Βασίλης Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Απιστευτα πραγματα.. :eek: βαλαμε αυτογκολ εκει που προηγουμασταν με 2 γκολ διαφορα..και τωρα ισοφαριστηκαμε.. :eek: Λογικα πρεπει να ειμαστε πρωτοι στα στατιστικα στην κατηγορια "γκολ με πλατη παραπανω"... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 κρίμα πολύ κρίμα γιατί το άξιζαν πράγματι :) χ@στηκαν επάνω τους οι ιταλίδες :whistle:που νόμιζαν ότι θα είναι περίπατος. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 KRIMA ASHMENIO TELIKA :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Βασίλης Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 :( Απο 9-7;;; :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Κρίμα, κρίμα... :( Και είχαμε νομίζω μεγάλη ευκαιρία να τις τελειώσουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας. Όσο για τη διαιτησία, όταν ξεφύγουμε από τη μιζέρια της «παράγκας» και των συλλόγων, τα ξαναλέμε... :whistle: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Βασίλης (26 Αύγ. 2004 , 19:31) :( Απο 9-7;;; :( Δεν μας πάει με τίποτα...βόλει από 20-12 τώρα το πόλο από 9-7... :cry: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mariel19 (26 Αύγ. 2004 , 16:22) οσον αφορά τη δεβετζή και το χρυσό εγω ήμουν εκεί στον τελικό σχεδόν πάνω από το σκάμμα και έχω να δηλώσω το εξής : Η ελληνίδα άξιζε το χρυσό... έκανε τα πιο σταθερά άλματα από όλες τις αθλήτριες κ μόνο γι'αυτό στην καρδιά μου είναι χρυσή... Οσο για την χρυσή τη Μπαγκό στην αρχή έκανε άκυρα άλματα και μέσα σε 6 προσπάθειες είχε δύο άλματα με 15.30 (ούτε να το είχε προγραμματίσει τέτοιο άλμα....) Είσαι σίγουρη για αυτά που γράφεις; Η Καμερουνέζα ήταν σταθερά καλύτερη (και μη με πείτε ανθαίλλυνα!). Δες και τα άλματά τους: http://www.***************/el/AthleticsWomen/results?rsc=ATW062101&frag=ATW062101_C73P συμβουλή: όπου ***** βάλε "athens2004 . com" ενωμένο. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος lewton (26 Αύγ. 2004 , 20:53) Είσαι σίγουρη για αυτά που γράφεις; Η Καμερουνέζα ήταν σταθερά καλύτερη (και μη με πείτε ανθαίλλυνα!). Δες και τα άλματά τους: http://www.***************/el/AthleticsWomen/results?rsc=ATW062101&frag=ATW062101_C73P συμβουλή: όπου ***** βάλε "athens2004 . com" ενωμένο. ;) Aυτό γράφω κι εγώ πιο πάνω 5/6 άλματα πάνω από 15μ... 1403 MBANGO ETONE Franc. Cameroon 1. x 2.15.30 3.15.02 4.15.17 5.15.21 6.15.30 Δεν είμαι ανθέλληνας...:lol: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. August 26, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Κρίμα για το πόλο. Μια απ'τα ίδια με χθές στο βόλευ των ανδρών. Στο παρα πέντε έχασαν τον στόχο και την νίκη. Συγχαρητήρια βέβαια για το ασημένιο μετάλλιο. Άξιες. :) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (26 Αύγ. 2004 , 20:58) Aυτό γράφω κι εγώ πιο πάνω 5/6 άλματα πάνω από 15μ... 1403 MBANGO ETONE Franc. Cameroon 1. x 2.15.30 3.15.02 4.15.17 5.15.21 6.15.30 Δεν είμαι ανθέλληνας...:lol: Sorry, δεν το είδα. :o Βάζω και της Δεβετζή για να είναι και των 2 μαζί: 1. 14.96 2. 14.59 3. 15.14 4. 15.25 5. x 6. 14.92 Αντικειμενικά σε αυτόν τον αγώνα η Καμερουνέζα ήταν καλύτερη. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Τα ευχάριστα νέα από τη γυμναστκή: http://www.contra.gr/athens2004/story.html,47701 Τα κορίτσια του ανσάμπλ πήγαν πολύ καλά και πέρασαν στον τελικό αλλά και 2 κοπέλες (η Θεοδώρα Παλλίδου και η Ελένη Ανδριόλα) είναι στην πρώτη δεκάδα του σύνθετου ατομικού και διεκδικούν την είσοδο στον τελικό. :) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 στο μπάσκετ μπορούμε!!! άντε να δω μακάρι να περάσουμε .65-64 και 35 δευτερόλεπτα άντε να δούμε γαμώτο,έκαναν φάουλ...ελπίζω να μην βάλουν τις βολές γιατί χαθήκαμε.χάσαμε δυστυχώς :( Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Χάσαμε. Φάνηκε από τους ομίλους ότι δεν τράβαγε η ομάδα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr s Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Χάσαμε και πάλι . Και πάλι "ο Διαιτητης " ήταν εναντίων μας , όπως και στην υδάτοσφαιρήση , τέλικα αυτοί είναι οι χειρότεροι ολύμπιακοί γιατί είναι οι μόνοι που με ενδίαφερουν , ΄βλέπωντας την άδικεια σε εξέλιξη , τους κρίνω απότηχειμένους όχι ευτήχως από τον κόσμο όχι επί το πλείστο (ναι το πλείστο) των μη ντόπαρισμενων και δίκαια αγώνιζουμενων αθλήτων αλλά από αυτούς που άδικα κρίνουν , αυτούς που μείωνουν κάθε νίκη από αυτούς που θα με κάνουν να μην θέλω να πάρακολούθω ολυμπίακους αγώνες γιατί ο αθλήτης μπόρεί να δώσει όσα μπόρει , ο διαιτήτης υπάρχει όμως για να τον βοηθά. Ακόμα και στους αγώνες ποδοσφαίρου στην Κύπρο (από τα παιχνίδια που παρακολούθώ )οι διαιτήτες σπάνια είναι τόσο θράσης και τόσο άδικοι. Και αν είναι η αδικεία τους είναι πιο πολυδιάστατη. Οι Ολυμπιακοί αγώνες δεν ακόμα γύρισαν σπίτι τους . Τούλαχιστον ο κόσμος , οι αθλήτες (οι πράγματικοι αθλήτες) και πιο σήμαντικα , οι Εθέλοντες (έχει και πόλους Κύπριους) ακόμα και όταν η πράγματικη σημέρινή ουσία των Όλυμπιακών είναι ο " αντάγωνισμος " (σκέφτειτέ γιατί με είσαγωγικα) τα λέφτα , ή διαφήμηση των χόρηγων , ο έλεγχος τών αγώνων , " η πόλιτικη " και το άδικο , ανήθικο και απάνθρωπο ντόπαρισμα , ακόμα και όταν το αθήνα 2004 είναι πάρανομό καν να είπωθει (α θ η ν α 2 0 0 4 για τις τελείες , αστέρεια που θα διαφαίνονται μετά από το εντιτ ) . Άκόμα και τότε όπως όταν ένας κάθαρος αθλήτης τα δίνει όλα και έρχεται 7ος ανάμεσα σε κάθαρους και ντόπαρισμενους , αυτοί που δήμιουργούν και βιώνουν άλλους Όλυμπιακους πιο ελλήνικους είναι νικήτες. Όσο για τους " δίαιτητες " έντσταση απόφυγη επάγγελματος μέχρι ψήφυση νόμου όπου όταν υπάρχει μια ασύμφωνη απόφαση να υπάρχει άμεση ένασταση και δύο ανέξαρτητοι ,ή και από τις δύο παράταξεις (όμαδες , αν είναι όμαδικα αθλήματα και υπάρχει αδικεία , όπως στην υδάτοσφαιρηση). Όταν όμως αυτοί που παίρνουν τις απόφασεις δεν θέλουν να επίστρεψουν πράγματικα οι αγώνες στην πατρίδα τους και θύσιαζουν όπως παλιά τον Νίκο Κακλάμανακη για χάρη της τηλεθέασης πρέπει να ακόλουθησουν να αναμενόμενα και πολύ σωστά ου ου ου . Κανείς δεν πρέπει να δέχεται την αδικεία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 δεν ξέρω για το μπάσκετ γιατί δυστυχώς δε το είδα όλο αλλα για το polo όμως ήταν πεντακάθαρη η βοήθεια προς την ιταλική ομάδα.και τυφλός να ήσουνα το έβλεπες μονο που δεν τις πνίξαν τις κοπελιές μας και κάναν τα στραβά ματια τα lamogia.to μεταλλείο στο polo το χρυσό ήταν δικό μας πάει και τελειωσε. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. August 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2004 Στο μπάσκετ το παιχνίδι το έχασε ο μλκς ο Διαμ. στο 3 δεκάλεπτο και χάρη μας έκαναν οι διαιτητές που τον πέταξαν έξω με τεχνική. Επίσης η ατολμία του προπονητή στα τελευταία λεπτά. Οι διαιτητές κακοί έκαναν λάθη και υπέρ μας και κατά μας. Όπως αναφέρθηκε η ομάδα δεν είχε δείξει τα στοιχεία του πρωταγωνιστή απο την αρχή του τουρνουά. Θέλω να μάθω τι κωλοσύστημα ήταν αυτό στην αρχή του αγώνα που πήγαινε η μπάλα στον Παπαδόπουλο στο low post καθάριζε η πλευρά χωρίς γκαρντ στην γωνία για το σουτ και με μια ζογκλερική περιστροφή όταν έπεφτε η βοήθεια ο Παπ την έστελνε στην γωνία της weak side που ήταν και μαρκαρισμένη και μπουμ. και μετά θέλουμε να έχουμε και ποσοστά με τα γ@μ τα σκοτωμένα τα σουτ. Δεν συνεχίζω γιατί τα έχω πάρει :mad: :angry: :angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 [imgalign=right]http://www.contra.gr/images/kenderis_apwn_2608.jpg[/imgalign]Είναι αλήθεια ότι αυτό το βράδυ της Πέμπτης, πριν ξεκινήσουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας, το περιμέναμε πολύ διαφορετικό. Η απουσία του Κώστα Κεντέρη από τον τελικό των 200μ, ήταν παραπάνω από εμφανής, καθώς οι 70.000 θεατές που βρέθηκαν στις εξέδρες του Ολυμπιακού σταδίου φώναζαν διαρκώς το όνομα του, λίγο πριν ξεκινήσει ο τελικός, ξεσπώντας στη συνέχεια σε διαρκείς αποδοκιμασίες. Αυτό οδήγησε στη διπλή αναβολή της εκκίνησης Δείτε και την άλλη άποψη Οι 70.000 του ΟΑΚΑ που αποδοκίμασαν τους αθλητές στα 200 μέτρα και φώναζαν υπέρ του Κεντέρη, δεν ήταν οι ίδιοι που όταν "έσκασε" το θέμα, τον "έκραζαν"; Δηλαδή, το σκέφτηκαν καλύτερα και αποφάσισαν πως τελικά δεν φταίει σε τίποτα ο Κεντέρης και η Θάνου, αλλά ο Τζέκος; Και γιατί παρακαλώ σε όσα γκάλοπ γίνονται (και σε αυτό του contra) ο κόσμος πιστεύει πως το μερίδιο ευθύνης το έχουν και οι τρείς; Αποφασίστε επιτέλους κύριοι και κυρίες! Είμαστε υπέρ του Κεντέρη και της Θάνου και κατά του Τζέκου; Για να ξέρουμε δηλαδή. Και ερωτώ: Αν βγει και επίσημα από την Εισαγγελία πως το ατύχημα με τη μηχανή ήταν "μαϊμού", θα ξαναπάτε όλοι εσείς οι 70.000 στο ΟΑΚΑ να αποδοκιμάσετε αυτή τη φορά τον Κεντέρη; Ε; Αν η "κωλοτούμπα" ήταν ολυμπιακό άθλημα, θα ψάχναμε για τον δεύτερο, γιατί το "χρυσό" το έχουμε εξασφαλισμένο! Και χωρίς ντόπα... contra.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Eμένα με εκνεύρισαν πολύ πάντως...λες κι έφταιγαν οι δρομείς για τις λαλακίες των δικών μας... Ο Φράνκι Φρέντερικς (αυτός ο θρύλος) τους εκλιπαρούσε να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και αυτοί καθαροί νεοΕΛΛΗΝΑΡΕΣ... Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος elteo (27 Αύγ. 2004 , 07:20) Eμένα με εκνεύρισαν πολύ πάντως...λες κι έφταιγαν οι δρομείς για τις λαλακίες των δικών μας... Ο Φράνκι Φρέντερικς (αυτός ο θρύλος) τους εκλιπαρούσε να το ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ και αυτοί καθαροί νεοΕΛΛΗΝΑΡΕΣ... μην νομιζεις οτι δεν εβαλα χερι και ξενοι σε αυτην την μλκια που εγινε με τους δυο εμεις απλως τους εκτελεσαμε ολα τα αλλα δεν εγιναν απο εμας αλλα απο αυτους που φοβοντουσαν τον κεντερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hydro (27 Αύγ. 2004 , 09:34) μην νομιζεις οτι δεν εβαλα χερι και ξενοι σε αυτην την μλκια που εγινε με τους δυο εμεις απλως τους εκτελεσαμε ολα τα αλλα δεν εγιναν απο εμας αλλα απο αυτους που φοβοντουσαν τον κεντερη Ένας από αυτούς που "φοβόντουσαν" τον Κεντέρη έκανε 19.79. Λογικά, ακόμα και αν έτρεχε ο Κεντέρης δεύτερος θα έβγαινε ή θα έσπαγε το στοιχιωμένο πανευρωπαϊκό του Μενέα. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Εγώ πάντως έμεινα με το στόμα ανοιχτό και απόλαυσα το ελληνικό ταμπεραμέντο μας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος menes (27 Αύγ. 2004 , 10:32) Ένας από αυτούς που "φοβόντουσαν" τον Κεντέρη έκανε 19.79. Λογικά, ακόμα και αν έτρεχε ο Κεντέρης δεύτερος θα έβγαινε ή θα έσπαγε το στοιχιωμένο πανευρωπαϊκό του Μενέα. Θα το έσπαγε! Ειδικά φέτος που δεν πήγε ουτε σε έναν αγώνα εδώ και 2.5 μήνες (δηλαδή δεν έκανε ούτε ένα διάλειμμα από τις ντόπες) θα έκανε χρόνο κάτω από 19.65. Αλλά τον έφαγε η πλονεξία. Ας έκανε και μια βδομάδα διάλειμμα να πάει και σε ένα Golden League. Οι άλλοι που δεν ντοπάρονταν όλο το καλοκάιρι συνεχόμενα μλάκες είναι; :!: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (27 Αύγ. 2004 , 10:36) Εγώ πάντως έμεινα με το στόμα ανοιχτό και απόλαυσα το ελληνικό ταμπεραμέντο μας :) Nαι ναι που όλο αυτό τον καιρό τους βρίζαμε και ξαφνικά αποδοκιμάζουμε τον τελικό των 200μ και επιδοκιμάζουμε τον Κεντέρη...πράγματι ωραίο ταπεραμέντο! Για γέλια είμαστε... :mad: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 Aξιοπρεπέστατη εμφάνιση και νίκη της εθνικής μπάσκετ γυναικών Και νίκη ενάντια στη νέα Ζηλανδία . Κατέκτησαν έτσι την 7η θέση στο Ολυμπιακό τουρνουά. Πρόκειται σαφώς η μεγαλύτερη διάκριση του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ οπότε τους αξίζουν συγχαρητήρια! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wappy Δημ. August 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2004 άντε να δω πότε επιτέλους σε ομαδικό άθλημα θα κάνουμε την κρίσιμη νίκη... άντε να δω επιτέλους πότε... μια ζωή στο παρά 5.. Παράθεση http://www.inspiredclub.gr/images/stories/inspired.png http://www.thrylos.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts