Jump to content

dhmhtrhs79

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dhmhtrhs79

  1. Τι διαφορες εχει το 11 pro απο το 11 pro max στη καμερα; Μονο το μεγεθος δεν αλλαζει; Σορρυ για το off topic απλα πρωτη φορα το ακουω. Εκτος αν εννοούσες απο το 11 το απλο.
  2. dhmhtrhs79

    iPhone 11

    Αν ειναι για 60 ευρω οκ, παρε το 128gb. Παντως το iphone σιγουρα ειναι ενα κινητο για πιο πολλα χρόνια, αν οντως σκοπευεις να το κρατησεις πχ. μια διετια τριετια, ενω το p30 pro ειναι σε πτωτική φάση, οι αναβαθμισεις εχουν ριξει την αυτονομια κ μερικοι έχουν παραπονο απο την καμερα, εμενα ιδια μου φαίνεται η καμερα, αλλα η αυτονομια εχει οντως μικρυνει. Παραμενει βασιλιας βέβαια σε συνδυασμο με την πολυ γρηγορη φορτιση που εχει αλλα η ψαλιδα εχει μικρυνει. Με το iphone θα είσαι πιο σίγουρος κ για το μελλον, με το huawei δεν ξερεις τι σου ξημερώνει. Και το λεω ενω εχω το huawei και δεν το αλλαζω με τιποτα προς το παρον. Ομως δεν ξερω αν θα παραμεινω για πολυ. Βεβαιωσου βεβαια οτι δεν σε χαλαει το ios με τους οποιους περιορισμους του. Ολα τα αλλα θα σε καλυψουν. Και εννοείται θα πάθεις πλακα σε σχεση με το lg, εχουν αλλάξει πολλα τα τελευταία 2 χρονια στις φωτογραφιες που βγαζουν τα κινητα. Να'ναι καλα η huawei βεβαια που ανοιξε το δρομο με το p20 pro και το night mode. Ολα απο εκει ξεκινησαν.
  3. dhmhtrhs79

    iPhone 11

    Η κυρια καμερα του iphone βγαζει εξισου καλες το βραδυ με το night mode το οποιο το βγαζει αυτοματα κ το αξιοποιει με αριστο τροπο. Ομως η υπερευρυγωνια του πρωτον δεν εχει καθολου night mode και δευτερον ειναι πολυ χαμηλοτερης αναλυσης και λεπτομερειας απο του p30 pro. Οποτε εκει χωλαίνει. Επισης δεν εχει καθολου οπτικο ζουμ. Επειδή ειμαι πολύ ψειρας με τις καμερες και το ψαχνω συνεχεια αυτή τη στιγμή δεν ξερω αν θα επαιρνα κατι αλλο απο το p30 pro. Περιμενω να βγει κατι πολυ καλυτερο για να αλλαξω. Και επειδη χρησιμοποιώ καποιες εφαρμογές που δεν μπορούν να μπουν στο iphone (πχ youtube vanced) για αυτο δεν παιρνω iphone. Αν ομως δεν χρειαζεσαι το android και κανεις ελαχιστες παραχωρησεις στο τομεα καμερας συνολικα ειναι λογικοτερη επιλογη το iphone. Εγω αν έπρεπε να διαλέξω ενα απο τα δυο θα επαιρνα το p30 pro. Αν επαιρνα iphone θα ηταν το pro λογω οπτικού ζουμ (εστω και 2x απο το καθολου) αλλα μιλαμε για αλλη τιμη. Παρολα αυτα περιμένω με αγωνια να δω τι θα εχει το iphone 12. Αν δωσει night mode στην υπερευρυγωνια και εστω ενα 3x οπτικο πιθανοτατα θα ειναι ο αντικαταστατης του p30 pro για εμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για να ολοκληρωσω ειχα παντοτε android με εξαιρεση μια τριετια με συνεχόμενα iphone 6s, 7 και 8. Μετα πήγα σε mate 20 pro κ p30 pro λογω καμερας και δεν γυρισα πισω. Ομως ετσι οπως είδα το φετινο (περσινο) iphone 11 εξεπλαγην ευχαριστα, βελτιωθηκε πολυ η καμερα. Και ενας σημαντικος λογος ειναι κ η μεταπωλητικη αξια. Τα iphone τα ειχα δωσει ευκολα σε καλη τιμη κ έπαιρνα το επομενο. Το p30 pro δεν θα φυγει τοσο εύκολα ουτε σε καλη τιμη. Είναι μεγαλο προσον των apple αυτό και για αυτό σου προτεινω το iphone 11, δεν θα το μετανιωσεις ουτε θα νιωσεις να σου λείπει κατι. Οσο για τη χωρητικότητα με google photos (αν δεν θες να πληρωνεις icloud) δεν χρειάζεται να εχεις μεγαλη χωρητικότητα. Αν ειναι να πας σε μεγαλυτερη χωρητικότητα ξεφεύγεις απο το value for money του iphone 11 εναντι του p30 pro. Το λεω κ ας εχω το 8gb/256, αν επαιρνα iphone 11 θα ηταν το 64gb. Με φωτογραφιες δεν γεμιζει με τιποτα. Αν βγαζεις πολλα βιντεο δεν σε σωζει ουτε το 128gb οποτε δεν υπαρχει λογος. Φιλικα
  4. dhmhtrhs79

    iPhone 11

    Γραφω μήπως βοηθησω. Εχω το p30 pro παραπανω απο χρονο (απο τοτε που βγηκε) και η γυναικα μου το iphone 11 απο αρχες του χρονου. Εμενα με ενδιαφερει κυριως η καμερα στα κινητα κ μετά ολα τα αλλα. Εχω κανει μεγαλη σύγκριση μεταξυ τους. Τα ξεκαθαρα πλεονεκτηματα του p30 pro ειναι η οθονη (oled), το μεγεθος (πιο στενο στη παλαμη) και η μπαταρια (απίστευτη). Όμως και η οθονη του iphone ειναι μια χαρα αν δεν σε ενδιαφερει το hdr και η μπαταρια του εξισου καλη σε αυτονομία απλα φορτιζει πολυ (μα πολυ) πιο αργα. Απο την αλλη το iphone εχει αριστο λειτουργικο (αν ξέρεις τι θελεις) και πολυ καλυτερη μεταπωλητικη αξια. Αν παρεις το p30 pro θα το παντρευτεις που λεμε, ενω το iphone το δινεις αργότερα ανετα για να παρεις κατι αλλο. Στη καμερα τα πράγματα ειναι λιγο περιεργα. Ζουμ και υπερευρυγωνια καμερα δεν υπαρχει συγκριση, το p30 καλύτερο μακραν. Ομως στη κυρια καμερα που κατα 80% αυτη χρησιμοποιείς το iphone ειναι αν οχι καλυτερο πολυ πιο αξιοπιστο. Δηλαδη σπανια θα σου βγάλει κακη φωτο. Ενω στο p30 pro μπορει να βγαλεις την ιδια φωτο 2 φορες κ να βγει διαφορετικη. Γενικα ειναι ενα κλικ καλύτερο το p30 pro αλλα αν δεν εχεις θεμα με το κλειστο λειτουργικο της apple θα προτεινα το iphone 11 ως καλυτερη επιλογή για τα λεφτα σου.
  5. Επειδη ειχα κατα σειρά iphone 6s, iphone 7 και iphone 8 και τωρα p30 pro και εχω ψυχωση με τη φωτογραφθα η καμερα δεν να ξερεις δεν συγκρινεται. Πολυ καλυτερη του p30 pro. Αλλα καταλαβαινω αυτο που λες. Η αληθεια ειναι οτι σε κινουμενα θεματα (παιδια, αθλήματα κτλ.) τα iphone παντα ειχαν πλεονεκτημα, σπανια θα βγαλουν κουνημενη φωτο. Αυτο γίνεται γιατι εχουν μικροτερη ωρα ανοιχτο το διαφραγμα και η φωτο βγαινει αστραπιαια. Για τον ιδιο λογο ομως εχουν πολυ πιο σκοτεινες φωτο και με περισσοτερο κοκο (θορυβο). Ειναι κατι που πρέπει να αποδεχθεις, δεν γινεται να εχεις περισσοτερο φως κ λιγοτερο θορυβο αλλα πιο αστραπιαια ληψη. Είναι κ θεμα συνήθειας. Εκτος αν ειναι κατι υπερβολικο κ εχει οντως προβλημα η συσκευη σου. Αν δεν δουμε εικονες δεν μπορουμε να κρινουμε. Προς θεου δεν εννοω να ανεβάσεις εικονες με το παιδι!! Βρες κατι αλλο κινουμενο!! ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θα μπορούσες επισης να δεις σε τι ταχυτητα κλείστρου βγαζει το iphone και να βαλεις την ιδια στο pro mode του p30 pro ωστε να συγκρίνεις παρομοιες συνθηκες.
