Replika Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άλλες 2 ερωτήσεις και θα σταματήσω να σας τα πρήζω για σήμερα ! Λοιπόν , στο PayPal acoount που φαίνεται αν το έχουν στείλει και δεύτερον , πως μπορώ να κάνω tracking? Thanks Guys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jopilot Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Άλλες 2 ερωτήσεις και θα σταματήσω να σας τα πρήζω για σήμερα ! Λοιπόν , στο PayPal acoount που φαίνεται αν το έχουν στείλει και δεύτερον , πως μπορώ να κάνω tracking? Thanks Guys Σου στέλνει email το paypal με θέμα "More details on your shipment" Στο email θα σου παρέχεται το tracking number. Επίσης θα λάβεις email απο το κατάστημα με περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή όπως Tracking number Κλπ. Αρχικά θα σου δοθεί να κάνεις Tracking http://en.4px.com αλλά μετά απο κανά 2 μέρες μπορείς απο SingPost (αν έχεις διαλέξεις Sing Post) Παράθεση BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Replika Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Σου στέλνει email το paypal με θέμα "More details on your shipment" Στο email θα σου παρέχεται το tracking number. Επίσης θα λάβεις email απο το κατάστημα με περισσότερες πληροφορίες για την αποστολή όπως Tracking number Κλπ. Αρχικά θα σου δοθεί να κάνεις Tracking http://en.4px.com αλλά μετά απο κανά 2 μέρες μπορείς απο SingPost (αν έχεις διαλέξεις Sing Post) Σε ευχαριστώ και πάλι φίλε μου :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2013 Λοιπόν έχω και εγώ σήμερα στα χέρια μου το lenovo A830 white και μπορώ να πώ πως είναι πολύ καλό!Πολύ καλή οθόνη.πολύ γρήγορο,πολύ σταθερή η rom με υποστήριξη ελληνικών!Σαν κατασκευή αψογο και πολύ στιβαρό!Δεν φαίνεται για 150€ αλλά για πολύ παραπάνω!Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες όσο το σκαλίζω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Λοιπόν έχω και εγώ σήμερα στα χέρια μου το lenovo A830 white και μπορώ να πώ πως είναι πολύ καλό!Πολύ καλή οθόνη.πολύ γρήγορο,πολύ σταθερή η rom με υποστήριξη ελληνικών!Σαν κατασκευή αψογο και πολύ στιβαρό!Δεν φαίνεται για 150€ αλλά για πολύ παραπάνω!Θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες όσο το σκαλίζω! Απο θεμα μπαταριας εχεις βγαλει άποψη?Αν και το εχω ρωτησει και σε αλλους θα το ξαναρωτησω :p η 5αρα οθονη με αυτη την αναλυση ειναι κομπλε? Τη θηκη προτεινεις με βαση αυτο που βλεπεις?Αυτη της σιλικονης που δινουν δωρο η κατι αλλο απο minideal(hard case,leather case)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Απο θεμα μπαταριας εχεις βγαλει άποψη?Αν και το εχω ρωτησει και σε αλλους θα το ξαναρωτησω :p η 5αρα οθονη με αυτη την αναλυση ειναι κομπλε? Τη θηκη προτεινεις με βαση αυτο που βλεπεις?Αυτη της σιλικονης που δινουν δωρο η κατι αλλο απο minideal(hard case,leather case)? Απο θέμα μπαταρίας δεν έχω άποψη ακόμα καθώς δεν το έχω φορτίσει καν ακόμα :p Σήμερα το μεσημέρι το άνοιξα!Μια χαρά είναι η ανάλυση,δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά με το zte v987 που επίσης άνοιξα σήμερα το μεσημέρι :p Μια χαρά είναι αυτή που δίνει το minideal, όχι τίποτα ιδιαίτερο.Εγω θα πρότεινα της nillkin είτε αυτή που αγόρασα http://www.salewill.com/nillkin-frosted-shield-hard-back-cover-case-for-zte-v987-grand-x-quad_p5914.html k για προστασία της οθόνης ακόμα καλύτερα αυτήν που σκέφτομαι να πάρω http://www.salewill.com/nillkin-fresh-fashionable-leather-folio-case-cover-for-zte-v987-grand-x-quad_p5913.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Μια χαρα σε βρισκω :) Απο ρομ σκεφτεσαι να περασεις καποια αλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Μια χαρα σε βρισκω :) Απο ρομ σκεφτεσαι να περασεις καποια αλλη? Προς το παρόν όχι.Είναι του αδερφού μου βλέπεις.Θα μελετήσω όμως και θα δω.Στο ZTE v987 με τρώει το χέρι μου να βάλω άλλη rom :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Εγω θα πρότεινα της nillkin είτε αυτή που αγόρασα http://www.salewill.com/nillkin-frosted-shield-hard-back-cover-case-for-zte-v987-grand-x-quad_p5914.html k για προστασία της οθόνης ακόμα καλύτερα αυτήν που σκέφτομαι να πάρω http://www.salewill.com/nillkin-fresh-fashionable-leather-folio-case-cover-for-zte-v987-grand-x-quad_p5913.html Δεν με νοιαζει και πολυ η οθονη γιατι θα μπει μεμβρανη και συνηθως το κινητο θα μπαινει σε καποιο τσαντακι και οχι σε τσεπη,αλλα περισσοτερο θελω να αντεχει οσο ειναι δυνατον σε πτωση απο κανα τραπεζι η κανενα καναπε.Οσο να ναι και οσο και να το προσεχεις την πτωση δε την γλιτωνουν τα ατιμα :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Απο θέμα μπαταρίας δεν έχω άποψη ακόμα καθώς δεν το έχω φορτίσει καν ακόμα :p Σήμερα το μεσημέρι το άνοιξα!Μια χαρά είναι η ανάλυση,δεν βλέπω καμία τεράστια διαφορά με το zte v987 που επίσης άνοιξα σήμερα το μεσημέρι :p Μια χαρά είναι αυτή που δίνει το minideal, όχι τίποτα ιδιαίτερο.Εγω θα πρότεινα της nillkin είτε αυτή που αγόρασα http://www.salewill.com/nillkin-frosted-shield-hard-back-cover-case-for-zte-v987-grand-x-quad_p5914.html k για προστασία της οθόνης ακόμα καλύτερα αυτήν που σκέφτομαι να πάρω http://www.salewill.com/nillkin-fresh-fashionable-leather-folio-case-cover-for-zte-v987-grand-x-quad_p5913.html Νομίζω ότι οι θήκες που προτείνεις είναι για το ZTE και όχι για το Lenovo ή εγώ κάνω κάπου λάθος; :worry: Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karebouras Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Παιδια καλησπερα μολις παρελαβα το ομορφο αυτο κινητακι,μια ερωτηση μονο γιατι ειμαι λιγακι ασχετος σε θεμα δικτυα,για να πιασω 3g θα πρεπει να εχω και την αναλογη sim?Εχω μια sim κανα 3-4 χρονια περιπου και δεν εχω σημα 3g.Η υπαρχει καποια επιλογη μεσα στο κινητο που μπορω να επιλεξω? Μη γελασετε με την ερωτηση μου :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggQQbb Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δυστυχώς δεν απέφυγα το τελωνείο :cry: το είχα βάλει να μου το στείλουν με ΕΜS κτλ αλλά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Παρελαβα και εγω το δικο μου και ξεκιναμε. Καταρχην θα προσπαθησω να ειμαι οσο πιο πολυ προσγειωμενος γινεται διοτι εχω στα χερια μου αυτη τι στιγμη αυτο το θηριακη προερχομενος απο ενα samsung gt s5570 και οσο να ναι ειναι σαν απο zastava πηγα σε bmw :p 1. Οθονη: Τελικα εφυγαν και οι τελευταιες φοβιες μου οσον αφορα την αναλυση του κινητου,ολα ειναι μια χαρα και ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος,η εικονα που βλεπω ειναι αξιοπρεπεστατη. 2.Κατασκευη κ Εμφανιση:Eιναι ενα πολυ εντυπωσιακο και μεγαλο κινητο που ανετα στεκεται διπλα απο πολυ πιο ακριβα μοντελα,συγκεκριμενα οταν το παρελαβα ημουν μαζι με φιλο που ειναι κατοχος ενος galaxy s4 mini και ο ιδιος παραδεχτηκε οτι ειναι πολυ ομορφο και δε φαινετε για κινητο των 140-150 ευρω.Η κατασκευη του πολυ καλη,αρκετα στοιβαρο και χωρις τριξιματα κλπ.To μονο που θελω να κανω τωρα ειναι να αγορασω 3.Μπαταρια:Σαν νεος κατοχος και εγω δε μπορω να πω με σιγουρια για την μπαταρια,το μονο που εχω να πω ειναι οτι απο 44% για να φτασει 100% στι φορτιση με κλειστο κινητο εκανε περιπου 1μιση ωρα. 4.Επιδοσεις:Δεν εχω κανει καποιο benchmark αλλα το μονο που εχω να πω ειναι οτι ολα πανε πολυ γρηγορα σε οτι εφαρμογη και να του εβαλα. 5.GPS:Πολυ γρηγορο 6.Camera:Η αληθεια ειναι οτι δεν ειμαι ειδικος στις φωτο και ουτε καλος στο να τραβαω αλλα νομιζω πως η καμερα ειναι αξιοπρεπεστατη.Παραθετω πιο κατω μια φωτο που την εβγαλα πριν κανα μισαωρο.Παρακαλω θελω λιγο επιεικεια γιατι το χερι μου δεν ειναι και οτι καλυτερο στο να τραβαει φωτος.:) Βραδυ δεν εχω βγαλει ακομα διοτι σημερα το παρελαβα. http://s16.postimg.org/57im5wr6d/IMG_20130810_192852.jpg Edited August 10, 2013 by stamatinho13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Δυστυχώς δεν απέφυγα το τελωνείο :cry: το είχα βάλει να μου το στείλουν με ΕΜS κτλ αλλά... Είσαι σίγουρος ότι το είχες βάλει να σταλεί μέσω EMS; Επιλέγω EMS αρκετά χρόνια γιατί έχει φτηνά μεταφορικά και γρήγορη αποστολή, σε όποιους πωλητές το έχουν σαν δυνατότητα και ποτέ δεν είχα θέματα με το τελωνείο. Μήπως τελικά επέλεξες UPS ή FedEx από λάθος; :!: Από ποιον πωλητή το παράγγειλες; Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Παιδια καλησπερα μολις παρελαβα το ομορφο αυτο κινητακι,μια ερωτηση μονο γιατι ειμαι λιγακι ασχετος σε θεμα δικτυα,για να πιασω 3g θα πρεπει να εχω και την αναλογη sim?Εχω μια sim κανα 3-4 χρονια περιπου και δεν εχω σημα 3g.Η υπαρχει καποια επιλογη μεσα στο κινητο που μπορω να επιλεξω? Μη γελασετε με την ερωτηση μου :p Eχω την εντυπωση οτι πρεπει να αλλαξεις καρτα sim ωστε να πιασεις 3g αλλα ας πει καποιος που ξερει καλυτερα τη χρειαζεται να κανεις ακριβως. Βασικα κανε κατι απλο,δες σε πιο σλοτ εχει την καρτα που θες να πιασεις 3g?Νομιζω οτι πρεπει να βαλεις τη 3g καρτα στο 1 slot. Edited August 10, 2013 by stamatinho13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggQQbb Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Είσαι σίγουρος ότι το είχες βάλει να σταλεί μέσω EMS; Επιλέγω EMS αρκετά χρόνια γιατί έχει φτηνά μεταφορικά και γρήγορη αποστολή, σε όποιους πωλητές το έχουν σαν δυνατότητα και ποτέ δεν είχα θέματα με το τελωνείο. Μήπως τελικά επέλεξες UPS ή FedEx από λάθος; :!: Από ποιον πωλητή το παράγγειλες; Ναι και έγω έχω πάρει αρκετές φορές και δεν είχα πρόβλημα. Απλά τώρά πήρα 4 κινητά μαζί και μου τα σταμάτησαν ! :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 (edited) Ναι και έγω έχω πάρει αρκετές φορές και δεν είχα πρόβλημα. Απλά τώρά πήρα 4 κινητά μαζί και μου τα σταμάτησαν ! :cry: Φιλε ποσα πληρωσες αν επιτρεπεται?Απο minideal? Στο τελωνειο εννοω. Edited August 10, 2013 by stamatinho13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggQQbb Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Οχι δεν το πήρα απο το MiniDeal το πήρα απο merimobiles για κάθε κινητό εσκασα 45ευρω... :cry::cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Οχι δεν το πήρα απο το MiniDeal το πήρα απο merimobiles για κάθε κινητό εσκασα 45ευρω... :cry::cry: Πω ρε φιλε!Ελεος.Καλα αυτοι εκει δε μπορουσαν να το βαλουν σαν gift η πιο χαμηλη τιμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darth_Revan Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Νομίζω ότι οι θήκες που προτείνεις είναι για το ZTE και όχι για το Lenovo ή εγώ κάνω κάπου λάθος; :worry: Χαχαχα όντως καμένος με το zte v987 :lol: Υπάρχουνε και για lenovo αυτές απο ότι θυμάμαι πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Παιδες απο ebay παιζουν πολλες θηκες για το λενοβο.Σε διαφορα χρωματα και διαφορα υλικα.4 με 7 ευρω ειναι οι τιμες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2013 Ναι και έγω έχω πάρει αρκετές φορές και δεν είχα πρόβλημα. Απλά τώρά πήρα 4 κινητά μαζί και μου τα σταμάτησαν ! :cry: Έπρεπε μάλλον να γίνουν σε τέσσερις χωριστές παραγγελίες και τέσσερις χωριστές αποστολές για να μην υπάρχει πρόβλημα. Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deck37 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλησπερα σε ολους ,,,εχω αγορασει το a830 .απο κινα το εχω παραλαβει ωραιο τηλεφωνο απλα δεν εχει google play για να μπορω να καταβαζω εφαρμογες και εχει μονο 3 γλωσσες καθολου ελληνικα υπαρχει καποια βοηθεια απο καποιον που γνωριζει τι πρεπει να κανω;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatinho13 Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλησπερα σε ολους ,,,εχω αγορασει το a830 .απο κινα το εχω παραλαβει ωραιο τηλεφωνο απλα δεν εχει google play για να μπορω να καταβαζω εφαρμογες και εχει μονο 3 γλωσσες καθολου ελληνικα υπαρχει καποια βοηθεια απο καποιον που γνωριζει τι πρεπει να κανω;ευχαριστω Απο που το αγορασες και δε στα εβαλαν αυτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bill Mathioudaki Δημ. August 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2013 Καλησπερα σε ολους ,,,εχω αγορασει το a830 .απο κινα το εχω παραλαβει ωραιο τηλεφωνο απλα δεν εχει google play για να μπορω να καταβαζω εφαρμογες και εχει μονο 3 γλωσσες καθολου ελληνικα υπαρχει καποια βοηθεια απο καποιον που γνωριζει τι πρεπει να κανω;ευχαριστω Έπρεπε να ψάξεις περισσότερο πριν το παραγγείλεις. Υπάρχουν πολλοί πωλητές που το δίνουν rooted, με Ελληνικά και Google Play. Εγώ το δικό μου το πήρα από AliExpress. Ωστόσο πιστεύω ότι υπάρχει λύση στο πρόβλημά σου! Πρέπει πρώτα να εγκαταστήσεις Recovery και μετά μια Multilingual ROM. Για το Recovery δες εδώ και εδώ. Στο δεύτερο site υπάρχει και σχετικό video. Δεν είναι στα Αγγλικά αλλά εύκολα καταλαβαίνεις τη διαδικασία. Υπάρχει και το Google Translate αν αντιμετωπίσεις πρόβλημα ;). Μόνο πρόσεξε να το κάνεις σε υπολογιστή με Windows XP γιατί στα Windows 7 το Smart Phone Flash Tool δεν μπορεί να δει το τηλέφωνο με κανέναν τρόπο. Για τα Windows 8 δεν ξέρω τι ισχύει γιατί δεν έχω δοκιμάσει. Multilingual ROMs υπάρχουν εδώ. Τώρα αν θέλει να κάνεις το τηλέφωνο rooted, δες εδώ. Δεν έχω δοκιμάσει αν δουλεύει η διαδικασία για root στο Lenovo 830, αλλά λογικά πρέπει γιατί έχει τον ίδιο επεξεργαστή. Μετά τα παραπάνω, μπορείς να εγκαταστήσεις και ένα καλό εργαλείο για τηλέφωνα με επεξεργαστές MTK6589. Είναι το Mobileuncle Tools. Υπάρχει στο Google Play. Ελπίζω να βοήθησα! :) Παράθεση Νέα αγάπη (Android OS): OnePlus Nord 12GB/256GB :luck: Παλιές αγάπες (Android OS): OnePlus 6T 8GB/128GB, OnePlus 5T 6GB/64GB, Vernee MIX 2 6GB/64GB, Doogee MIX 6GB/64GB, Asus Zenfone 2 4GB/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts