manan69t Δημ. March 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2014 Λαθος εντελώς συλλογισμός. Ολα τα ηλεκτρονικά είδη στην αρχή της καριέρας τους είναι πιο ακριβα και όσο περνάει ο καιρός η τιμή τους πέφτει.Και μην συγκρινεις τιμές αντιπροσωπειας με σκρουτζομάγαζα. Έτσι είναι, και σήμερα μάλιστα έτυχε κ πέρασα απ το public στο mall και είδα τιμή το έχουν στα 449€ ακόμα! Πάντως το πορτοκαλί πολύ όμορφο κ εντυπωσιακό χρώμα ειδικά για καλοκαίρι! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KillahBee Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδια μιλησα με το support της Samsung και μου ειπαν να παω σε ενα επισκευαστικο κεντρο να το κοιταξουν. αλλαξα την sim και εβαλα mini sim και ομως το κινητο χωρις τρομερη χρηση χανει μπαταρια πολυ γρηγορα και μου βγαζει μια μερα μονο... τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Για αρχή κάνε μια επαναφορά και παρακολούθησε το 2-3 μέρες χωρίς να του βάλεις τίποτα περίεργες εφαρμογές πάρα μόνο όσες είσαι σίγουρος για αυτές και σου είναι απαραίτητες. Αν συνεχίσει να χάνει με αυτό το ρυθμό τότε πήγαινε το. Επίσης να σου πω να κλείσεις nfc και γενικά ότι δε χρησιμοποιείς (όπως location, Facebook με συνεχή ενημέρωση,)και να βάλεις σε 2G το κινητό αν δεν έχεις καλό σήμα ή δε χρειάζεσαι τα data. Κάνε αυτά και βλέπεις. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Επανέρχομαι στον θόρυβο του φορτιστή.Τελικά τα τακ τακ το κάνει μόνο όταν είναι στο ρευμα ο φορτιστής αλλα χωρίς να έχεις συνδέσει το κινητο,χωρίς φορτίο δηλαδή .Οταν συνδέσεις το κινητό κάνει ενα υψίσυχνο θόρυβο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Μην ανησυχείς για το φορτιστή γιατί σχεδόν όλοι ετσι κανουν. Δεν αποτελεί πρόβλημα. Έχω δύο και είναι στη μπριζα όλο το 24ώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Δεν ανησυχώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω το S4 Mini για μια φίλη μου αλλά ανησυχώ για το θέμα που υπάρχει με την μη δυνατότητα μεταφοράς (ολόκληρων) των εφαρμογών στην SD card πλέον. Υποτίθεται ότι ο διαθέσιμος χώρος στον χρήστη είναι γύρω στα 4-5 GB (ισχύει αυτό ή είναι μούφα; ). Οι εφαρμογές που σκοπεύει να κατεβάσει είναι πάνω - κάτω οι παρακάτω...: Viber, Whatsapp, IMDB, Shazam, Soundhound, Facebook, Facebook messenger, Quickoffice, Google Drive, Box, και Google maps. Με τις πρώτες (οι οποίες είναι μερικά MBs) φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με εφαρμογές όμως που δεσμεύουν πολύ χώρο λόγω των data τους, όπως το Google Maps, τι γίνεται; Θα το εκτιμούσα να μου δίνατε τα φώτα σας, καθότι είναι να το αγοράσω αύριο και δεν ξέρω τι να κάνω :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaL_Phoenix Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να πάρω το S4 Mini για μια φίλη μου αλλά ανησυχώ για το θέμα που υπάρχει με την μη δυνατότητα μεταφοράς (ολόκληρων) των εφαρμογών στην SD card πλέον. Υποτίθεται ότι ο διαθέσιμος χώρος στον χρήστη είναι γύρω στα 4-5 GB (ισχύει αυτό ή είναι μούφα; ). Οι εφαρμογές που σκοπεύει να κατεβάσει είναι πάνω - κάτω οι παρακάτω...: Viber, Whatsapp, IMDB, Shazam, Soundhound, Facebook, Facebook messenger, Quickoffice, Google Drive, Box, και Google maps. Με τις πρώτες (οι οποίες είναι μερικά MBs) φαντάζομαι δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Με εφαρμογές όμως που δεσμεύουν πολύ χώρο λόγω των data τους, όπως το Google Maps, τι γίνεται; Θα το εκτιμούσα να μου δίνατε τα φώτα σας, καθότι είναι να το αγοράσω αύριο και δεν ξέρω τι να κάνω :worry: Όσο γι αυτές, τις αντέχεις. Ασε που 2,3 απο αυτές περνάνε στην sd Παράθεση "LG V30 (αξεπέραστο)+ Samsung A52 (της γυναίκας)" Κ τώρα HTC U24pro "Η όραση ανήκει σε όλους, αλλά η αντίληψη σε λίγους" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Ξέρει κανείς πώς απενεργοποιώ τον ήχο του κλείστρου; Δεν γινεται να απενεργοποιησεις τον ηχο του κλειστρου,μονο αν γινεις root. Κι όμως απενεργοποιείται ο ήχος του κλείστρου. Απλώς βάζεις το κινητό στο αθόρυβο. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Κι όμως απενεργοποιείται ο ήχος του κλείστρου. Απλώς βάζεις το κινητό στο αθόρυβο. Έχω βάλει το κινητό στο αθόρυβο και στη σίγαση αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippotis Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Χαιρετώ όλους/ες για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν εδώ. Σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοχος του εν λόγω κινητού, οπότε έχοντας διαβάσει ΟΛΟ το νήμα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και εγώ.Επειδή θα χρησιμοποιώ το ράδιο και μάλλον αρκετά, υπάρχουν κάποιο καλό hands free όπου θα προτιμούσα να είναι με ψείρες ακουστικά. Υπάρχουν ΤΟΟΣΑΑΑΑ πολλά που πραγματικά δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Χαιρετώ όλους/ες για την πολύτιμη βοήθεια που παρέχουν εδώ. Σε λίγο καιρό θα γίνω κάτοχος του εν λόγω κινητού, οπότε έχοντας διαβάσει ΟΛΟ το νήμα θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και εγώ.Επειδή θα χρησιμοποιώ το ράδιο και μάλλον αρκετά, υπάρχουν κάποιο καλό hands free όπου θα προτιμούσα να είναι με ψείρες ακουστικά. Υπάρχουν ΤΟΟΣΑΑΑΑ πολλά που πραγματικά δεν ξέρω τι να κοιτάξω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντησή σας το κινητο εχει μεσα στο κουτι του ψειρες Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Έχω βάλει το κινητό στο αθόρυβο και στη σίγαση αλλά τίποτα Καθώς το έχεις στο αθόρυβο, πριν ανοίξεις την κάμερα, πάτα το κουμπί μείωσης έντασης να σου ανοίξει το πλαίσιο της έντασης κι εκεί πάτα το γρανάζι που βρίσκεται στα δεξιά. Έπειτα σιγουρέψου ότι και οι 4 μπάρες που θα εμφανιστούν, είναι με το κυκλάκι στα αριστερά. Δοκίμασε και πες μας αν ακούγεται μετά το κλείστρο... Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Καθώς το έχεις στο αθόρυβο, πριν ανοίξεις την κάμερα, πάτα το κουμπί μείωσης έντασης να σου ανοίξει το πλαίσιο της έντασης κι εκεί πάτα το γρανάζι που βρίσκεται στα δεξιά. Έπειτα σιγουρέψου ότι και οι 4 μπάρες που θα εμφανιστούν, είναι με το κυκλάκι στα αριστερά. Δοκίμασε και πες μας αν ακούγεται μετά το κλείστρο... Και πάλι τίποτα. Έχω επικοινωνήσει και με samsung και μου είπαν τα ίδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIANNAKIS75 Δημ. March 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2014 Παιδιά το black edition ποτε θα εμφανιστεί στα skroutzomagazia ξέρει κανένας; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Και πάλι τίποτα. Έχω επικοινωνήσει και με samsung και μου είπαν τα ίδια. Παράξενο μου φαίνεται. Ποια έκδοση Android φοράς; Εγώ πάντως έχω την 4.2.2 και ο αριθμός κατασκευής τελειώνει σε ML4. Όταν το έχω στη σίγαση, δεν ακούγεται κανένας ήχος κατά την λήψη φωτογραφίας... Φυσικά όταν το έχω στον ήχο, ακούγεται δυνατά και καθαρά ο ήχος του κλείστρου. Αυτό ισχύει από όταν το αγόρασα, κι έχω κάνει και δυο μικρές ενημερώσεις από τότε. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Παράξενο μου φαίνεται. Ποια έκδοση Android φοράς; Εγώ πάντως έχω την 4.2.2 και ο αριθμός κατασκευής τελειώνει σε ML4. Όταν το έχω στη σίγαση, δεν ακούγεται κανένας ήχος κατά την λήψη φωτογραφίας... Φυσικά όταν το έχω στον ήχο, ακούγεται δυνατά και καθαρά ο ήχος του κλείστρου. Αυτό ισχύει από όταν το αγόρασα, κι έχω κάνει και δυο μικρές ενημερώσεις από τότε. Ακριβώς τα ίδια έχουμε. Το είχα ψάξει και παλιότερα και είχα δει ότι σε περίπτωση που δεν αλλάζει με σίγαση μετά μόνο με root γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fishfemale Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ακριβώς τα ίδια έχουμε. Το είχα ψάξει και παλιότερα και είχα δει ότι σε περίπτωση που δεν αλλάζει με σίγαση μετά μόνο με root γίνεται. Πλέον το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μήπως παίζει ρόλο που έχεις γαλλική συσκευή, ενώ εγώ έχω την ελληνική, αν και δεν βρίσκω κάποια λογική στην διαφορετική συμπεριφορά των συσκευών σ' αυτήν την περίπτωση. Παράθεση Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου... [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notis144 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Ο αριθμος κατασκευης τι μας δείχνει ? μπορουμε να καταλαβουμε καποιες ιδιαίτερες πληροφορίες για το κινητο ? Παράθεση tool Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szax Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Πλέον το μόνο που μπορώ να σκεφτώ, είναι μήπως παίζει ρόλο που έχεις γαλλική συσκευή, ενώ εγώ έχω την ελληνική, αν και δεν βρίσκω κάποια λογική στην διαφορετική συμπεριφορά των συσκευών σ' αυτήν την περίπτωση. Ίσως να έχει να κάνει και με την νομοθεσία της κάθε χώρας. Παράθεση Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christos21417 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 (edited) Ίσως να έχει να κάνει και με την νομοθεσία της κάθε χώρας. Δε ξέρω αν είναι βάσει νομοθεσίας αλλά είναι ενοχλητικό Edited March 29, 2014 by Christos21417 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 γεια σας παιδια... επειδη ο φορτιστης απο το mini τα παιξε,βρηκα αυτον τον ανταπτορα απο galaxy trend plus.. αυτο που θελω νας ρωτησω ειναι,κανει να χρησιμοποιω τον αλλον φορτιστη γιατι ειδα οτι εχει διαφορετικα τεχνικα χαρακτηριστικα ή θα δημιουργησω προβλημα στη μπαταρια? (η πρωτη φωτο ειναι απ το mini και δευτερη απ το galaxy trendy..) http://s13.postimg.org/ara25xgmb/1973849_642769529127430_1925990485_o.jpg http://s13.postimg.org/z925ttj6r/1960878_642769679127415_1798759849_o.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 γεια σας παιδια... επειδη ο φορτιστης απο το mini τα παιξε,βρηκα αυτον τον ανταπτορα απο galaxy trend plus.. αυτο που θελω νας ρωτησω ειναι,κανει να χρησιμοποιω τον αλλον φορτιστη γιατι ειδα οτι εχει διαφορετικα τεχνικα χαρακτηριστικα ή θα δημιουργησω προβλημα στη μπαταρια? (η πρωτη φωτο ειναι απ το mini και δευτερη απ το galaxy trendy..) http://s13.postimg.org/ara25xgmb/1973849_642769529127430_1925990485_o.jpg http://s13.postimg.org/z925ttj6r/1960878_642769679127415_1798759849_o.jpg Οχι γιατι βγαζει 2 αμπερ και θα σου χαλασει την μπαταρια, βες με ενα αμπερ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dava22S Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 οποιος θελει,ας κοιταξει αν οσοι εχετε s4 mini εχετε τον ιδιο ανταπτορα με το δικο μου...(1η φωτο)(ειναι απο Γαλλια) το ρωταω γιατι με τα μαγαζια sκroutz δε μπορεις να σαι 100% σιγουρος οτι ειναι το σωστο αξεσουαρ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros_7 Δημ. March 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2014 Καληςπερα, Εχει βάλει κανεις το firmware PDA: I9195XXUBNB3 CSC: I9195FTMBNA5 Changelist: 2451589 Build date: Fri, 28 Feb 2014 11:21:34 +0000 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts