Dava22S Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μου ερχετε καθημερινα μήνυμα και με χρεωνει 1ευρω συνεχεια οτι συνδεθηκε στο ιντερνετ με κανενα προγραμμα να ειναι ανοιχτο στο παρασκηνιο!!!! Τι πρεπει να κανω για να μην το κανει??? δοκιμασε να στειλεις END DAY στο 1333 αν εχεις cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Μου ερχετε καθημερινα μήνυμα και με χρεωνει 1ευρω συνεχεια οτι συνδεθηκε στο ιντερνετ με κανενα προγραμμα να ειναι ανοιχτο στο παρασκηνιο!!!! Τι πρεπει να κανω για να μην το κανει??? Ρυθμίσεις Συστήματος - Περισσότερες Ρυθμίσεις - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - ξετικάρεις τις πρώτες δύο επιλογές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ρυθμίσεις Συστήματος - Περισσότερες Ρυθμίσεις - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - ξετικάρεις τις πρώτες δύο επιλογές. Δεδομ. κινητης συσκ. (ειναι ξετικαρισμενο) περιαγωγη δεδομενων (ειναι ξετικαρισμενο χωρις φωτισμο δν μπορεις να το τικαρεισ) Ξετικαρισμενα ηταν-ειναι και τα δυο!!! Τι να κανω αλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- δοκιμασε να στειλεις END DAY στο 1333 αν εχεις cosmote Τι κερδιζω με αυτο, μου δινει το ευρω πισω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Δεδομ. κινητης συσκ. (ειναι ξετικαρισμενο) περιαγωγη δεδομενων (ειναι ξετικαρισμενο χωρις φωτισμο δν μπορεις να το τικαρεισ) Ξετικαρισμενα ηταν-ειναι και τα δυο!!! Τι να κανω αλλο? Τι κερδιζω με αυτο, μου δινει το ευρω πισω ? Με κλειστά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να μπαίνεις στο ίντερνετ και να χρεώνεσαι. Εκτός κι αν κάποια εφαρμογή με το κλείσιμο του Wi-fi στα ανοίγει αυτόματα. Στείλε την εντολή τουλάχιστον για να σταματήσει να τρέχει η υπηρεσία όταν μπαίνεις στο ίντερνετ. Για να πάρεις το ευρώ πίσω.. μάλλον χλωμό! Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tassos_lg Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Με κλειστά τα δεδομένα κινητής τηλεφωνίας δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να μπαίνεις στο ίντερνετ και να χρεώνεσαι. Εκτός κι αν κάποια εφαρμογή με το κλείσιμο του Wi-fi στα ανοίγει αυτόματα. Στείλε την εντολή τουλάχιστον για να σταματήσει να τρέχει η υπηρεσία όταν μπαίνεις στο ίντερνετ. Για να πάρεις το ευρώ πίσω.. μάλλον χλωμό! ok. το εστειλα σιγουρα καποια εφαρμογη θα ειναι μαλλον το fb ή ο καιρος ξερω γω δεν εχω πολλες και ενα antivirus avast του εβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ρυθμίσεις Συστήματος - Περισσότερες Ρυθμίσεις - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας - ξετικάρεις τις πρώτες δύο επιλογές. στην χρήση δεδομένων πατάς περισσοτερες ρυθμίσεις (αριστερο κουμπι) και τικάρεις "περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου" . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Ενα ενδιαφερον αρθρο σχετικα με το Kitkat για το s4 mini οπου λεει οτι τον Ιουνιο 2014 θα δεχτει την αναβαθμιση: http://www.sammobile.com/2014/05/07/heres-a-list-of-samsung-devices-getting-the-android-4-4-kitkat-update/ Καλημέρα! Η τιμή του κινητού έχει ανέβει αρκετά τον τελευταίο καιρό στο skroutz. Προβλέπετε να αυξηθεί και άλλο ή να περιμένω λίγο μπας και πέσει; Αποτι βλεπω 220-230€ κυμαινεται, 20€ παραπανω απο οσο κοστιζε πριν λιγο καιρο. Φαινεται οτι θα μεινει σταθερη για λιγο καιρο, αν δεν αυξηθει. Εγω περιμενω να φερουν το black edition ξανα, πρεπει να εχει ελλειψη αυτες τις 2-3 βδομαδες. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παίδες για screen shot τι χρησιμοποιεί με? Αλλά και για notifications επίσης? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παίδες για screen shot τι χρησιμοποιεί με? Ευχαριστώ Home button και power button ταυτόχρονα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδια θα το πεταξω στον τοιχο. απο προχτες οταν πάει να κανει update το gogle play στις εφαρμογες,μου βγαζει οτι δεν έχω αρκετο χωρο ενώ έχω χωρο 500mb. Wipe cache από recovery ΔΕΝ κανει,αφου μετά την τελευταια αναβαθμιση ΟΤΑ μου βγαζει το ανθρωπακι του αντροιντ ξαπλωμενο με ενα χ. κατεβασα clean master,δεν εχει τι να καθαρισει. Εχω ψαξει ολο το ιντερνετ. Στο dialer παταω *#9900#,επιλεγω clear dumpstate,τιποτα. Συνεχεια λεει οτι δεν έχω χωρο. τι αλλο να κανω;με σαμσουνγκ αρνουμαι να μιλησω γιατι ειναι ασχετοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos154 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 να ρωτησω και εγω κατι η μπαταρια οταν φτασει στο 5% τις ποιο πολλες φορες κλεινει το κινητο και δεν περιμενει να φτασει στο 0-1% για να κλεισει.. το δικο μου κατι εχει παθει ή ετσι ειναι τα androit ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 να ρωτησω και εγω κατι η μπαταρια οταν φτασει στο 5% τις ποιο πολλες φορες κλεινει το κινητο και δεν περιμενει να φτασει στο 0-1% για να κλεισει.. το δικο μου κατι εχει παθει ή ετσι ειναι τα androit ? εμενα στις αρχες εκλεινε στο 10%. τωρα παει 1% και μετα κλεινει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_george Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Κατοχος και γω απο προχθες ενος μαυρου s4 mini 9195 το κινητο δειχνει πολυ καλο και γρηγορο. Οσο και να το φορτωσα δεν εδειξε να εχει κανενα προβλημα, μου αρεσει ιδιαιτερα η οθονη και η θεαση της σε εντονο φως, θα προτιμουσα το πισω καλυμα να μην ειναι τοσο ευαισθητο σε δαχτυλιες, επισης το πληκτρο απενεργοποιησης θελει συνηθεια, καρτα sim αγορασα καινουρια δεν ηθελα να το ρισκαρω, η αποφορτιση του κινητου δειχνει να ειναι ομαλη αλλα το εχω υπο παρακολουθηση, το κινητο το αγορασα απο σκρουτζομαγαζο στα 220 ευρω εχει μαλλον την τελευταια rom ML4 και το πιθανοτερο ειναι απο γερμανια. να ρωτησω και εγω κατι η μπαταρια οταν φτασει στο 5% τις ποιο πολλες φορες κλεινει το κινητο και δεν περιμενει να φτασει στο 0-1% για να κλεισει.. το δικο μου κατι εχει παθει ή ετσι ειναι τα androit ? Μετα απο το αρχικο λιωσιμο μου εσβησε και εμενα στο 7%, αρχικα νομισα οτι κατι ειχα κανει και το ξανανοιξα αλλα εκλεισε και παλι μονο του. Με μετρια χρηση χωρις internet με 2G σε 12 ωρες εχασε μονο 20%, απενεργοποιησα αρκετες αχρηστες εφαρμογες, για πρωτη φορτιση το αφησα 8 ωρες και θα το αφηνω να σβηνει πριν το ξαναφορτισω για καποιους κυκλους φορτισεων, ελπιζω να πανε ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagemm Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 (edited) Συμφωνα με το sammobile kitkat τον Ιούνιο http://www.sammobile.com/wp-content/uploads/2014/05/kitkat-Update-status.jpg http://www.sammobile.com/2014/05/07/heres-a-list-of-samsung-devices-getting-the-android-4-4-kitkat-update/ Edited May 8, 2014 by vagemm Παράθεση Βαγγέλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirtos Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Συμφωνα με το sammobile kitkat τον Ιούνιο Την περιμενω μονο και μονο για το θεμα της μπαταριας μπας και γλυτωσω το root. Αν και εχω την εντυπωση (επειδη την εχω ξαναπατησει) οτι αυτο θα λυθει αλλα θα παρουσιαστει κατι αλλο για να εχουμε να ασχολουμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Γειά χαρά σε όλους. Πήρα το 9195 από άκρου το μάταιο και καινούργια Sim. προσπαθώ να κάνω βίντεο κλήση αλλά μου λέει αδύνατη η πράγματοποίηση . Το άλλο τηλέφωνο είναι το δικό μου το Note 2 και έχω κάνει από κει βίντεο κλήσεις. Α από την Vodafone μου λένε πως είναι ενεργές. λέτε να φταίει η συσκευή ή η Sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Γειά χαρά σε όλους. Πήρα το 9195 από άκρου το μάταιο και καινούργια Sim. προσπαθώ να κάνω βίντεο κλήση αλλά μου λέει αδύνατη η πράγματοποίηση . Το άλλο τηλέφωνο είναι το δικό μου το Note 2 και έχω κάνει από κει βίντεο κλήσεις. Α από την Vodafone μου λένε πως είναι ενεργές. λέτε να φταίει η συσκευή ή η Sim; 3g πιάνεις?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 3g πιάνεις?? Κανονικά, στην μπάρα βλέπω Η και Η+ (η γυναίκα μου έχι απλό πρόγραμμα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Κανονικά, στην μπάρα βλέπω Η και Η+ (η γυναίκα μου έχι απλό πρόγραμμα) η γυναικα σου εχει 3g? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Λοιπόν ακούστε το παλαβό! Πάω σήμερα στη Vodafone στο Mall με το Note το δικό μου και το s4 mini. Δοκιμάσαμε με τα παιδιά εκεί και με κανένα τρόπο δεν μπορούσε να κάνει βιντεοκλήση το ένα στο άλλο. Δοκιμάσαμε με ένα άλλο Note το mini του έκανε βιντεοκλήση το Note όχι. Πήραμε έναν φίλο που έχει ένα αρχαίο Nokia κανονικά η βιντεοκλήση. Τελικά θα κάνουν ερώτημα στην Samsung. Αν έχει κανείς ιδέα ευπρόσδεκτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Καλησπερα παιδια, σας ειχα πει για το προβλημα με την μπαταρια, μετα απο τηλεφωνο στην Smartec, αντιπροσωπο της Samsung στην Αθηνα (Υπαρχει και στην Θεσσαλονικη αλλα αλη εταιρια) το εστηλα να το δουν, το εστηλα την τριτη το πρωι, την τεταρτη μου τηλεφωνησαν και με ρωτησαν αν εχω μπακ απ γιατι θα σβηστουν ολα τα αρχεια. Σημερα, παρελαβα την συσκευη και αποτι γραφει η αποδειξη εγινε αλαγη της κεντρικης πλακετας. Δωρεαν μιας και η συσκευη εχει 1 χρονο εγγυηση, (η μπαταρια 6 μηνες). Εγω πληρωσα μονο τα μεταφορικα προς την Smartec. Αποτελεσματα θα σας γραψω σε 2-3 μερες. Οποιος θελει κατι σχετικο με την αποστηλη και την διαδικασια παρακαλω με πμ γιατι γραφουν παρα πολα ατομα εδω με αποτελεσμα να μην μπορω να καθομαι να ψαχνω αν καποιος εχει απορια. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 η συσκευη εχει 2 χρονια εγγυηση οχι 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 η Samy στην σελιδα της δινει 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 η Samy στην σελιδα της δινει 1 παρανομα. το ιδιο κανει και η apple. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geothassos Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 ειτε παρανομα ειτε νομιμα (ξερω περι της εγγυησης 2 χρονων που ισχυει σε ολη την Ευρωπη) ετσι ειναι αν τους πας το κινητο 1,5 χρονο μετα θα σου πουνε οτι εχει 1 χρονο, αντε μετα βρες το δικιο σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts