτηση επαφων από πληκτρολογιο μου βγάζει τις επαφες 2 και τρεις φορές. στο μενού των επαφων εχω επιλέξει να προβολή π.χ. μόνο από τηλέφωνο.... αλλα στην αναζήτηση ψαχνει σε όλες και ετσι μου τις δείχνει. από τηλ , απο gmail, από sim.... μπορω να κανω κατι? Εγώ χρησιμοποιώ το exDialer & contacts από τότε που ασχολούμαι με android. Το stock contacts σου εμφανίζει όλες τις επαφές. Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις να έχει από που θα σου εμφανίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ευχαριστα νεα σας εχω. Μετα απο πολυ κοπο βρηκα Αγγλικο TWRP και ετσι μπορουμε να βαζουμε ρομς απο zip,να κανουμε backup την ρομ μας και αλλα πολλα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisva Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Εγώ χρησιμοποιώ το exDialer & contacts από τότε που ασχολούμαι με android. Το stock contacts σου εμφανίζει όλες τις επαφές. Δεν βλέπω στις ρυθμίσεις να έχει από που θα σου εμφανίσει. Ευχαριστω για τη βοηθεια.. κτεβασα το exdialer και ειναι ΟΚ .. λεε οτι ειναι δοκιμαστικο για 1βδομαδα.. πρεπει να αγορασω το ΡRO? Παράθεση Μανώλης - Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ευχαριστα νεα σας εχω. Μετα απο πολυ κοπο βρηκα Αγγλικο TWRP και ετσι μπορουμε να βαζουμε ρομς απο zip,να κανουμε backup την ρομ μας και αλλα πολλα. Ωραίος! Δε βλέπω να ασχολούμαι για την ώρα, αλλά μιας και δεν ξέρουμε κινέζικα, καλό είναι να το 'χουμε. Πού το βρίσκουμε; Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2013 Ευχαριστω για τη βοηθεια.. κτεβασα το exdialer και ειναι ΟΚ .. λεε οτι ειναι δοκιμαστικο για 1βδομαδα.. πρεπει να αγορασω το ΡRO? Νομίζω πως το Pro το χρειάζεσαι μόνο για να παίζουν τα Plugins. Από όσο ξέρω δωρεάν είναι. Εγώ το έχω αγοράσει πάντως μιας και μου έχει λύσει τα χέρια. Αν έχεις πάρα πολλές επαφές και θέλεις να χρησιμοποιείς το alphanumeric search είναι μονόδρομος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ωραίος! Δε βλέπω να ασχολούμαι για την ώρα, αλλά μιας και δεν ξέρουμε κινέζικα, καλό είναι να το 'χουμε. Πού το βρίσκουμε; http://www32.zippyshare.com/v/85479859/file.html Μεσα εχω βαλει. 1. Προγραμμα για ροοτ 2. Αγγλικο TRWP μαζι με UNCLETOOLS 3. GAPPS για το Playstore Πρωτα κανουμε ροοτ το κινητο.Ειναι πολυ ευκολο. Το συνδεουμε με usb ανοιγουμε το προγραμμα,αναγνωριζει το κινητο και παταμε ροοτ. Μετα απλα βαζουμε Την εφαρμογη superSU και τελος. Περναμε το uncletools(m44_toolbox.apk) στο κινητο και κανουμε εγκατασταση. Περναμε το P780-trwprecovery-en-ydss.img στη καρτα SD.(Οχι σε φακελο) Ανοιγουμε uncletools και παταμε recovery update .Μας βγαζει το P780-trwprecovery-en-ydss.img και παταμε πανω του. Μας λεει use recovery file P780-trwprecovery-en-ydss.img .... παταμε YES .Περιμενουμε περιπου 30 sec και στο επομενο που μας λεει reboot into recovery παταμε CANCEL. Παμε πισω στο αρχικο μενου και παταμε INTO RECOVERY MODE και μας βγαζει στο Αγγλικο TRWP. Εκει πλεον μπορουμε να κανουμε τα παντα. Backup την rom μας,Restore και οτι αλλο θελουμε. Αν η ρομ που εχετε βαλει δεν εχει PLAYSTORE τοτε βαζουμε τα gapps μεσα στην καρτα SD και οταν μπουμε στο TRWP παταμε INSTALL βρισκουμε το αρχειο GAPPS και το κανουμε εγκατασταση και μετα reboot το κινητο και πλεον εχουμε κανονικο PLAYSTORE. Ειναι λιγο γρηγορες οι οδηγιες γιατι πρεπει να φυγω αλλα ειναι σωστες. Οτι θελετε πμ με αν μπορω να σας βοηθησω. ΥΓ. Εγω τωρα φοραω την official S_129 που δεν ειχε playstore αλλα εχω βαλει εγω και λειτουργει ΑΡΙΣΤΑ. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ευχαριστώ, φίλε aloialone. Αν το επιχειρήσω κάποια στιγμή και σκαλώσω, θα σε ενοχλήσω. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisva Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Ελληνικα κανονικα. Πυξιδα κανονικα. Gps κανονικα. Αναζητηση επαφες κανονικα,εμαιλ κανονικα. Το μονο θεμα που εχω ειναι με το hotspot αλλα ειμαι με αλλη ρομ τωρα. Ισως να φταιει αυτη η ρομ. Με του minideal δεν το ειχα δοκιμασει αν κανει hotspot. το οτι δεν βγαίνει η μπαταρια ειναι πρόβλημα?... Παράθεση Μανώλης - Ηράκλειο Κρήτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 το οτι δεν βγαίνει η μπαταρια ειναι πρόβλημα?... Κανενα προβλημα. Κανεις ακριβως τα ιδια βηματα. Απλα στο flashtool βαζεις την επιλογη with battery.:happy: Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirakos Δημ. August 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά ψάχνω για pc suite για το lenovo 780 αλλά δεν βρίσκω πουθενά μπορεί να μας πει ο aloialone αν θέλει απο που μπορώ να το κατεβάσω? ή όποιος άλλος ξέρει. Και κάτι ακόμα μήπως υπάρχει η S_129 με ελληνικά ? Ευχαριστώ πολύ. Edited August 22, 2013 by spirakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά ψάχνω για pc suite για το lenovo 780 αλλά δεν βρίσκω πουθενά μπορεί να μας πει ο aloialone αν θέλει απο που μπορώ να το κατεβάσω? ή όποιος άλλος ξέρει. Και κάτι ακόμα μήπως υπάρχει η S_129 με ελληνικά ? Ευχαριστώ πολύ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το moborobo. Σήμερα θα το παραγγείλω. Μου προτείνετε από minideal ή etotalk; Βλέπω στο minideal έχει και δώρο silicon case. Από etotalk θα παραγγείλω μόνο την θήκη. Η rom του minideal out of the box είναι οκ προς χρήση ή θα πρέπει να flasharo; Με τους 150 χαρακτήρες στα sms έχει βρεθεί λύση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 22, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Στο Minideal το στέλνει rooted. Το λέει με κόκκινα γράμματα: this model will be rooted and install google play before sending. Δε χρειάζεται κανένα φλασάρισμα. Απλά διαλέγεις ελληνικά αν θέλεις (ανοίγει με αγγλικά). Εμένα (πρωτάρης είμαι στα Android) μου φαίνεται ότι δουλεύει εντάξει η rom που έχει. Θα τη σύστηνα την minideal. Δυο συσκευές πήρα από εκεί και έφτασαν σε 11-12 μέρες. Με τα SMS δεν ασχολήθηκα. Σπάνια στέλνω και είναι και σύντομα. Παράθεση Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Γεια σας παιδιά ψάχνω για pc suite για το lenovo 780 αλλά δεν βρίσκω πουθενά μπορεί να μας πει ο aloialone αν θέλει απο που μπορώ να το κατεβάσω? ή όποιος άλλος ξέρει. Και κάτι ακόμα μήπως υπάρχει η S_129 με ελληνικά ? Ευχαριστώ πολύ. Lenovo magic plus. Το official προγραμμα της Lenovo αλλα ειναι μισα Αγγλικα Μισα Κινεζικα. http://sj.lenovo.com/index.html?ChannelKey=Individual_E Για την ρομ του minideal τωρα. Δουλευει αρκετα καλα μπορω να πω αλλα δεν μπορεις να κανεις hotspot .Σε πεταει εξω οταν πας να το ανοιξεις. Για την S129 δεν υπαρχουν Ελληνικα και δεν εχει και Play store οποτε πρεπει να κανεις τις οδηγιες που εχω γραψει πιο πανω. Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ειναι 2 δυσκολες εβδομαδες αυτες για μενα απο θεμα δουλειας. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Στο Minideal το στέλνει rooted. Το λέει με κόκκινα γράμματα: this model will be rooted and install google play before sending. Δε χρειάζεται κανένα φλασάρισμα. Απλά διαλέγεις ελληνικά αν θέλεις (ανοίγει με αγγλικά). Εμένα (πρωτάρης είμαι στα Android) μου φαίνεται ότι δουλεύει εντάξει η rom που έχει. Θα τη σύστηνα την minideal. Δυο συσκευές πήρα από εκεί και έφτασαν σε 11-12 μέρες. Με τα SMS δεν ασχολήθηκα. Σπάνια στέλνω και είναι και σύντομα. Το γνωρίζω ότι το στέλνει rooted, ξέρω να διαβάζω. Το ερώτημα που έθεσα ήταν αν αξίζει η rom τους ή αν θα πρέπει κατά την γνώμη των κατόχων να περάσω κάποια άλλη πχ life από Lenovo forums κτλπ. 11-12 ημέρες για Free Shipping είναι άψογα. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. :) Lenovo magic plus. Το official προγραμμα της Lenovo αλλα ειναι μισα Αγγλικα Μισα Κινεζικα. http://sj.lenovo.com/index.html?ChannelKey=Individual_E Για την ρομ του minideal τωρα. Δουλευει αρκετα καλα μπορω να πω αλλα δεν μπορεις να κανεις hotspot .Σε πεταει εξω οταν πας να το ανοιξεις. Για την S129 δεν υπαρχουν Ελληνικα και δεν εχει και Play store οποτε πρεπει να κανεις τις οδηγιες που εχω γραψει πιο πανω. Συγνωμη που αργησα να απαντησω αλλα ειναι 2 δυσκολες εβδομαδες αυτες για μενα απο θεμα δουλειας. Έχεις δοκιμάσει κάποια που παίζει το hotspot οκ; Γιατί είναι κάτι σημαντικό για εμένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οι official S125-S129 κανουν κανονικα HOTSPOT. Δοκιμασμενο απο εμενα. Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οι official S125-S129 κανουν κανονικα HOTSPOT. Δοκιμασμενο απο εμενα. Οκ, Ευχαριστώ για το info. Από life και ROW δεν έχεις δοκιμάσει κάτι να φανταστώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aloialone Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 Οκ, Ευχαριστώ για το info. Από life και ROW δεν έχεις δοκιμάσει κάτι να φανταστώ; Αν δεν βαριεσαι κατσε και διαβασε λιγο πιο πισω στο θεμα. Εχω δωσει αρκετες πληροφοριες που θα σε βοηθησουν. Εχω διαβασει οτι το κινεζικο κινητο με Ευρωπαικη ρομ δεν δουλευει καλα και δεν εχει καλο 3g. Οποτε δεν το σκεφτομαι καν.:happy: Παράθεση FLASHTOOL P780 - TWRP P780 http://ul.to/9txmvih8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrosss Δημ. August 22, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 life03 και hotspot ok το τηλεφωνο ζεστενεται πολυ οταν μιλας πολυ ωρα απο μπαταρια μου φαινεται(θα το ανοιξω αυριο να βαλω thermal pad αναμεσα στην μπαταρια και το σιδερενιο καπακι της(οχι το πισω καλλυμα το μαυρο που βλεπεται ειναι καπακι βιδωτο) ισως να εχει κενο εκει και να μην μεταφερει καλα τη θερμοκρασια. 3g h+ Κανονικα με την life Παράθεση Mobile Phones: Nokia 3300, Nokia 7710, HTC touch dual, HTC touch 2, Dell Streak mini 5, Coming Soon Lenovo P780 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agentkostas Δημ. August 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2013 life03 και hotspot ok το τηλεφωνο ζεστενεται πολυ οταν μιλας πολυ ωρα απο μπαταρια μου φαινεται(θα το ανοιξω αυριο να βαλω thermal pad αναμεσα στην μπαταρια και το σιδερενιο καπακι της(οχι το πισω καλλυμα το μαυρο που βλεπεται ειναι καπακι βιδωτο) ισως να εχει κενο εκει και να μην μεταφερει καλα τη θερμοκρασια. 3g h+ Κανονικα με την life Από ότι κατάλαβα το flash είναι αναπόφευκτο για την σωστή λειτουργία του κιν. Έχω δει στο lenovo-forums.ru μια φώτο από το ευρωπαϊκό version του p780, Καμία ιδέα αν μπορούμε να το αγοράσουμε με κάποιο τρόπο; Οι Row rom από εμπειρία που έχω στο p770 είναι εντελώς αγγλικές χωρίς κινέζικα μέσα γενικός. Βλέπω στο antelife το δίνει με δώρο leather & silicon case. Από που προτείνετε να το αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alxias79 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 καλησπερα παιδια ειμαι ασχετος απο αυτα που γραφετε θελω να αγορασω ενα Smartphone 5 ιν. γυρω στα 150 με 200 καταρχας ποιο προτεινετε ? και 2ον απο κινα ερχονται οκ τα κινητα? αυτα για ρομ κ φλας που γραφετε ειναι αναγκαστικα να γινουν?? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
critic Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Καλησπέρα, Στέλνω τον σύνδεσμο για μια καλή παρουσίαση για το p780, στα ρώσικα μεταφρασμένο στα Αγγλικά από google translate.:) http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=ru&tl=en&u=http://hi-tech.mail.ru/review/misc/Lenovo_P780-rev.html&usg=ALkJrhj9RC_PyHNU4026DUcpLNkr2dOPrw Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosc61 Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Άλλο ένα review επίσης στα ρώσικα...:lol: Μας βοηθάει ο γούγλης στην μετάφραση: http://translate.google.com/translate?sl=auto&tl=en&js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fchina-review.com.ua%2Freviews%2Fsmartphones-reviews%2F1975-obzor-lenovo-ideaphone-p780.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kitsis_6 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 έχετε κάποιο ευρωπαϊκό site που να μπορείς να το αγοράσεις φτηνά χωρίς να πληρώσεις έξοδα τελωνείου κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgis13 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) Καλησπερα μαγκες εχω παραγγειλει το τηλεφωνο απο aliexpress μεσω ΕΜΣ και μου παν οτι τη Δευτερα το στελνουν..αρα υπολογιζω σε καμια 10αρια μερες θα το χω στα χερια μου..υπαρχει καμια συμβουλη σχετικα με τ φορτισμα της μπαταριας και γενικα για το κινητο? Υ.Γ. εχω διαβασει ολες τις σελιδες απλα εκει με τις ΡΟΜ το εχασα λιγο :p έχετε κάποιο ευρωπαϊκό site που να μπορείς να το αγοράσεις φτηνά χωρίς να πληρώσεις έξοδα τελωνείου κτλ? εγω το παιρνω απο Κινα και ελπιζω οτι δεν θα περασει τελωνειο,μερικες μερες υπομονη βεβαια ακομα για να το δουμε σιγουρα αυτο...αλλα νομιζω και τα υπολοιπα παιδια αν διαβασεις στην αρχη σχετικα του ποστ που το παρειγγειλαν δεν περασε τελωνειο -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited August 30, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts