Jump to content

Άπαντα "Ολυμπιακοί αγώνες, Αθήνα 2004".

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

...σηκώνοντας 312,5 κιλά στο σύνολο! Εύγε! Ξεκίνησε ο χορός! Επιτέλους ένα καλό νέο! Ο κινέζος που βγήκε πρώτος προσπάθησε και για παγκόσμιο αλλά δεν του έκατσε. Έκανε ωραία τούμπα όμως :p

Επίσης η εθνική μας του χαντμπολ ανδρών έχασε από την 3η στον κόσμο Γαλλία με 25-29. Οι Γάλλοι όμως ίδρωσαν (νιώθετε την μπόχα και εσείς, ε?) για να μας κερδίσουν... :)

• Απαντήσεις 861
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

[imgalign=right]http://www.contra.gr/images/THORPE_1608.jpg[/imgalign]Χρυσός Ολυμπιονίκης στην απόσταση των 200μ ελεύθερο αναδείχθηκε μετά τον τελικό της Δευτέρας ο Ιαν Θορπ. Ο Αυστραλός κάλυψε την απόσταση σε 1.44.71, επίδοση που αποτελεί και ολυμπιακό ρεκόρ. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε ο Ολλανδός, Πίτερ Φαν ντε Χούγκεμπαντ (1.45.32), ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αμερικάνος Μάικ Φελπς (1.46.13).

θα πεσει το γελιο της αρκουδας μετα κοιταχτε να δειτε ο κεντερης ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΟΥΗΔΟΥΣ καθως πηγες μου ειπαν οτι θα κανει αγωγη σε μερικα ατομα εκει μεσα

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος bel (16 Αύγ. 2004 , 23:03)

XΡΥΣΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΥΣΗ!!!!

φτου φτου σκόρδα μας :rolleyes:

πιστευω δεν το περιμέναμε :whistle:

ΕΛΛΑΣ!!! :up: :cool:

Αυτο και αν ηταν ανελπιστο :D :happy:

Αντε γερα παμε για αλλα... :up: :up:

http://img404.imageshack.us/img404/9686/bestiolnv6nd7.gif

http://www.contra.gr/images/KATADISEISXRISO.jpg

http://www.sportime.gr/ast/cov/mp/mpimis_b.jpg

http://www.sportime.gr/html/ent/908/ent.31908.asp

Aπό αλλού το περιμέναμε και από αλλού ήρθε... :D :D :D

ΕΥΓΕ! :up: :D :happy:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Trobocop® (16 Αύγ. 2004 , 21:29)

...σηκώνοντας 312,5 κιλά στο σύνολο! Εύγε! Ξεκίνησε ο χορός! Επιτέλους ένα καλό νέο! Ο κινέζος που βγήκε πρώτος προσπάθησε και για παγκόσμιο αλλά δεν του έκατσε. Έκανε ωραία τούμπα όμως :p

Επίσης η εθνική μας του χαντμπολ ανδρών έχασε από την 3η στον κόσμο Γαλλία με 25-29. Οι Γάλλοι όμως ίδρωσαν (νιώθετε την μπόχα και εσείς, ε?) για να μας κερδίσουν... :)

Εγινε ΧΑΜΟΣ στο στάδιο!

Ο Σαμπάνης πήρε χάλκινο και γινόταν μέσα λες και πήραμε το χρυσό! Μουσική με εθνικό χρώμα Ελλάδας) , Ο ΦΟίβος και η Αθηνά να κάνουν σόου , οι κερκίδες γεμάτες... Οι κινέζοι τα είχαν δει όλα! Αυτοί πήραν το χρυσό εμείς πανηγυρίζαμε!

Ανυπομονώ και για Πύρρο το Σάββατο

Και εγώ να μην τον έχω βάρδια , εκεί θα είμαι σίγουρα!

:X

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mplip^ (16 Αύγ. 2004 , 23:26)

Ανυπομονώ και για Πύρρο το Σάββατο

Και εγώ να μην τον έχω βάρδια , εκεί θα είμαι σίγουρα!

κάτι είπαν ότι τον πήγανε στο νοσοκομείο τώρα το βράδυ , το χέρι του :confused: :o να δουμε ίσως είναι σοβαρά :worry:

http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/559128_b.jpg

To 1o ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!!

Ποιος να το περιμενε!Μπραβο στα παιδια που μας εκαναν υπερηφανους!!!Παμε τωρα γι'αλλα,αυτο ηταν μονο η αρχη! :D

[imgalign=right]http://www.sport.gr/images05/index/08/14/16.jpg[/imgalign]Η Εκτελεστική Επιτροπή της FIG απέρριψε την ένσταση της ελληνικής αποστολής για τη βαθμολογία του Βλ. Μάρα στο μονόζυγο. Ετσι, ο παγκόσμιος πρωταθλητής μένει πρώτος αναπληρωματικός για τον τελικό στους Αγώνες

Που σημαίνει ότι ο μόνος τρόπος να συμμετάσχει ειναι κάποιος από αυτούς που προκρίθηκαν να πάθει κάποιο ατύχημα. Χμμμμ.... :evil:

Σιγά μην τον άφηναν να μπει στον τελικό.

Έχει ενοχλήσει πολλούς αυτή η άνθηση του ελληνικού αθλητισμού...

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ούτε την ένσταση του Κακλαμανάκη δέχτηκαν :mad: Έτσι παραμένει τέταρτος, αφού ο προηγούμενος αγώνας ακυρώθηκε και θα επαναληφθεί αύριο αν δεν κάνω λάθος.

Ήττα και για τις Σφυρή-Καραντάσιου, καθώς έχασαν 2-1 από τις Αυστραλέζες, σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι. Παρόλο που έχασαν το 1ο σετ με 15-21, ανέκαμψαν και μετά από καταπληκτική προσπάθεια γύρισαν το 9-11 και το πήραν με 21-15. Στο τρίτο έδειχναν να τα καταφέρνουν, μιας και το ματς στους πρώτους πόντους ήταν αμφίρροπο, όμως η διαφορά άρχισε να αυξάνει. Παρόλο που γύρισαν το 14-11 σε 14-14 κι έδειξαν οτι μπορούν, το παιχνίδι έληξε με 14-16 εις βάρος τους. :(

Έτσι όλα θα κριθούν την Τετάρτη στο ματς με τις Κινέζες, ενώ οι Αυστραλέζες με αυτή τους τη νίκη εξασφάλισαν τη θέση στους 16.

http://www.sportime.gr/ast/cov/he/hellas-soft_b.jpg

Μεγαλη νικη με 2-1 στο softball για τα κοριτσια μας της Εθνικης Ελλαδας με αντιπαλους αυτα της Ιταλιας :D

Πλωρη τωρα για τα ημιτελικα της διοργανωσης.. ;)

Μπορω να πω παντως οτι μετα απο 3.5 ωρες παρακολουθησης εξακολουθω να εχω αρκετες αποριες... :wacko: :p

Οι εντυπωσεις μου απο το Ελληνικο ειναι αριστες,ο χωρος εχει μετατραπει σε ενα τεραστιο παρκο και πραγματικα ειναι χαρμα οφθαλμων..να μεγαλωσουν λιγο και τα δεντρακια και θα ειναι τελεια.. :p

Παντου υπαρχουν εθελοντες προθυμοι να σε βοηθησουν για το καθε τι,να καλωσορισουν προσωπικα ολους τους θεατες,πραγματικα μου εκαναν εντυπωση ολοι τους!Οταν φευγαμε μας ειπαν καληνυχτα 7 διαφορετικα ατομα!Μπραβο τους ειναι αξιοι συγχαρητηριων! :)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος aimilios (16 Αύγ. 2004 , 19:05)

Μια ερωτησούλα μια και το κατέχετε το άθλημα: Καλά το strike κατάλαβα τι είναι και ότι στα 3 έχουμε strike out. Τα balls και outs τι στο καλό είναι και στα πόσα γίνεται κάτι (π.χ. φεύγει ο batter);

O Batter φευγει στα 3 outs.Τωρα για ball+strike υπαρχει ενα νοητο παραλληλογραμο εκει που χτυπαει ο batter,αν ο διαιτητης κρινει οτι ειναι μεσα σε αυτο η μπαλα τοτε ειναι strike,αν πει απεξω τοτε ειναι ball.Στα 3 balls παμε για full count,στα 3 strikes βγαινει εξω ο batter.

Τωρα δειχνει η ΕΤ3 επαναληψη τον αγωνα ΕΛΛΑΣ- ΚΟΥΒΑ και με 7000 θεατες παρακαλω..

Ημουν στο στάδιο στις καταδύσεις...παιδιά ο χαμός!

Αυτούς τους Κινέζους ειλικρινά τους λυπήθηκα...με διαφορά οι καλύτεροι κ την πάτησαν στην τελευταία προσπάθεια!

Μπράβο στα παιδιά ήταν οι σταθερότεροι...

Ι need a six month vacation, twice a year.

Καλημέρα. Μεγάλη μέρα η χθεσινή με τα πρώτα μετάλλια στην συλλογή μας. Και θα πρέπει να σταθεί αφορμή να αρχίσουμε επιτέλους να ασχολούμαστε πιο πολύ με τους 400 αθλητές μας, παρά με τους 2 που υπάρχει το πρόβλημα. Πρέπει εμεις οι ίδιοι να δείξουμε στους ξένους "φίλους" μας πως δεν μας αγγίζει η χολή που εκτοξεύουν τόσες μέρρες και πως κυττάμε μπροστά. Γι'αυτό, παύω προσωπικά να γράφω και να ασχολούμε με το thread που έχει ανοιχτεί για τους Κεντέρη Θάνου και απο εδώ και πέρα βλέπουμε αισιόδοξα και μόνο τις προσπάθειες των υπολοίπων αθλητών μας που ήδη άρχισαν να προσφέρουν χαρές. Θα πρέπει να καταλάβουμε πως τα μετάλλια δεν έρχονται μόνο απο τους καταξιωμένους, αλλα και απο παιδιά νέα που έχουν δουλέψει πολλά χρόνια με στόχο να ειναι πανέτοιμοι στην Αθήνα. Και μην ξεχνάμε πως για παράδειγμα, πρίν το Σύδνευ, ο Κεντέρης δεν είχε ποτέ μια τεράστια διάκριση. Ετσι και τώρα, κάποιοι άλλοι ειναι έτοιμοι να αναδειχθούν σε νέους ήρωες. Ας τους βοηθήσουμε λοιπόν. :)

Η χθεσινή βραδιά ήταν το "κάτι άλλο" για τον ελληνικό αθλητισμό.. Τα συγχαρητήρια μου στους Μπίμη και Συρανίδη για το αναπάντεχο χρυσό που μας χάρισαν χάρη στην σταθερότητα τους! Μπράβο στα παιδιά. Αυτός όμως που αξίζει τους μεγαλύτερους επαίνους είναι ο Γίγαντας Λεωνίδας Σαπάνης. Σε ηλικία 33 ετών κατάφερε να πάρει το χάλκινο ενώ μπορούσε να πα΄ρει και το ασημένιο. Δεν ξέρω για σας αλλά για μένα η πιο συγκινιτική στιγμή ήταν όταν μπήκε στο στάδιο η κορούλα του και τον αγκάλιασε ρίχνοντάς τον κάτω. Εκεί πραγματικά λύγισα...

Μπράβο στα παιδιά!

Εγώ θέλω πάραπάνω μετάλια από την Ελλάδα ,από την Αυστραλία (έχουμε τους ίδιους άθλητες) και 1 ή πάραπανω μετάλια από την Κύπρο αφού σημετέχουν μόνο 18 αθλητές (σκοπόβολη που μου αρέσει και ίσως στίβο)

α , ναι και να δέρουμε τους Αμέρικανους μετά τους Αυστράλους στο μπάσκετ . Δεν δέχομαι με λίγη δίαφορα , τουλάχιστον 10 βαθμούς δίαφορα (υπέρ μας) .

http://www.sportime.gr/ast/cov/is/istioploia_kaklamanakis_2004_8_14_19_26_28_b.jpg

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Λάμπης Νικολάου ανακοίνωσε ότι η Επιτροπή θα προσφύγει στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο για το θέμα του Νίκου Κακλαμανάκη, μετά την ακύρωση και επανάληψη της πρώτης ιστιοδρομίας στην κατηγορία Μιστράλ, στην οποία ο χρυσός Ολυμπιονίκης της Ατλάντα, είχε καταλάβει την πρώτη θέση.

[imgalign=right]http://www.sportnews.gr/_img/sports/image13210.jpg[/imgalign]Παράπονα εξέφρασε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου μετά την ολοκλήρωση της έκτης ιστιοδρομίας, επειδή οι κριτές αποφάσισαν να διεξαχθούν κανονικά οι ιστιοδρομίες των κλάσεων Φιν και Ινγκλινγκ στο θαλάσσιο στίβο Δ. Ο αθλητής του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι οι αγώνες, όσον αφορά τη δική του κλάση, έγιναν επειδή έπρεπε να μεταδοθούν τηλεοπτικά, ενώ για την κλάση Ινγκλινγκ δεν ήταν προγραμματισμένο να καλυφθεί τηλεοπτικά.

«Χθες τραυματίστηκα στην τρίτη ιστιοδρομία και χτύπησα το εγχειρισμένο μου πόδι . Το βράδυ έκανα ενέσεις και θεραπεία για να το ξεπεράσω. Σήμερα το πρωί ρώτησα τους κριτές αν θα γίνουν οι ιστιοδρομίες λόγω του καιρού. Εκείνοι μου απάντησαν ότι αν θα γίνουν ιστιοδρομίες σε ένα αγώνισμα, τότε θα γίνουν οι ιστιοδρομίες σε όλες τις κατηγορίες», ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Αιμίλιου Παπαθανασίου και πρόσθεσε: «Αλλά δεν έγιναν έτσι. Μετά τους αγώνες θα ονομάσω τους Ελληνες που θυσίασαν εμένα, ένα τραυματία, ένα μετάλλιο ίσως, για τηλεοπτικούς λόγους. Το ξέρει άραγε αυτό η κ.Αγγελοπούλου και όλοι οι υπουργοί ότι κάποιοι εδώ πέρα παρανόμησαν; Η εμείς παρανομήσαμε που τρέξαμε, ή οι άλλοι που δεν αγωνίσθηκαν καθόλου. Πρόκειται για θέμα επιβίωσης, σπάσανε κατάρτια στον αγώνα. Ντροπή και κρίμα που για τηλεοπτικούς λόγους να κινδυνεύει η σωματική μας ακεραιότητα . Τίποτα δεν χάθηκε, εγώ θα διεκδικήσω το μετάλλιο, θα κάνω την υπέρβαση».

[imgalign=right]http://www.sportnews.gr/_img/ugros_stivos/image20486.jpg[/imgalign]Οι επιτυχίες της ελληνικής κολύμβησης συνεχίζονται στο ανοικτό κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ! Η ανδρική μας ομάδα στα 4Χ200μ. ελεύθερο έκανε εξαιρετική εμφάνιση στα προκριματικά του αγωνίσματος, όπου εξασφάλισε την πρόκριση για τον απογευματινό τελικό (20.46), συντρίβοντας παράλληλα το πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα.