truckman Δημ. August 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2015 ΑΣ Μ απαντήσει κάποιος αν ξέρειΜε μιά αναζήτηση που έκανα δέν βλέπω να έχει βγεί κάποια επίσημη lollipop γιά το δικό σου, http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9190/ Μπορείς βέβαια να δείς για κάποια custom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590976 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 Με μιά αναζήτηση που έκανα δέν βλέπω να έχει βγεί κάποια επίσημη lollipop γιά το δικό σου, http://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-I9190/ Μπορείς βέβαια να δείς για κάποια custom http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2590976 τελευταία επίσημη ειναι η 4.4.2 και δεν βγαινει αλλη... Απλα και μετα απο ρισετ (αν και νομιζω δεν παιζει ρολο) μου ηρθε αναβάθμιση για να αναγνωρίζει το 4g της γουιντ... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. August 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2015 (edited) τελευταία επίσημη ειναι η 4.4.2 και δεν βγαινει αλλη... Απλα και μετα απο ρισετ (αν και νομιζω δεν παιζει ρολο) μου ηρθε αναβάθμιση για να αναγνωρίζει το 4g της γουιντ... Ποιο s4 mini εχεις και εσενα σου ρθε και εμενα δε μου ρχετε που εχω κ εγω Πολωνικο λες να παιζει που εγω εχω το Black edition? Edited August 12, 2015 by Razoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo4st Δημ. August 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2015 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, απο χθες εχω ενα προβλημα, δεν κανει αλλαγη της γλωσσας οταν γραφω, ενω τα βελακια υπαρχουν αριστερα-δεξια της τρεχουσας γλωσσας, δοκιμασα να κατεβασω 2-3 πληκτρολογια απο το play store αλλα παλι τιποτα, ξερει κανεις τι παιζει? Εχει συμβει σε κανενα αλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Καλησπερα παιδια και χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν, απο χθες εχω ενα προβλημα, δεν κανει αλλαγη της γλωσσας οταν γραφω, ενω τα βελακια υπαρχουν αριστερα-δεξια της τρεχουσας γλωσσας, δοκιμασα να κατεβασω 2-3 πληκτρολογια απο το play store αλλα παλι τιποτα, ξερει κανεις τι παιζει? Εχει συμβει σε κανενα αλλο? 1 βημα κανε μια επανεκινηση αν δε φτιαξει προχωρας στο 2 το οποιο ειναι επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων κ αν δε φτιαξει και με αυτο προχωρας στο 3 και τελευταιο το οποιο δεν ειναι αλλο απο το σερβις προφανος για επαναπρογραματισμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo4st Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 επανεκινηση εκανα προχθες και δεν εγινε τιποτα, οποτε να κανω επαναφορα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo4st Δημ. August 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2015 Βρηκα τη λυση, η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομουν αλλα μου φαινοταν απιθανο, η ολη φαση αρχισε αφου εγκατεστησα την εφαρμογη omni swipe, μολις την απεγκατεστησα και ολλα μια χαρα, πολυ περιεργο αλλα αυτο ηταν το προβλημα, οπως και να'χει ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Βρηκα τη λυση, η αληθεια ειναι οτι το σκεφτομουν αλλα μου φαινοταν απιθανο, η ολη φαση αρχισε αφου εγκατεστησα την εφαρμογη omni swipe, μολις την απεγκατεστησα και ολλα μια χαρα, πολυ περιεργο αλλα αυτο ηταν το προβλημα, οπως και να'χει ευχαριστω πολυ Προφανος η εφαρμογη θα χει καποιο bug Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo4st Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Προφανος η εφαρμογη θα χει καποιο bug Πολυ πιθανο, θα το γραψω στα σχολια μηπως και φτιαχτει, αν υπαρχει πιστευω θα το εχουν απισημανει κι αλλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lxt85 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 Πολυ πιθανο, θα το γραψω στα σχολια μηπως και φτιαχτει, αν υπαρχει πιστευω θα το εχουν απισημανει κι αλλοι Δεν πρεπει να φταιει η συγκεκριμενη εφαρμογη,αφου το συγκεκριμενο "bug" εχει αναφερθει και με αλλες εφαρμογες(πχ noled).Γενικα τρωει σκαλωμα αν καποια εφαρμογη εγκαταστησει και ενεργοποιησει καποια υπηρεσια στην ενοτητα Ρυθμισεις/Προσβασιμοτητα/Υπηρεσιες Παράθεση My Phones: Ericsson T20s, Siemens C35i, Nokia 3330, Siemens CX65, Nokia 6230, HP Ipaq RW6815, Sony Ericsson W302, LG Viewty KU990i, Alcatel OT-990,Samsung S4 Mini LTE Minix X8-H, PS3, XBOX360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo4st Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 καποιος τροπος να φτιαξει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GReddy4 Δημ. August 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2015 ΑΣ Μ απαντήσει κάποιος αν ξέρει Cyanogenmod 12.1! Δεν υπάρχει! Το έχω περίπου 2 μήνες στο κινητό και είναι απίστευτο! Συγκριτικά με το stock 4.2.2 που είχα καμία σχέση. Είδα τουλάχιστον διπλάσια διάρκεια μπαταρίας! Άμα ρίξεις μια ματιά στο site, θα δείς ότι είναι το πιο δημoφιλές για s4 mini http://forum.xda-developers.com/galaxy-s4-mini/development/rom-cyanogenmod-12-0-s4-mini-3g-lte-t2946176 Παράθεση Model: Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 Android version: 5.1.1 ROM: Cyanogenmod 12.1 Recovery: TWRP v2.8.7.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisx Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γνωρίζει κανείς ότι τον φετινό Αύγουστο η Samsung έβγαλε μια βελτιωμένη έκδοση κινητού που λέγεται S4 mini plus με Android 4.4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γνωρίζει κανείς ότι τον φετινό Αύγουστο η Samsung έβγαλε μια βελτιωμένη έκδοση κινητού που λέγεται S4 mini plus με Android 4.4.4? Ναι έχει αναφερθεί εδώ αν και δεν βγήκε τον Αύγουστο αλλά κάπου 4 μήνες τώρα. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γνωρίζει κανείς ότι τον φετινό Αύγουστο η Samsung έβγαλε μια βελτιωμένη έκδοση κινητού που λέγεται S4 mini plus με Android 4.4.4? Ισχυει οπως ακριβως αναφερει ο φιλος απο πανω. Τωρα ποσο βελτιωμενη εκδοση ειναι.. Ουσιαστικα μονο τον επεξεργαστη αλλαζουν και αμφιβαλλω κατα ποσο ειναι καλυτερος . Παντως η αγορα του αξιζει σιγουρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Ο επεξεργαστής είναι σίγουρα καλύτερος και το καλό είναι ότι δεν εχει πολύ bloatware. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γιατι εκτιναχθηκε τοσο η τιμη του? Το πηρα 120 απο vodafone πριν κανα διμηνο και τωρα εχει πανω απο 200 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Γιατι εκτιναχθηκε τοσο η τιμη του? Το πηρα 120 απο vodafone πριν κανα διμηνο και τωρα εχει πανω απο 200 Capital controls Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. August 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2015 Capital controls Αρπαχτες δηλαδη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. August 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2015 (edited) Γιατι εκτιναχθηκε τοσο η τιμη του? Το πηρα 120 απο vodafone πριν κανα διμηνο και τωρα εχει πανω απο 200 Το πηρες 129 γιατι ηταν σε τιμη προσφορας και μαλιστα δεν ηταν σε προσφορα το νεο μοντελο αλλα το παλιο καθως τοτε το ξεστοκαρανε και ταυτοχρονα με αυτο εδωσαν τεμαχια και απο το καινουριο. Κανονικα η τιμη στη vodafone ηταν στα 200€ το καινουριο μοντελο. Δεν το αυξησαν λογω cc. Απο την αλλη τα σκρουτζομαγαζα το ειχαν παει μεχρι τα 169€ και μετα λογω capital controls το αυξησαν. Edited August 20, 2015 by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2015 (edited) Παιδιά καλημέρα! Θέλω να κάνω ρουτ το κινητό, αλλά σε όσα σάιτ έχω δοκιμάσει να κατεβάσω τα απαραίτητα αρχεία, δεν τα έχω καταφέρει. Μου βγάζει συνέχεια spam. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο σαιτ για να το κάνω; EDIT. Όλα οκ. Το κατάφερα. Έβαλα τη cm12.1 unofficial. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μου έβγαλε κάποια update για τη ρομ αλλά δεν τα έκανα. Τα κάνατε κανονικά; Edited August 25, 2015 by vaggelis_grg Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Παιδιά καλημέρα! Θέλω να κάνω ρουτ το κινητό, αλλά σε όσα σάιτ έχω δοκιμάσει να κατεβάσω τα απαραίτητα αρχεία, δεν τα έχω καταφέρει. Μου βγάζει συνέχεια spam. Μπορείτε να μου δώσετε κάποιο σαιτ για να το κάνω; EDIT. Όλα οκ. Το κατάφερα. Έβαλα τη cm12.1 unofficial. Όλα καλά μέχρι εδώ. Μου έβγαλε κάποια update για τη ρομ αλλά δεν τα έκανα. Τα κάνατε κανονικά; Λογικά τα updates που λες είναι οι Nightly; Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Λογικά τα updates που λες είναι οι Nightly; Ναι, nightly είναι. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john90 Δημ. August 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2015 Ναι, nightly είναι. Και θέλω να μάθω αν την έχει βάλει κανείς να μας πει εντυπώσεις, όχι ότι θα 'χει καμιά διαφορά από την unofficial, κουβέντα να γίνεται μωρέ :shifty: Παράθεση Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrliakoss Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Εχει βγει snapshot εκδοση που ειναι "σταθερη" σε σχεση με τις nightly version...και γινονται update καθε μηνα..εγω παντως εχω στο μινι εδω κ 2 χρονια περιπου cm/aosp και ολα δουλευουν ρολοι Παράθεση LG G2 crDroid 7.1+Lambda Kernel:kill: **S4 MINI CM12.1** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts