Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μου φαίνεται απίστευτο,

εν έτει 2015, κινητό που δεν έχει led notification ;

Δυστυχως πολλα ειναι. Τα αφηνουν πλεον για πιο premium καταστασεις. Εδω βγαζουν κινητα χωρις led flash.

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μου φαίνεται απίστευτο,

Του 2013 μοντέλο είναι.

http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php

μου φαίνεται απίστευτο,

μικρο το κακο υπαρχουν apps που ειναι για ακριβως αυτη τη δουλεια

αυτό που πήραμε προχθές από Vodafone είναι το GT-i9195I και είναι φετινό

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=7666&c=samsung_gt-i9195i_galaxy_s4_mini_plus_4g_lte

μικρο το κακο υπαρχουν apps που ειναι για ακριβως αυτη τη δουλεια

για πες καμία

αυτό που πήραμε προχθές από Vodafone είναι το GT-i9195I και είναι φετινό

http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=7666&c=samsung_gt-i9195i_galaxy_s4_mini_plus_4g_lte

είναι έκδοση που βασίζεται σε κινητό του 2013 όμως.Οχι πως δεν είναι έλλειψη στο μοντέλο γενικότερα ,πόσο παραπανω θα τους στοιχιζε ενα λεντακι;

για πες καμία

LED Blinker Notifications,NoLED,Flashing on call, Notification ζητησες μια σου πα 3 εγω χρησιμοποιω την πρωτη και κανει πολλη καλη δουλεια

Edited by Razoras

Το Ι9195 δεν ειναι lte?? Δεν μου εμφανιζει ποτε 4G και ουτε εναι επιλογη στο μενου οταν επιλεγεις τα δικτυα... Με την ιδια σιμ στα ιδια μερη επιανα 4g με αλλο κινητο...
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Το Ι9195 δεν ειναι lte?? Δεν μου εμφανιζει ποτε 4G και ουτε εναι επιλογη στο μενου οταν επιλεγεις τα δικτυα... Με την ιδια σιμ στα ιδια μερη επιανα 4g με αλλο κινητο...

Φυσικα και ειναι εγω πιανω κανονικοτατα και τα 2 τα s4 mini ειναι LTE

Εχεις κανει την αναβαθμιση σε κιτκατ? Απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα της αναβαθμισης...

http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html

Edited by TIM-RANGER
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα ειμαι συνδρομητης Wind και δεν υπαρχει επιλογη LTE στις ρυθμισεις.Αλλαξα καινουρια καρτα σημερα αλλα τζιφος. Παραδοξως δοκιμασα μια καρτα τις Cosmote σημερα και εβγαλε την επιλογη LTE και το 4g δουλεψε κανονικα.Εχω android 4.4.2.

Ποιος μπορει να μας διαφωτισει τι συμβαινει?

Εχω και εγω το ιδιο προβλημα ειμαι συνδρομητης Wind και δεν υπαρχει επιλογη LTE στις ρυθμισεις.Αλλαξα καινουρια καρτα σημερα αλλα τζιφος. Παραδοξως δοκιμασα μια καρτα τις Cosmote σημερα και εβγαλε την επιλογη LTE και το 4g δουλεψε κανονικα.Εχω android 4.4.2.

Ποιος μπορει να μας διαφωτισει τι συμβαινει?

Υπάρχει κάποιο θέμα με την wind. Σε πολλές συσκευές δώθηκε διορθωτικό update απο την samsung γι αυτό το λόγο, οπότε είσαι σε αναμονή γιά κάτι τέτοιο.

Το κανα root τελικα και δουλευει πλεoν κανονικα και σε wind.

Η Wind εχει θεμα με το 4g οπως προειπαν αναμονη για το φιξακη αλλα εσυ δεν το χρειαζεσε αμα δουλευει πλεον αλλα δυστυχως αν ειναι καινουργιο το τηλ σου εχασες την εγγυηση με το ρουτ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εχεις κανει την αναβαθμιση σε κιτκατ? Απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα της αναβαθμισης...

http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html

Ναι κιτκατ φοραω αλλα ειναι θεμα της wind οχι του android με vodafone που εχω και με 4.2.2 και με 4.4.2 μια χαρα δουλευε και δουλευει το 4g oπου εχει δηλαδη

Η Wind εχει θεμα με το 4g οπως προειπαν αναμονη για το φιξακη αλλα εσυ δεν το χρειαζεσε αμα δουλευει πλεον αλλα δυστυχως αν ειναι καινουργιο το τηλ σου εχασες την εγγυηση με το ρουτ

