Jump to content

myphone meeting @ Θεσσαλονίκη (30/06/13): Περάσαμε απλά τέλεια!

Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την επόμενη φορά θα μπαστακωθώ αναμεσά σας με το Ν9 μπας και ανοίξουν τα μάτια σας :p Αλλά μέχρι τότε μπορεί να έχω και εγώ Note :)

Αλλά ναι ρε παιδιά είσασταν πολύ στριμωγμένοι και αυτά τα Note δεν τους "χωρούσε" ο τόπος! :)

Να ερθεις να μπαστακωθεις, εννοειται... απλα μετα ξεχνα αλλες συσκευες, περα απο note... μην μου πεις οτι δεν σε προειδοποιησα...:D:D

απλα μετα ξεχνα αλλες συσκευες, περα απο note...

Οπότε aliengoa, ξέρεις ποιος αποκτά το N9 σου... ;)

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

Έλειπε ο καζολινος μου πλανκτον για αυτο και ήμουν down :p

Ετοιμάσου για πανηγύρια εσύ. Σκέφτομαι αλλαγή πλατφόρμας... ;) Σε κινητό θα είναι τώρα, σε κάτι άλλο...; Will see! :)

plankton69 - Χρήστος 

Οπως ειπαμε ολοι ..περάσαμε ολοι ομορφα...

Γελιο... μαθηματα απο τον ειδικό motomoto..

Την τιμητική τους ειχαν τα galaxy s4 & note2 ....

Και την τιμη την έχει το s4 μου που φιγουράρει στο λογκο της myphone.gr στις φωτο... :D :D :p

Και respect στον Νίκο (αν θυμάμαι καλα) με τον κινεζο και την "διαφήμιση" που του εκανε... :)

Θα τα ξανα πουμε στην επομενη συνάντηση και με πιο πολλα μελη συμμετοχή την επομενη φορα...

Htc one & iPhone που κρυφτηκατε ολοι σας??!

:p:p

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Villis αφού σου είχα πει ότι θα το σχολιάσω... Την τυχαία νίκη...

Πάντως περάσαμε καλά και ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση!!!

Να επαινέσουμε και τον αεικίνητο Nagata που έτρεχε οργανώνοντας και μιλώντας σ' όλους! :)

A suspicious mind is a healthy mind...

Never stop dreaming

(Μπάμπης από Θεσσαλονίκη)

Ήταν αρκετά έγκαιρη η ανάρτηση του ποστ. Ενώ ο Nagata έναν έναν μας έψαχνε!! Για αυτό καλό είναι να βάζουμε την τοποθεσία μας ώστε να ξέρουν και οι mod απο που είμαστε :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Και την τιμη την έχει το s4 μου που φιγουράρει στο λογκο της myphone.gr στις φωτο... :D :D :p

Και respect στον Νίκο (αν θυμάμαι καλα) με τον κινεζο και την "διαφήμιση" που του εκανε... :)

Θα τα ξανα πουμε στην επομενη συνάντηση και με πιο πολλα μελη συμμετοχή την επομενη φορα...

Κι εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Τόσα κινητά κι έλειπε ο βασιλιάς one; Κρίμα να μην μπορέσω να έρθω...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

συγνώμη που δεν μπόρεσα να έρθω προσπαθώ εδώ και καιρό να πουλήσω το htc sensation xe αλλά δεν φεύγει με τίποτα....τώρα ανακάλυψα πως από την stock που έβαλα μου κλείδωσε την μπαταρία στα 1500+ και προσπαθώ να λύσω το θέμα ...θα προσπαθήσω σε κάποιο άλλο να παρευρεθώ και εγώ
όποιος ενδιαφέρεται πουλάω με μεταφορικά το HTC Sensation xe στην τιμή των 300

Εγώ iPhone είδα! Xperia δεν είδα!

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Nα πω κι εγώ με τη σειρά μου ότι όλα ήταν πολύ όμορφα. Πολλά καινούρια πρόσωπα και χαίρομαι γι'αυτό. Ακόμα περιμένω να γνωρίσω κάποια άτομα μιας και είμαστε αρκετοί και σίγουρα δεν είχα την τύχη να μιλήσω με όλους. Δε χανόμαστε όμως ;)

Όσο για τα εξής:

o villis έβαλε μέσον και κέρδισε το δωράκι :p

Όπως και να έχει γιατί κέρδισε ο villis δώρο; Στημένη κλήρωση!!!

Villis αφού σου είχα πει ότι θα το σχολιάσω... Την τυχαία νίκη...

Έχω να πω απλά ότι είστε κακεντρεχείς! Σε λίγο θα μας πείτε ότι υπάρχει και καλύτερο κινητό απ'το note 2 :p

Τhe end of an era...

Villi ζηλεύουνε πολύ τελικά :p

Παιδιά εγώ σας ευχαριστώ που σε κάθε μας κάλεσμα ανταποκρίνεστε και περνάμε τόσο καλά, αναλύοντας τα πάντα και με χιουμοριστική διάθεση. Όταν βλέπω πως υπάρχει μια τόσο μεγάλη και καλή παρέα, το λιγότερο που μπορώ να κάνω ειναι να επιδιώκω συναντήσεις σε ξεχωριστά μέρη για ξεχωριστά άτομα :)

Όσοι δεν ήρθατε, απλώς χάσατε, φροντίστε να στε στο επόμενο :)

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Σε λίγο θα μας πείτε ότι υπάρχει και καλύτερο κινητό απ'το note 2 :p

Υπάρχει. Το Nokia E71! :p :p :p

plankton69 - Χρήστος 

Προβλεπω μονομαχια μεχρι θανατου για τον επομενο κατοχο του E71 του φιλου..:eek::eek:

Μπααα... Το μωρό δεν αλλάζει χέρια. Ούτε τον ρόλο 1ης συσκευής... ;)

plankton69 - Χρήστος 

Πουλάω Ε71 σε πολύ καλη κατάσταση (μόνο μια φορά το πληκτρολόγιο αλλάχτηκε επειδή έπεσε) με καινούρια μπαταρία χωρίς φορτιστή.

ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΟ 450€!!!!!

Όποιος ενδιαφέρετε ας μου στείλει ΠΜ.

Edited by boombastic
ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :)

Πουλάω Ε71 σε πολύ καλη κατάσταση (μόνο μια φορά το πληκτρολόγιο αλλάχτηκε επειδή έπεσε) με καινούρια μπαταρία χωρίς φορτιστή.

ΤΙΜΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΟΝΟ 450€!!!!!

Όποιος ενδιαφέρατε ας μου στείλει ΠΜ.

Με τη σειρά μου, αναλαμβάνω στήσιμο-τουμπάνιασμα για να μην θυμίζει ματρακά του 1845. Χρεώνω με την ώρα, απαραίτητος καφές και κρουσανάκια όσο διαρκεί το στήσιμο!

Εγγύηση: όσο αντέξουν τα νεύρα σας μαζί του. Εγώ είμαι στο 2ο χρόνο και βρίζω ακόμα... :lol::lol::lol::p:p:p

plankton69 - Χρήστος 

Με τη σειρά μου, αναλαμβάνω στήσιμο-τουμπάνιασμα για να μην θυμίζει ματρακά του 1845. Χρεώνω με την ώρα, απαραίτητος καφές και κρουσανάκια όσο διαρκεί το στήσιμο!

Εγγύηση: όσο αντέξουν τα νεύρα σας μαζί του. Εγώ είμαι στο 2ο χρόνο και βρίζω ακόμα... :lol::lol::lol::p:p:p

Χαχαχαχαααχχααχαααα.... ωραιος!!!

Αν και μέλος από το 2004 ήταν η πρώτη φορά που ερχόμουν και δυστυχώς δεν μπόρεσα να κάτσω μέχρι το τέλος.

Την επόμενη φορά θα φροντίσω να κάνω κι νέες γνωριμίες.

Να το ξανακάνουμε σύντομα !!!

Edited by Vega-Thess