runner70 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 μου φαίνεται απίστευτο, εν έτει 2015, κινητό που δεν έχει led notification ; Δυστυχως πολλα ειναι. Τα αφηνουν πλεον για πιο premium καταστασεις. Εδω βγαζουν κινητα χωρις led flash. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2015 μου φαίνεται απίστευτο, εν έτει 2015, κινητό που δεν έχει led notification ; Του 2013 μοντέλο είναι. http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 μου φαίνεται απίστευτο, εν έτει 2015, κινητό που δεν έχει led notification ; μικρο το κακο υπαρχουν apps που ειναι για ακριβως αυτη τη δουλεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekkli Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 Του 2013 μοντέλο είναι. http://www.gsmarena.com/samsung_i9190_galaxy_s4_mini-5375.php αυτό που πήραμε προχθές από Vodafone είναι το GT-i9195I και είναι φετινό http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=7666&c=samsung_gt-i9195i_galaxy_s4_mini_plus_4g_lte μικρο το κακο υπαρχουν apps που ειναι για ακριβως αυτη τη δουλεια για πες καμία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 αυτό που πήραμε προχθές από Vodafone είναι το GT-i9195I και είναι φετινό http://pdadb.net/index.php?m=specs&id=7666&c=samsung_gt-i9195i_galaxy_s4_mini_plus_4g_lte είναι έκδοση που βασίζεται σε κινητό του 2013 όμως.Οχι πως δεν είναι έλλειψη στο μοντέλο γενικότερα ,πόσο παραπανω θα τους στοιχιζε ενα λεντακι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. June 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2015 (edited) για πες καμία LED Blinker Notifications,NoLED,Flashing on call, Notification ζητησες μια σου πα 3 εγω χρησιμοποιω την πρωτη και κανει πολλη καλη δουλεια Edited June 26, 2015 by Razoras Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Το Ι9195 δεν ειναι lte?? Δεν μου εμφανιζει ποτε 4G και ουτε εναι επιλογη στο μενου οταν επιλεγεις τα δικτυα... Με την ιδια σιμ στα ιδια μερη επιανα 4g με αλλο κινητο... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 Το Ι9195 δεν ειναι lte?? Δεν μου εμφανιζει ποτε 4G και ουτε εναι επιλογη στο μενου οταν επιλεγεις τα δικτυα... Με την ιδια σιμ στα ιδια μερη επιανα 4g με αλλο κινητο... Φυσικα και ειναι εγω πιανω κανονικοτατα και τα 2 τα s4 mini ειναι LTE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. July 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2015 (edited) Εχεις κανει την αναβαθμιση σε κιτκατ? Απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα της αναβαθμισης... http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html Edited July 3, 2015 by TIM-RANGER Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα ειμαι συνδρομητης Wind και δεν υπαρχει επιλογη LTE στις ρυθμισεις.Αλλαξα καινουρια καρτα σημερα αλλα τζιφος. Παραδοξως δοκιμασα μια καρτα τις Cosmote σημερα και εβγαλε την επιλογη LTE και το 4g δουλεψε κανονικα.Εχω android 4.4.2. Ποιος μπορει να μας διαφωτισει τι συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Εχω και εγω το ιδιο προβλημα ειμαι συνδρομητης Wind και δεν υπαρχει επιλογη LTE στις ρυθμισεις.Αλλαξα καινουρια καρτα σημερα αλλα τζιφος. Παραδοξως δοκιμασα μια καρτα τις Cosmote σημερα και εβγαλε την επιλογη LTE και το 4g δουλεψε κανονικα.Εχω android 4.4.2. Ποιος μπορει να μας διαφωτισει τι συμβαινει?Υπάρχει κάποιο θέμα με την wind. Σε πολλές συσκευές δώθηκε διορθωτικό update απο την samsung γι αυτό το λόγο, οπότε είσαι σε αναμονή γιά κάτι τέτοιο. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Το κανα root τελικα και δουλευει πλεoν κανονικα και σε wind. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 Το κανα root τελικα και δουλευει πλεoν κανονικα και σε wind. Η Wind εχει θεμα με το 4g οπως προειπαν αναμονη για το φιξακη αλλα εσυ δεν το χρειαζεσε αμα δουλευει πλεον αλλα δυστυχως αν ειναι καινουργιο το τηλ σου εχασες την εγγυηση με το ρουτ ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις κανει την αναβαθμιση σε κιτκατ? Απο οτι καταλαβαινω ειναι θεμα της αναβαθμισης... http://galaxys4ltefix.blogspot.gr/2014/02/fix-for-4g-lte-option-missing-in.html Ναι κιτκατ φοραω αλλα ειναι θεμα της wind οχι του android με vodafone που εχω και με 4.2.2 και με 4.4.2 μια χαρα δουλευε και δουλευει το 4g oπου εχει δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2015 (edited) Η Wind εχει θεμα με το 4g οπως προειπαν αναμονη για το φιξακη αλλα εσυ δεν το χρειαζεσε αμα δουλευει πλεον αλλα δυστυχως αν ειναι καινουργιο το τηλ σου εχασες την εγγυηση με το ρουτ Kαι ομως δεν την εχασα knox 0χ0 ειμαι :D Edited July 3, 2015 by giannhsst Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Kαι ομως δεν την εχασα knox 0χ0 ειμαι :D Mακαρι αλλα νομιζω τα σερβις πλεον εχουν τροπους να βρισκουν τα πειραγμενα κινητα ασχετος απο το νοξ απ οτι μου ειπε ενας που δουλευει σε ενα επισημο σερβις της θεσσαλονικης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2015 Mακαρι αλλα νομιζω τα σερβις πλεον εχουν τροπους να βρισκουν τα πειραγμενα κινητα ασχετος απο το νοξ απ οτι μου ειπε ενας που δουλευει σε ενα επισημο σερβις της θεσσαλονικης Από τη στιγμή που δεν έχει γράψει το knox και περαστεί καθαρή official rom δεν φαίνεται τίποτα και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί τι έχει γίνει στο παρελθόν. Εκεί που την πατάνε οι περισσότεροι, παρόλο που έχουν knox 0x0, είναι ότι αφού ήταν πριν ρούτ, πάνε τις συσκευές στο service έχοντας κάνει απλά unroot νομίζοντας ότι όλα είναι οκ. Δεν είναι όμως, γιατί φαίνεται ότι έχει γίνει τροποποίηση λογισμικού και γι αυτό είπα παραπάνω ότι θα πρέπει να περαστεί πάλι, καθαρή ή στοκ ρομ που πρέπει να έχει ανάλογα το region. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Από τη στιγμή που δεν έχει γράψει το knox και περαστεί καθαρή official rom δεν φαίνεται τίποτα και δεν υπάρχει τρόπος να βρεθεί τι έχει γίνει στο παρελθόν. Εκεί που την πατάνε οι περισσότεροι, παρόλο που έχουν knox 0x0, είναι ότι αφού ήταν πριν ρούτ, πάνε τις συσκευές στο service έχοντας κάνει απλά unroot νομίζοντας ότι όλα είναι οκ. Δεν είναι όμως, γιατί φαίνεται ότι έχει γίνει τροποποίηση λογισμικού και γι αυτό είπα παραπάνω ότι θα πρέπει να περαστεί πάλι, καθαρή ή στοκ ρομ που πρέπει να έχει ανάλογα το region. Iσως δε θα διαφωνησω το ποιο σωστο για μενα ειναι να χει τελειωσει η εγγυηση και μετα να το πειραξει καποιος το τηλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2015 Μπορει να μου πει καποιος τωρα που ειμαι root ποια προγραμματα bloarware μπορω να σβησω με ασφαλεια? υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο στο Φορουμ?επισης πρεπει πρωτα να κανω backup και ποιο προγραμμα συστηνεται?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. July 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2015 αξιζει το cyanogenmod? ειναι ευκολο να γινει εγκατασταση,υπαρχει οδηγος καπου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 αξιζει το cyanogenmod? ειναι ευκολο να γινει εγκατασταση,υπαρχει οδηγος καπου? Εδώ υπάρχουν οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5882779 Αξίζει και με το παραπάνω!! CyanogenMod 12.1! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Τελικα μολις σημερα υπηρξε αναβαθμιση στην I9195 αν και ελπιζα να ηταν λολιποπ ή εστω η 4.4.4 ειναι παλι 4.4.2 αλλα διορθωσε το προβλημα με το LTE που ειχα και δεν το εμφανιζε... Ηταν θεμα της 4.4.2 και της Wind συμβαινει και σε αλλα Samsung... Αν και ηταν 75ΜΒ δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη... Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Ειδα εχει μετρητη βηματων υπαρχει καμια εφαρμογη που να το δουλευει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsst Δημ. July 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2015 Μπορει να μου πει καποιος τωρα που ειμαι root ποια προγραμματα bloarware μπορω να σβησω με ασφαλεια? υπαρχει καποιο σχετικο αρθρο στο Φορουμ?επισης πρεπει πρωτα να κανω backup και ποιο προγραμμα συστηνεται?ευχαριστω Aντε ρε παιδια κανεις ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Razoras Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Τελικα μολις σημερα υπηρξε αναβαθμιση στην I9195 αν και ελπιζα να ηταν λολιποπ ή εστω η 4.4.4 ειναι παλι 4.4.2 αλλα διορθωσε το προβλημα με το LTE που ειχα και δεν το εμφανιζε... Ηταν θεμα της 4.4.2 και της Wind συμβαινει και σε αλλα Samsung... Αν και ηταν 75ΜΒ δεν εχω παρατηρησει καποια αλλη αλλαγη... Περα απο την 4.4.2 το s4 mini δε θα παρει αλλη αναβαθμιση Eλληνικο ειναι το δικο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisl Δημ. July 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2015 Εμενα εχει 4.4.4 !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts