Jump to content

Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιζει μεγαλο ρολο αν φορτιζει και το δουλευεις ταυτοχρονα εκει ζεσταινει!!!

Δεν το πειράζει. Έβαλα άλλο usb για να δω αν αλλάξει κάτι και αν όχι τότε θα βάλω τον φορτιστή του nexus 5 να δω αν θα το κάνει.

:D

• Απαντήσεις 4,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν το πειράζει. Έβαλα άλλο usb για να δω αν αλλάξει κάτι και αν όχι τότε θα βάλω τον φορτιστή του nexus 5 να δω αν θα το κάνει.

Εγω παντως οταν το δουλεω στον φορτιστη ζεστενει πιο πολυ ενω οταν δεν το δουλευω καθολου!

Παιζει μεγαλο ρολο αν φορτιζει και το δουλευεις ταυτοχρονα εκει ζεσταινει!!!

----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδια καποια tips για να βελτιωσω μπαταρια υπαρχουν;

Ποιες εφαρμογες καινε πολυ;

calibration μία φορά το μήνα ξεφόρτωσε την μπαταρία τέρμα βγάλτην απο το κινητό για 1 μέρα και μετά πλήρης φόρτιση όλο το βράδυ

calibration μία φορά το μήνα ξεφόρτωσε την μπαταρία τέρμα βγάλτην απο το κινητό για 1 μέρα και μετά πλήρης φόρτιση όλο το βράδυ

Φιλε το εχω κοντα 20 μερες!!

Για μια μερα πως να βγω θελω και 2 μπαταρια!!

Εγω παντως οταν το δουλεω στον φορτιστη ζεστενει πιο πολυ ενω οταν δεν το δουλευω καθολου!

και σε μενα ακριβως το ιδιο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδή, αν δεν έχουμε 2η μπαταρία, θα είμαστε χωρίς κινητό για 1 μέρα; :p

Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2

Σήμερα έκανε απο ΟΤΑ update απο Bml1 σε bml4

Στο an tutu απο 20488 πήγε σε 20543.

Λύθηκε επίσης το bug που είχα με το flash και τις θολές φωτογραφίες όταν είχα ενεργοποιημένη την ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργειες.

Μπράβο στην samsung

Καλησπέρα σας, χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.

Διάβασα όλα τα post αυτές τις μέρες και θέλω να αγοράσω το κινητό. (αν και ανέβηκε η τιμή του αυτές τις μέρες)

Χρειάζομαι όμως την βοήθεια σας.

1) Τι χώρα προέλευσης να ψάξω να βρώ; ποια τελικά δεν βγάζει πολλά προβλήματα? μήπως τα γερμανικα?

2) Βλέπω ότι έχουν έλλειψη τα skroutzομάγαζα αλλά είμαι ανάμεσα στα εξης καταστήματα: cityshop, kaizerstore, plus3, extreme-mobile. Ποιό βρίσκετε αξιόπιστο?

3) Να περιμένω μήπως ξαναπεσει η τιμή του?

Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Φίλε μου εγώ το πήρα απο kaiser. Μου ήρθε σε Αθήνα την επόμενη μέρα. Μάλιστα ο courier δεν με βρήκε σπίτι στις 16.00, με πήραν τηλ και ξανά πέρασαν αργότερα στις 19.00.

Είχε κάτι γερμανικές εφαρμογές που τις έβγαλα εκτός απο μια που είχε και Αγγλική γλώσσα και βρίσκει πληροφορίες και για κοινό δοχεία στην Ελλάδα.

Το κινητό είναι άψογο., σήμερα δε μου έκανε και update σε bml4.

Το κινητό το είχαν με την ένδειξη EU και πράγματι είχε μέσα και χαρτί για ευρωπαϊκή εγγύηση απο την samsung.

Το τηλέφωνο προφανώς έχει ρύθμιση για ελληνική γλώσσα τόσο στο λειτουργικό όσο και στο πληκτρολόγιο.

Το πήρα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στα 281.

Δεν ξέρω για εκδόσεις απο άλλες χώρες εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι το τηλέφωνο έχει κάποιο πρόβλημα κα εχω ήδη εμπειρία απο s3 mini, Alcatel, sony miro, huawei u8800pro.

Μακρά νταής 2 samsung χωρίς να μπω στην διαδικασία με root και custom εκδόσεις είναι άψογα.

Τώρα 10 ευρώ πάνω κάτω δεν νομίζω να σου λύνουν τα οικονομικά προβλήματα.

Εγώ πριν το πάρω στα υπόψη είχα και το lg l9ii και το sony xperia sp.

Προχωρά δεν θα το μετανιώσεις ...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Παιδια λυστε μου μια απορια...

Εστω οτι βγαζω τον knox bootloader απο την ΜΚ4 (υπαρχει τροπος) και φλασαρω στο γαλλικο MG8 κινητο μου την γερμανικη ΜΚ4...

Θα υπαρχει καποιο θεμα? Πρεπει να αλλξω το CSC? Και αν ναι, τι ειναι αυτο και γιατι?

phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G, Samsung Galaxy S23 Ultra, Samsung Galaxy S25 Ultra

Παιδια εχετε και εσεις αρκετη καταναλωση στην αναμονη; Πχ εχει 80 παω για υπνο και ξυπναω με 60-65!!

Εχω ανοικτη εξ, ενεργειας, αυτοματη οθονη κτλπ!

Παιδια εχετε και εσεις αρκετη καταναλωση στην αναμονη; Πχ εχει 80 παω για υπνο και ξυπναω με 60-65!!

Εχω ανοικτη εξ, ενεργειας, αυτοματη οθονη κτλπ!

Όχι, στη δική μου συσκευή, με εξοικ. ενέργειας, πέφτει το πολύ 10%. Ίσως να τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο; Ίσως να είναι θέμα της συσκευής σου;

Samsung Galaxy S4 Mini GT-I9195 White Frost 4.2.2

Όχι, στη δική μου συσκευή, με εξοικ. ενέργειας, πέφτει το πολύ 10%. Ίσως να τρέχει κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο; Ίσως να είναι θέμα της συσκευής σου;

Καθαριζω εφαρμογες πριν!!!

Δεν το κανει παντα ομως!!

Σ' εμένα πάντως έχει μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση ενέργειας από τότε που απενεργοποίησα το GPS. Το ενεργοποιώ μόνο οταν το χρειάζομαι για πλοήγηση.

Σήμερα έκανε απο ΟΤΑ update απο Bml1 σε bml4

Στο an tutu απο 20488 πήγε σε 20543.

Λύθηκε επίσης το bug που είχα με το flash και τις θολές φωτογραφίες όταν είχα ενεργοποιημένη την ρύθμιση για εξοικονόμηση ενέργειες.

Μπράβο στην samsung

Φίλε μου εγώ το πήρα απο kaiser. Μου ήρθε σε Αθήνα την επόμενη μέρα. Μάλιστα ο courier δεν με βρήκε σπίτι στις 16.00, με πήραν τηλ και ξανά πέρασαν αργότερα στις 19.00.

Είχε κάτι γερμανικές εφαρμογές που τις έβγαλα εκτός απο μια που είχε και Αγγλική γλώσσα και βρίσκει πληροφορίες και για κοινό δοχεία στην Ελλάδα.

Το κινητό είναι άψογο., σήμερα δε μου έκανε και update σε bml4.

Το κινητό το είχαν με την ένδειξη EU και πράγματι είχε μέσα και χαρτί για ευρωπαϊκή εγγύηση απο την samsung.

Το τηλέφωνο προφανώς έχει ρύθμιση για ελληνική γλώσσα τόσο στο λειτουργικό όσο και στο πληκτρολόγιο.

Το πήρα μια εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα στα 281.

Δεν ξέρω για εκδόσεις απο άλλες χώρες εγώ πάντως δεν θεωρώ ότι το τηλέφωνο έχει κάποιο πρόβλημα κα εχω ήδη εμπειρία απο s3 mini, Alcatel, sony miro, huawei u8800pro.

Μακρά νταής 2 samsung χωρίς να μπω στην διαδικασία με root και custom εκδόσεις είναι άψογα.

Τώρα 10 ευρώ πάνω κάτω δεν νομίζω να σου λύνουν τα οικονομικά προβλήματα.

Εγώ πριν το πάρω στα υπόψη είχα και το lg l9ii και το sony xperia sp.

Προχωρά δεν θα το μετανιώσεις ...

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σου. με κάλυψες. Σου εμφάνισε καθόλου battery drain? Και εγώ για γερμανική έκδοση ψάχνω. κάπου είχα διαβάσει είναι η καλύτερη. Θα το παραγγείλω. Τώρα η τιμή του έχει φτάσει 298,00€ ... ούτε μετοχή να ήταν.

Με ανοιχτό wifi και HSDPA, sync από 3 email λογαριασμούς (gmail, yahoo, hotmail), browsing για καμιά ώρα, και κάνα 15 λεπτό ομιλία από το πρωί 8.00 έως 24.00, πάει από 100 σε περίπου 60%.

Το βράδυ το κλείνω πάντα. Με βγάζει για την παραπάνω χρήση και την επόμενη ημέρα.

Συνήθως κάθε βράδυ το φορτίζω όμως.

Εάν δεν ανοίξω τα δεδομένα κινητού το 60% γίνεται 70%.

Δεν έχω πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Βέβαια το s3 mini με την ίδια χρήση είναι λίγο καλύτερο (έχει βγάλει και 3 μέρες).

Με ανοιχτό wifi και HSDPA, sync από 3 email λογαριασμούς (gmail, yahoo, hotmail), browsing για καμιά ώρα, και κάνα 15 λεπτό ομιλία από το πρωί 8.00 έως 24.00, πάει από 100 σε περίπου 60%.

Το βράδυ το κλείνω πάντα. Με βγάζει για την παραπάνω χρήση και την επόμενη ημέρα.

Συνήθως κάθε βράδυ το φορτίζω όμως.

Εάν δεν ανοίξω τα δεδομένα κινητού το 60% γίνεται 70%.

Δεν έχω πρόβλημα με την διάρκεια της μπαταρίας. Βέβαια το s3 mini με την ίδια χρήση είναι λίγο καλύτερο (έχει βγάλει και 3 μέρες).

Με ανοιχτό WiFi και HSDPA Sync 1 email , whatsapp , facebook, instagram , viber , από τις 7.30 το πρωί που το βγάζω από τη φόρτιση από 100% είναι περίπου στο 20% στις 24.00 το βράδυ με περίπου 2 ώρες συνολική χρήση του κινητού. Αλλά το θέμα είναι ότι η μπαταρία πέφτει δραματικά κατα τη διάρκεια του Standby και όχι κατα τη διάρκεια της χρήσης

Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS

Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia

Το viber το έχω και εγώ πέρα από τα υπόλοιπα που έχω αναφέρει. Παρόλα αυτά δεν έχω τόση μεγάλη απώλεια στην μπαταρία, δηλ να φτάνει στο 20% με 2 μόνο ώρες χρήσης και που έχω όλη μέρα τα data ανοιχτά και έχω και φορτωμένες 110 εφαρμογές (μέτρημα από το play store). Δεν ξέρω τι να πω, βλέπω πάντως ότι και άλλοι έχουν τέτοια προβλήματα.

Εμένα προς το παρόν πάει καλά. Δεν νομίζω πάντως να παίζει ρόλο ότι το κινητό φορά rom από γερμανό πάροχο.

Δεν ξέρω αν κάνει τόση καλή δουλεία το JuiceDefender (την εγκαθιστώ σε οσα κινητά με android έχουν περάσει από τα χέρια μου)

Καλημέρα και από μένα. Νέος κάτοχος του S4 mini και έχω κάποιες απορίες.

Το αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο και "φόραγε" πολωνική BMK3 αν κατάλαβα καλά. Του έβαλα πρώτα την τελευταία Γερμανική BML4 και μετά έκανα την διαδικασία για root. Αφού έγινα root, εγκατέστησα το SuperSU, το οποίο "έδιωξε" το αρχικό superuser και απενεργοποίησε το Knox με τις ενοχλητικές του ειδοποιήσεις. Όλα καλα μέχρι εδώ (νομίζω).

Παρατήρησα όμως ότι κάθε φορά που κάνω reboot, εμφανίζεται πάνω αριστερά με κίτρινα γράμματα το μήνυμα "set warranty bit: kernel". Εϊναι νορμάλ αυτό. Το κάνει σε όλους όσους είναι root ή κάτι δεν πήγε καλά;

Ευχαριστώ!

Edited by dhmhtrhs79

Καλησπέρα σας, από σήμερα έχω και εγώ το s4 mini. Το αγόρασα από γνωστό skoutzoμάγαζο.

Έχω όμως κάποιες απορίες και θα χρειαστώ την βοήθειά σας:

1) άνοιξα την συσκευασία, απέξω έλεγε ότι έχει NFC αλλά δεν πρέπει να έχει μέσα και κάποιο αυτοκόλλητο NFC?

2) Δείχνει ότι έχει την έκδοση ΜΚ3 . Είναι καλή αυτή?

3) Το κινητό έλεγε ότι είναι για αυστρία. η ΜΚ3 όμως δεν είναι πολωνική έκδοση?

4) Έκανα το antutu και μου βγάζει κάτι λιγότερο από 16000. Είναι φυσιολογικό? δεν έπρεπε να φτάνει 20000?

Να ενημερώσω το πήρα σήμερα και δεν πήγα ακόμα να κόψω την sim.

Το NFC υπάρχει στις ρυθμίσεις-συνδέσεις.Τι σε νοιάζει το αυτοκόλλητο;Η τελευταία έκδοση του antutu μόλις μου έβγαλε 20178 και 20193.Μήπως κατέβασες προηγούμενη έκδοση του antutu?

Έχω την έκδοση 4 και μου λέει 15068 τις 2 τελευταίες φορές που το έκανα. βέβαια δεν έβαλα ακόμα την sim μέσα. Σήμερα θα την βάλω και θα σας πω. Με το αυτοκόλλητο του NFC μπορώ να θέσω ρυθμίσεις έτσι ώστε όταν πλησιάζω την συσκευή εκεί να τις παίρνει αυτόματα.

Καλησπέρα σας, από σήμερα έχω και εγώ το s4 mini. Το αγόρασα από γνωστό skoutzoμάγαζο.

Έχω όμως κάποιες απορίες και θα χρειαστώ την βοήθειά σας:

1) άνοιξα την συσκευασία, απέξω έλεγε ότι έχει NFC αλλά δεν πρέπει να έχει μέσα και κάποιο αυτοκόλλητο NFC?

2) Δείχνει ότι έχει την έκδοση ΜΚ3 . Είναι καλή αυτή?

3) Το κινητό έλεγε ότι είναι για αυστρία. η ΜΚ3 όμως δεν είναι πολωνική έκδοση?

4) Έκανα το antutu και μου βγάζει κάτι λιγότερο από 16000. Είναι φυσιολογικό? δεν έπρεπε να φτάνει 20000?

Να ενημερώσω το πήρα σήμερα και δεν πήγα ακόμα να κόψω την sim.

Κανενα δεν εχει στη συσκευασια αυτοκολλητο Nfc.Το αυτοκολλητο Nfc (η το τυπου μπρελοκ nfc η οτιδηποτε αλλο, γιατι κυκλοφορουν πολλων ειδων nfc tags) τα αγοραζεις εσυ.Τα αντιστοιχα NFC της Samsung λεγονται Samsung tectiles .Δεν τα εχω δοκιμασει.Εγω εχω αγορασει απλα nfc tags απο το ebay και ειναι μια χαρα.

Απ'οτι φαινεται στο sammobile.com στην Πολωνια υπαρχει η ΜΚ3 ενω στην Αυστρια ειναι στην MJ7.

Κατα τη γνωμη μου ΜΗΝ κοψεις τη SIM.Παρε μια νεα microSIM να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Δεν κοστιζει πολλα.Διαβασε τι εχει γραφτει και στις προηγουμενες σελιδες.

Edited by drberto1

παιδια το widget καιρου στην αρχικη οθονη αργει να σας κανει ανανεωση? εμενα απο χτες μου εχει σπασει τα νευρα...εχω την τελευταια γερμανικη ρομ

υαπρχει κανενα καλο widget καιρου να βαλω με αλλο launcher?

παιδια το widget καιρου στην αρχικη οθονη αργει να σας κανει ανανεωση? εμενα απο χτες μου εχει σπασει τα νευρα...εχω την τελευταια γερμανικη ρομ

υαπρχει κανενα καλο widget καιρου να βαλω με αλλο launcher?

Δεν χρειαζεται να βαλεις αλλο Launcher, μπορεις να δοκιμασεις το beautiful widgets, εφοσον σε αναφορα το widget μεμονομενα. Για μενα προσωπικα το καλυτερο, ενσωματωνει και ιδιοτητες π.χ η ωρα κανει trigger το ξυπνητηρι ρολοι, η ημερομηνια το ημερολογιο και γενικοτερο το κανεις customize εσυ! Σε επιπεδα καταναλωσης μπαταριας ειναι το ιδιο με ολα τα widget καιρου απο Samsung, Sony, e.t.c. και μην παραξενευτεις απο το WakeLock Frequency, μπορεις να βαλεις μονο τον καιρο και να περιορισεις την καταναλωση σου. As said, totally custcustomizable.*

* Αναφερομαι στην Pro εκδοση.

Edited by Programmer
due spelling correction

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 Mini (I9190 / I9195)