  6. Καλημερα και απο εμενα. Δεν ξερω αν ειμαι πολυ τυχερος παντως αγορασα το mate 20 pro πριν 20 μερες περιπου οταν το θεμα της πρασινης οθονης ηταν στο peek του και ενω ειναι LG πρωτης παρτιδας δεν εχω το παραμικρο προβλημα μεχρι σημερα. Και το πηρα και 850 απο αγγελια εντελως σφραγισμενο απο πλαισιο σε μαυρο χρωμα που ηταν αυτο που ηθελα.
  7. Σε ευχαριστώ παρα πολυ για την απαντηση.
  8. Καλησπέρα, τυχαίνει κανενας σας να εχει το galaxy watch συνδεδεμενο με iPhone και να μου πει αν μπορει να απανταει ή και να πραγματοποιει κλήσεις απο το μικροφωνο και το ηχειο του ρολογιου; Το εχω ψαξει πολυ αλλα δεν βγαζω ακρη. Σε διάφορα βιντεο στο YouTube βλεπω να λειτουργει κανονικα στα S3 ενω σε reviews για το watch καποιοι λενε οτι δεν δουλευει ετσι. Τι ισχυει τελικα; Ειναι ο μονος λογος που δεν το εχω παραγγείλει ακόμα. Παρακαλω οποιος γνωριζει σιγουρα να μου πει. Ευχαριστώ!
  9. Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί από άλλον παλιότερα, αλλά όσοι έχετε πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση κάθε φορά που αποσυνδέετε το κινητό από τον φορτιστή. Το έχω δοκιμάσει και όντως η μπαταρία κρατάει αρκετά παραπάνω. Παρεμπιπτόντως, την BML4 έχω εγώ. Τώρα είδα ότι έχει βγει και BNA2 με ημερομηνία 18.1.2014, αλλά σε όλες τις εκδόσεις λεει vodafone. Ξερει κανείς αν είναι καλύτερη/βελτιωμένη από την BML4;
  10. Καλημέρα και από μένα. Νέος κάτοχος του S4 mini και έχω κάποιες απορίες. Το αγόρασα από γνωστό σκρουτζομάγαζο και "φόραγε" πολωνική BMK3 αν κατάλαβα καλά. Του έβαλα πρώτα την τελευταία Γερμανική BML4 και μετά έκανα την διαδικασία για root. Αφού έγινα root, εγκατέστησα το SuperSU, το οποίο "έδιωξε" το αρχικό superuser και απενεργοποίησε το Knox με τις ενοχλητικές του ειδοποιήσεις. Όλα καλα μέχρι εδώ (νομίζω). Παρατήρησα όμως ότι κάθε φορά που κάνω reboot, εμφανίζεται πάνω αριστερά με κίτρινα γράμματα το μήνυμα "set warranty bit: kernel". Εϊναι νορμάλ αυτό. Το κάνει σε όλους όσους είναι root ή κάτι δεν πήγε καλά; Ευχαριστώ!
  11. Ναι έχει ακουστικά μέσα κανονικά. Μόνο που είναι λευκά ανεξαρτήτως χρώματος συσκευής.
  12. Για τον κλιμακωτό ήχο έτσι είναι από το εργοστάσιο, δεν μπορείς να το αλλάξεις. Μόνο αν είσαι root, μπορείς να απενεργοποιήσεις αυτην την ηλιθιότητα και να χτυπάει κανονικά. Googlαρε "No Increasing Ringtone, xposed installer"
  13. Καλημέρα και Καλή Χρονιά! Βρήκα το νήμα σαν νέος κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου. Η προσφορά αφορούσε τα καταστηματα Γερμανος, αλλα μαλλον ηταν λαθος ή κάτι άλλο παίζει, γιατί σαν συσκευή το έχει 280 ευρώ, όταν αλλού έχει 200 (ό,τι νάναι). Τωρα πάμε στην συσκευή. Την συσκευή την επέλεξα όταν μετά από καιρό (3 χρόνια) αποφάσισα να πάω σε "πραγματικό" smartphone, καθώς είχα ένα X10 mini. Βασικός παράγοντας το μέγεθος. Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι είχα το mini! Απέκλεισα οτιδήποτε πάνω από 4 ίντσες, ακόμα και το S2 plus, που ήταν στα υπόψη ως value for money, φαινόταν (και είναι) πιο ψηλό και κυρίως πιο φαρδύ (πιο πολύ με ενοχλεί το πλάτος στις συσκευές). Ήθελα κάτι οικονομικό (150-200 ευρώ), αλλά σύγχρονο και δυνατό. Νομίζω είναι μονόδρομος το κινητάκι. Είναι πολύ καλύτερο από το s3 mini, και ακόμα πιο όμορφο καθώς δεν είναι τοσο στρογγυλοπό στις γωνίες. Σε σχέση με το Xperia M που ήταν και αυτό στα υπόψη, καμία σχέση. Ειδικά στην οθόνη και στην κάμερα άλλη κλάση. Το xperia M απογοητεύει (το εχει η κοπελιά μου δεν τα βγαζω απο το μυαλό μου). Το κινητό πάει σφαίρα, παίζει όλα τα γνωστά παιχνιδάκια μια χαρά και είναι πανέμορφο και βολικό σε μέγεθος με ωραία dpi για το μέγεθος της οθόνης. Επίσης δεν κατάλαβα διαφορά (τα έβαλα δίπλα-δίπλα) με την amoled του S3 mini. Ίδια μου φάνηκε, για να μην πω καλύτερη του Ace 3. Μειονεκτήματα είναι ότι η μπαταρία δεν δείχνει να κρατάει παραπάνω από μια μέρα, βέβαια το έλιωσα, όλη μέρα Wi-Fi , bluetooth, φωτεινότητα στο full κτλ. Χωρίς να το κλείσω, και με τρελή χρήση από τις 7 το πρωί μέχρι τις 12 το βράδυ κρατάει, αλλά σίγουρα αν το δουλέυεις έτσι, θέλει κάθε βράδυ φόρτιση. Μπορεί να είμαι εκτός τόπου και χρονου, καθώς τα ίδια ακούω και για άλλες συσκευες, απλα περίμενα κάτι καλύτερο. Το δευτερο μειον ειναι η μετρια κάμερα, όχι τοσο στην ποιότητα και τα χρωματα, αλλα ειναι δυσκολο να βγαλεις σταθερη φωτο μέσα σε κλειστό χώρο αν δεν εισαι καλος "φωτογραφος". Εγω τα καταφερνω, αλλα αν το δωσεις να σε βγαλει κανένας άλλος που δεν ξέρει θα την βγάλει κουνημένη. Δεν έχει και dedicated κουμπι να κρατήσεις το focus και να βγάλεις μετά. Πάντως από του Xperia M είναι πολύ-πολύ καλύτερη και πιο ευρυγώνιος ο φακός. Δεν έχω παράπονο, είναι καλύτερο από ό,τι αναζητούσα για απλή χρήση (social media, surfing, παιχνιδάκια κτλ) και ακόμα δεν το έχω εκμεταλλευτεί πλήρως. Πάντως το menu της Samsung ειναι άριστο, το Xperia M ειναι πολύ πιο δύστροπο, και ας ήμουν μια ζωή Sony-Ericcssonn-ακιας! Μνημη από τα 8GB τα 4,5-5 είναι διαθέσιμα στο χρήστη. Το κακό είναι ότι είδα από κοντά το S4 mini, το οποίο είχα αποκλείσει λόγω διαστάσεων (είναι πολύ ψηλότερο στα χαρτια), αλλά ειναι πιο στενό και λεπτό και κάθεται πιο ωραία στο χέρι μου (έχω μικρά χέρια και το πλάτος είναι σημαντικό για μένα). Ενταξει, άλλη κατηγορία τιμής (200 ευρώ το ενα 300 το άλλο), αλλα δεν ειχα θεμα να δωσω παραπανω χρήματα, αρκει να μου αρεσε και να ήταν μαζεμένο. Όλα τα 4.3 είναι αρκετά μεγαλύτερα από τα 4ιντσα Ace3, Xperia M κτλ. Όμως το S4 mini ενώ στα χαρτια είναι μεγάλο, απο κοντά μου φάνηκε εξίσου βολικό παρά το μεγαλύτερο ύψος και φυσικά είναι πιο δυνατό σε χαρακτηριστικά. Δηλαδή είναι το μόνο με 4.3 ιντσες που δεν με χαλάει σε μέγεθος. Άδικη συνολικά η σύγκριση με το Ace 3, αλλά έχω "μετανιωσει" που δεν το ειδα νωρίτερα από κοντά. Θα είχα πάρει αυτό και ας μην είναι value for money οπως το Ace 3. Παντως ασχετα απο την περίπτωσή μου, το προτείνω ανεπιφύλακτα για κάποιον που ενδιαφέρεται. Μεχρι 200 ευρω δεν θα βρει καλύτερο. Μόνο το S2 plus ίσως λόγω καλύτερης κάμερας, αλλά από την άλλη έχει χειρότερo dpi, πιο "κουμούτσα" σε πλάτος και ύψος, μικρότερη μπαταρία και παλιό android που δεν βλέπω να αναβαθμίζεται, ενώ το Ace 3 ξεκινά με 4.2.2. Και φυσικά δεν ειναι 4G. Όποιος θέλει να μάθει κάτι για το κινητό ας ρωτήσει.
  14. Φίλε έχω το W715 και το έχω κάνει debrand χωρίς να χαθεί η ελληνική γλώσσα ούτε τίποτα άλλο. Απλά δεν μπορείς να ξεφορτωθείς τελείως τις δυο συντομεύσεις στοκ κεντρικο πλήκτρο, δηλ. πάνω και δεξιά, όπου δεν σε αφήνει να τις αλλαξεις και εξακολουθεί να εμφανίζει τα δικά του (gps, vf live κτλ.). Κατά τα άλλα δεν υπάρχει τίποτα απο vodafone μεσα. Δεν θυμάμαι ακριβώς όλη τη διαδικασία γιατί έχει περάσει καιρός, αλλά ήταν πολύ απλό και γρήγορο. Αν θες κάποια βοήθεια πες μου.
×
×
  • Create New...