Kαι ομως δεν την εχασα knox 0χ0 ειμαι :D

Edited by giannhsst

Kαι ομως δεν την εχασα knox 0χ0 ειμαι :D

Mακαρι αλλα νομιζω τα σερβις πλεον εχουν τροπους να βρισκουν τα πειραγμενα κινητα ασχετος απο το νοξ απ οτι μου ειπε ενας που δουλευει σε ενα επισημο σερβις της θεσσαλονικης

Mακαρι αλλα νομιζω τα σερβις πλεον εχουν τροπους να βρισκουν τα πειραγμενα κινητα ασχετος απο το νοξ απ οτι μου ειπε ενας που δουλευει σε ενα επισημο σερβις της θεσσαλονικης

Από τη στιγμή που δεν έχει γράψει το knox και περαστεί καθαρή official rom δεν φαίνεται τίποτα και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί τι έχει γίνει στο παρελθόν. Εκεί που την πατάνε οι περισσότεροι, παρόλο που έχουν knox 0x0, είναι ότι αφού ήταν πριν ρούτ, πάνε τις συσκευές στο service έχοντας κάνει απλά unroot νομίζοντας ότι όλα είναι οκ. Δεν είναι όμως, γιατί φαίνεται ότι έχει γίνει τροποποίηση λογισμικού και γι αυτό είπα παραπάνω ότι θα πρέπει να περαστεί πάλι, καθαρή ή στοκ ρομ που πρέπει να έχει ανάλογα το region.

Από τη στιγμή που δεν έχει γράψει το knox και περαστεί καθαρή official rom δεν φαίνεται τίποτα και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί τι έχει γίνει στο παρελθόν. Εκεί που την πατάνε οι περισσότεροι, παρόλο που έχουν knox 0x0, είναι ότι αφού ήταν πριν ρούτ, πάνε τις συσκευές στο service έχοντας κάνει απλά unroot νομίζοντας ότι όλα είναι οκ. Δεν είναι όμως, γιατί φαίνεται ότι έχει γίνει τροποποίηση λογισμικού και γι αυτό είπα παραπάνω ότι θα πρέπει να περαστεί πάλι, καθαρή ή στοκ ρομ που πρέπει να έχει ανάλογα το region.

Iσως δε θα διαφωνησω το ποιο σωστο για μενα ειναι να χει τελειωσει η εγγυηση και μετα να το πειραξει καποιος το τηλ

Μπορει να μου πει καποιος τωρα που ειμαι root ποια προγραμματα bloarware μπορω να σβησω με ασφαλεια? υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο στο Φορουμ?επισης πρεπει πρωτα να κανω backup και ποιο προγραμμα συστηνεται?ευχαριστω

αξιζει το cyanogenmod?

ειναι ευκολο να γινει εγκατασταση,υπαρχει οδηγος καπου?

Εδώ υπάρχουν οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5882779 Αξίζει και με το παραπάνω!! CyanogenMod 12.1!

Τελικα μολις σημερα υπηρξε αναβαθμιση στην I9195 αν και ελπιζα να ηταν λολιποπ ή εστω η 4.4.4 ειναι παλι 4.4.2 αλλα διορθωσε το προβλημα με το LTE που ειχα και δεν το εμφανιζε... Ηταν θεμα της 4.4.2 και της Wind συμβαινει και σε αλλα Samsung... Αν και ηταν 75ΜΒ δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη...

Μπορει να μου πει καποιος τωρα που ειμαι root ποια προγραμματα bloarware μπορω να σβησω με ασφαλεια? υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο στο Φορουμ?επισης πρεπει πρωτα να κανω backup και ποιο προγραμμα συστηνεται?ευχαριστω

Aντε ρε παιδια κανεις ???

Τελικα μολις σημερα υπηρξε αναβαθμιση στην I9195 αν και ελπιζα να ηταν λολιποπ ή εστω η 4.4.4 ειναι παλι 4.4.2 αλλα διορθωσε το προβλημα με το LTE που ειχα και δεν το εμφανιζε... Ηταν θεμα της 4.4.2 και της Wind συμβαινει και σε αλλα Samsung... Αν και ηταν 75ΜΒ δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη...

Περα απο την 4.4.2 το s4 mini δε θα παρει αλλη αναβαθμιση Eλληνικο ειναι το δικο σου?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)